Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:03
- Nahlásit

Gerdajohohooooooo to si nemyslete vážená, Maryje je velmi tužená, do devíti let nikdy přes den nespala, byla vždy zhotovena k jakékoli činnosti, zaspí jedno dopolko a je zase cajk
Tak to je jen dobře, namažem jí pro jistotu lejtka Francofkou
Vemu jí domek a bude chrápat v domku.
Může i volně korzovat po bytě, ale fakt je, že v domku bé mít své soukromí a klídek a může to mít jako otevřenou spací boudičku.
usíme dojet do těch pracovních oděvůch, už má ztama botky aji Fyfyjová, pro nějaký morkový kostě a nějaký ty salámky, co sme měli v mlíkoších, jak sme s tim s tetou Agátkou stopkovali jasná věc
Tyčku mám, tu sem ukázla pánoj fčéra na technický a nic na ní neřikal...asi nepatří k povinný výbavě.

to je divný, já zatím viděla tyčky a různý označníky nášlapůch snad ve všech autech do kterejch jsem nakoukla, třá je to povinná pouze pro psovozy - tedy vozy speciálního určení

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:12
- Nahlásit

děcka, do dvou týdnů budu mít noťas budu zase moct na internet i večer po práci a budu ho mít v posteli, psát si a při tom blbnou s děfčaty, to bude bomba

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:15
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je cajk,to už budu stejnak mrtvá
tys blbkááááááááááááááááááááááá
Crysa
Tinta76
nestraš s mrazem o víkendu, v sobotu nutně potřebuju hezky
tady už začíná chvílema vykukovat kousek sluníčka, ale fakt jen kousek a hned se zase mrcha schová, ale kosa tam je - jen 8 stupňů

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:19
- Nahlásit

Crysa
Může i volně korzovat po bytě
nemůže, byla by protivná na Kamínka. A taky jestli k tobě chodí někdo libovolně vrátkama dovnitř, kousla by ho, páč vona je svině, někde je pět minut a už to hlídá...

to je divný, já zatím viděla tyčky a různý označníky nášlapůch snad ve všech autech do kterejch jsem nakoukla, třá je to povinná pouze pro psovozy - tedy vozy speciálního určení
no jo...proč nemaj psovodi svojí vlastní technickou kontrolu? ))))

Monty
no jupíííí, vm si k němu i intronét, ať nemusíš na balgon.

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:21
- Nahlásit

Gerda
já mám přitojení přes kabel, to už jsem měla na tom mým staříkovi

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:24
- Nahlásit

Monty
báječné, budeš tedy teď i večerní žena, což ti ovšem může pokazit večery, které bys chtěla sledovat třá serijály.

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:25
- Nahlásit

Gerdanemůže, byla by protivná na Kamínka. A taky jestli k tobě chodí někdo libovolně vrátkama dovnitř, kousla by ho, páč vona je svině, někde je pět minut a už to hlídá...
velcí už vč. Kamínka bydlí venku, max. jdou do bedny domů když někam jedu, aby netroubili jak jeleni v říji. Cizí lidi sem nechoděj, max. mamka že jednou za uherskej rok přejde dvůr a to buší na dveře a hlásí z dáli. Většinou ani sem moc nechodí, bo by jí ty moji čuňáci zdupali hned jak otevře spojovací branku mezi dvorama a to ona už ví a moc neriskuje

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:27
- Nahlásit

Gerda
no teď - do dvou týdnů
na TV stejně nakoukám, pravda, jak mi nešel PC. tak jsem ji měla zaplou, ale to většinou očko takže u mě je TV docela přebytečné příslušenství

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:28
- Nahlásit

Gerda
no jupíííí, vm si k němu i intronét, ať nemusíš na balgon.
a teď jsem si to uvědomila, to bych teda měla těžký, protože balkón nevlastním

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:29
- Nahlásit

Crysa
šmarjáááá doufám, že ten knédl bude co nejdřív, ale v každym přípatku, i kdyby byl do pátku, musim počkat do pindělí na opravnou kontrolu, pokud to takhle klapne, vyjedeme hnedle eště v pindělíčko. Beru si deky a povlečení, bo mařena leze do postele. Doma ne, to nedělá, ale jak sme někde jinde, buď nalezne útočiště pod postelí, nebo v posteli. Tak ať ti nesviníme lůžkáče.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:36
- Nahlásit

Monty
gratulace, život je hnedky hezčí že?

Gerda
co je Knedlovi, s čim choří? Nesnášim autonemoci skoro stejně jako zvířetonemoci a moje vlastní nemoci, jsou hnedle na 3.místě
a když už vás pani vidim, máte nějakou časovou vizi s westama westama? Už bysem jí užila, zrovna v tomhle hnusu by byla mooc fajná...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:41
- Nahlásit

bonc

vestu bysem už taky užila, švadlenka na tom dělá jak zbjesilá, jsem teďko s ní taky víc v kontaktu vyrábí mi nějaké hezké oblečky )))

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
švadlenka na tom dělá jak zbjesilá,
ok, to jí chválim

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:50
- Nahlásit

Tak lidi, slunce, žblunce leze malinko, ale leze, docpu se tedy chebákem a mastím ven stopovat a procházet se trochu, až dorazí muš, dáme si asi ještě nějakou tu poslušnost. Takže budu zase až večer, zdáááár

Jebloň
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:56
- Nahlásit

čus lidííííííííííííííí
Koukám,že sem tu fčas na to,abych popřála matce fóry fšecičko nej k svátečku a prosím dobrou dušičku a stručný výcuc posledních 14 dní.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 12:59
- Nahlásit

bonc
Paw
S vestama pro vás se to má následovně. Vy jste s Koko jediný tři pořádně nedořešený. Všechny jste velikostí k Adidasce. Došití bez zkoušky prostě nechcem už riskovat. Takže návrh je tento: Adidaska vám, pokud toho bude ochotná, zapůjčí na vyzkoušení svojí vestu. Vy jí nezničíte ani nijak nepoškodíte, jen si ji ozkoušíte, napíšete k tomu svoje poznámky, co vám tam sedí, co ne a co chcete jinak. Podle toho vám švadla dodělá vaše kousky. V pondělí budu vědět přesně, kdy to bude. Každá vesta je trošinku jiná, zkouškaři si diktovali na místě. Ale vy velikostí spadáte k Adidasce.

Lucie Kratochvílová
Teď jsem se švadlou mluvila, říkala mi, že se už řešíte výhradně spolu, takže pohodička.

Ještě potřebuju Pavliii a někde sehnat ztracenou Bajšu...a nemetku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:00
- Nahlásit

Jebloň
ste duch? Duch, co sežral Jebloň? Ooooo dobrý duchu, vítej )))

Jebloň
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:03
- Nahlásit

Gerda
ste duch? Duch, co sežral Jebloň? Ooooo dobrý duchu, vítej )))

Uš to takk vypadá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:04
- Nahlásit

Jebloň
jdeš akorát k obědu, duchu ))) Paráda, krásná práce!

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:06
- Nahlásit

Gerda
ouký douký
co máš s tim knedloněm?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:10
- Nahlásit

bonc
co máš s tim knedloněm?
má nemocnou brzdičku a pás u spolujezdce a kufr nafurt zavřenej a světlo brzdový nesvítící, a couváky nesvítící a gumovou manžetku prasklou nějakou...je v nemocnici, ještě nevolali, snad je už stabilizovanej...čapli mě policajti na korunní, podle známek zistili, že mám prosšlou technickou. O 9 dnů ))) Smutnej příbjěch, no, vyšpulili pokutu, teď řekne pan doktor něco k tý transplantaci, potom ho musim nechat odtáhnout znovu na opakování STK ))) Takže s Knédlem je to takovej príma podzimek )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:13
- Nahlásit

Jebloň návrat ztracené dcéry vítej vítej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:15
- Nahlásit

Jebloň
vítej paní

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:15
- Nahlásit

Jebloň

Čus Jebloň, no konečně

Gerda
někde sehnat ztracenou Bajšu

Na tom fejsu se neozvala?

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:19
- Nahlásit

bonc
dík, no snad bude dříve než za dva týdny
no to víš, když mám doma uklizeno a holky chrápou, tak se docela nudím, tak to bude fajn, být zase i dima na netu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:20
- Nahlásit

Gerda

Napsala jsem ti na fejs k vtipu dotaz, pře z mailu nemůžu (nebo neumím) vkládat nový příspěvky

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:26
- Nahlásit

Jebloň
čuuuuus vítej holka
asi by bylo lepší kdyby ti napsal každý co se mu za těch 14 dní stalo, nebo nestalo, protože pochybuju, že by někdo byl schopný za nás všechny ti podat vejcuc za 14 dní a nebo si pročti celou novou žumpu

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:34
- Nahlásit

Eldoguero
až dorazí muš,
tak bacha na bomby

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 13:47
- Nahlásit

Gerda
smutnej příběh sem četla, jenom jsem neznala konečnou dyjagnózu.. nemocná brzdička může bejt malér pokáď de vo nuly na konečnym oučtě, ty ostatní věci by měli snad bejt jen dvounulový záležitostě, ni?

all
slunko slunká, radujme se!!!!
ale rychle, za chvíli zasejc bude v tahu..

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:04
- Nahlásit

bonc
nemocná brzdička může bejt malér pokáď de vo nuly na konečnym oučtě
no jsem na to moc zvědavá, to jako jo.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání