Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:33
- Nahlásit

je tu něgde maruš a vostatní soudrušky? dneska de Muš na radnici vod 8

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:34
- Nahlásit

Baico
No hele mě třeba tohle přijde jako docela neúcta k tomu rozhodčímu, protože prostě na zkoušce mít pamlsek nesmíš, řád by měl číst asi před zkouškou letmo každej, když podvádí už na tak základní zkoušce jako je zzo, co by jako dělal na zkouškách vyšších? Já bejt rozhodec, letí okamžitě, bez pardónu. To, že se něco nepovede, čógl třebas nemá svůj den, jasný, může se stát, je to smůla, nebo nedocvičený. Ale házet pamlskama...to prostě klidně může znamenat, že jich měl plnou kapsu. A to se taky nesmí. Prostě když nemá nacvičenej ani ten základ, ani tu úpně nejvíc základní poslušnost, co může bejt, na čem chce stavět dál? Nebo si prostě jen skládá do počtu? Třá ty si taky skládáš do počtu, jenže vim, že na to se psem trénuješ, baví tě to, baví to Bájunku, ten kdyby nic nedělal, tak snad jako květina uvadne, trénuješ to pořádně, každej cvik je pilovanej a bez základu bys taky nikam nešla. Čoveče tohle ti by mě fakt naštvalo. Na chatrnejch základech nepostaví ani zahradní domek.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:36
- Nahlásit

holky musím si koupit asi brejle, no tam noťasu pikaču vidím, a to jako doslova, tady něco málo přečtu, ale na FB jsem párvět lištila tak 5 minut

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:36
- Nahlásit

Jo a co se tejče zejtřka - čas ještě není domluven, má se jít venčit na Závist )))) Tematické, že? Já vám třá ty francouzský zkoušky i postupky dost závidim ))))) Posátky vozůch - hancaw s gerdicí, atuše s mamkou - musej se ještě domluvit, maruna jako pohyblivá složka, Pavliii ještě nemá posátku. Děcka, nevim, kde je Závist, jo?

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:39
- Nahlásit

Gerda a jiní experti

vy nebetyčná hovada proč nejdete venčit na Závis když mám čas já????!!!!?!?!?!? Je to u nás samozřejmě, u Zbrasalvi

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:41
- Nahlásit

cha a my taky zejtra jedem navýlet abyste věděli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:43
- Nahlásit

Gerda
čas ještě není domluven
a gdy se jako bude domlouvat???? páč já du vocad tak abych zas nedopadla jako dneska
esi to je závist někde na tej zbraslavi(mapycz) tak by stačilo na 10 na základnách a tam budem tak po půl 11 to stačí ne? a napíšem to eště do Společnýho venčení třá se někdo přidá

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:44
- Nahlásit

VELKOGRATULEJŠN VŠEM OZKOUŠKOVANÝM VŠEM Z POSTUPKOU A TĚM CO MAJ SLOŽENÝ POKER TAKY .Včíl du za chvíli přídu a dočtu vás podrobnějc esli o to mé podlomené optické senzory dovolí

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:51
- Nahlásit

Tak děfčata sme dom. Poněkud ocaprtaný.
Nejdříve gratulacion Crysičce a taky všem ozkouškovaným.
A my - tak vytoužených 270 jasně ani náhodou. Stopa 90 bez předmětu, poslušnost oouuuu 74 zase pan saša nezklamal a dnes se hrozně lek áčka , no a bránění 83 taky s groteskou pro změnu plentovou. No a sečteno podrženo , sme mistroví najvěči a budeme mít foto na titulní stránce soukmenovského bulváru .I tyhle body na toto stačíjou. Máme pohár velkej jako papíňák a ňamňamstokholmské papu

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:55
- Nahlásit

Grin
No protože seš blbá a chodíš v neděli do práce, to fakt jednoho nenapadne....

davidkova renata
už se domlouváme, vypadá to na 10.30 v tý zbraslavě někde, ale to místopisně šéfuje hancaw s pavlii, takže za chvíli se dovíme. Vy se domluvte s atuší, ať se naberete. My pojedem v jednom autě s pikslem a džínem, páč sme z jedný končiny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:57
- Nahlásit

agáta12
ach bože, další ouspěch, já padnu - co máte zas vy? Vůbec sem to tu neviděla...ale taky sem nebyla už večer pak na foře...no byla, ale trošku neosustředěně krz únavu z práce. Co máte? Co máte? Co máte???????

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:57 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

davidkova renata
já bych se přidala ale mohla bych jen od půl 11 do 12:30... tak ybchom nesměli nikam daleko... tak to pak písněte do spoelčného venčení!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:59
- Nahlásit

Gerda
No hele mě třeba tohle přijde jako docela neúcta k tomu rozhodčímu,
No to rozhodně, ale on nemá úctu k nikomu. U něj už mě nepřekvapí, je to prostě strašnej kretén.
agáta12
sme mistroví najvěči a budeme mít foto na titulní stránce soukmenovského bulváru
Moc a moc gratulujeme!! Vy do té žumpy právem patříte!!!

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:01
- Nahlásit

Gerda

Klídek paní , menuje se to mistr republiky "placatklubu" , tak normálka nuda

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:04
- Nahlásit

agáta12
Vy máte mistra republiky v plackách? Šáša je prostě dobrej!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:05
- Nahlásit

Grin
Dobrej čas, f půl 11 tam někde budeme mít sraza.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:06
- Nahlásit

agáta12
toš taky gratuluju, ale musím říct (fšem teda, nejenom vám), že už to začíná být trošek únavné

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:10
- Nahlásit

Biluška
že už to začíná být trošek únavné
To víš na světě je jen pár lidí, kteří jsou krásní, úspěšní a inteligentní a všichni se sešli v Žumpě

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:10
- Nahlásit

makrel
jo a moc se těšíme, protože máme suprovní vííííkend

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:13
- Nahlásit

DĚCKA! ZÍTRA V 11 JE SRAZ NA PÁRKINGU NA ZBRASLAVĚ U ZOO KOUTKU U KELTSKÝHO OPIA. TAM, JAK KELTI HULILI, OPAKUJI, HULILI. Davítková se laskavě domluví s atuší, ještě jdu volat pavlii. Grinová nechť se laskavě dostaví téš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:14
- Nahlásit

agáta12

sme mistroví najvěči a budeme mít foto na titulní stránce soukmenovského bulváru

gratulace nejvěčí
Biluška
toš taky gratuluju, ale musím říct (fšem teda, nejenom vám), že už to začíná být trošek únavné
dyk to řikám

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:15
- Nahlásit

Baico
To víš na světě je jen pár lidí, kteří jsou krásní, úspěšní a inteligentní a všichni se sešli v Žumpě
no jo, ale Davídková chce, abych fšechny ty úspěchy zaznamenala v kronice. Je ti jasné, že když to sepíšu tak padne intronét páč tolik dat neunese?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:17
- Nahlásit

Gerda
U KELTSKÝHO OPIA
cože?budem smažit? a ví to maruš?

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:19
- Nahlásit

mohly by jste psát laskavě caps lockem???

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:19
- Nahlásit

davidkova renata
domluf se s atuší ti řikam, ať zas nejsi lichá, souško.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:24
- Nahlásit

Gerda
a neni to pozdě na 11? neni lepčí f půl?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:25
- Nahlásit

Monty
mohly by jste psát laskavě caps lockem

si to zvječ...jako to mám já , písmena asi půl metrový

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:32
- Nahlásit

Gerda
hele a vemeš mi ty vytištěný vjeci?

hancaw
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:40
- Nahlásit

Zdar Cvocíííí to už zase rozbíjíte další foru jo?
Proč pokaždý dyš sem náhodou lezu jsou tu ta strašná plešmorčata? Zase jsem se děsně lekla až jsem se poprskala retsinou?
My budeme zítra na Závisti provozovat opiové orgije? Se teda budu muset nějak připravit! Asi bych se na to měla vysr.... bo sem si včera podpálila sádru a nemohouc ji hasiti vodou hasila jsem kmitáním a nebylo to úpa v poho teda ve středu mi jí maj sundat a nevím jak to vysvětlím že je tak trochu ohořelá tak abych nedošla nějakého dalšího úrazu.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
v 11, holky chtěly dokonce až f půl 12. Vemu ti věci - chceš aji tu knihu a tu juku?

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání