| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:41
- Nahlásit
boncofka je drsná! proč tu nemáme víc smajlů,jako na blůčku toho maj tolik...a nám by se to hodilo mnohem víc
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:42
- Nahlásit
davidkova renataSízra Milanová
nevenčete ty čokly furt, jste trapný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:48
- Nahlásit
Grin
nevim kde bydlí.
já taky přesně nevim já tam dojdu pješky...jinak je to místo na zaparkování konkrétně křižovatka ulic U obory(nebo tak nějak.-))) a ankarská
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:52
- Nahlásit
oukej to nějak najdu, máte na mě někerá tel? nebo mám já na vás??? gdybych zabloudila přece jenom
hoďte to gdyštak některá do maila:
myshotaurus@gmail.com
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:58
- Nahlásit
Grin
na mě máš prece a já na tebe
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:58
- Nahlásit
Grin
máš ho tam
all
lidi pojdme se chvilku bavit jako na blůčku,napiště někdo nevinej dotaz na výcvik psa mamce a já budu její přicmrndávač a odpovim hop
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:01
- Nahlásit
davidkova renata
no jo, mamko sorry
Sízra Milanová
ďyk
tagže ve 12:45
btw kam chodíš na tu debatu s desenskym, nějak se neoryjentuju na jeho stránkách
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:03
- Nahlásit
Grin
btw kam chodíš na tu debatu s desenskym, nějak se neoryjentuju na jeho stránkách
artemis v médiích
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
lidi pojdme se chvilku bavit jako na blůčku,napiště někdo nevinej dotaz na výcvik psa mamce a já budu její přicmrndávač a odpovim hop
.-))))))))))))))))))))
musim jít luksovat vole,takže at si někdo napíše dotaz na výcvik a já ho nechám vydusit páč dotaz se vobjeví až poté co si ho moderátor či admin přečte a usoudí zda je dotaz způsobilý zveřejnění..to může trvat samo bo na netu nesedíme furt žejo,klidně i pár dnů..jako to neni ftip lidi,to je na blů skutečnost! tagže si du luksovat a vy se tu snažte, dementi neschopný
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:06
- Nahlásit
Mamko žumpy,
jak bych měla postupovat gdyš můj pes kňourá a otravuje doma, protože mu vařim na sporáku kuře a on už ho hrozně chce. Možná je akresivní, protože se na mě tak divně kouká. ale má PP. Bohužel na řetěz u boudy ho dát nemůžu neb nemáme řetěz, boudu ani zahradu.
Nevím co mám dělat a bojím se že mě sežere místo kuřete.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:06
- Nahlásit
davidkova renata
musim jít luksovat vole,takže at si někdo napíše dotaz na výcvik a já ho nechám vydusit
promiň ,ale ty snad nemusíš odpovídat na každou prkotinu,od toho tady máš lidi,ne?!!!!!!!!!!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:12
- Nahlásit
Grin
jak bych měla postupovat gdyš můj pes kňourá a otravuje doma, protože mu vařim na sporáku kuře a on už ho hrozně chce. Možná je akresivní, protože se na mě tak divně kouká. ale má PP. Bohužel na řetěz u boudy ho dát nemůžu neb nemáme řetěz, boudu ani zahradu.
Nevím co mám dělat a bojím se že mě sežere místo kuřete.
oprávněný poradce
Nezdá se ti tvůj dotaz jako trochu drzý? Za prvé pokud chceš oslovit mamku měla bys jí oslovovat paní mamko a vykat jí, ale zřejmě sis správně neprostudovala pravidla tohohle fora a jen zmáčla souhlasím s podmínkami, za druhé, takto triviální problémy se psem se řeší v tématu triviální problémy se psem, můžeš si to dohledat, za třetí pokud máš tak triviální problémy se psem, tak jsi naprostý nýmand a měla byses stydět vůbec vyjít na ulici.Ale máš ještě jednu šanci, můžeš přijet k mamce venčit,vidět jí totiž pracovat se psy je prostě radost až extatická...ale zapomeň že jí budeš klást nejapné dotazy!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Sízra Milanová
promiň ,ale ty snad nemusíš odpovídat na každou prkotinu,od toho tady máš lidi,ne?!!!!!!!!!!!!!
ajo voe.-)) tak vodpověz grinofce,je to celkem jednoduchej dotaz,zejméma esi četla všechny moje vlastní knihy..esi ne,vypni jí bo její drzost je donebevolající!!!
aha pozdě.-)))))))))))))))))) myslim,že funkci oprávněnce máš právem.-)))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:13
- Nahlásit
Sízra Milanová
jsem nikde nenašla že by ses dneska bavila s nejvyššim! Lžeš a chceš se jenom zviditelnit!
(hoď sem vodkaz, v tom jejich bordelu se nedá nic najít)
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:17
- Nahlásit
oprávněný poradce
kup si knížky a CD, tam máš všechno detailně popsáno. Pokud jsi taková dylina, že ani pak nebéš vědět, přijeď na fríčko, hlavně naházej hodně do klobouku a pak se můžeš zkusit prodrat stohlavym davem rozvášněnejch fanoušků a uctivě se voptat - máš na to asi tak 3 vteřiny včetně vodpovědi a opovaž se přesáhnout 150 znaků (mluvená forma je náročnější na pochopení)
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
davidkova renata
asi z vás vytlačim smíchy střevo bokem... ale abych nevypadla z role:
Sízra Milanová
Nezdá se ti tvůj dotaz jako trochu drzý? Za prvé pokud chceš oslovit mamku měla bys jí oslovovat paní mamko a vykat jí, ale zřejmě sis správně neprostudovala pravidla tohohle fora a jen zmáčla souhlasím s podmínkami, za druhé, takto triviální problémy se psem se řeší v tématu triviální problémy se psem, můžeš si to dohledat, za třetí pokud máš tak triviální problémy se psem, tak jsi naprostý nýmand a měla byses stydět vůbec vyjít na ulici.Ale máš ještě jednu šanci, můžeš přijet k mamce venčit,vidět jí totiž pracovat se psy je prostě radost až extatická...ale zapomeň že jí budeš klást nejapné dotazy!!!
extatických zážitků s Mamkou bych se raději vyvarovala, osobně si na to moc nepotrpím, sice jsem si přečetla její knihy ale byly tam jenom nějaký řeči vo tachyjounech a pak sáhodlouhý kopírovaný příspěvky z poradny, tak jsem je zahodila.
(asi jsem tím porušila nějaká pravidla blogu nebo tak, ale už jsem prostě taková)
jinak nevim proč bych měla odpovídat tobě gdyš jsem psala mamce žumpy... to mě celkem jako nedává smysl. Ten triviálkní problém se stupňuje, pes začíná slintat a už vypadá opravdu nemocně, takže ho kvůli nedostatku vaší pomoci asi budu muset nechat utratit!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:25
- Nahlásit
bonc
jak to dyk mi vodpovídal na cenu psa a člověk a řek co ti jako sleduju a předtim mi zas řek,že ho znaj ty jeho poradci proto mluvěj o něm takto...normálně v artemis v médiích
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:25
- Nahlásit
dotaz na Paní mamku
dobrý den ráda bych se zeptala, co mám dělat se svýmy pejsky, kdykoli se chystáme vyrazit na procházku, začnou se navzájem oprcávat zajímalo by mě, co by k tomu řekla mamka..děkuji za odpověď
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:28
- Nahlásit
Grin
extatických zážitků s Mamkou bych se raději vyvarovala, osobně si na to moc nepotrpím, sice jsem si přečetla její knihy ale byly tam jenom nějaký řeči vo tachyjounech a pak sáhodlouhý kopírovaný příspěvky z poradny, tak jsem je zahodila.
(asi jsem tím porušila nějaká pravidla blogu nebo tak, ale už jsem prostě taková)
jinak nevim proč bych měla odpovídat tobě gdyš jsem psala mamce žumpy... to mě celkem jako nedává smysl. Ten triviálkní problém se stupňuje, pes začíná slintat a už vypadá opravdu nemocně, takže ho kvůli nedostatku vaší pomoci asi budu muset nechat utratit!!!
oprávněný poradce
udělej si jednoduchou rovnici,dosad do ní mamku,psy,výcvik a extázi,utracení, snad ti to dojde,jestli ne tak je mi líto. Nechápu co tím vůbec sleduješ, víš jak mamku trápí když musí půlhodiny škrtit psa na ostnáči,dejte jí všichni pokoj!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:29
- Nahlásit
tak mi tady nikdo neodpoví, co je to za poradnu teda???!!!!!!!!!!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:30
- Nahlásit
Grin
Ten triviálkní problém se stupňuje, pes začíná slintat
tak krm syrovym, to nestihne slintat
(Sízra Milanová Hele, páč můj příspěvek neobsahuje větu "zavolej mezi 9-10 Rudovi", mám si to rovnou i smazat ať je to autentický?)
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:30 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Adiddaska
dobrý den ráda bych se zeptala, co mám dělat se svýmy pejsky, kdykoli se chystáme vyrazit na procházku, začnou se navzájem oprcávat zajímalo by mě, co by k tomu řekla mamka..děkuji za odpověď
oprávněný superporadce
prostuduj si nejdříve všechna témata cca 8000stran a tam jistě najdeš odpověď, pokud ne,dojeď dneska ke hvězdě, mamka bude venčit a to je opravdu zážitek a pokud se chceš poučit s chyb co ty určitě děláš a ona nikdy,prospěje ti to
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:31
- Nahlásit
Adiddaska
oprávněný poradce
udělej si jednoduchou rovnici,dosad do ní mamku,psy,výcvik a extázi,utracení, snad ti to dojde,jestli ne tak je mi líto. Nechápu co tím vůbec sleduješ, víš jak mamku trápí když musí půlhodiny škrtit psa na ostnáči,dejte jí všichni pokoj!!!
dobře, dobře, přijdeme na tu extatickou procházku a nechám psa vyškrtit ostnáčem, možná taky pokousat, jestli její Mamkomilost bude ochotna. Ale z lásky ke psům, aby bylo jasno!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:32
- Nahlásit
nevim co má gerda s mamkou proti Nelahozevsi, slušný lidi tam sou, dostaly jsme ve školce tesco igelitku pamlsků a paštik pro psy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:32
- Nahlásit
kachna_
tak krm syrovym, to nestihne slintat
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:33
- Nahlásit
Adiddaska
tak mi tady nikdo neodpoví, co je to za poradnu teda???!!!!!!!!!!!!!
oprávněný ultradobrý poradce
je mi líto,mamka má jiné věci na práci,například pomáhání psům v nouzi,zkus se někdy vcítit do její kůže než začneš kritizovat.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:33
- Nahlásit
Sízra Milanová
a když bych šla s mamkou venčit, bude se mi mamka věnovat?? Jako ukáže mi co a jak mám dělat? A kolik to stojí?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:36
- Nahlásit
kachna_
Sízra Milanová Hele, páč můj příspěvek neobsahuje větu "zavolej mezi 9-10 Rudovi", mám si to rovnou i smazat ať je to autentický?)
oprávněný poradce
nechápu,tvůj příspěvek považuji tudíž považuji za přímé napadnutí mamky,chceš vyvolat skandál?Mamka je na to zvyklá,vždycky si vybere tu těžší cestu plnou trní
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:36
- Nahlásit
Sízra Milanová
tyfole jako co tam seš? páč já jsem asi úplně slepá. nebo taky blbá, to by pasovalo líp
já to nestíhááám, teď mi dokonce někdo z modrejch píše osobní SZ! a já musim čůrat a na vobět!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:39
- Nahlásit
Adiddaska
a když bych šla s mamkou venčit, bude se mi mamka věnovat?? Jako ukáže mi co a jak mám dělat? A kolik to stojí?
velevážený super poradce
už jen sledování kráčející mamky nabereš dost její energie,je to vážně dechberoucí zážitek, samozřejmě pracuje zcela zdarma, ale bylo by vhodné něco přispět na psy,kterým pomáhá(berem cash,platební karty,zlato,drahé kamení). A pokud se nebudeš ptát příliš hloupě...a to ty budeš....odpoví ti.... možná
|