Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:53
- Nahlásit

Když jsem vychovávala setra Kutýse a přesně o pět týdnů mladšího teriéra Texe tak jsem taky myslela, že mě jebne. Přezdívala jsem jim Malý a Velký Hajzl a oni na to dokonce slyšeli . O dva roky později jsem si to zopákla s Lajdou a Lasicí a naprosto v pohodě. Jednak jsou šeltky lépe ovladatelné a vychovatelné než setr s teriérem a za druhé už jsem lépe vybavená traverzama s dlouhým doletem

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:02
- Nahlásit

Biluška
Malý a Velký Hajzl

už jsem lépe vybavená traverzama s dlouhým doletem
mě ty traverzy furt nějak nejdou uplatnit; když už najekou použiju, dycky málo, dycky málo...

Sízra

no jo to by taky stálo za to

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:06
- Nahlásit

Grin
mě ty traverzy furt nějak nejdou uplatnit; když už najekou použiju, dycky málo, dycky málo...
To chce praxi...časem do toho přijdeš, neboj

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:07
- Nahlásit

Biluška
no to doufám ale už aby to bylo puberta...

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:12
- Nahlásit

Adiddaska
Pani, pošlu ti text svojí diplomky. První část se jmenuje literární rešerše a podle toho to udělej. Je to tam včetně použité literatury.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:27
- Nahlásit

Gerdo, už můžeš přijet i s pavoukofóbií, už jsou všici pavoucí i s pavučinama vystěhovaní ve vysavači Vtipně ve vysavači našich, bo můj je nemocný Ale za krkem, jaxem je lovila po stropech a koutech, mě bólí jak ďas.

Kde jste všichni, přectíráte ještě práci bo co??

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:37
- Nahlásit

Crysa
ááááá nééé, to si mi neměla vůbec řikat, že máš pavoukíííí, ooo jéééé, umřu i když tam nejsou......

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:40
- Nahlásit

Gerda
umřu i když tam nejsou......

Kecá, já tam byla půl dne a žádnýho pavouka jsem neviděla

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:44 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Gerdaááááá nééé, to si mi neměla vůbec řikat, že máš pavoukíííí, ooo jéééé, umřu i když tam nejsou......

hele, dvě hodiny luxingu všech spár, zdí, škvír, poodtahaný skříně.. vím kolik jich tu bydlelo a odjeli potrubní poštou fakt všichni!! do poslední suchý pavoučí nohy i pavučinky. Bys tu teď mohla bejt i jako alergik na pavoučí ostatky bez problémů.
Ve všech vesnickejch barákách jsou pavoucí běžnou součástí. Tady už teda nezbyl žádnej. Zamávali jsme si a odjeli. Všichni.

BaicoKecá, já tam byla půl dne a žádnýho pavouka jsem neviděla
a tos tu byla před luxingem!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:45
- Nahlásit

tož jsem krmila, psi měli dnes římský salát, měli ho ve slevě, chutná trochu jako ledový salát

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:48
- Nahlásit

Crysa
odjeli potrubní poštou fakt všichni!! do poslední suchý pavoučí nohy i pavučinky.
hele, z pavouků by mě taky jeblo - a nemůžou se tou rourou zase z toho luxu vrátit? blehehe-fuj Smajlík na husí kůži.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:49
- Nahlásit

kejtlin
psi měli dnes římský salát
Tak moji psi dneska měli vařenou jelení kýtu s granulema namočenýma ve v tom vývaru. Moc si pošmákli.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:51
- Nahlásit

Baico
měli vařenou jelení kýtu s granulema namočenýma ve v tom vývaru. Moc si pošmákli.
no to ale je úpa špatně, někde sem četla že se to v žádném případě nesmí kombinovat

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:51
- Nahlásit

kejtlin
psi měli dnes římský salát, měli ho ve slevě, chutná trochu jako ledový salát

psi jsou fajnšmekři a ví že pouze z římskýho salátu se dělá pravej Sízr salát...a ten je můj oblíbenej že jo....už proto že jsem Sízra,je to alfa salát...takže je i vhodnej pro psy alfa jedince

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:52
- Nahlásit

Baico
měli ještě hovězí a škvarky
neměli jen salát

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:54
- Nahlásit

Lola1 a nemůžou se tou rourou zase z toho luxu vrátit?
můžou, ale vrátí se jinde, ne u mě, měla jsem vysavač pujčenej Navíc je ten pytlík už v popelnici, takže tak.

Já je tu mám běžně, celý léto chytaj mouchy a komáry a žijem v takovym soužití, známe se jménama a vím kde je vždycky najdu. Takže když jsem zahlásila válečný odsun, tak stáli s kuframa na kraji pavučiny, zamávali a jeli. Barák jejich letěl za nima. Nemáme mezi sebou problémy a neschovávaj se, jen jim kradu občas v létě hodně zaprášený pavučiny, omluvím se a řeknu jim, že na zaprášený už nic nechytěj, oni pokejvaj hlavou pohorzej pěstičkou na všech nohách a jdou motat nový sítě.
Na zimu odjížděj vždycky, to tu o mouchu nezavaděj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:56
- Nahlásit

Sízra Milanová
psi jsou fajnšmekři a ví že pouze z římskýho salátu se dělá pravej Sízr salát...a ten je můj oblíbenej že jo....už proto že jsem Sízra,je to alfa salát...takže je i vhodnej pro psy alfa jedince

kdyby byl pro mě, tak si ho nekoupím to je jasný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:01
- Nahlásit

čus debílci nestíhám tak zase du f čom jedete???

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:01
- Nahlásit

Sízra Milanová
si byla venčit dneska, co? tě vyfotili..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:06
- Nahlásit

Crysa
si byla venčit dneska, co? tě vyfotili..

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:07
- Nahlásit

Alexa
no to ale je úpa špatně, někde sem četla že se to v žádném případě nesmí kombinovat
Já jsme zase někde četla, že bělouši necvičej a nekoušou
Každopádně veverkové si nestěžovali a to je to co mě zajímá nejvíc.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:23
- Nahlásit

Zdar lidi, něco vám řeknu jo muš ty bomby fakt přitahuje, jedeme si takhle z Českýho ráje a ve Frýdlantě, kde se nikdy nic neděje, najednou banda hasičů, uzavřená silnice k vlakáči, prostě půl města vzhůru nohama a co myslíte - byla tam fakt byla u nádraží někde, snad ve stavebninách vedle či co, přesně nevím.
Co k tomu víc napsat? Snad jedině buďme rády, že nám ji nepřivolal v Mlíkoších

Crysa
S pavoukama to máme naprosto stejně, když už musím nějakýho vyhodit, tak ho vezmu do ruky a jdu ho pustit pomalu ven, abych mu neublížila. V zimě, když musím nějakýho vyrazit z tepla, tak ho odnesu do stáje, kde celou zimu pavučiny neuklízím, ale ony taky teda nemaj moc přírůstky, páč kluci spěj většinou

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:24
- Nahlásit

Eldoguero
No to jsem měli fakt štěstí. Jen jestli ty bomby nepřivolává jen ve chvíli, kdy tě pozve na rande

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:24
- Nahlásit

Crysa

mě snad sledujou ty vole

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:27
- Nahlásit

Eldoguerotak ho vezmu do ruky a jdu ho pustit pomalu ven, abych mu neublížila.
a tak to mi zas intimnosti neudržujem, já nesahám na ně, oni maj zakázáno hrabat na mě nebo líst ze stropu dolů. Prostě tohle je můj taneční prostor a tohle zas tvůj taneční prostor. Neštítím se jich, i je do ruky vezmu, ale nevyhledávám to. Spíš je stahnu ze stropu na smetáku a vklepnu ven v létě, když jě nějakej moc toulavej, zbytek je na svejch značkách a držej vartu. Nikam nacajdaj a nerajzujou.

muš ty bomby fakt přitahuje, jedeme si takhle z Českýho ráje a ve Frýdlantě, kde se nikdy nic neděje, najednou banda hasičů, uzavřená silnice k vlakáči, prostě půl města vzhůru nohama a co myslíte - byla tam fakt byla u nádraží někde, snad ve stavebninách vedle či co, přesně nevím.

no twl tak tomu se říká magnet eště bych brala, kdyby byl placenej za pohotovost a byl pyrotechnik, ale tohle??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:33
- Nahlásit

Eldoguero

no ty woe
pavouci
těch se tak bojím že je ani nezabiju, bojím se od doby kdy mě štípnul křižák a zůstala mi jizva

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:49
- Nahlásit

Cus, holky, je tu nekdo, kdo byl nedavno na gymplu, spis nejaka prirodovedne vetev, jde mi o definici maxima a minima funkce, ale BEZ pouziti derivace, vite nekdo?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:53
- Nahlásit

děcka vůbec na to nevidim, normálně se mi zkazily oči! , mám to úpa rozmazaný!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:55
- Nahlásit

Baico
Mě nikam nezval to byla návštěva jeho mamky na dovče v Českým ráji.
Jako ale jestli je to jak naznačuješ, tak jsem velmi nas... a beru to moc osobně
Crysa
mě neva brát je do ruky, ale mám tu pár divočejších kousků, který se celkem dost brání a musím říct, že kousnutí takovým pokoutníkem nic moc ale většina jsou kámoši, co je znám jménem ´
no twl tak tomu se říká magnet eště bych brala, kdyby byl placenej za pohotovost a byl pyrotechnik, ale tohle??
Hele, já fakt nevím, teď si vem, že to jsou dvě bomby, o kterých vím, kolik bude těch, který mi tají

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:56
- Nahlásit

Adiddaska
tak už ten durman nejez

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání