| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:01
- Nahlásit
Tinta76
pani, antracitova neni cerna, ale moc hodne tmave seda, neplette laskave Bilusku, us takhle nevi co s kamnama bez barvicek
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:19
- Nahlásit
leyenda
ale já jí přeci vůbec nepletu jsem psala, že antracitová je šedočerná ... to Alexa psala, že je to ta nejčernější černá ... s čímž teda zásadně nesouhlasim
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:23
- Nahlásit
Tinta76
Máte recht pani, antracitová je taková spíš šedočerná a vím to, páč máme skoro stejný kamna jako vy a taky je to barva antracitová již od výrobce taky Haas/Sohn?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:26
- Nahlásit
Tinta76
sem psala, že antracitová je šedočerná ... to Alexa psala, že je to ta nejčernější černá ... s čímž teda zásadně nesouhlasim
tak to se moc omluvuju, pani
ALEXOOO
antracitova je tmave seda!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:33
- Nahlásit
antrciti, hlásam sásrak, podařilo se mi doma najít místo ve kterym yntronét yntronétí!! ne že by to teda byla závratná rychlost, to zase jako ne, ale v nouzi největší (tj dnes při nutnosti sledovat Kauzu) se to nějak dá..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:35
- Nahlásit
hally001
http://www.driml-napajecky.cz/?p=zbozi&id=2047
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:40
- Nahlásit
Eldoguero
taky Haas/Sohn?
no však, dyk ho máme tady za rohem
leyenda
tak to se moc omluvuju, pani
tak hlavně, že jsme se dobraly výsledku, eště ale s čim přijde Alexa
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:41
- Nahlásit
Ahojte, jdu k vám nakouknout, mám dlouhý večer
Antracitovou znám, jsem na ni úchyl, můžu vám ji ukázat - máme antracit jednu stěnu v obýváku, květináče antracit matné i lesklé, prostírání pod talíře antracitové, jeden potah na židli a eště závěsy, ale ty mě nakrkly, pač jsou málo antracitové. Můžu vám to vyfotit nebo dojeďte na kafe
Mimochodem před chvílí jsem dokoukala Rudlu v dramatech a skoro nic jsem se nedozvěděla měl se předvést v celé své gurukráse
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:46
- Nahlásit
Dáška
máme antracit jednu stěnu v obýváku, květináče antracit matné i lesklé, prostírání pod talíře antracitové, jeden potah na židli a eště závěsy, ale ty mě nakrkly, pač jsou málo antracitové.
Pani vy bydlíte f pohřebním ůstavu?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:48
- Nahlásit
Tinta76
leyenda
néééééééééééééééééééé antracitová je černá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pak je antracitová metalycká ta je šedá kovová, pak je antracitová šedá ta je šedá
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:51
- Nahlásit
Pakunobecny
Tato barva odpovídá mojí duši
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:54 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Tinta76
No jo vlastně, vy ho máte skoro u baráku
Dáška
měl se předvést v celé své gurukráse
Ale no tak trochu se předvedl, především jako primitiv, který je buďto na drogách nebo z nějakého jiného důvodu silně mimo realitu
Pakunobecny
Pani vy bydlíte f pohřebním ůstavu?
Počkej, to by měli černou, ne antracitovou přece, černá je smuteční, antracitová sváteční
Alexa
pak je antracitová metalycká ta je šedá kovová, pak je antracitová šedá ta je šedá
ty už to taky neber
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:59
- Nahlásit
EldogueroAle no tak trochu se předvedl, především jako primitiv, který je buďto na drogách nebo z nějakého jiného důvodu silně mimo realitu
Teď sem to psala kámošce na FB, že sám sebe neunesl, jak je skvělej a hráblo mu z toho, to je základní problém. Prostě se tak okouzli, že už se neprobral
černá je smuteční, antracitová sváteční
Takže máme doma furt svátečně? To musel být instinkt eště že tu nestojí vánoční stromeček...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:01
- Nahlásit
gdo vycucává a jaký je skore??? )
Dáška
Prostě se tak okouzli, že už se neprobral
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:02
- Nahlásit
Alexa
antracitova neni cerna, mam strasne moc antracitovejch veci a ani jedna neni cerna
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:02
- Nahlásit
Alexooooo, vidiš to!!!! Dáška by přeci nebydlela na hřbitově
Eldoguero
No jo vlastně, vy ho máte skoro u baráku
loni jsme to měli eště blíž
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:07
- Nahlásit
Dáška
Asi to tak bude a sekta ho samozřejmě podporuje ve všech debilitách, který nadále činí
eště že tu nestojí vánoční stromeček...
... vánoce se blíží ...
Tinta76
to jste bydleli někde u silnice né
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:09
- Nahlásit
tak sem ho přechválila hajzla, furt to padá, na to nemam nervy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:12
- Nahlásit
eště že tu nestojí vánoční stromeček...
tumáte debilkové ))
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:13 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Dáška
Takže máme doma furt svátečně? To musel být instinkt eště že tu nestojí vánoční stromeček...
úplně tě nesnáším a to tě ani neznám.
davidkova renata
gdo vycucává
StaHi?????
Eldoguero
... vánoce se blíží ...
ty mě taky neser!!!!!
edit
Davídková je mrtváááááá!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:14
- Nahlásit
Jebloň
na vánocích mě baví spousta jídla a pohádky jinak je neřešim
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:15
- Nahlásit
kejtlin
na vánocích mě baví spousta jídla a pohádky jinak je neřešim
Mě uš ani to né,páč kdo asi připravuje u nás to jídlo??????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:17
- Nahlásit
Jebloň
já to taky dělám sama, ale i když mě to krapet sere, tak pak jen sedím a žeru, tak mi to za to stojí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:18
- Nahlásit
jééé vánoce budou světýlka a prázdníny a pak už bude brzo jaroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:19
- Nahlásit
Eldoguero
to jste bydleli někde u silnice né
ani ne
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:23
- Nahlásit
Alexa
jééé vánoce budou světýlka a prázdníny a pak už bude brzo jaroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Tak a teď už mi tu chybí jen biluše se svým nadšením pro Vánoce a du se vožrat!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:33
- Nahlásit
už jste někdy vraceli něco vetamixu? platím hotově řidiči a když budu chtít dejme tomu něco vrátit, třeba to bude zelený, tak to taky zaplatím, když si to odveze zpět?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:35
- Nahlásit
Jebloň
ty mě taky neser!!!!!
stačí ti, že jak jsem to napsala upadla jsem do hluboké deprese
Jooo a abyste věděli, tak kanárek se dnes projevil jako skutečný honácký pes Místním "hospodářům" utekly opět z pastviny krávy a běhaly celej den po všech ostatních neoplocenejch loukách, tudíž nebylo vůbec možný jít s čoklema ven bez rizika, že se vrátím buďto bez psů nebo s kusem hovězího (to dle toho, který čokle jsem měla zrovna sebou )
No a při večerním venčení, když jsme se vraceli domů už, přijeli z firmy v autě jak velká voda přímo na louku, kde bylo takový malý stádečko kraf a trochu je popohnali správným směrem. Ovšem ty krávy blbý si to místo po louce štrádovaly po cestě - tedy přímo naproti nám - šla jsem s Happu, Lilithkou a Orim, jinými slovy, něco se stát, jsem mrtvá
Jenže ... hrdinný Happu kanárek se rozeběhl pár metrů přede mě, otočil se, aby zjistil, že nejsem moc daleko (to oni dělají i při běžný procházce, prostě si hlídaj, event. scháněj dohromady zbytek smečky), znovu se otočil proti neposlušnému dobytku a s anténkou vysoko zdvyženou několikrát hluboce a mocně zaštěkal
Načež se k němu přidala i Lilithka (ta s Orim už na vodítku), pak se nechal odvolat a přivázat na vodítko, přičemž celou dobu kravám sprostě vyhrožoval, že jestli se přiblížej, rozsápe je na malý kousíčky
Důležitý ovšem je, že krávy jeho výhružkám uvěřily a raději se nám uhnuly z cesty
Tedy Happu je dnes hrdinou dne vivat Happu kanárek
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
tumáte debilkové
A dost!
Jebloň
úplně tě nesnáším a to tě ani neznám
Tak stejně bys k tomu dospěla. kdybys mě poznala
Tak a teď už mi tu chybí jen biluše se svým nadšením pro Vánoce a du se vožrat!!
Dobrá připomínka, Biluši potřebuju!!!
Biluškoooo!!!!
Potřebuju abys začla dělat morčecí zkoušky na caviaterapii, chcu morče s certifikátem!!!!! Za chvilu začíná makat! Tak kdy a kde?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 20:37
- Nahlásit
kejtlin
už jste někdy vraceli něco vetamixu? platím hotově řidiči a když budu chtít dejme tomu něco vrátit, třeba to bude zelený, tak to taky zaplatím, když si to odveze zpět?
Když sem si toho všimla hned,nezaplatila sem to,řidič to odečetl a když sem na to přišla posléze,volala sem na vetamix,a při dalším závozu si to vzal a vodečet.
|