Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

Maky a Trix
ale jen pokud je na vozovce námraza, sníh, nebo se to dá očekávat.
aha, no my stejně zimáky mít budem, takže to nemusim řešit, ale je to trapný, když čék nestihne přezout (ne z důvodu že na to dlabe) ...

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:16
- Nahlásit

makrel
hele zrovna včera bo kdy sem ti čtla v novinách, že když béé třá 10 nad nulou tak dobrý, ale když bé kol nuly a hnusně tak to těžko ukecáš, nicméně můžeš odmítnout zaplatit a jít do správního řízení, kerý buď vyhraješ - to je dobrý bo prohraješ a to je blbý, páč tam ty pokuty už sou vyšší. Povinný je to všude a na některejch úsecích dálnic bez ohledu na počasí. bacha na to, kde je značka - taková ta vločka tak musíš mít zimáky i kdyby bylo 15 nad nulou a svítilo slunko.

Tinta76
hlavně ať nepoletuje v říjnu

no ale tys psala o listopadu 11. 11.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:16 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

makreležiš já vím jak vypadá, ale nedovedu si v praxi představovat to dohadování s policajtama případně. Já přezuto mít budu, ale zajímalo by mě to prostě .-)

hele ono je jedno esli když to prdneš do sloupu krz námrazu, tak esli dostaneš flastr za nepřizpůsobění jízdy stavu vozovky a nebo nepoužití zimní výbavy. Pokud už dostaneš šmíru na ledu, tak bys dostala pokutu stejně za nepřizpůsobení jízdy. Zimáky nezimáky.

EDIT: akle tak policajt by problém bejt nemusel, ale co bude problém budou pojišťovny a plnění pojistnejch podmínek, páč u každý druhý zimní příhody řeknou "héééhééé, tůůůdlenůůůdle, nemáš zimáky vole, pro nás jsi nesplnil podmínku plněnííí"

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:17
- Nahlásit

Alexa
jo, už jsem si to nastudovala v zákoně. jinak mi je to celkem jedno, vždycky mívám kolem konce října přezuto a nechávám až do března-dubna

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:20
- Nahlásit

čus dementi, okamžitě výcuc!!!!
su veeelmi nasraté bo vééélmi chčí a je véééélmi hnusně,neserte mě nigdo rači

co ty posraný šnecí a žáby,už sou někde v restauraci nebo co??? a venta už je rozdvojená??????????

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:21
- Nahlásit

zdarte,co robíte,zas makáte? tak jednu písničku pro vás mám

http://www.youtube.com/watch?v=6NQmCSnt5GY

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:22
- Nahlásit

Alexa
no ale tys psala o listopadu 11. 11.
nene, psala jsem, že tu málokdy bejvá 11.11., tak ať nevotravuje hajzl už v říjnu ... nebo tak jsem to aspoň myslela

ad zimáky - já si teda myslim, že jezdit v zimě na letňákách je hovadství ale na druhou stranu chápu, že ne každej na ty zimáky má (na fungl nový jako)

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:22
- Nahlásit

Crysa

jo máš pravdu, říkám, mě se to netýká, já mám zimní radši o 3 týdny dřív a nechávám dýl, ale zajímalo mě to teoreticky. když to mají v tom zákoně tak napsané.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:26
- Nahlásit

Tinta76ale na druhou stranu chápu, že ne každej na ty zimáky má (na fungl nový jako)
a tak já měla zimáky jen u Formana, jinak to řeším celoročkama

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:30
- Nahlásit

Crysa
jinak to řeším celoročkama
jo no, to je taky řešení, ale nevim teda, tady u nás se bez pořádnejch zimáků opravdu jezdit nedá, nevim, jaký maj vlastnostě tydlety celoroční, asi to ale nebé nic moc, co?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:32
- Nahlásit

Crysa
jinak to řeším celoročkama
no ale když máš letní a zimní tak ti každý vydržej 1x tak dlouho jak celoroční páč na každejch jezdíš jenom půlroka
Tinta76
ale na druhou stranu chápu, že ne každej na ty zimáky má (na fungl nový jako)
no já teda ne páč když má na ježdění může za rok tu 4 na zimáky ušetřit. Daj se sehnat nový nějaký ty vobyč že na nich nesmíš jezdit 160 atak do tisky

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:33
- Nahlásit

je zde prosím Bajkofka???

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:34
- Nahlásit

Tinta76nevim, jaký maj vlastnostě tydlety celoroční, asi to ale nebé nic moc, co?

tak já trefila na slušný, který mě tady v tý polabský placce zatím postačily, i zimní tréninky jsem jezdila do Prahy, i do práce jsem se vyškrábala (kopeček fakt mentální krpál a pod sněhem led).
Bydlet někde, kde napadá sníh trvale, tak jdu do zimáků taky určitě. Tady prostě napadne i dva centrimentry sněhu, den si děti užijou sáně, dokajď nevyhoblujou zmrzlou trávu na třímetrovym kopečku v parku a zas je bahnozima a holomrazy po zbytek zimy. Jen loni teda tím globálním oteplováním bylo něco divně, měsíc jsem chodila venčit a padal mi sníh horem do kanad..

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

Alexa

no já teda ne páč když má na ježdění může za rok tu 4 na zimáky ušetřit.
souhlas

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

Alexa
no já teda ne páč když má na ježdění může za rok tu 4 na zimáky ušetřit
no někdo holt prostě nenašetří a nijak často nejezdí ... a pak v zimě potřebuje vyjet a je v pérdeli
jako my jezdíme denně a prostě bych v letňákách v zimě nevyrazila a na nový stejnak neušetřim ... ani náhodou

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:40
- Nahlásit

nebo někdo kdo studuje VŠ zrovna a vysvětlí mi, co konkrítně po mě ten pán chce tímto zadáním???

Semestrální projekt na zadané (event. zvolené) téma (seznam témat viz materiály k blokovému cvičení), čítající 4-5 stran textu (formát A4, velikost písma 12 b., řádkování 1,5), formou literárního přehledu o dané problematice s použitím minimálně 4 literárních zdrojů (z toho 2 musí být ne-internetové). Součástí textu je titulní strana, na níž jsou uvedeny tyto údaje: název práce, předmět (Základy agroekologie), jméno autora. Následuje vlastní text projektu a seznam použité literatury - podrobnosti viz dále.

chce, abych napsala projekt o tématu a vycházela minimálně ze 4 zdrojů?

nebo chce, abych seřadila za sebou texty (nic vlasního nevkládala), které se problematikou zabývají

nebo chce, abych zhodnotila, jak která literatura k dané problematice přistupuje??

DIK

Crysa
Člen
- Nahlásit

Adiddaskaje zde prosím Bajkofka???

za chvíli bude zde tako tu, tady zde, u mě, páč jede z nějakejch venkovnívh pracích a staví se na čaja, promočená.

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

ALLaž zase někdo bé řikat jak jsme na někoho evidentně vyndanýho zlý....tak at jde do řiti....Beník jde zas do světa,to mě poser

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:41
- Nahlásit

Crysa
v tý polabský placce zatím postačily
jo tak nějak jsem si myslela, že to bude

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:41
- Nahlásit

Tinta76
já třeba zimáky mám. bez nich bych fakt v zimě nejela. akorát jsou 350km ode mě a já nemám jedinej volnej pracovní den do půlky listopadu, abych tam dojela.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:43
- Nahlásit

Tinta76
no někdo holt prostě nenašetří a nijak často nejezdí ... a pak v zimě potřebuje vyjet a je v pérdeli no tak at je v érdeli a zařídí se jinak. na sněhu bych na letních nejela, pokudby to nebyla otázka života a smrti.

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:44
- Nahlásit

Maky a Trix
ano, tvůj případ je pěkně trapnej a natrefit při cestě pro ty zimáky na fíky, by byl docela pešík ... márfy no

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:46
- Nahlásit

makrel
no tak at je v érdeli a zařídí se jinak. na sněhu bych na letních nejela, pokudby to nebyla otázka života a smrti.
no však

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:48
- Nahlásit

Tinta76
mě ti frajíci strašně serou,co si myslí, že to na letních a ještě sjetých dají na sněhu a ledu. protože většinou to odnese někdo jiný, ne že to sami naperou do značky nebo stromu, vždycky trefí někoho jiného.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:48
- Nahlásit

Tinta76
za tu dobu, co mám řidičák mě stavěli jednou. Asi měsíc po tom, co mi ho dali. Předpokládám, že podruhý mě zastaví 11.listopadu tohoto roku

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:49
- Nahlásit

Adiddaska
chce, abych napsala projekt o tématu a vycházela minimálně ze 4 zdrojů?

Tato odpověď je myslím správná po nás loni ještě chtěl aby byl nějaký zdroj z cizího jazyka. Aspoň myslím....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:52
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak jednu písničku pro vás mám

ALLaž zase někdo bé řikat jak jsme na někoho evidentně vyndanýho zlý....tak at jde do řiti....Beník jde zas do světa,to mě poser
ale nech je maj pocit že sou prostě správnácký a uznalý a nad věcí a celkově prostě děsně dobrý páč podaj kdykoli pomocnou ruku kdejakýmu debilovi aby se jako moch napravit..netušej že debila nenapravíš,ale to je fuck,je to jejich boj
btw co esej o rutkovi??? mrdneš semka pokračování???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:55
- Nahlásit

davidkova renata
btw co esej o rutkovi??? mrdneš semka pokračování???

Ono už je pokračování?

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:56
- Nahlásit

makrel
mě ti frajíci strašně serou,co si myslí, že to na letních a ještě sjetých dají na sněhu a ledu. protože většinou to odnese někdo jiný, ne že to sami naperou do značky nebo stromu, vždycky trefí někoho jiného.
tak to jsme na tom stejně ...

Maky a Trix
za tu dobu, co mám řidičák mě stavěli jednou. Asi měsíc po tom, co mi ho dali. Předpokládám, že podruhý mě zastaví 11.listopadu tohoto roku
hele to je úplně jasný ... my letos jeli odvízt auto do šrotu už s propadlou technickou, no a co myslíš, vyjedeme a po padesáti metrech nás stavěli policajti naštěstí si to nechali vysvětlit a ještě volali kolegům, že pojedeme kolem nich, tak ať nás kdyžtak nechaj napokoji ...

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
Sízra Milanová
Beník jde zas do světa,to mě poser
kdo je Beník?

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání