| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:01
- Nahlásit
Tinta76
kdo je Beník?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_12140_0.html
ale nevim esi to dáš aniž by ti prdla céfka..něco jako Pro eninku
Lucie Kratochvílová
Ono už je pokračování?
twe luxusní!!! vedle je ukázka,ale sem si cvrnkla
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:02
- Nahlásit
Tinta76
doufám, že jim to taky vysvětlím. jakkoliv takže nejen nestihnu svatomartinskou husu, ale ještě dostanu pokutu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:04
- Nahlásit
davidkova renata
ale nevim esi to dáš aniž by ti prdla céfka..něco jako Pro eninku
to jsem tušim četla, postupně tam vyplývaly pořád nějaký další hovadiny, na to jsem fakt neměla ani kousek céfky ... jak to dopadlo? ona si toho psa nakonec nechala? a teď ho zas dává pryč, nebo jak?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:05
- Nahlásit
Adiddaska
chce, abych napsala projekt o tématu a vycházela minimálně ze 4 zdrojů?
chce tohle, urcite, to je to samy zadani, jako ma furt Karolina
add zimni gumy: ja uz mam vymeneny, hec a vsichni se mi smejou, ze to tu neni potreba a kdyz pak nahodou spadnou tri vlocky snehu, tak se zase smaju ja
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:05
- Nahlásit
Tinta76
jak to dopadlo? ona si toho psa nakonec nechala? a teď ho zas dává pryč, nebo jak?
no teď to tam psala eninka že nezvládla velkou rodinu (tušim 3 děti - 2 velký a jedno mimino a manžela) a psa tak ho šoupla do útulku
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:06
- Nahlásit
davidkova renata
nechceš jít ven teď? Do deště s náma??? Nebo už jdeš zas votročit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:07
- Nahlásit
Tinta76
Zasláno: 12 Říj 2011 11:01
Citát
davidkova renata
snažila se to zvládnout, myslím velkou rodinu, školu a tak, ale nakonec požádala obecní úřad a ti jej dali do toho útulku v Lysé
viz darovací psi
Sízra Milanová
nechceš jít ven teď? Do deště s náma???
ses posrala????? do deště???? jako pudu ráda,třá zejtra nebo f pátek ale v tomdle teda ne,nána by byla neštastná můžem si zejtra písnout jak to bé vypadat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:08
- Nahlásit
Jsem se od skolnich let moc nezmenila. Pred ctvrt hodinou zacla na tom seminari prestavka a ja jsem se rozhodla si ji trochu prodlouzit. Huz sedim v buse dom. Bylo to strasne nudny a o hovne. Akorat o tom mam zitra referovat ridovi, tak musim procist ty matrose aspon
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:09
- Nahlásit
davidkova renata
ses posrala????? do deště???? jako pudu ráda,třá zejtra nebo f pátek ale v tomdle teda ne,nána by byla neštastná můžem si zejtra písnout jak to bé vypadat
tak to já jdu,zajedu až na kraj lesa a bude,Nyxák taky bé dole ale doma nezůstanem,vona by tu vysírala příšerně....
k románu.....až se víc rozjede,ne,tak to sem dáme? určitě přibudou figury atd ,du ven!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:10
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
aha, už na to koukám
Týjo včéra jsem zjistila, že jedna holčina daruje naprosto úžasnou čévéčkovou, jedinej problém má, že nesnáší bejt sama ... asi do toho pudu ...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:12
- Nahlásit
leyenda
Atusch
dik, no mě na tom mate ta formulace : "formou literárního přehledu"
Atusch
měli jste Holce? nemáš ten projekt někde? Že bych se mrkla, jak je to koncipovaný? dik
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:13
- Nahlásit
Tinta76
asi do toho pudu ...
ty se mas, drzim palce, at to vyjde
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:15
- Nahlásit
davidkova renata
hele a ty v dešti nevenčíš? Nána chodí na plínu?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:18
- Nahlásit
davidkova renata
Sízra Milanová
my jsme dnes byli v dešti přes hodinu venku, pohrát si s Andulou a pak se cvičilo když andula odešla. pěknej humus to počasí vám řeknu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:18
- Nahlásit
Sízra Milanová
víc rozjede,ne,tak to sem dáme
to je jasný jako slunko.-)))
nána právě nevysírá,nikdy nevysírá,leží v mý posteli zahrabaný do peřiny a chrápe.-))
Tinta76
Týjo včéra jsem zjistila, že jedna holčina daruje naprosto úžasnou čévéčkovou, jedinej problém má, že nesnáší bejt sama ... asi do toho pudu ...
jo?? tak to zvažte,vim že todle vemeno furt chcete..akorát byste musela kamsi vyhodit svý zbytečný pocity esi mi rozumíte
děcka musim sa odjebat,čuus zatim
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
twe luxusní!!! vedle je ukázka,ale sem si cvrnkla
Proč mi to nepřišlo do mailu, kurva... Mi to z fakbuku normálně chodí do mailu a todle néééé jako?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:24
- Nahlásit
leyenda
ty se mas, drzim palce, at to vyjde
hehe, to by bylo z bláta do louže pro tu čubu
davidkova renata
akorát byste musela kamsi vyhodit svý zbytečný pocity esi mi rozumít
co pocity! eště ostatní čokly, rodiče ... a možná i muše ... aji se šnecima ... esi by teda nebylo jednodušší vyhodit mě
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:51
- Nahlásit
Alexa
jak se menuje ten váš fík z Mrdic?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:54
- Nahlásit
Tinta76
aji se šnecima
pockat, pockat, jaky sneci chcete vyhazovat? Snad ne ty vcerejsi?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:56
- Nahlásit
Nazdar lidé, už sem v práci. Bez auta samozřejmě. Vstala jsem v pět, pokusila jsem se o ten tunning, vyrazila na STK, ještě při couvání na rampu na emise nikdo nic krz nesvítící couváky neřikal. Emise OK, 600 Kč. Kontrola technická 850 Kč. Hned na rampě sdělení prvního bebíčka - prasklá gumová manžeta na poloose. Nevim, co to je, nevim, že poloosy maj nějaký manžety....přejezd...brzdy. A tady to celé skončilo. Pravá přední opravit. Ihned. Dále koroze, neotevřitelný kufr, ten ho nasejřil zejména, neboť jsem začala vytahovat povinnou výbavu vnitřkem, chtěl i rezervu, ale když viděl, že jí vnitřkem fakt vytáhnu, nechtěl ji. Do toho všeho mi zhaslo jedno brzdové světlo, které ještě včera večer svítilo. Ale asi jak sem byla v myčce, sem ho zkratovala...nebo co....takže další závada, nesvítí brzďák. Naštěstí na couváky už ani nedošlo. Nedal mi ani tu 30denní technicku, prostě sundal samolepky a dostaňte to nějak co nejdřív do servisu. V servisu mi řekli, že to opravěj a že proč nedělám technickou u nich. Tak příště už jo. Brzdy kontroluju 2x do roka, vždy u přezouvání auta. Vždy chci, když je kolo sundaný, okontrolovat celou brzdovou soustavu, kontoluju 2x ročně náplně a filtry. Vždy mi řeknou, že brzdy sou ok. Nevim, jestli sem dokázala od března rozjebat brzdu tak, až prdla manžeta...nebo prostě vůbec nevim, co ta manžeta je a jakej má vztah k brždění. Možná vytekla vazelína na disk a brzda tak prokluzuje...prostě nevim. Druhý kolo a zadní totál v cajku. Takže servis mi teď opravuje manžetu, brzdu, kufr, couváky, brzďáky, na korozi seru. Prostě je to starý auto, tak je trošku rezavý, no. a do 30 dnů musim dovalit ukázat, že je auto opravený. Tak snad, pokud servis dá, to sfouknu ještě do konce týdne, max v pondělíčku ráno a pak hned ke Crysovejm. A jak pršelo a já byla načuřená, šla sem děsně dlouho ze servisu pěšky, zmokla sem děsně a u jedné benzínky sem si zavolala tágo. No a teď už prostě skoro dvě hodiny makám jako šroubek. Auta nemaje samozřejmě.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 11:59
- Nahlásit
Už jsem doma a přemýšlím, co s načatým dnem.
Nechce se mi teda nic dělat, ale musím se překonat. Psala jsem pakůňové, ale nehlásí se, asi chrápe.
Tak půjdu asi štípat a skládat do degenský dřevo.
A nebo taky můžu ležet a dívat se na tévé...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:04
- Nahlásit
Gerda
bože pani ... nám na technickou jezdí čék, co nám auto i servisuje ... na todle bych neměla nervy, ani dovolenou a tak ... toš esi se vám toho v servisu ujmou, tak to bé komplet cajk ... ste mohla ušetřit
leyenda
pockat, pockat, jaky sneci chcete vyhazovat? Snad ne ty vcerejsi?
neeee, to sou jiný šneci ... achatiny ... muš jich má asi padesát
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:05
- Nahlásit
Gerda
ach boooože proč to nenecháš v tom servisu aby ti udělali hned i tu technickou????? Já teda se starym fordíkem dycinky dojela do servisu na zelenej pruch a řekla sem jim že chcu kontrolu, opravu a technickou, dycinky sem zaplatila 2-2,5 tisíce a cajk, u starýho auta bych rovnou na technickou nikdy nejela. Zavolej do servisu ať ti sfouknou i tu technickou rovnou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:17
- Nahlásit
Tinta76
Alexa
nám na technickou jezdí čék, co nám auto i servisuje
ach boooože proč to nenecháš v tom servisu aby ti udělali hned i tu technickou?????
Holky to je prostě zkušenost, já jí neměla, nevěděla jsem a ani mě nenapadlo, že mi technickou vyřešej v servisu, vždycky jsem si jezdila sama, vždycky jsem prošla, mám prostě to auto vostaraný, vždycky bylo, jezdim pravidelně na prohlídky na jaře (letní) a na podzim (zimní), nikdy s autem problém nebyl, vždycky jsem mohla ze silnice rovnou na STK a bylo to v pořádku. Jenže teď, jak to bylo propadlý, jsem jela ihned, věděla jsem o světlech, že couváky nesvítěj, brzdy svítily včera večer všechny ještě. Kufr nejde otevírat rok, ale nepřikládala jsem tomu důležitost, na jízdní vlastnosti to nemá vliv. To, že je prdlá manžeta, což nevim, co je, a zřejmě vazelína natekla do kotouče, pročež brzda pravá má sníženou funkčnost, jsem nepoznala na jízdě, brzdí to normálka. Teď už to přes servis dělat nebudu, protože bych platila komplet technickou znova, když pojedu sama, zaplatim 350 za opakovanou technickou. Příště už ovšem samozřejmě vrznu auto do servisu a ať ho připravěj a nechaj prohlídnout oni. Já právě ještě jezdim do servisu přímo na rouvry, je to kousek od nás od baráku, v písnici. Odpo mi budou volat, kdy budu mít knedla hotovýho. Ideálně kdyby to bylo ještě dnes, hned ráno zítra bych jela na novou technickou A těšim se strašně, že bdue otevírací kufr. Maj tam moc pěkýho novýho mechanika...hodil by se mi....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:23
- Nahlásit
Gerda
manžeta se normálně opotřebuje.
all
já si taky jezdím na technickou sama, zaprvé bych je nenechala jezdit s mým autem nikde a za druhý tak úplně nevěřím tomu, že by to bylo objektivní
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:23
- Nahlásit
Gerda
tak jako všechno i auto stárne já bych se na STK nevodvážila sama ani náhodou a to si myslim, že jsem tak trošku technickej typ ... byla jsem tam jednou jedinkrát - letos na evidenčce, když jsme auto kupovali ... jinak bych tam nepáchla ... ani kdyby tam měli tisíc pěknejch mechaniků
jak je vůbec knedl starej?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:27
- Nahlásit
Adiddaska
jo, Holce jsem měli ale ten projekt nemám, myslím že jsem ho tehdy ani nedodělala, ale měla jsem někde pak nafocená zadání a i tu přednášku z té půdy jak dává ten úkol jak dává ta ženská. Jaké máš téma?
Můžu se po tom někde mrknout.... Máte zoologii? A máte cvičení nebo to na dálkovým není a máte jen přednášky?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:27
- Nahlásit
makrel
já si taky jezdím na technickou sama, zaprvé bych je nenechala jezdit s mým autem nikde a za druhý tak úplně nevěřím tomu, že by to bylo objektivní
jako myslíš, že by ta technická byla vošvindlená? a proč bys je nenechala jezdit s tvym autem?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:31 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Tinta76
ne, jako že by si vymysleli něco co nebylo třeba udělat atd...nebo se stane občs, že ti vymění místo nového dílu starší a naúčtujou nový atd.a moje auto nesmí řídit nikdo
edit: prostě si myslím, že STK, která nemá souvislost s žádným servisem je objektivnější, ale je to jen můj názor na základě pár zkušeností a známých lidí co v tom oboru dělají
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:34
- Nahlásit
Atusch
na agroekologii máme jen Holce,žádnou ženskou nemáme (nebo o tom zatim nevim) téma mám Vliv pesticidů na zdraví člověka, materiály ějaký už mám, něco od Bajkofky, něco jsem pohledala a zajdu do knihovny eště, spíš mi jde o ten formát toho projektu.
zoologii máme, cvičení nemáme bohužel. Na zápočet poznávačka a pak zkouška
|