Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:36
- Nahlásit

Crysa
Ti nevím, pán říkal, že je mu asi pětašedesát, tak to zas vypadá Zlatovláska fakt zachovale
Jo a že ho zdravíme až ho uvidíte někdo, někdy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:38
- Nahlásit

Tinta76
Za Rovenskem kemp Palda, znáš?

Tinta76
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:45
- Nahlásit

Eldoguero
neznám ... českej ráj je krásnej a tipů na ubytko nejni nikdy dost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:46
- Nahlásit

Tinta76
Eldoguero
Za Rovenskem kemp Palda, znáš?

neznám ... českej ráj je krásnej a tipů na ubytko nejni nikdy dost

je fuck kam bo tam stejně bez bloudění nedojedu

Tinta76
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:53 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

kejtlin
je fuck kam bo tam stejně bez bloudění nedojedu
no to víš že jo, se na to můžeš vytento už předem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:54
- Nahlásit

du zalézt s knížkou do peří, zejtra hokna
u nás je +1 supeň

Tinta76
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:57
- Nahlásit

u nás je už pod nulou

jdu spát brou ...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:57
- Nahlásit

kejtlin
du zalézt s knížkou do peří, zejtra hokna
u nás je +1 supeň

S jakou????Potřebuju za se nějaký typy na knížky,eventuelně nějakej bártr.
tady sou +4

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:02
- Nahlásit

Jebloň
sic to neni knížka ale....
http://www.youtube.com/playlist?list=PL1F817BD4322 60895

hele a co čteš, já teď četla bezva knihu do půl4 do rána sem musela vědět jak to dopadne, ale nevim essi by tě to ba

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:03
- Nahlásit

Jebloň
v knihovně jsem si půjčila 4 psychologický thrilery a jednu s názvem temné království-můj život v saúdské arábii, ještě jsem nazačala číst ani jednu, takže nevím jaký budou

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:05
- Nahlásit

Alexa
hele a co čteš
Nejsem vyloženě vyhraněná,ale mám ráda knížky kde děj vodsejpá a nezatěžuje čtenáře zbytečnostma ......i když už sem se u některejch knížek naučila i tyhle věci vyselektovat,viz.Malinkatej kretén a politika .

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:06
- Nahlásit

Alexa
a jaka knizka to byla?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:06
- Nahlásit

Alexa
sic to neni knížka ale....
díky za odkaz....českejch filmů a pohádek není nikdy dost.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:13
- Nahlásit

leyenda
Barbara Erskinová Království stínů, taková trochu fantasmagorie, ale děj strhující a čtivá, samozřejmě to dobře dopadne jiný už dneska ani nečtu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:17
- Nahlásit

Alexa
Barbara Erskinová Království stínů, taková trochu fantasmagorie,
Najdu si a případně objednám.
děj strhující a čtivá, samozřejmě to dobře dopadne jiný už dneska ani nečtu
čéče,taky sem dospěla do stejnýho stádija a jxem teď poslední dny furt četla,taxem vytáhla i starý knížky vo koních a četla sem jednu úžasnou o ruským Anilinovi a když se blížil konec,taxem přišla na to,že si nepamatuju ja skončil,hrozně se mi to pletlo s Phar Lapem,a bála sem se špatnýho konce.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:18
- Nahlásit

Tinta76
Má to tam kamarád, teda né vyloženě on, je to města, ale on to teď tak nějak provozuje. Mají normální baráky s apartmány - ideální pro adydasku pak chatičky pro 4 lidi (ale tuším, že v nich není topení, musela bych zjistit) no a pak samozřejmě místa pro stany a karavany.
kejtlin
Tak to vsaď boty, že tam bez bloudění nedojedeš vyraž radši už zítra ráno, my se tu domluvíme, kdy pojedem a dáme ti vědět na mobil, jestli se máš ptát na cestu nebo jen jet

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:19
- Nahlásit

Nazdar, už trochu žiju, mámeš vyvenčíno, nic sme netrénovali, jen mařena chtěla běhat za míčem, což se mi náramně hodilo, tak sem jí jen utavila bjěchem, pročež pak musela dlouze jít, aby se zas vydejchala. Jdu spáti, su mrtvé člověk, mám strašně strašně práce, skoro všechno sem udělala, zbytek zanechávám kolegyni, snažila sem se zvládnout co nejvíc, aby jí tam toho nezůstávalo moc, krásně sem práci rozdělila a již jsem dovolenkující člověk, ovšem bezautný, pročež jsem velmi nasraté. Ach bože!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:20
- Nahlásit

Jebloň
no vono je to o ženský který se zdá děsivej sen a postupně se do toho zaplétá víc a víc a prolíná se život její se životem nějaký baby z 12týho bo kolikátýho století a do toho má mažela děsnýho hajzla, kterej se jí snaží vobrat vo majetek, no ale fakt sem se od toho nemohla odtrhnout a to se mi už dlouho nestalo, jinak sem od ní četla už víc knížek všechny sou teda o někom komu se ten život prolíná s min ulostí ale každá je jiná. Jinak to ale asi nekupuj bude to asi drahý, já si teda kupuju knížky vyjímečně, pučuju si v knihovně

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:22 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Eldoguero
baráky s apartmány - ideální pro adydasku
hele náhodou adidaska byla děsně spokojená v chatičkách v mrdicích, i když vono po tejdnu ve stanu v mlíkoších se jí ani nedivim

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:22
- Nahlásit

Alexa
to neznam, ani jsem od ni nic necetla, ja ted zrovna fantasmagoricky pribehy moc nectu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:23
- Nahlásit

Alexa
no vono je to o ženský který se zdá děsivej sen a postupně se do toho zaplétá víc a víc a prolíná se život její se životem nějaký baby z 12týho bo kolikátýho století a do toho má mažela děsnýho hajzla, kterej se jí snaží vobrat vo majetek
vypadá to zajímací.
Jinak to ale asi nekupuj bude to asi drahý, já si teda kupuju knížky vyjímečně, pučuju si v knihovně

U nás je knihovna velmi zastaralá a neaktualizovaná,tak mi bohužel nic jinýho nezbude.......ale neva,v příštím desetiletí předělám psí pokoj na knihovnu,možná.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:23
- Nahlásit

leyenda
ja ted zrovna fantasmagoricky pribehy moc nectu

ajo vlastně, to by bylo něco pro tebe

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:25 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Jebloň
U nás je knihovna velmi zastaralá a neaktualizovaná,tak mi bohužel nic jinýho nezbude
hmmmm tak to je blbý to u nás je knihovna dobrá má v podstatě hned novinky, jako fakt dobrá a poplatek je asi stopade na rok.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:25
- Nahlásit

leyenda
Alexa
ja ted zrovna fantasmagoricky pribehy moc nectu

ajo vlastně, to by bylo něco pro tebe

Něco mi uniklo??????

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:27
- Nahlásit

Alexa
u nás je knihovna dobrá má v podstatě hned novinky, jako fakt dobrá a poplatek je asi stopade na rok.

Jo,na tohle byly dobrý pardubice a jejich vysokoškolská.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:33
- Nahlásit

Gerda
Jsi čikovná pani, teď už na nic nemysli a úžívej dovolenou
Alexa
To věřím, ale po pravdě, ty apartmány se děsně líbili i mě dole koupelna vcelku prostorná, kuchyňka s televizí a nahoře dvě ložnice každá s dvěma postelema, fakt super
Chatky nevím, ty jsem ještě neprolezla, ale v případě zájmu můžu prolézt.
Myslím, že bychom třá na jaře mohly, je tam moc hezky, nakonec Českej ráj asi znáte, je to kousek od Trosek a spousty dalších hradůch a všude jsou lesy a i koupání je blízko (na léto třá). Řekla bych, že klidně i na víkend, nebo prodlouženej víkend by to šlo.

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:33
- Nahlásit

Jebloň
Něco mi uniklo??????

no, jo vlastne, mam to tu nejake zaklete

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:35
- Nahlásit

Jebloň
Něco mi uniklo??????
Moč? Taky? to už tu dnes bylo - vedle

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:37
- Nahlásit

leyenda
Hele a jak to u vás vypadá s tím duchem nebo dušima, nějaká změna?

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:38
- Nahlásit

Eldoguero
ne, bohuzel je to stejny

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání