| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:40
- Nahlásit
Eldoguero
stačí ti, že jak jsem to napsala upadla jsem do hluboké deprese
NESTAČÍ!!!! Já sem z Vánoc v neskutečným dyskomfortu,tagže chci furt jaro,nebo podzim!
Dáška
Tak stejně bys k tomu dospěla. kdybys mě poznala
ale.......tak zlý to snad nebude.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:41
- Nahlásit
davidkova renata
tumáte debilkové
co s tím proboha strašíš???????????????????
jo jinak malá mi stále průjmuje, dneska má hladovku a zítra dostane suchou rejži, doufám, že už to bude v poho.
Dneska jsem ulítana jak sviňa
Přišla jsem z práce, šly jsme na chvíli ven, pak jsem si udělala kafčo, šly jsme zanést tašku, co jsme měli půjčenou ke chovatelčiné tchýni, pak k našim pra prašule, protože jsem mamce domluvila kvítko zadara a ta co mi to zařizuje tak má tři psy, tak jsme jim šli něco koupit, pro to kvítko a pak zase k našim, jsem úplně vyčerpaná, ale holky měly aspoň pořádnou procházku, po těch dvou dnech, kdy Soph kulhala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:42
- Nahlásit
Tinta76
ani ne
V tom případě jste museli bydlet něgde poblíž, páč nápis na fabrice je vidět krásně za silnice
Alexa
jééé vánoce budou světýlka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:44
- Nahlásit
Jebloň
mě zima nevadí, ale vadí mi vánoce moc - ani tohle nestačí?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:47
- Nahlásit
vraceli ste někdo něco vetamixu????????????
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:48
- Nahlásit
Tak co, barvy už se tu neřešej?
Eldoguero
Proč? To mně vánoce nevaděj, teda kromě povinné návštěvy tchýně na jeden den. Ale to ostatní je fajn A zima taky, ale nejlíp když je sníh a sluníčko
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:50
- Nahlásit
kejtlin
vraceli ste někdo něco vetamixu??????
Bohudík ne, sem to rovnou vyhodila.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:50
- Nahlásit
kejtlin
vraceli ste někdo něco vetamixu????????????
jsi v pohodě?
Eldoguero
V tom případě jste museli bydlet něgde poblíž, páč nápis na fabrice je vidět krásně za silnice
poblíž jo, ale na druhou stranu, na tu jinou, než kde je silnice
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:51
- Nahlásit
kejtlin
psala sem ti to na předchozí straně!!!!!
Eldoguero
OK,si omylostněna!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:51
- Nahlásit
Děte už do prdele s tim negativizmem kuli Vánocům Já je milákuju! Ale zas nemám děcka a nekupuju dárky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:52
- Nahlásit
kejtlin
ne
Venta
Páč to jsou podle mě zbytečný svátky, který nemám důvod slavit. Kupovat si navzájem dárky k jiný příležitosti než vlastní narozeniny a evet. svátek atp. mi přijde dost zcestný. Navíc je to neskutečný obžerství a imrvére nějaký návštěvy ...
Jak mi bylo dobře, když jsem byla na štědrej den v práci
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:53
- Nahlásit
Tinta76
aha, tak ten směr moc neznám
Venta
A zima taky, ale nejlíp když je sníh a sluníčko
Ale tohle jooooo, to mooooc
Jebloň
dík
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:55
- Nahlásit
Eldoguero
Kupovat si navzájem dárky k jiný příležitosti než vlastní narozeniny a evet. svátek atp. mi přijde dost zcestný. Navíc je to neskutečný obžerství a imrvére nějaký návštěvy ...
Tohle by mi tak nevadilo,jako spíš tohle...."helejďte,sou ty svátky,tak na sebe budeme hodný,já tě sice nemám rád,ale teď to přežiju"!!!!!hnus fijalovej a já to prostě dělat nebudu a ať si fšichni trhnou ploutví!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:55
- Nahlásit
Jebloň
nesnáším vánoce!!!!!!!!!!!!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:56
- Nahlásit
makrel
Jebloň
nesnáším vánoce!!!!!!!!!!!!
Bezva,už je nás víc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:56
- Nahlásit
Jebloň
děkuju paní
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:57
- Nahlásit
Jéé vy máte hnusný téma a eště sem ho připomněla já, hnus velebnosti, jdu blejt, teda spát. Dobrou žumpo!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:00
- Nahlásit
Eldoguero
No jo, tak my si navzájem dáme ňákou blbost, děcku a psům nakoupíme toho hodně, ty si to užívaj všichni. Třeba jezevčík má normální reakci na zvoneček, i během roku když s ním někdo zazvoní, tak je nervózní a hledá dárky .. No a cukroví nepeču, nepřežíráme se, návštěvy příbuznejch nevedeme, jen u našich a to mi nevadí, no a jen ta debilní tchýně mě na tom sere, ale to se přežije...takže jinak naprostá pohoda
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Monty
jo jinak malá mi stále průjmuje
na takový různý problémy mám v lednici stále probican pastu a jak některej čokl blije a má průjmík hned dávám zatím se mi to osvědčilo a do pár hodin byl klid
šiš vy ste tak děsně negativistický, milákuju vánoce, všechno svítí a hlavně je douhý volníčko, i když teda letos jenom tejden, ale lepčí než drátem do voka. Akorát mě na tom sere ta zima
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
fůůůůůůůůůůůůůůůůj vánoce!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:02
- Nahlásit
Jebloň
helejďte,sou ty svátky,tak na sebe budeme hodný,já tě sice nemám rád,ale teď to přežiju
jo to je děs a hnus, už to hodnou řádku let nedělám a klidně pošlu degena do prdele i na štědrej den
hééééj, jste mi ani nepochválily kanárka chudák, teď mu to bude líto, takovej hrdinskej čin spáchal a nikdo ho nepochválí za to
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:03
- Nahlásit
já se maximálně těším až budu holkám kupovat dárky a až je budou rozbalovat ale nesnáším ten shon a ty protivné lidi - a to že mají být svátky klidu a míru a nemám ráda ty přeplněné obchody, asi všechno budu objednávat přes net ale to mi zase nedoručí, protože máme pošťáky na ho.no a budu si muset vystát hodinové fronty na poště
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:03
- Nahlásit
vánoce slavím velmi okleštěně, většinou nemam ani stromek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:05
- Nahlásit
Eldoguero
Happu je velmi velmi statečný kanárek
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:05
- Nahlásit
Eldoguero
jo to je děs a hnus, už to hodnou řádku let nedělám a klidně pošlu degena do prdele i na štědrej den
Můj brartr to na mě zkusil před kremací a myslím,že uš pochopil ,že se mnou uš nehne!
hééééj, jste mi ani nepochválily kanárka chudák, teď mu to bude líto, takovej hrdinskej čin spáchal a nikdo ho nepochválí za to
šiš a vo co de....eště jednou špešl pro mě.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:06
- Nahlásit
Monty
no já většinou do krámů nechodim všechno objednávám přes net bo du na trhy bo nakupuju už v létě a vůbec když něco pěknýho vidim tak to koupim akorát nějaký žrádlo a to dojedu třá do makra a koupim fšecko najednou určitě nééé 23.12. odpo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:06
- Nahlásit
Alexa
hm, to nemám, ale jak půjdeme na vetku, tak vememe tady toto : http://www.veterinarnipece.cz/protexin-professiona l-plv-3657.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:09 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Monty
nebo skoč do lékárny pro iontovej nápoj a dávej jí to místo vody, hlavně vodu nebo int´ák po malých troškách
edit: ale jinak ta probican pasta je dobrá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:09
- Nahlásit
kejtlin
stromek nevedeme již hodnou řádku let
Happu je velmi velmi statečný kanárek
Děkuju pani, kanárek bude rád
Jebloň
je to moc dlouhý, přečti si na předchozí straně
(ale zachránil mi život miláček pruhovaný, svou statečností )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Monty
prosimtě neblbni ten probican vyjde maksimálně na 2stofky a bude to dost podobný
kejtlin
jonťák je něco jinýho, tohle obnovuje střevní mikrofloru
|