Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:11
- Nahlásit

Eldoguero
stromek nevedeme již hodnou řádku let
já mám mnoho let stromek živý, dycky ho mám tak 3-4 roky pak ho zasadím páč už moc vyroste a koupim novej

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:14
- Nahlásit

Alexa
my to nebereme celé to balení, ale po sáčcích, třeba dva za stovku, nejsem si zcela jistá

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Alexa
jonťák je něco jinýho, tohle obnovuje střevní mikrofloru

to vim, ale int´ák taky zklidňuje střeva a hlavně nehrozí dehydratace.
pastu jsem nedávno dodělala musím ji koupit, taky ji mám pohotovostně v lednici, stejně jako rekonvalescent pastu-ted´ jí dávám Tesse, ale jak je jí už líp, tak zase pomalu baští tak brzo možná nebude potřeba, i když asi jí ji dodám celou má expiračku do listopadu letošního a určo tím nic nezkazím

Jebloň
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
uš sem to našla a přelouskala

Důležitý ovšem je, že krávy jeho výhružkám uvěřily a raději se nám uhnuly z cesty
Tedy Happu je dnes hrdinou dne vivat Happu kanárek

že mu miláčkovi posílám hubaneček na jeho krásně rostlou záď...je hrdina!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:17
- Nahlásit

Alexa
já mám mnoho let stromek živý
to je něco jako živé květy?
kejtlin
Jinak na zavodnění a celkově dodání energie pomůže i glukoza do vody rozpuštěná (třá glukopur), dávám to čoklům běžně přes zimu do vlažný vody, když přijdeme z venku a celoročně psům co jsou ve zvýšený zátěži i do žrádla.
Teda některým, páč Argovi i v jeho věku z přebytku energie lehce hrabe

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:18
- Nahlásit

Alexa
tak nakupovat žrádlo asi nebudu, protože budem u našich, asi to vyřeším přes ten net, stejně jsem říkala bráchovi, ať si my nic nekupujeme, takže budu letos nakupovat dárky pouze pro holky, naše, makrelito, chovatelku a pro kámošku a to všechno asi objednám přes net, jen pro ty naše asi budu normálně shánět v obchodech a asi si to nechám poslat do práce, mám lepší zkušenosti, že když tam je napsaná firma, že to dodají, naši pošťáci, tam prostě hodí oznámenku, že tam byli a při tom nebyli, minulé vánoce, mi dokonce ani nehodili ty oznámenky a zboží se málem vrátilo zpátky, jsem myslela, že budu vraždit, měla jsem na poště asi 4 balíky a ani jedna upomínka, že bych je tam měla, do práce mi zatím vše přišlo

Tinta76
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
stromek nevedeme již hodnou řádku let
pani, vy ste můj čék a Hapunka je nejvíc nejstatečnější kanárek

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:20
- Nahlásit

kejtlin
naštěstí dost pije, takže ikdyž má průjem, tak by neměla být dehydrovaná, dneska má hladovku, takže snad až půjdu na poslední prochajdu, tak už s ní nic nevyleze. Chudák jak dostávala Soph jídlo, tak se mohla zbláznit

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:21
- Nahlásit

Jebloň
Děkujeme moc, hned ráno vyřídím a hudlana samozřejmě dostane
Byl moc statečný, vůbec se nebál, zřejmě se v něm probudily tyhlencty honácký geny.
Když byl ještě malé ptáčátko (necelý rok), tak jsme mu poprvé ukázali krávy, nevěděl co s nima a v podstatě si s nimi chtěl hrát. Čím je starší, tím zodpovědněji to bere normálně zvažuju nějaký vovčácký zkoušky s ním, akorát teda nemám kde trénovat, páč krávy jsou dost nárazovka

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:21
- Nahlásit

Eldoguero
já stromek taky nebudu mít, ale jdeme k našim a tam bude, sice umělý, ale bude
vlastně u mě doma to vůbec nebude vypadat na vánoce, na nějaké ozdoby kašlu, tento rok byl finančně náročný a ani mě to nějak nebaví byt vyzdobovat atd.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:22
- Nahlásit

Tinta76
jo jo to on je
Monty
to, že pije je moc důležitý, to bude ok

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:23
- Nahlásit

Eldoguero
celkově dodání energie pomůže i glukoza do vody rozpuštěná (třá glukopur
to jim dát, tak mám z bytu kůlničku na dříví

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:23
- Nahlásit

Eldoguero
Jinak na zavodnění a celkově dodání energie pomůže i glukoza do vody rozpuštěná (třá glukopur), dávám to čoklům běžně přes zimu do vlažný vody, když přijdeme z venku a celoročně psům co jsou ve zvýšený zátěži i do žrádla.

já dávám v zimě psům co jsou venku denně teplej vývar a doma psům po procházce když je chladno, aby měli když přijdou z venku něco teplýho do žaludku a ulehli aspoň trochu nasycený.Když tak o tom přemejšlím, tak máme velkou spotřebu kostí, ještě že je dostáváme většinou zadara

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:24
- Nahlásit

Monty
U nás doma to nikdy nevypadá jako na vánoce
jedinou výjimku jsem dělala u zvířat, že jsem jim dala do stáje smrkový větve, který po svátcích kůň s kozou sežrali

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:25
- Nahlásit

Monty
to je dobře, že pije, ale tenkrát mi říkal vet, že když má pes průjem tak nedávat naráz hodně vody ale třeba po deckách, protže to co vypije, tak vysere a čím víc pije naráz, tím víc průjmuje, že to žaludeční stěna nevstřebá

Jebloň
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:27
- Nahlásit

Eldoguero
akorát teda nemám kde trénovat, páč krávy jsou dost nárazovka

Vem ho sem,na cézeta, a to by bylo,aby ste to nedali.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:27
- Nahlásit

Monty
to jim dát, tak mám z bytu kůlničku na dříví
šak píšu, že jen některejm Argovi z toho taky hrabe a dost silně
kejtlin
já vývar moc nedávám, dávala jsem jen psům třeba po naháňce, nebo po výletě na běžkách, kdy psi fakt dřeli, tak to pak jo
Na tohle se mi osvědčilo do vlažnýho vývaru zamíchat žloutek a trochu tý glukosy a za půl hodiny mohli jít nanovo

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:28
- Nahlásit

Jebloň

No a nejlepší je, že ty krávy si to tu i přečtou během chvilky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:29
- Nahlásit

Jebloň
no jo to mě nenapadlo
nebo počkám až zas sousedům uteče nějaký skopový, včera jsme měli pod hrušní berana ZASE kretén se nechtěl nechat vyhnat, ale odhalila jsem beraní slabinu - bojí se koše na prádlo a mého řevu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:29
- Nahlásit

Venta

No a nejlepší je, že ty krávy si to tu i přečtou během chvilky

Ne néééé.....vony to tu nečtou.

Tinta76
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:30
- Nahlásit

Eldoguero
panííí, vy máte koňa???

Monty
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
ale někdy to jen tak ze srandy asi koupím, to bude tóčo

myslíte, že bych jí mohla dát aspoň suchou rejži, nebo mám fakt počkat do zítřka??? Ona strašně loudí, mám pocit, že mě v noce asi sežere, pokud něco nedostane, naposledy jedla dopoledne

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
já je asi rozmazluju, ale mají to rádi, tak proč jim to nedopřát

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:31
- Nahlásit

Tinta76
už ne ale měli jsme norika
Monty
bych jí trochu suchý rýže dala, tím bys neměla nic zkazit

Jebloň
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:34
- Nahlásit

Eldoguero
Monty
bych jí trochu suchý rýže dala, tím bys neměla nic zkazit
A já bych jí nedala nic a suchou rejži až zejtra.......tím taky nezkazíš nic a ušetříš.

Tinta76
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:34
- Nahlásit

Eldoguero
ahá

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:37
- Nahlásit

Čus megeří, už sme se vrátili z celýho dne. Vůbec vás nečtem, nemáme čas, musíme jít pít rum zase. Co děláte? Už mám hotové auto. Ještě mi dnes volal dvakráte servismen. Jak se máte, když tak ščí? Mám boty z pracovních oděvůch. Svářečský. Až nahoru. S kožíškem. Ne s tim kouzelníkem. Prostě s kožíškem normál. Zejtra pudem na stopy. Dnes sme byli v poloklinice a pak v mlíkoších. Jeli sme dvakrát kolem kejtlin. Jak kolem práce, tak kolem domku. Děsně ščilo, tak sme se nestavovali. Zítra už scáti nebude. Budeme celý den venku. Maryje má poslušnost jako služebáci. Náčelníkůf černý pes je blondýna. Ani se snad neptejte proč. Chcete někdo rum?

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:38
- Nahlásit

Eldoguero
kolik stojí ta sranda a jak se to dávkuje?

Jebloň
TAK PŘINEJHORŠÍM ZÍTRA NENAPÍŠU JÁ sakra caps lock ale Fejtice - sežrala jsem v noci paničku

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:39
- Nahlásit

Crysa
Chcete někdo rum?
rum ne, ale třeba vodku, ferneta, magistra, šáňo to bych si dala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:40 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Crysa
dneska jsem přišla z noční, šla jsem na volno, ale od rána byla na veterině až kolem poledne jsem přijela, jela jsem hned po noční a padala jsem na hubu tak jsem si šla odpo aspoň na 3 hod´ky lehnout, ale stavit ste se klíd´o mohly

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání