| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
to by jako fakt nemohli páč adydaska nesnese tydlety ptácíííí
narozdíl vod Gerdy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:18
- Nahlásit
Sízra Milanová
narozdíl vod Gerdy
přesně ))) a ta čim vječí tim lepčí ,tagže ideální by byl asi pštros
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:18
- Nahlásit
Zdar osoby, chrtovité a ti méně chrtovité
Naše Ambra do 3,5 let vypadala, že jí nedáme nažrat, jeden čas tak, že jsem se s ní styděla chodit mezi lidi, ale ona prostě měla svoji dávku a tu nehodlala překročit ani o granuli ani o jediný kousek masa. Vyzkoušeli jsme u ní asi všechny možné způsoby krmení a všechno mělo stejný efekt - žrala jen to co sama chtěla. Nakonec jsme to už vzdali a čuba mezi 3,5 a 4 rokem přibrala na krásných 45 kilo, po štěňatech na ještě krásnějších 48 kilo ale ona byla hodně vysoká k tomu.
Kaly byla příšerně vychrtlá do půl roku, oběhali jsme veteriny, honili jí po vyšetřeních a nakonec se jednoho rána vzbudila a rozhodla se, že už jí ta hladovka nebaví a den ze dne začala žrát. Od tý doby hubená už nebyla
Jabloň
ráda vás tu vidím paní, moc ráda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:19
- Nahlásit
Baico
No tak podle některých chovatelů běloušů je pracák i Fanda, když už má složené ty dvě základní zkoušky
atak víte jak ,pani.-)))) fanoušek je samosebou zcela dokonalý,ale já su asi jakési deformované stran názorů na pracááácííí..to je ta deformace Svazarmem totiž
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:20
- Nahlásit
Baico
No tak podle některých chovatelů běloušů je pracák i Fanda, když už má složené ty dvě základní zkoušky
Furt je na tom líp než jistý pes jisté paní chovatelky AD, který je pracovní proto, že běhá v kruhu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
deformace Svazarmem
já četla deflorace svazarmem...uff dobrý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:23
- Nahlásit
Eldoguero
který je pracovní proto, že běhá v kruhu
tak to vedete 1 : 0 )))) ..se nedivim už že dyš je hnusně ,na stopy se rači nejde
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:24
- Nahlásit
davidkova renata
fanoušek je samosebou zcela dokonalý,
Já mu to odpo vyřídím, od vás ho to velice potěší
Eldoguero
Furt je na tom líp než jistý pes jisté paní chovatelky AD, který je pracovní proto, že běhá v kruhu
No tak to jo. Ale v dnešní době, kdy je dost běloušů, teda né zrovna v ČR, který mají složené i IPO 3, tak mi přijde dost směšné říkat o psovi, co má ZOP a ZZO, že je to pracovní jdinec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:24
- Nahlásit
Sízra Milanová
já četla deflorace svazarmem...uff dobrý
no ..dobrý... jako nemusim tu řikat koho sem tam znala osobně že né??
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
Nebyl to náhodou Hynajs??????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
já četla deflorace svazarmem
Buď potřebuješ brejle, nebo ti opravdu v životě něco chybí
davidkova renata
jako nemusim tu řikat koho sem tam znala osobně že né??
Pani, vy se teda nezdáte
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:29
- Nahlásit
ahoj všem,
chci se zeptat na obrany sokromé co prý vy pořádáte..ta vaše žumpa a prý jste hrozný celkově,tak se jdu sám přesvědčit co jste zač
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:29
- Nahlásit
Už se ví, kam se jde v neděli?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:30
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ten co namaloval oponu v Národním?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:31
- Nahlásit
DannyCZ
Jo,jo je tu strašně moc zla....my ho programově šíříme do světa,je to naše poslání
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:32
- Nahlásit
DannyCZ
chci se zeptat na obrany sokromé co prý vy pořádáte
My obrany nepořádáme, my pořádáme pouze pikyky u cest. Že se u toho i kouše, to je poněkud vedlejší
Ale jinak vítej v centru všeho zla
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:32
- Nahlásit
Baico
Ten co namaloval oponu v Národním?
No jo, vona je znala všecky vosobně totiš.... )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:34
- Nahlásit
DannyCZ
chci se zeptat na obrany sokromé co prý vy pořádáte..ta vaše žumpa
ahojky, jasně obrany organizuje naše mamka žumky - Renata, jsou věšinou v sobotu dopo v Praze a schází se tam největší výkvět žumpy
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:35
- Nahlásit
Sízra Milanová
Baico
je tu celkem sranda, proč vás okolí považuje za největší zlo,pořádáte psí zápasy nebo něco takovýho?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:36
- Nahlásit
Baico
My obrany nepořádáme, my pořádáme pouze piknyky u cest. Že se u toho i kouše, to je poněkud vedlejší
ale no tááák musíš na něj pomalu, aby se nelek, víš že děsíme fšechny nově příchozí
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:37
- Nahlásit
Eldoguero
ráda vás tu vidím paní, moc ráda
Díky.
Kaly byla příšerně vychrtlá do půl roku, oběhali jsme veteriny, honili jí po vyšetřeních a nakonec se jednoho rána vzbudila a rozhodla se, že už jí ta hladovka nebaví a den ze dne začala žrát. Od tý doby hubená už nebyla
jenže třá Demině uš je přez rok,žere fšecko a furt,dáfky jak pro vlkodava a pořád to není vono......taky jsme absolvovali fšechna vyšetření a je zdravá,takže už to neřeším.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
stopy? blázníš její psi znají kotec, výběh, kenelu a zase kotec ... jinak nic jinýho, jediný vybytí maj fakt na tý výstavě, kde oběhnou 2 u některých rozhodčích i 5 koleček, na ty ovšem raději nejezdí, bo by se mohlo přijít na to, že ti psi těch 5 koleček prostě neuběhnou a to si bohužel nedělám srandu
TAKHLE se dělá pracovní plemeno pani, my tomu tady houby rozumýme s nějakým výcvikem, nedejbože s praktickým uplatněním
Baico
mi přijde dost směšné říkat o psovi, co má ZOP a ZZO, že je to pracovní jdinec
Mi to přijde směšný i u jakýhokoliv jinýho plemene (krom anglickýho buldoka, tam to beru), ale tak zase tvrdit se dá ledacos, že jo. Například, když chceš prodat štěně a naopak, aby někdo jiný štěně neprodal, tak můžëš třá trdit, že máš testovaný psy na prasata, přestože ti psi prasata neviděli ani na obrázku, kdežto ten druhej člověk má předky štěňat skutečně testovaný na prasatech v praxi
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
DannyCZ
gdo si?
Lucie Kratochvílová
esi měl hynajs psa,nevylučuju to.-)))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:38
- Nahlásit
DannyCZ
proč vás okolí považuje za největší zlo,pořádáte psí zápasy nebo něco takovýho?
Protože žumpa má magickou moc a každej v ní chce bejt,ale víš co na to člověk musí bejt fakt dobrej,jako děsnej frajer...essi mi rozumíš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:41
- Nahlásit
DannyCZ
Ani nezkoušej pochopit, oni si tu holky moc rády čtou a pak se strašně rády pohoršují...ať se pohoršují, mohou si tak o sobě myslet, že jsou lepší, takže jim tím, že máme žumpu, děláme i velkou službu )) Obrany se pořádaj jako přátelský setkání, kafe, čaj, bábofky se pečou, koláče, snídáme na louce společně, kecáme, až se i fíček napapká, jde se něco dělat, furt se jí, pije kafe, cvičí, prochází, do toho se brání...pak se jde většinou na prochajdu, nebo se jede na výlet...vesměs se trénování táhne až do odpoledne, plynule přechází v procházení ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No jo, vona je znala všecky vosobně totiš....
Já jsem zapomněla, že mamka je taková paměntnice
DannyCZ
pořádáte psí zápasy nebo něco takovýho?
Ne my děláme spoustu daleko strašnějších věcí, radši to ani nechtěj vědět
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
Protože žumpa má magickou moc a každej v ní chce bejt,ale víš co na to člověk musí bejt fakt dobrej,jako děsnej frajer...essi mi rozumíš
Ticho ty blbá, nemusíš fšechno vyslepičit
DannyCZ
Prostě šíříme zlo fšemy směry, virtuálně i v reálu. Psalo se to na internetu a co je psáno, to je dáno, tak holt musíme šířit. Někdy je to děsná fuška, ale většinou to zvládáme
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:43
- Nahlásit
Biluška
vedle máš tu školku
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
Já jsem tady novej mám borderu a chtěl bych s ní vyzkoušet obrany a bylo mi řečeno že tady to je centrum všeho zla, ale zřejmě i centrum všeho dění jak tam koukám a zase samý slečny..nebo paní?! a ty jsi kdo Renatko? Ty jsi ta mamka? A seš přísná?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:44
- Nahlásit
DannyCZ
Stačí kliknout na méno, nemusíš to opisovat
|