| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:33
- Nahlásit
Sízra Milanová
a eště u toho hulí z fajfky
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:35
- Nahlásit
makrel
a eště u toho hulí z fajfky
jo to mi taky vadí jak furt hulí...ale zase je to to co jsem po lišce chtěla,koupila jsem jí na to to křeslo že jo,je to pracovní liška,máme už plnej kumbál šunek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:35
- Nahlásit
Tlačenka
že hráběma nenaberu nějakého ježečka
si ho dej do kabelky a mazej na diskošku ty travolto ))))
Sízra Milanová
já lišku na noc zásadně nechávám vedle v pokoji,aby nás nerušila tim jak se houpe v křesle a furt volá Śpejlíkovi vo šunku
tysi hovado to neni možný vůbec )))))))))))))) vypni se už a rači pojed )))
|
Kuba a Hajnej
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:37
- Nahlásit
Sízra Milanová
a boháč....
bať bať..
du jíst telata nedoftipný, mam z vás hlad, jak tady celý dopoledne dřu
|
Tlačenka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:39
- Nahlásit
davidkova renata
to bych nikdy neudělala. radši bych napsala na tyranazvirata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:41
- Nahlásit
Tlačenka
radši bych napsala na tyranazvirata
tak di psát rači hnet aby tam pak nebylo vopsazeno...víš jak..litujeme,ale účastník právě píše )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:44
- Nahlásit
tagže vy hovada kuli vám se zase!!! neudělala vůbec nic ,já vám to tu zamknu a béte to mít ..bestak je to záležitosst pouze času páč Zamknout téma je asi 0,5mm od tlačítka Poslat zprávu, čili se ukliknu dříf či pozdějc,ale ukliknu prostě
du,za chvíli du s tou debilitou a její akresíívní čupakábrou ,zdar ženy,bděte..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:47
- Nahlásit
davidkova renata
to by f tom byl čert abysme z těch pracovních plemen ty kriply neudělali,to by bylo aby nebylo..
jooooooo, se podívej na NO exteriéráky, kolik z nich je schopnejch v 6 letech ještě skočit překážku, většinou jen ti menší, lehčí, ty obří hovada jsou rádi, že choděj a přitom většina pracáků i velkých (pokud maj v pohodě páteř a klouby, ale to je u všech psůch, že jo) skáčou bez problémů
nakonec budou všicíí jen vrtět vocasama na všecko vůkol(to můžou bo kupírovat sme zakázali) a budou tupý jak krávydoufám,že u toho už nebudu páč toho se dožít nechci
Já taky ne to fakt budu mít radši doma psa co má co já vím, křivý ucho, ale standardní povahu plemene a je schopnej něco dělat jak fyzicky, tak psychicky, než krasavce úpa tupýho, pro kterýho je vrcholem ZZO (bez urážky kanárkovi, toho miluju moc, moc, moc, ale on by možná mohl dělat psa honáckého, páč běhat celej den, to zvládá, na hospodářské zvířectvo reaguje tak jak by měl, ale cvičit fakt néééé)
Koko
ahoooooj, jééé další paní, kterou ráda vidím po dlouhé době
kerý šikovný AD to drbete?
sem radši né, z toho už jsem vyléčená, kdyžtak na tajný třeba
A co Bonninka, jak je na tom, vidí aspoň částečně?
Klep, klep, klep - vidí blbě, hodně blbě, ale vidí. Je to na normální běžnej život naprosto postačující, nevidí na dálku (třeba už na 10 m možná tak obrys, ale nepozná, že něco držíš v ruce), nezaostří pořádně ani na blízko, ale obrysy očividně vidí výborně, rozeznává světlo a tmu, bez problémů se vyhne předmětům i v neznámým prostředí, takže v podstatě dobrý.
Na práci už to bohužel není ale takhle může žít spokojeně leta letoucí, hlavně jí nic nebolí, nijak netrpí a to je nejdůležitější
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:47
- Nahlásit
davidkova renata
já už jedu ted budu tam dříf a pak přídu zas na tu louku a přijedou i šamponi dizgomforti nakonec
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
podle mě je nyxa křížená s jezefčíkem ale tim dobrym do chovu norníkem bo šíleně noruje v posteli...nevim teda essi cejtí lišku,protože já lišku na noc zásadně nechávám vedle v pokoji,aby nás nerušila tim jak se houpe v křesle a furt volá Śpejlíkovi vo šunku
Jen ty nohy jí trochu narostly co
lišku si do postele nepouštěj, znáš to, hned si na to zvykne a už jí nedostaneš ven ale zas tě bude hřát ocáskem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:50
- Nahlásit
Eldoguero
ovšem bacha na tyč!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:54
- Nahlásit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:55
- Nahlásit
makrel
no jo, ebonitouvou, že jo, aby ji pak nezabila tou eletřtinou ale tak zas, když nebude Sízra třít, tak ji nic nehrozí né
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 11:59
- Nahlásit
Eldoguero
no právě, co my víme, essi tře nebo netře
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:02
- Nahlásit
Eldoguero
no jo, ebonitouvou, že jo, aby ji pak nezabila tou eletřtinou
Vy ste blbky, takhle levně elektrickej obojek nikdo ještě nevynalezl.
Kdo si to nechá patentovat?
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:04
- Nahlásit
Eldoguero
jééé další paní, kterou ráda vidím
tos mi udělala radost, zrovna sem teď trochu v životnim rozpoložení, že na mě fšici pečou..... i když pak si přečtu problémy ostatních a musim si říct, jaká su karóva a že řešim chujoviny
klep, klep - vidí
no tak to je paráda, to jsem moc ráda, že se zrak částečně vrátil to jí pro spokojený život určitě stačí, prd na tom, že už to není na výcvik!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:09
- Nahlásit
makrel
ovšem bacha na tyč!
hovada ste neskutečný
Sízra Milanová
pak přídu zas na tu louku a přijedou i šamponi dizgomforti nakonec
oki,beru na vědomí pudu taky za chvilku
Eldoguero
to fakt budu mít radši doma psa co má co já vím, křivý ucho, ale standardní povahu plemene a je schopnej něco dělat jak fyzicky, tak psychicky
esi eště nějaký někde zbydou ale!
jinak já su určitě divné páč sem vypozorovala,že mě se dycinky líběj psové co standardu bud nevyhovujou anebo vo fous projdou ..asi nějaká předzvěst..
taky si eště můžem vzít nějaký agresivní kretény z outulků,ty budou možná aspon budit hrůzu..furt lepší než dochtoři v bílém (i jinak barevném) plášti
du ta debilita je schoopná sama něco provést.. .-))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:25
- Nahlásit
makrel
to nám neřekla, musíme jí vyzpovídat, aby z toho nebyl nakonec elektrosex, že jo
Baico
Vy ste blbky, takhle levně elektrickej obojek nikdo ještě nevynalezl.
Když já vidím uplatnění spíš v jiným oboru
Koko
tos mi udělala radost, zrovna sem teď trochu v životnim rozpoložení, že na mě fšici pečou..... i když pak si přečtu problémy ostatních a musim si říct, jaká su karóva a že řešim chujoviny
To jsem ráda, že jsem ti udělala radost
Někdy má člověk pocit, že je na všechno tak nějak sám, ale od tý doby co chodím sem,mám pocit, že mi jde mnohem líp zvládat ledasjaký životní "naprd situace"
Jinak Bonninka - jasný je, že mnohem důležitější je, že je v podstatě ok, je spokojená, už i zhubla ze 17 kilo zpět na 15 a je zase akorát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
taky si eště můžem vzít nějaký agresivní kretény z outulků,ty budou možná aspon budit hrůzu..furt lepší než dochtoři v bílém
A tak to je taky pravda, můžem si v podstatě nechat čokle "předvychovat" od kdejakých kreténů, co je zku... a šoupnou do útulku krz akresivitu ¨
Jen, aby jsme z nich ty doktory v různobarevných pláštích neudělaly muš mi říká, že jsem strašná, že prej dělám ze psů strašný kliďase, asi se budu muset nad sebou zamyslet
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:34
- Nahlásit
šiš malodítě si hraje s Bonninkou tak, že jí chytá za nohy, nebo spíš pod břichem a snaží se jí udržet, což jako moc nejde, že jo, nakonec to dopadne tak, že se obě válej na zemi a obě se tomu děsně smějou Kaly dělá, že o ničem neví, ale to její pátravý oko a ucho narvch hlavy jí prozrazujou, jsou to játra zjátřený
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:35
- Nahlásit
ať už je 16 hod. dnes je den na pikaču, kl. zlobí a mě z nich asi jebne, jediná dobrá zpráva byla, že budu mít v pondělí ten noťas
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:37
- Nahlásit
Eldoguero
Cí videjo!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nemám kameru
to už mi říkala mamka a mraky lidí na cvičáku ať je magory natočím, že to je děsná sranda s nima, ale nemám čím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:45
- Nahlásit
Mám špatnej den. Je tři hodiny do konce pracovní doby, opět už zcela jistě vím, že tu budu děsně dlouho, nemám nic schváleného, dnes mám všechny termíny odevzdání a v pondělí další, musí se teda udělat vše, i to pondělní, prostě vim, že odsud zas pojedu někdy v osm večer...možná...vždycky v pátek mám min 3-6 hodiny přesčasu. Prostě celej jeden pracovní den...
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:48
- Nahlásit
Eldoguero
je v podstatě ok, je spokojená
zhubla ze 17 kilo zpět na 15
ale timhle si jí určitě dost nakrkla, já teď hubla Koky, bo měla falešku a dost jí to štvalo Teď už je akorát a znova za torpédo, i sama otravuje Čilinu a třeba hodinu v kuse si hrajou, blbky Sajgon si s nima hraje 5 minut a odpadá, chlap, no
šiš malodítě si hraje s Bonninkou tak, že jí chytá za nohy, nebo spíš pod břichem a snaží se jí udržet, což jako moc nejde, že jo, nakonec to dopadne tak, že se obě válej na zemi a obě se tomu děsně smějou
Asi ti chtěj pomoct a vytíraj holky čikovný. Jako Emině je dneska 10, tagže velkodítě uš a hraje si s čubama, že se honěj a přeskakujou neustále gauč tam a zpátky. Ve finále je na gauči učí dělat kotrmelce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:06 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Gerda
paní, tak to jsme na tom podobně, mě se dneska v práci všechno seeeere, akorát, že já tady nebudu přesčas, ale vím, že mě kl. budou otravovat přes víkend
edit: a navíc nemám výplatu na účtě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:11
- Nahlásit
Gerda
lity, lity moc
Koko
Uvedla jsem jí tím do velkého diskomfortu, tak se dvakrát po sobě samoobsloužila v odpadcích a sežrala kosti ze tří vepřovejch paciček samozřejmě se nemohla vys...
Odpaďák už dáváme na chotbu, když někam jdeme, páč Nininka je děsná popelnice a nechci riskovat, že skončí pod kudlou, že jo
Emině je dneska 10, tagže velkodítě
To je ideální parťák pro stafíka už zjistili jsme, že budeme za dva, tři roky muset dítěti pořídit taky nějakýho psa, páč už začala cvičit s plyšovým a celkem zkušeně teda no a samozřejmě, že volba padla na prasopejska stafbulího takže tímto si u vás pani rezervuju jednu čubinu ale nejdřív fakt tak za dva roky, jestli se teda muš nezblázní dřív, páč už zase přemýšlí o stafíkovi a tvoje čuby se mu moc líběj
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:15
- Nahlásit
Eldoguero
jestli se teda muš nezblázní dřív
Nevím, přide mi jako dost velkej blázen už teď Si nedovedu představit, že by to mohlo být ještě horší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:16
- Nahlásit
jdu pytlačit sama bez crysy je prý nějaká bolavá krs záda
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:21
- Nahlásit
Gerda
máte pani moc ošklivou pracovní dobu, to by mě zabilo na tohle mam fakt štěstí, u nás sou přesčasy v relaci cca půlhodiny a jen občas.
Eldoguero
odpadkovej koš mám bezpečnostně uzavřenej a venku choděj čuby s přelepem náhubků, neb sou neskutečně pažravý
Vám čubu ráda poskytnu, dyš jí bude cvičit muš a malodítě aspoň bude mít to pravý vyžití Snat se s čubama uvidíme dřív, než půjdou do důchodu
|