Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:40
- Nahlásit

Dáška
Potřebuju abys začla dělat morčecí zkoušky na caviaterapii, chcu morče s certifikátem!!!!! Za chvilu začíná makat! Tak kdy a kde?
Ty woe, nevím . Už po mě chce jedna holka zkoušky na králíka a Bobina z Kamarádů otevřených srdcí cvičí mravence (takový ty v prakvárku) . Jako zkusit to můžem, ale myslíš, že morče ustojí Mášenkův nárazový zvuk a mého menťáka?

Jebloň
Budou Vánoce, budou Vánoce, uš se těším moc . Tumáš malou ochutnáfku
http://www.youtube.com/watch?v=y-2Gd9sS1Ao

Jo a antracitová (jakákoliv šedá, černá i metylýzaná) je snad nejhnusnější barva. Předběhla i černou a hnědou Nic takového se mi nesmí k baráku ani přiblížit

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:43
- Nahlásit

Crysa
Chcete někdo rum?

Monty
kolik stojí ta sranda a jak se to dávkuje?
Jestli myslíš glukopur, tak pár korun a dávkuje se co kdo snese
né, vážně, já dávala velkýmu psovi (45 kg) tak jednu polívkovou lžici, takže fakt odhadem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:45
- Nahlásit

Biluška
tak hlavně aby to nebyly morčata vod dines,to už je na zbroják, pamatuj na to)

du debílci,ráno čus f Šarykách.-)))))))))))))))))))))))
eldoráda
pani nanynka si přečetla o hrdinckým kanárčim činu a fskazuje že jednak gratuluje a dvanak teda že až bé hárat,může se kanárek stavit na kafe a můžou probrat případnej chof ofcí a kraf

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:45
- Nahlásit

kejtlin
vraceli ste někdo něco vetamixu????????????
Jo, několikrát. Buď přijdu přímo při dodávce na to, že je něco zelený, nebo rozteklý, řeknu řidičovi, že tohle teda nepřevezmu, on to přímo na místě škrtne z dodáku a vůbec to neplatím. Nebo na to přijdu až doma, zavolám tam, řeknu "mám tady dvacet kilo kuřecích křídel a jsou zelený, nechci je". Oni řeknou "OK, chcete je vyměnit, nebo vrátit prachy?". Já je chci vyměnit bo mi to přijde jednodušší. S další zásilkou přijede dvacet kilo nových křídel, já vrátím řidičovi ty zelené (to jediné mě na tom sere, musím je skladovat,abych je mohla vrátit) a on mi dá místo nich nové. Nikdy nebyl problém.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:46
- Nahlásit

Eldoguero
to fakt pro zábavu někdy koupím, před nějakým výletem a pak příjdu o nervy, já jsem zbořená a ty trubky se teď tady nahánějí s tenisákem

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:47
- Nahlásit

Crysa nebo Gerda
Dnes sme byli v poloklinice
to mi připomíná sousedku z chaty, jezdila taky k doktorovi na polokliniku. NO a pak vlastně na polokliniku šla i její vnučka, na umělý oplodnění. A pak čekala dvojčata, protože prej "jí tam toho spírma dali moc"

Chcete někdo rum?
key rum chci, ale dám si zas čaj

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:47
- Nahlásit

Biluška
ok, díky, ještě jsem nic nevracela, neměla jsem důvod, ale tak abych věděla a byla připravená kdyby náhodou, zejtra mi to přivezou a nevím v jakým stavu budou kuřata co měli v akci

Jebloň
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:49
- Nahlásit

Biluška
Tumáš malou ochutnáfku
Di do vole prdele!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:51
- Nahlásit

Jebloň
Di do vole prdele!!!!!
Tak chceš radši tohle? http://www.youtube.com/watch?v=DVx7Jqb7YXg

Jebloň
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:52
- Nahlásit

Biluška
Tak chceš radši tohle? http://www.youtube.com/watch?v=DVx7Jqb7YXg

Seš mrtváááááááááá!!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:52
- Nahlásit

davidkova renata
ooooo ráda kanárkovi vyřídím, bude velmi mnoho moc poctěn a o chovu ofci, koz a kraf se můžou bavit celé odpoledne
Monty
jo jo to udělej

Lidi, měla jsem chuť na sušenku, tak jsem rozdělala balíček a jednu (no dobře dvě) si vzala, ale pak jsem si uvědomila, že když to nechám ve špajzce otevřený, muš přijde na to, že je chodím užírat. A co myslíte, že jsem udělala?
Áno, fikaně jsem je celý sežrala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:53
- Nahlásit

Eldoguero
Áno, fikaně jsem je celý sežrala

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:56
- Nahlásit

kejtlin
no jo ty se tomu směješ, ale já chtěla držet dijétu

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:58
- Nahlásit

Jebloň
Seš mrtváááááááááá!!!!!

Mě to nějak naladilo, taky du dělat špym a špym a syším Máldra

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:59
- Nahlásit

Eldoguero
jo bude sranda

no nic, jdeme na venčení - dnes snad na poslední.
Pak učešu holky a půjdeme spát, dobrou

ikdyž asi ještě nepůjdeme spát chovatelka mi ještě neodpověděla, jak dopadla na tom sonu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:00
- Nahlásit

Eldoguero
no jo ty se tomu směješ, ale já chtěla držet dijétu

na co?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:01
- Nahlásit

Taky si půjdu lehnout, sušenky zasloužej klid
dobrou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:03
- Nahlásit

kejtlin
vole asi na zhubnutí né, na co se asi drží dijéta

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:04
- Nahlásit

Jste debylove, je teprve pulka rijna!!!! Co mate s vanocema?
Essi zacnete uz ted delat uklidy, vyzdoby, stromy, brsalaty, rybi polifky, nakupovat darky a pect cukrovi, tak votchazim a vratim se az v lednu

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:04
- Nahlásit

jo a děfčata objednávali jste někdy z tohoto eshopu??? www.zoopotreby.cz, já jsem odeslala objednávku v neděli a ještě mi vůbec neodpověděli na email, jen že jí přijali, objednnávalo nás tam asi 7 lidí tak je to docela velká objednávka, ale je to divné, že nic nepíšou, navíc to nějjak debilně spočítali, že ta objednávka má přes 30 kilo, (to by bylo zase poštovné o 100 dražší),ale to určo nemá, tak jsem jim tam napsala, jestli by to mohli ještě překontrolovat a nic, asi jim zítra napíšu jak to s tou objednávkou vypadá

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:05
- Nahlásit

leyenda

Essi zacnete uz ted delat uklidy, vyzdoby, stromy, brsalaty, rybi polifky, nakupovat darky a pect cukrovi, tak votchazim a vratim se az v lednu

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:07
- Nahlásit

leyenda
Tak ono se to nesmí přehánět s ničim, ani s vánocema. Jako taky nechápu lidi, co napečou 10 druhů cukroví, nakoupěj plný auto žrádla, mejou okna v tý zimě, uklízej jak o závod...jako proč??? to by mě vánoce taky sraly

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:07
- Nahlásit

Eldoguero
vždyt´jsi akorát, nemyslím, že bys potřebovala dietu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:09
- Nahlásit

Venta
Tak ono se to nesmí přehánět s ničim, ani s vánocema. Jako taky nechápu lidi, co napečou 10 druhů cukroví, nakoupěj plný auto žrádla, mejou okna v tý zimě, uklízej jak o závod...jako proč??? to by mě vánoce taky sraly

přesně, tedy dělám salát a řízek a rybu, ale jen proto že to máme rádi

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:17
- Nahlásit

Venta
No, ja presne tohle nemuzu vystat - to jak jsou vsichni ustvany, vynerveny, v kramech narvano, stres, aby se oslavily svatky klidu a miruA i kdyz si na vanoce nehrajes, stejne tomu neuniknes, protoze do toho kramu clovek aspon jednou za tejden musi, ze ano? A este tam rvou koledy a dzingbels.

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:22
- Nahlásit

kejtlin
přesně, tedy dělám salát a řízek a rybu, ale jen proto že to máme rádi
jj, to taky dělám. S tátou každej rok soutěžíme, kdo má lepší salát Ale jinak nic dalšího neřešim

leyenda
A i kdyz si na vanoce nehrajes, stejne tomu neuniknes
No to jo, tak já se snažim objednat dárky někde na netu a s předstihem aspoň trochu, no ale jasně že potraviny se kupujou furt a tam je to jasný. Ale chce to nakoupit dřív než 23.12. to bych asi taky nedala ty davy.
Jinak sice poslouchám něco úplně jinýho, ale mám ráda jednu vánoční "odrhovačku", jak řiká muš, tak to mi nevadí, kjdyž to furt hrajou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:24
- Nahlásit

leyenda
mě se třeba líbí vyzdobený-ne přeplácaný-obchody nebo náměstí, ale ty davy lidí v krámu nedávám, prostě dělaj jak kdyby měl bejt konec světa a úklid, na to si nehraju, když umeju vokna tak je umeju a když ne tak ne a umeju je třeba na jaře nebo až to bude potřeba, já si fakt užívám jen tu pohodu, pokud nejsem v práci

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:30
- Nahlásit

Venta
to bych asi taky nedala ty davy.
no, pro me je daf uz dva lidi, tak si dovedes predstavit, co vytrpim , ale nastesti si z toho dokazu delat legraci.

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:34
- Nahlásit

jsem ráda, že jste přešli z antracitu na Vánoce, ale nic se nemá přehánět.

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 22:34
- Nahlásit

kejtlin
já si fakt užívám jen tu pohodu
no, ja si uzivam pohodu prubezne, na to nema vliv jestli jsou naky vanoce. Z vanoc mam nejradsi, jak jsou skoro vsichni okolo vystresli a ja ne

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání