Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 08:14
- Nahlásit

Čau, hele je vám jasný, že touhle rychlostí si rozbijete i touhle novou žumpu dřív, než vůbec kolemjdoucí pochopěj, kam se ztratila ta stará???

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 08:23
- Nahlásit

kachna_
gde je do 9000 strany můžeš být ještě chvíli v klidu

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 08:28
- Nahlásit

seru na to!!! podruhý jsem to vedle sesmolila, vodeslala a neni to tam. Von má snad cenzuru ještě někde cestou, essina sedí na drátech a třídí to
tolik času jim zas nevěnuju, musim jít něco dělat

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 08:32 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit

bonc
Napiš sem výde to na stejno http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Lampárna

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 08:38
- Nahlásit

Pakunobecny

zas máš pravdu přecedo... nebo huž sis zvykla vod vedle na Pakoníčka? Mě tim hrozně dostává, jak vona je sladká! (nemůžu se rozhodnout)

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 08:56
- Nahlásit

Dobrý ránko na pijánko všem

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 09:08
- Nahlásit

čauk,co robíte děfky? tak vám budu řikat od týhle chvíle

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 09:09
- Nahlásit

Dobré ránko,
nebudu to dočítat, co řešíte? Furt to samý?
V sobotu má být sice zima asi 8 stupňů, ale sluníčko, co budem dělat???

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 09:11
- Nahlásit

bonc
Mě tim hrozně dostává, jak vona je sladká!
Nevím trhá mi to plomby ze zubů.

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 09:13
- Nahlásit

Dobré jitro na pyjáno, už stáváme a pojedem na ty stopénky. Kamil mě na zahradě zákeřně napadl, když sem ťuťala Asínu, bez skrupulí mě kousl do zatku, pak taky do nohy, pak do druhýho zatku, do druhý nohy, eště mě zadržel krz pyžama, pak sem musela vyklidit bojové pole, páč jednomyslně vyhrál. Myslim, že by měl jít na řetěz k boudě. Je to taky vlčák s PP. A narostly mu žlutý kruhy pod očima. A nedejbože s námi fčéra kousal Harýsek. Je strašně vobrofskej, ale ten hlas...děcka, ten hlas má furt stejnej...Umíte si to doufám přectavit....Maryje již hlídá sachrátku. Je velmi mocná. Jako jediné ze čtyř tady hlídá. I s malou Máňou. Ta je taky slušnej člověk a hlídá. Fčéra sme děsně večer jedli, Crysa pak spláchla pana Josefa do odpadu ve vaně, a von do ráda přišel do baráku zas a málem na mě spad krz vokno!!!!!!!!! No, nevim, je krásně sucho, snad už nezaščí, půjdeme se profesionálně eksponovat na zablácenou louku. Teoreticky sme fčéra u toho rumu probrali stopy, od fčerejšího večera má Maryje minimálně stopařskej speciál obtížnosti 3, páč na tom celkově vůbec nic neni....teď si to ukážem f praksi. Umim si přectavit ten rozdíl mezi teorií a praksí.
Hele tak nazdar pipky!

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 09:18
- Nahlásit

Včera sem to natáh v baru u dvou klíštáků s nacucanou holkou sjíždíme chodník v kajaku,mě zase zvedlo tvý blůs vo rezatým pásáku.

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 09:38
- Nahlásit

Pakunobecny
Včera sem to natáh v baru u dvou klíštáků s nacucanou holkou sjíždíme chodník v kajaku,mě zase zvedlo tvý blůs vo rezatým pásáku.
a to máš z houbičiček nebo z ředidýlečka?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:05
- Nahlásit

bavim se s nejvyššim vy krávy sledujete?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:08
- Nahlásit

mamka

nechceš jít venčit voe?!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:08
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jo, sledujem.

Už mě to tam ale nebaví, melou furt to samý dokolečka jak degeni.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:11
- Nahlásit

ne nesleduju, tak se musím registrovat?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

pawLINka
Už mě to tam ale nebaví, melou furt to samý dokolečka jak degeni.

jo,jo už taky končim, voni furt melou to samý dokola a hlavně pořád odkazujou k něčemu vzad že si to má člověk přečíst a respektovat pravidla a hovna,to se nedá...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:17
- Nahlásit

Sízra Milanová
nechceš jít venčit voe?!!!
nechci ale budu muset((( tak jako dycky zas??

Tinta76
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:18
- Nahlásit

Sízra Milanová
bavim se s nejvyššim ...
"Maminko, dnes mě poprvé oslovil muž!" "No vidíš dcerunko, už jsi velká, tak to chodí, nejdříve Tě osloví, pak pozve na schůzku, potom se vdáš a budeš mít rodinu. No a co Ti řekl?" "Uhni debile!"

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:22
- Nahlásit

davidkova renata
Kam dete vencit? S nama nigdo nema cas jit

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:24
- Nahlásit

[
davidkova renata
nechci ale budu muset((( tak jako dycky zas??

co dělááááááááááááááááááš,se nedělej jo,tag jo,budem tam

Tinta76
Maminko, dnes mě poprvé oslovil muž!" "No vidíš dcerunko, už jsi velká, tak to chodí, nejdříve Tě osloví, pak pozve na schůzku, potom se vdáš a budeš mít rodinu. No a co Ti řekl?" "Uhni debile!"

přesně , jen s rozdílem,že tohle neni muž, ale něco jako polobůch chápeš?!!!!!!!!!!!!!!! tadle písnička to vystihuje:

http://www.youtube.com/watch?v=-dz9rsE3Rnk

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:26
- Nahlásit

Grin

do hvjezdy,tak pojd´a buď tam ve 3/4na 1, to je mamky divnej čas,kterej si hlídá jako správnej autista

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:28
- Nahlásit

Sízra Milanová
hele to je blízko toho místa gde sou obrany ne?? Tam bych se mohla asi nějak inteligentně dostat Dá se tam někde zaparkovat??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:28
- Nahlásit

Sízra Milanová
mamky divnej čas,kterej si hlídá jako správnej autista
přesně musí to klapnout va vteřinu jinak dostanu záchvat..ten teda dostanu taky poté co si přečtu blůčko ,ty voe a esina jak je přidrzlá a akresívní,tak ví že tzam si to může dovolit,jinde si netroufá bo by jí poslali f prdel

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:29
- Nahlásit

Hele co mám dělat? Cirovi bylo desátýho sedm, to už nás určitě zakousne, že jo? Jsem spoléhala na Desenskýho, že mu změní ymprýting, aby si jako myslel, že mu je teprvá 6 let, ale teď všude čtu, že už to s Desenskym není, co to bývalo.
Zatim jsem mu teda přestala dávat syrový maso, abych v něm tu akresivitu jako nepodporovala

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:31
- Nahlásit

Grin
s náma taky ne, navíc je hnusně

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
Sízra Milanová

gde se přesně scházíte abych vás nehledala??

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:35
- Nahlásit

Grin

na louce před hvězdou se scházíme,dá se tam zaparkovat celkem vkusně,nevim odkud přijedeš, tak vyzvedni davídkovou a ona tě navede,ale nevim essi víš kde bydlí....?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:36
- Nahlásit

kachna_
Hele co mám dělat? Cirovi bylo desátýho sedm, to už nás určitě zakousne, že jo? Jsem spoléhala na Desenskýho, že mu změní ymprýting, aby si jako myslel, že mu je teprvá 6 let, ale teď všude čtu, že už to s Desenskym není, co to bývalo.
končíš prostě ,no...udělej závět,rozdej děti a psy a pozdravuj za duhovým mostem ..
Grin
hele je to Na Vypichu(taxe to menuje..Vypich) a je to obrovská louka před oborou hvězda,nelze přehlédnout..maru ti jako řidič řekne víc,je velmi dobrý řidič))))))))))))))))))))))))

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

davidkova renata
Sízra Milanová

louku vidim, já zaparkuju TADY na bodu A

pojedu po okruhu a pak po Karlovarský, tak mám mamku něgde vyzvednout?? nevim kde bydlí.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání