Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:32
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jo já ho viděla .

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:34
- Nahlásit

Adiddaska
a já žiju ve městě, kde si westíky pletou s: kočkama, králikama, křížencem, českým teriérem a bacha - to nejflipnější asi bylo s vipetem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:35
- Nahlásit

Gerda
Tak já nevím, je úplně na začátku, tak jsem začala 20 krokama a teď těch 40. Říkala jsem si, aby se vydržela soustředit...

Jinak jsem dělala vždycky ty 2 stopičky, ale dneska jsem byla tak nadšená z jejího výkonu, že jsem udělala ještě třetí po chvíli. Pak jsem si říkala, jestli to nebylo moc.

Já fakt v tomhle nevím.

Ale kdybych měla soudit podle Jessy, tak to moc nebylo. Byla furt soustředěná, furt vrtěla ocáskem, furt veselá. Tak myslím, že to moc není.
Jen na ní nechci nasekat další chyby, už tak teď těžko odstraňuju ty dřívější ze stop.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:36
- Nahlásit

Alexa
no já teda ne páč když má na ježdění může za rok tu 4 na zimáky ušetřit. Daj se sehnat nový nějaký ty vobyč že na nich nesmíš jezdit 160 atak do tisky
Já teda strávila několik zim na letních gumách Právě proto, že jsem musela celý rok jezdit a platit ten předražený benzín tak jaksi na pnojmatiky už nezbylo
Dokonce jsem několik sad pnojmatik sjela tak, že z nich lezly dráty. Páč když si máš vybrat essi zaplatíš elektriku,hypotéku a děckám stravenky, nebo essi koupíš pneumatiky a děcka budou bez obědů...nebo budete sedět potmě...tak to rozhodování není zas tak těžký

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:37
- Nahlásit

Adiddaska
jo já ho viděla

super, tak to začínám bejt technicky zdatná

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:37
- Nahlásit

Biluška
Tak si pořiď zimní, na kterých můžeš jezdit i v létě.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:38
- Nahlásit

Monty

jo, tak šamponum taky každej řiká labradoři, ale že je kříženej s vkem Grin? Jako co s vlkem? To mi přijde už jako hodně velká píčovina

jo vipet je dobrej no, asi jak je to vobojí na v

Grin
Člen
- Nahlásit

Adiddaska
kde to bydlíš, že si tam lidi myslej, že je BŠO kříženej s vlkem? Myslej si taky, že země je placka a že evoluce je blud

no to je právě ono, že mýho psa kvůli týhle naprosto směšný pomluvě kterou si musel vymyslet nějakej idiot úplně zazdili (nepouštěli k němu žádný psy, dětzil lidi se nám vyhejbali) a teď když se zjistilo že to neni vlk ale bšo a je vlastně hodnej a milej a hezkej tak si ho tady pořídí milion lidí top mě na tom sere úplně nejvíc!!!

Zku*vená Zbraslav samozřejmě. Nic tam pro ty psy není, ani blbý koše na ho*na, a ještě tohle. Fakt tu čtvrť začínám nesnášet!!!

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Jdu sekat dřevo, snad nedopadnu jak Biluše.

Dám pak vědět.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:45
- Nahlásit

Adiddaska
jo vipet je dobrej no, asi jak je to vobojí na v
no to jedivé mají společné a to ještě ne úplně, protože westík je s dvojitým v

jo, tak šamponum taky každej řiká labradoři
no jo, někteří lidé mají v těch retrívrech guláš

ale že je kříženej s vkem Grin? Jako co s vlkem?
no co ti mám na to říct...

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:45
- Nahlásit

Adiddaska
ofšem je fakt že už mi hoky taky párkrát řekly že vypadá jako bílý ČVčko... a maj trochu pravdu to dělá ten jeho malej ksicht.)

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:46
- Nahlásit

Grin
nepouštěli k němu žádný psy, dětzil lidi se nám vyhejbali)

za náma zas každej leze! Nejradši mám když čokle seděj a čekaj než je pustim, že můžou za psem nebo za člověkem (dalo mi to dost práce je to naučit) a ty lidi je začnou volat! Kučikučikuči, pocem ty si klááásnej!

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:48
- Nahlásit

pawLINka
ja psovi ze zacatku delala radsi par kratkych stop nez jednu dlouhou, prave, aby ho to neomrzelo a abych ho mohla casteji odmenovat, jestli ti muzu poradit, tak tu delku stop stridej, jednou udelej kratickou, podruhy delsi, aby tam nevznikl nejaky stereotyp.
Pravda ovsem je takova, ze pro myho psa by nejlepsi odmenou za stopu byla zase dalsi naslapnuta stopa

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:52
- Nahlásit

pawLINka
Tak si pořiď zimní, na kterých můžeš jezdit i v létě.
To normálně dělám . Prostě jednou za rok (nebo za dva) kupuju pnojmatiky. Buď letní, nebo zimní, jak to vyjde. Na těch jezdím dokud z nich nelezou dráty a pak koupím nový, páč už prostě musím Letos mám zimní z loňské zimy, akorát jsou už jakési ojeté či co. Ale dráty ještě nelezou, tak to do jara vydrží

Adiddaska
za náma zas každej leze! Nejradši mám když čokle seděj a čekaj než je pustim, že můžou za psem nebo za člověkem (dalo mi to dost práce je to naučit) a ty lidi je začnou volat! Kučikučikuči, pocem ty si klááásnej!
Mě to dělají lidi taky Dost je nasírám, bo když mi začnou kučat na šelmyje tak šeltky odvolám a Lilátko s Orobulkou schválně pošlu,aby se šly mazlit . Zajímavé je, že s děsně bojově vypadajícím buldokem se nikdo mazlit nechce A s Lilátkem už vůbec ne

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:56
- Nahlásit

Biluška
když mi začnou kučat na šelmyje tak šeltky odvolám a Lilátko s Orobulkou schválně pošlu,aby se šly mazli
tak že by ten třetí pes byla jiná volba než westík??? asi o tom začnu uvažovat

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:57
- Nahlásit

Adiddaska
no jo... druhej extrém a taky to je děsně nepříjemný.... halt si čék asi nevybere.. Mě to sralo hlavně když on byl to 2 - 3měsíční štěně a vyloženě ten kontakt potřeboval se všema psama všeho druhu... teď už je mi to jedno, spíš mě štvou když nás nenechaj bejt.. ale te´d už se nám nikdo nevyhejbá samozřejmě

dokonce mám podobnej problém jako ty - ale jenom když jsou ti lidi mě známí a už si naši psi několikrát pohráli a já dám grinovi kterej je na vodítku sedni abycho mu mohla v klidu dát pryč karabinu, ale oni hned (zmítajícímu se psovi odepnou karabinu) maj toho svýho vypuštěnýho a tancuje kolem nás a já se mocímermo snažim udržet povel dokud ho neuvolnim to je taky naprd.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:58
- Nahlásit

Monty
tak že by ten třetí pes byla jiná volba než westík???
Počkej až květinářky najdou toho barevného žarpíka, nakreju s ním Lilátko a to nejděsivěji vypadající štěně ti dám

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:58
- Nahlásit

leyendatu delku stop stridej, jednou udelej kratickou, podruhy delsi, aby tam nevznikl nejaky stereotyp.
A jo, to je asi pravda... Budu to střídat.

A ještě mě napadlo, jestli můžu zrovna přidat ještě jeden předmět. Dávám na konec stopy a uvažuju, že bych dávala ještě jeden doprostřed. Jednak aby se naučila zalehávat, druhak aby neměla pocit, že po předmětu je vždycky konec.

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:59
- Nahlásit

Biluška

no já bych spíš potřebovala do party něco co je ochotný se mazlit... čuba je netykafka, Grin je posera, tak nemám koho vyslat vpřed... ofšem lilátko je silná káva

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:59
- Nahlásit

Biluška
Počkej až květinářky najdou toho barevného žarpíka, nakreju s ním Lilátko a to nejděsivěji vypadající štěně ti dám

super, už se děsím, teda těším

nic děfčata, pomalu valím doma, dneska jdu k našim platit přes net poplatky, tak tady ještě nakouknu

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:19
- Nahlásit

Grin

dám grinovi kterej je na vodítku sedni abycho mu mohla v klidu dát pryč karabinu, ale oni hned (zmítajícímu se psovi odepnou karabinu) maj toho svýho vypuštěnýho a tancuje kolem nás a já se mocímermo snažim udržet povel dokud ho neuvolnim to je taky naprd.

no to je na hovno strašně! já dycky volám na dálku, jestli se můžou čokle pozdravit a pak dávám volno. Šamponi maj to volno jako největší odměnu, takže se timhle stylem fakt naučili sedět i když k nim letí pes, ale jak vlítne přímo na ně, začne jim skákat po hlavě, tak samozřejmě je po prdeli a můžu si volno strčit někam, že

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:19
- Nahlásit

no nic, du zase dřít Ale nechce se mi, abyste věděli

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:22
- Nahlásit

Čus bus!
Tak dneska měli bratranci veverkové premiéru. Byli mi pomoct na supervizi na vivnicích

Cryse děkujeme za krásnou prochajdu a za uáchranu života kotlem horkého čaje

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:45
- Nahlásit

Adiddaska
Prosím tě, k tvému rannímu dotazu. Chce, aby jsi napsala 4 stránky textu, tzv. literární rešerši a musíš čerpat minimálně ze 4 zdrojů.

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:48
- Nahlásit

Adiddaska

Šamponi maj to volno jako největší odměnu, takže se timhle stylem fakt naučili sedět i když k nim letí pes
AAno mám to přesně stejně!

Baico
esys. veverkové na vinici.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:53
- Nahlásit

Grin
veverkové na vinici.
No, na Mělníku

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:55
- Nahlásit

Baico

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:32
- Nahlásit

Baico

takže nemusim ke každym odstavci dávat citaci z čeho to je? Můžu napsat prostě svůj text s pár citacema a zdroje, chápu to dobře?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:41
- Nahlásit

Grin
ale třá kdybych měla Grina (s tim jeho strachem ze všeho na začátku) 2x, asi by mi jeblo. A kdybych měla 2 pubertální griny, i v tý malý míře co mám teĎ, jeblo by mi ještě víc...

kdybych měla 2Nyxiny...hned bych se zabila

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:50
- Nahlásit

a já mám dvě pincezny a už mi dávno jeblo a to jsou od sebe o rok

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání