| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:49
- Nahlásit
davidkova renata
nemám vůbec čas na nějaký píčoviny
v tomhle případě by šlo spíš o kokotiny né
svítí zde slunko
no dobře, odpouštím ti, to máš k tomu svátku
Monty
u nás už taky neprší, ale mlha asi bude až do večera a vlezlo je teda maximálně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:53
- Nahlásit
Eldoguero
hele ty se vůbec rači nevyjadřuj k ničemu páč se bojim vodevřít foru že tam bé bomba
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
já nééé, to muš sama tím velmi trpím
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 10:57
- Nahlásit
Eldoguero
Na Praze 10 - Vršovice je babí léto, krásně a slunečno
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:01
- Nahlásit
davidkova renata
takže pudem,budu tam teda ve 3/4 na 1,ja?
fšem
budte aspon krásný, když už jste retardovaný....dokud to jde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:02
- Nahlásit
Eldoguero
já nééé, to muš
twe právě přemejšlim esi si s nim mám teda něco začít až zas béme avýzovat.. jako přectava že mám za prdelí imrvére hejno pyrotechniků mě moc neba,ani by se mi fšicí do kvartýru nevlezli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
budte aspon krásný, když už jste retardovaný....dokud to jde
mě právě nejde vůbec nic esi mi rozumíš nevim,no..možná si pořídim eletryku esi to třá nemá nějakej pozytývní vlif nebo co..
ve 3/4 na 1,ja?
jaja,bo pak Arbait macht frei
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:04
- Nahlásit
Na Praze 2-Vinohrady je babí léto, krásně a slunečno )))) Jako u Kratochvílkovejch ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:06 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Eldoguero tady hlásím slunečno s mráčky, nebo slunečno teda bylo jak jsem jela a teď se to trochu zatahuje, ale je né úplně teplo. Ale jízdou ve švagrovo skoroveteránoj jsme se skoro zapotila, z dodávky, kde mám výhled a pocit bytelnýho auta, přesedla jsem do stodvácy a měla chvílema strach, když jsem na relativně úzký silnici míjela ty obří káklaďáky plně naložený dřevem do papíren a do doho foukal vítr a škodovčina vůle v řízení mi dávala pocit dokonalý plavby Adrenalin jako prase
Snad budu mít autí v cajku ještě dnes a nebudem muset jet ještě zítra na dovýměnu zbytku věcí (páč to švára má v práci docela nacpaný a raději nechávám peníze v rodině, i když servisů dobrejch je tu dost) abych mohla zítra odpo na venčení s Kejtlinsmečkou.
Jdu si vyrábět polední krmi a pak půjdu venčit. Dokonce jsme si ani nezapomněla vyndat obojky a vodítka z auta. Jako obyvkle zapomínám.
Gerda kdy ty budeš mít auto? že jsi hlásila, že béš na víkend nepojízdná? to má tvoje vozítko tak dlouhou nemocenskou? to bere ATB?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:07
- Nahlásit
Jo a chtěla sem vám říct, ež bych si k vánocím přála nový auto...stačí, když si Grinová veme toho hambatýho šoféra, a mě dáte to, co zbylo. Ale ženy, nechci tam moc eletriky, vono jak se vám to pak vykákne v eletrice, je s tim děsnej ojeb. Klidně ve švihadlech, to mi neva.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Gerda
závidím a doufám, že aspoň troška přijde i k nám
davidkova renata
tak ti nevím, zkusit to můžeš, páč u nás to začalo až po 13 letech vztahu ti nevím jestli mi tím něco nechce naznačit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:08
- Nahlásit
Crysa
Bože, ty máš nemocnou hiphop kchár? Nechytla to od Knedloje, že ne? A nechoď furt ven, buď taky někdy líná a doma.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:09
- Nahlásit
Crysa
tak to třeba k nám taky přijde, důležitý je, že už neprší, sice právě padá ta mlha, takže tráva je mokrá, jako, když prší, ale lepší mokro jen od nohou, než od nohou a ještě k tomu od hlavy, že jo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:15
- Nahlásit
Gerda
Léto babí, čáry ježibábí
kdo se bojí mezi čaroději neobstojí.
venku svítí slunce u rybníčka co tam chodí mamka vidím plovat sumce! V Horoměřicích je také slunno ty poťouchlá kuno!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:16 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
GerdaBože, ty máš nemocnou hiphop kchár? Nechytla to od Knedloje, že ne?
nechytl Scudlík nic, má na výměnu olej a filtřík, bo má zas od dubna najeto 11 tisíc a pak ještě svíčky, bo mu už na jaře za chladu dělalo problém startování, tak aby na novou zimu startoval jak mladík. Pak překontrolovat frýdu fridexa esli není moc naředěnej, bo jsem v průběhu roka dolejvala. Pak pokud vyjde čas, tak převážit kolečka přední, bo se mě zdá že tu taknějak komicky drtká v určitejch rychlostech a pár děr na mamuty jsem s ním nechtěně vybrala ještě z jara a něco v létě a nevyvážený kolečka má 3 roky od minulý výměny pnojmatik. Nový jsem mu teď nekupovala, bo jsem zjistila, že jednu zimu ještě odskáčem, než nám hoděj znova do výroby ty moje oblíbený pneu.
A nechoď furt ven, buď taky někdy líná a doma. šak jsou čoklové dneska celý dopoledne doma a plácaj se na zachrátce, já spapa do osmi, pak jsem vezla zaspanou mámu do práce, pak přes poštu do sérvízu a teď dom... jako čoklové toho dneska moc nepobyli venku. A vycházkování je vlastně takový hezký flákání se, jdeš a kouříš a koukáš a kocháš a jdeš.. A večír zas musím k ségře, bo zas měla ty narozeniny trapácký, a synovec měl taky narozeniny a neteř bé mít narozeniny, tak hodím švároj domů jeho auto a od nich už pojedu svým, doufám že plně zrevidovanym a povyměňovanym, aby jsme mohly lítat jak dráhy povenku v množství větším než malém příští týden
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:20
- Nahlásit
kejtlin
u vás se objednává na sono?
u nás se objednává na fšecko, i na stříhání drápů
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:24
- Nahlásit
Eldoguero
tak to třeba k nám taky přijde, důležitý je, že už neprší, sice právě padá ta mlha, takže tráva je mokrá, jako, když prší, ale lepší mokro jen od nohou, než od nohou a ještě k tomu od hlavy, že jo
obávám se, že nepřijde tady chvílema svítí i slunko, ovšem ta deštivá oblast tam u vás, no nevim nevim, aladin tam má do dnešní půlnoci furt déšť ... a o víkendu má mrznout ...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:29
- Nahlásit
Tinta76ovšem ta deštivá oblast tam u vás, no nevim nevim, aladin tam má do dnešní půlnoci furt déšť
medard tam mám do zítřejších 2°° hod ráno jen oblačno, déšť nikoliv.
a nejbližší dvě noce kolem nuly jsou skoro v celý republice dle Medarda
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:29
- Nahlásit
tak jsem se přežrala, měla jsem mít na oběd francouzské brambory, ale ty si nechám na zítra, už bych to do svého přeplněného bachoru edala, měly jsme každá dva chlebíčky a dva zákusky, asi prasknu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:31
- Nahlásit
Eldoguero
zkusit to můžeš, páč u nás to začalo až po 13 letech vztahu
tak to je cajk,to už budu stejnak mrtvá
Sízra Milanová
venku svítí slunce u rybníčka co tam chodí mamka vidím plovat sumce! V Horoměřicích je také slunno ty poťouchlá kuno!
debile )))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:31
- Nahlásit
Crysa
medard tam mám do zítřejších 2°° hod ráno jen oblačno, déšť nikoliv.
tak lepší je připravit se na horší a bejt pak mile překvapena, že to tak hrozný nebylo, ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:34
- Nahlásit
Tinta76tak lepší je připravit se na horší a bejt pak mile překvapena, že to tak hrozný nebylo, ne?
a tak mě se zdá hrozná i ta nula v noci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:35
- Nahlásit
Crysa
kdy ty budeš mít auto? že jsi hlásila, že béš na víkend nepojízdná?
ještě mi nevolali ze servizu, musim jim dnes zavolat sama, zjistit co a jak, nechat ještě opravit pás u spolujezdce, klesla mi odvaha a netroufám si bez tý známky dojet znova na technickou, musim to nějak pořešit přes ně, odtah mě furt bude stát víc, než když tam pošlu servisáka jakoby znovu na technickou. Zkusim si to s nima domluvit, za blbost se rpostě platí, to je bez debat.
Sízra Milanová
Léto babí, čáry ježibábí
kdo se bojí mezi čaroději neobstojí.
Tvoje slunko v Horomírce
svítí míň než naše v pražské Stírce
slunko z prahy přesvítí a přehřeje
a lépe vyléčí ti kurděje,
nežli slunko z perférie
co teplo vydá asi jak moje stará tapisérie.
Kunou, savcem zápušným,
nazývej si ten svůj z Horoměřic tým,
ty nášifko z půlka zpáraná
z trika, co leží mezi hadrama...na podlahu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:37
- Nahlásit
Crysa
A vycházkování je vlastně takový hezký flákání se, jdeš a kouříš a koukáš a kocháš a jdeš..
joooo na to se těšim, to musíme provozovat často ))))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:39
- Nahlásit
Crysa
a tak mě se zdá hrozná i ta nula v noci
no a nám aladin hlásí -2 ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:42
- Nahlásit
To už je vn oci tak málo, Musim něco udělat s květinama, už je teda asi zazimuju...omotám květináče ručníkama a až budopu megamrazy, dám kytkám na hlavu papírový pytliky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:43
- Nahlásit
sem zpět z prochajdy, kuwa je tam zima
Crysa
vem si zejtra gumáky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:47
- Nahlásit
Tinta76no a nám aladin hlásí -2 ...
tak jsi špatně třela lampu Aladinovi.
Gerdajoooo na to se těšim, to musíme provozovat často ))))
každý den a druhá půle dne je na cvičáku nebo na stopách Neboj se ničeho, Maryje si po dovolený hodí na balkon noviny na sraní a už nebude chtít nikdy opustit garzonku jak bé převenčená a zhnusená psí zábavou
kejtlinvem si zejtra gumáky
no hlavně aby bylo auto už dopovyměňovaný.. vemu si kanady, v těch není zima
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:50
- Nahlásit
Crysa
já kanady nemám, bylo mi v gumovkách celkem zima
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 11:52
- Nahlásit
Crysa
Maryje si po dovolený hodí na balkon noviny na sraní a už nebude chtít nikdy opustit garzonku jak bé převenčená
johohooooooo to si nemyslete vážená, Maryje je velmi tužená, do devíti let nikdy přes den nespala, byla vždy zhotovena k jakékoli činnosti, zaspí jedno dopolko a je zase cajk Je to moooc dobrý pes. Vemu jí domek a bude chrápat v domku. Musíme dojet do těch pracovních oděvůch, už má ztama botky aji Fyfyjová, pro nějaký morkový kostě a nějaký ty salámky, co sme měli v mlíkoších, jak sme s tim s tetou Agátkou stopkovali. Tyčku mám, tu sem ukázla pánoj fčéra na technický a nic na ní neřikal...asi nepatří k povinný výbavě.
|