| Autor |
Zpráva |
Kuba a Hajnej
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:28
- Nahlásit
padam domky, nezávidim všem co zůstávaj dříti až do večera, budu za vás držet tichou vzpomínku při venčení. čuz v pindělí, jelymáni
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:29
- Nahlásit
Baico
Nevím, přide mi jako dost velkej blázen už teď Si nedovedu představit, že by to mohlo být ještě horší
Viď, že je blázen, mu to říkám furt a von mi nevěří
Koko
Ona je taky pažravá, ale venku si nic nedovolí žrát (do roka teda jsme trnuli,kdy se něčím otráví, ale pak toho tak nějak nechala, resp. začala reagovat na Fuj! )
Vám čubu ráda poskytnu, dyš jí bude cvičit muš a malodítě
Jo jo chtěl by stafbula dotáhnout k ZVV3 prej když to půjde, páč by byl první a já bych zas chtěla ZMP2 tak bychom potřebovali něco s tím správným nasazením
Hele, na 100% bychom chtěli, pokud to bude možné jen se ještě musíme poradit kdy a jak to provedeme, páč stafík by byl určitě doma. Kdy plánuješ udělat z nich důchodkyně, snad né v průběhu dalších 2 - 3 let?
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:35
- Nahlásit
Eldoguero
No moje FUJ!! slyšej o tři vsi dál a stejně ty pindy občas něco zhltnou. Kokyně bude v lednu 6, tak už moc času nezbývá a Chilli v únoru 4, ale ona má velkej temperament, ale bez drajvu, tam ta povaha není to co si představuju. Snad se do tý doby potkáme, aby ste si je mohli vozkoušet naživo
Zatím čus, musim mizim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:38
- Nahlásit
Eldoguero
Viď, že je blázen, mu to říkám furt a von mi nevěří
No protože si to na rozdílod nás ženskejch nedokáže přiznat
Jo jo chtěl by stafbula dotáhnout k ZVV3 prej když to půjde, páč by byl první
To já bych s běloušem taky, ale první teda nebudu, byla bych až druhá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:43
- Nahlásit
Koko
To snad jo, nakonec nebydlíme od sebe zas tak daleko, že jo
Uvidíme, nějak to dopadne
Baico
Já chci zas s AD ZPS2 a IPO-FH byla bych první
plánujeme to na příští rok, teda budeme doufat, že se zadaří
No protože si to na rozdílod nás ženskejch nedokáže přiznat
Přesně tak, budu mu to opakovat dnes a denně
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:44
- Nahlásit
Lidíí ZZO má hraniční vejšku?Teda spíš podmíru mohl by hmyzák zzočkovat?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:45
- Nahlásit
Eldoguero
plánujeme to na příští rok, teda budeme doufat, že se zadaří
My též. Bílé čokli čeká teda dost náročnej rok
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:47
- Nahlásit
Lidi, já musím jít, mám toho dnes tuuuze moc
Jednoho psa mi přivezou, jednoho si doufám večer odvezou, něco musí jít čuchat, něco poslouchat a něco kousat
Do toho ještě musíme zajet pro granule, páč už došly i maso došlo a falco přijede až v pondělí.
Takže já mastím makat a budu zas večír, zdar
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:48
- Nahlásit
Pakunobecny
Není už omezení vůbec žádný ani v IPO ani v NZŘ můžeš s hmyzáčkem třeba i ZVVčkovat, jestli ti dá metrovku a přinese činku
Baico
To jo, budem si navzájem držet palce a třeba pak i klepat na ramena
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:49
- Nahlásit
Pakunobecny
Teda spíš podmíru mohl by hmyzák zzočkovat?
Jasně, že by mohl, mohl by i zopkovat, bhčkovat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:50
- Nahlásit
Eldoguero
To jo, budem si navzájem držet palce a třeba pak i klepat na ramena
Tak o tom nepochybuj
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:51
- Nahlásit
Eldoguero
jestli ti dá metrovku a přinese činku
Metrofku dá levou zadní ale s tou činkou bé problém váhovej teda bo tam leda by na ní dojela po zadních jak cirkusový medvěd na válci nebo bych teda vyřízla z polistirénu a fykane nátěrem maskovala za dřevěnou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:53
- Nahlásit
Bré deň, kdo z vás zas nezvládl šířit zlo určenými směry??? Vokamžitě si vemte někdo zádobol, bolí moc od večera, cvičák jsem přetrpěla, doma upadla a ležela... v posteli ležela, mrtvolu připomínala. teď sedím a není to ono Jauvejsky jauvejsky..
Crysa je rozbitá, du vás zas asi vypnout, moc to hučí ten počítač a asi mi ten zvuk ubrušuje kus lepky.. strašněj zvuk..
Naschledanou v lepčích časech.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 13:55
- Nahlásit
Pakunobecny
650g by mohla, s kilovkou už je trochu prekérka, ale tak ono je to stejně až na ZVV1 a to by musela v první řadě odkousat na rukáv a to nevím, jestli by dala, i když ...
Crysa
já né, já ne
zdááááár lidi, furt mě nezdržujte už
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:04
- Nahlásit
Pakunobecny
bych teda vyřízla z polistirénu a fykane nátěrem maskovala za dřevěnou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:11
- Nahlásit
Pakunobecny
Taky chci s paní hmyzovou dělat ZZO akurát mi s tou svojí nemocí kazí plány
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:37
- Nahlásit
Pakunobecny
Pakůňová mi zas nevěří? Jsem ti říkala huž, že tam nejni žádnej limit.
Jsem se rozhodla, že budu teda stopovat s Jessou i s Tomem. Pokud se zadaří, tak jak má (i když mám pochyby) a budu mít víc času teď, tak proč ne...
Tomovi to dneska fakt šlo. Jsem mu našlápla jen kratičkou se zbytky pamlsků, co jsem měla po kapsách, bo jsem myslela, že stejně nepůjde a přitom mu to šlo moc. Jenže u něj to bude fakt jen zpestření, pač stačí jedna hárafka v okolí, případně zvuk podobný petardě a nehnu s ním ani o píď.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:46 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
pawLINka
Pakůňová mi zas nevěří?
Ale věřím paní sem si to chtěla vověřit a hlavně nápad s polistrénovou činkou bych nedostala nebejt žumpy případně zvuk podobný petardě a nehnu s ním ani o píď.
nevadí tak mu dáte do ucha špuntíky po dobu stopaření bé na Otíka(myslím z vesničky vod Pávka né toho co svou nedozírnou krásou ničí Davídkoj už dlouhá léta)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 14:46
- Nahlásit
tak jsme dopytlačili, potkali jsme opravdové zloděje dřeva byli to 4 hnědočeši a byli velmi nepříjemní, byla jsem ráda že mám velké psy....musím dát vařit brambory a sject k Radkovi pro maso, byl kupovat pro sebe u Pružiny tak jsem ho poprosila at´ mi taky vezme, že vetamix dojede až ve čtvrtek a psi tam mají už jen na zítra.Sice není prý doma, ale dá mi to máma a já mu tam nechám peníze, to je důležitý, totiž bydlí v baráku s přítelem, jeho mámou, ségrou a ta má 2 dospělý kluky, kluci jsou flákači, no flákači nebyli k práci vedený, nikdy nemuseli ani vynést koš a jeden z nich už několikrát vzal radkovi prachy, ne velký částky kolem 100-200, radek nikdy neví kolik má peněz nosí je v ledvince a tu někde odloží doma, ale jednou si to spočítal a zjistil, že mu chybí peníze, tak myslel, že se třeba spletl, tak to začal počítat pravidelně a ejhle nespletl se, jenže nikoho nechytil u toho, každopádně od tý doby se u nich peníze schovávají a i malý částky dávaj do trezoru.....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:32
- Nahlásit
NEHODLÁM VÁS DOČÍTAT A NECHCI ANI VEJCUC NEB BY MĚL 50 STRAN!!!!! ALE OKAMŽITĚ PROSÍM NĚKOHO ABY MI PO MEJLU UDĚLAL POŘÁDEK V PŘEZDÍFKÁCH
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:34
- Nahlásit
Grin
tak naval emila
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:35
- Nahlásit
Monty
myshotaurus@gmail.com
dík jak nemám fuckbuk tak jsme f prd...-
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:36
- Nahlásit
Grin
tak si ho zřiď, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:39
- Nahlásit
Grin
odepsala jsm ti, ale máš čas jen do 16hod.potom fičím domůůůů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:44
- Nahlásit
koupila jsem čoklům dýni, byla drahá 80kč, o stánek dál měli přibližně té velikosti ještě o 50kč dražší, koupila jsem jim taky červenou řepu 2 kg, děda mi dal asi 30 velkých gigantů kedlubnů, jeden má asi 2 kg, červený zelí asi 5 hlávek a mrkev.Psi mají dnes dýni, červenou řepu, kedluben, jablka, okurky a ledový salát+hovězí, játra, drůbeží a kostry, velký tam mají ještě vepřový žebra, si žerou líp než já...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:44
- Nahlásit
Monty
tak si ho zřiď, ne?
neci
hned na to mrknu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:50
- Nahlásit
Grin
by jsi ho používala jen na žumpí účely
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 15:58
- Nahlásit
loučím se, papa, možná budu k večeru, kíámoška přinese noťas
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 16:02
- Nahlásit
tak už snad začínám žít.. ale na vyskakování si to ještě nejní.
Kde je Agáta? má dneska svůj nickový svátek??
Vše nejlepčí virtuální Agáto
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 16:26
- Nahlásit
vy jste všichni pryč? co to tu je za cochcárnu? kde je řádná docházka? pátek malá sobota? to děláte všichni u nás fpráci bo co??
Du jíst, už mám i hlat.
|