Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 08:43 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Monty
je to přeci model, tak si drží lýnyji

Baico
jj chápu, o to jsme se snažili u Atíka 6 let, a Bůšek teda taky moc vyžranej není... Dělá to dojem, že ty psi u nás nežerou

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 08:45
- Nahlásit

Monty
a on je nežravec
Ne, on je pažravec, ale nepřibírá a nepřibírá. On je stejnej jako jeho starší ségra, tak taky do dvou let vypadala jak z Dachau. Mě by to celkem ani nevadilo, ale když už jsem vyhodila ty prachy za výstavu, tak bych chtěla alespoň výbornou, protože našeho krásnějšího bratra nemáme šanci porazit.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 08:52
- Nahlásit

Monty

Ještě že jsi mi to připomněla!!!

Brý ránko na pijánko všem

Komu mám poslat ty fotky na mail, aby je prosím pěkně dal na fakbuk? Ho v práci nemám Kuju předem

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 08:55
- Nahlásit

Atusch
je to přeci model, tak si drží lýnyji
jo to znám, u Sophyje naštěstí teď něco přibrala, ale pořád to není ono

Baico
aha, tak ta moje kopretinka je na mlsky pažravec a na své jídlo nežravec, přidávám pangamin
a Monty byl to samé, akorát ten byl teda o hodně hubenější než Soph, ten začal krásně přibírat (na správnou westí váhu) kolem 3 - 4 let

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 08:59
- Nahlásit

Monty
ten začal krásně přibírat (na správnou westí váhu) kolem 3 - 4 let
Tak já taky vím, že to nabere až kolem toho 3. roku. On je prostě teď jen tošku chrtovitej

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:04
- Nahlásit

dobré ráno děfčátka

kdyby to někoho zajímalo tak teď říkali v rádiju, že se pojišťovny chystaj na řidiče, kerý nepřezuli. Že budou velmi krátit a někdy ani platit škody i když budou z havarijka

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:06
- Nahlásit

Baico
Monty
to mám přesně u pudlů, ti sou dycky hubený až jim lezou kosti a tak kol 3 roku začnou přibýrat, zrovna sem fčera koukala na Matesa, že mu budu muset trochu ubrat, páč už nemá cejtit žebra

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:12
- Nahlásit

Brýtro mládeži.

Alexa
No ale zimní přezutí neni povinný, je to jen doporučený. I když je jasný, že ti pojišťovna pak nic nedá, to je jiná zas věc. Ale mít přezuto 1/11 neni povinnost. Já to teda samozřejmě udělám, ať už mám od toho auta klid nějakou dobu zas.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:13
- Nahlásit

Alexa
no Sophyje je dlouhonohá, je asi o 4 cm větší než Monty, ten když měl 8 kg, tak už jsem si říkala, že by měl přibrat, když měl devět, tak zas ubrat, jeho optimální váha byla 8,5 kilo, kdyžto Soph má 9 kilo a klidně by ještě mohla půl kila přibrat, vůbec bych se nezlobila, vypadá totiž oproti chov, fenkých jako dlouhonohá anorektička

Tinta76
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:18
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Tak kolegův pejsek včera odešel za duhový most bohužel z vyšetření se zjistilo, že mu už odcházej ledviny, takže to radši ukončil ...

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
Alexa
No táta už přezouval včera,protože jedou s máčou na víkend na Šumavu a slíbil mi, že Zeleninu přezuje příští týden.

bonc
Člen
- Nahlásit

Biluška
jiné vysvětlení takové optimistické nálady mě nenapadá
nááhodou, bejvam běžně radostná vod jara do podzima, a teď s blížící se klinickou smrtí si to musim vo to víc užít - fakt že je pátek, neleje a vo víkendu bé hezky mi dostačuje ale uznávam že chemie f tom má prsty možná taky

hele já sem takovej kretén, že neumim ani najít vo čem ste se fčera večer bavily, todle prostě nevovládam, je tam mega věcí který sem nečetla a hledat to podle času? nemam 2 roky prázdnin

Alexa
Člen
- Nahlásit

Gerda
Ale mít přezuto 1/11 neni povinnost
no právě že je to povinný, sic tam je ta věta o počasí, ale těžko to u pojišťovny ukecáš a každopádně když nesněží v listopadu tak třá v prosinci, únoru a tak podobně určitě jo
a co knedla už je vyléčenej????

Monty
no já mám právě problém se Sisinou, která je děsný vychrtlo a trčej jí kosti když na ní šáhneš, jinak to není vidět jak je chlupatá, a děsně jí to snižuje hodnocení na výstavě, třá kvůli tý hubenosti nedostane titul

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:20
- Nahlásit

Alexa
no já mám právě problém se Sisinou, která je děsný vychrtlo a trčej jí kosti když na ní šáhneš, jinak to není vidět jak je chlupatá
No a Fandovi jsou v pohybu vidět žebra, i přes ty chlupy

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:24
- Nahlásit

Baico
Ne, on je pažravec, ale nepřibírá a nepřibírá. On je stejnej jako jeho starší ségra, tak taky do dvou let vypadala jak z Dachau.
Ale má chlupy,tagže to aspoň trochu maskuje,narozdíl od tý naší bílý modelky.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:28
- Nahlásit

Jebloň
Ale má chlupy,tagže to aspoň trochu maskuje,narozdíl od tý naší bílý modelky
No tak ty chlupy jsou jeho jediná výstavní pojistka Ale začínáme vykrmovat, tak snad se mi za ty 3 neděla alespoň trošku obalí sádlíčkem

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:29
- Nahlásit

bonc
hele já sem takovej kretén, že neumim ani najít vo čem ste se fčera večer bavily, todle prostě nevovládam, je tam mega věcí který sem nečetla a hledat to podle času?
no já ti nepomůžu, čtu dycky to, co na mě vyskočí . Tam se dá nějak něco hledat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:31
- Nahlásit

čus dementíí proč je tak přííííšerná kosa???? koho mám hnát k vodpovědnosti za to?!
Biluška
čtu dycky to, co na mě vyskočí . Tam se dá nějak něco hledat?

essi my nejsme nějak příbuzný bo co krs tu demenci počítačovou.-)))

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:31
- Nahlásit

Tinta76
ach jo, ledviny....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:33
- Nahlásit

Adiddaska
sízra milanová
hele vy děfky dete teda ven se mnou?? ale bysem šla určitě před jednou,tak třá ve 3/4 páč pak musim do háku,můžem si dát sraz na tý louce u obory jak budete parkovat..co????

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:45
- Nahlásit

Alexa
jako Soph není hubená a už vůbec vychrtlá, ale není (jak by se teď Luciéééé chlamala) robustná, což westi mají mít

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:49
- Nahlásit

Biluška
Tam se dá nějak něco hledat?
podle mě právě ne takže se jaxi taxi těžko dozvim vo čem byla tehdy a tehdy řeč

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:50
- Nahlásit

To je debilní, že ten fakbuk nestránkuje, co?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:51
- Nahlásit

davidkova renata

můžem jít i dřiv klidně ve 12,kdybys mohla...Nyxa už se těší jak mě opět ztrapní,už chce vyrazit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:55
- Nahlásit

Sízra Milanová
můžem jít i dřiv klidně ve 12,kdybys mohla
to né zasejc,necháme to na těch 3/4 na jednu na louce jo?? debilita de taky s šamponama?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:01
- Nahlásit

davidkova renata

jak na louce? Mám jet rovnou k tý oboře či co? Debilita nejde,je moc debilní,jo a vzkazuje ti,že šamponi jsou taky pracáci(prej by mohli chodit na hony a nosit kachny i mrtvoly třá),takže si k nim prej nemáš dovolovat

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:04
- Nahlásit

v pondělí budu mít noťas

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:04
- Nahlásit

Monty

v pondělí budu mít noťas

Doufám, že bude dost robustní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:11
- Nahlásit

Sízra Milanová
Mám jet rovnou k tý oboře či co
jj,je zbytečný semka zajíždět,mám to 5 mint,prostě tam bud a hotofson.-)))
Debilita nejde,je moc debilní
to souhlasim.-))
prej by mohli chodit na hony a nosit kachny i mrtvoly třá),takže si k nim prej nemáš dovolovat

to by jako fakt nemohli páč adydaska nesnese tydlety ptácíííí

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

davidkova renata
No tak podle některých chovatelů běloušů je pracák i Fanda, když už má složené ty dvě základní zkoušky

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání