Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 16:32
- Nahlásit

Crysa

já tu jsem ale pasívně velmi..

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 16:37
- Nahlásit

Crysa
Akorát jsem se prokousala posledníma 3 stránkama a pátkem, kuk do žumpy tajné a ejhle děkuju !
Budu slavit zítřejším závoděním se soukmenovci na velkolepém majstrovstvím respubliky, samozřejmě jen těch jedinejch soukmenovců . Sebevědomí mě už opustilo v tejdnu a tak budu spoléhat na Sašíčka, že si všechno pěkně pamatuje.
Stačilo by pouhejch 270 bodíků , abychom mohli po vánocích poslat přihlášku na nějakej výběrákovej závod s velkejma klukama a holkama.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 16:37
- Nahlásit

už sem tady sem připravovala psům krmi na dnešek +zeleninu na zítřek

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 16:43
- Nahlásit

agáta12Stačilo by pouhejch 270 bodíků , abychom mohli po vánocích poslat přihlášku na nějakej výběrákovej závod s velkejma klukama a holkama.
budeme vám mocinky držet palečky Pan Saša je šikovný, on to dá

kejtlinpřipravovala psům krmi na dnešek +zeleninu na zítřek
už jsem dočetla jak pěkně barfíte

Uklohnila jsem sobě poblífku zeleninovou a už papám druhou mističku, zkusím se ještě projít kolem domu s těma chlupatejma smradama, snad nikoho nepotkáme,aby se mnou na šňůrách necukli.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 17:34
- Nahlásit

kejtlin
plně barfíme už asi 3 měsíce a spokojenost veliká

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:43
- Nahlásit

děláte si prdel?Žumpa nebude sedět v koutě czpsa piště,ne?!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:45
- Nahlásit

Sízra Milanová
přinesla jsi melouny woe?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:45
- Nahlásit

Sízra Milanová
vařim na zejtra sobě, tedy už to mám hotový, dřu od rána

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:52
- Nahlásit

agáta12
Budu slavit zítřejším závoděním se soukmenovci na velkolepém majstrovstvím respubliky
můjtybože zase bude nějakej úspěch..gde se to zastaví pani...hned se pak hlašte!! ))
Sízra Milanová
Žumpa nebude sedět v koutě czpsa piště,ne?!!!

ydyjote)))
můžeš třá popsat jak čupakábra tančila dnes s tim bješcem hříšnej tanec.-))))))))))))))))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:09
- Nahlásit

davidkova renata
můžeš třá popsat jak čupakábra tančila dnes s tim bješcem hříšnej tanec.-))))))))))))))))

no čupakábra napadla běžce no....a co?

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:14
- Nahlásit

Sízra Milanová
je sikovna, mas z nej skalp?
Musim jit jeste ven, ale pak se vratim a budu psat a psat a psat ...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:14
- Nahlásit

Sízra Milanová

No......a nic!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:15
- Nahlásit

Sízra Milanová

dotáhla to do konce?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:23
- Nahlásit

leyenda

leflezédotrrramvajéééšeremandlélipasijé a jak asik když seš v žabožroutí říši,aha? Jinak jooooooo,ale ona je hodná jen prostě kolem ní nesmí nikdo běžet nebo drze jít nebo jinak si dovolovat..štípla ho do zadku...bé mít košíček no

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:24
- Nahlásit

kejtlin
dotáhla to do konce?

holky řikali že ho kousla prej,ale já myslim že ne...prostě vyběhl na cestu mezi nás a to se jí nějak dotklo..nevim....Davídkový ouchylný se to líbílo,je to sadistka podle mě

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:30
- Nahlásit

Sízra Milanová
urcite ji to urazilo, ze kolem ni litaj bezci, mne by to taky nasralo, se ji vubec nedivim . Lekla ses? Muj pes vyrazil strasne moc po jednom chlapkovi, co mi privezl seno, bylo mu tenkrat 7 mesicu, typek byl trochu vlezlej a dost drzej, jsem byla jsem v tezkym dyskomfortu, ale nez jsem si rozmyslela, jak to resit, visel mu pes na rukavu . Jsem se tenkrat strasne lekla. Ze ho treba chlap prasti nebo tak.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:34
- Nahlásit

leyenda

Lekla ses?

No von už je to nyxiny 5tej outok..sem se ani moc nelekla, dostala traverz,ale nějak se jí to nedotklo,je dost voražená(kromě toho když je na obranách,to je pak malé hodné bojavé dudu :mad,takže bé mít košík, jinak to mi došlo až pak že by jí mohl něco udělat....ale já myslela že už po lidech nejde,proto byla navolno,jinak jsem jí pak už vždycky včas přivolala....ale halt nyxinka je pěkná čupka

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:38
- Nahlásit

du ven,majte sa..du se vylejt...a pak budu děsně vychlastaná,vyhulená a v neposlední řadě řádně zpíčená,hypijajéééééééééééé

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:39
- Nahlásit

Sízra Milanová
Davídkový ouchylný se to líbílo,je to sadistka podle mě
nemyslim že su sadystka,ale mám slabost pro akresíívní psíky))) sou rostomilý a určo sou mi milejší než jakýsi vystreslý deprivant co chčije strachy z padajícího lístku..ofšem je to poněkud nepraktické,béš to muset řešit no
dostala traverz,ale nějak se jí to nedotklo
ne to ne,cokolif ty jí děláš se jí moc nedotýká, je jí to fuck bo na tebe séře páč si málo přesvědčivá a důrazná a emotývní

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:41
- Nahlásit

Sízra Milanová
no tak ty první dvě si dovedu představit, to třetí nějak moc ne
davidkova renata
než jakýsi vystreslý deprivant co chčije strachy z padajícího lístku.
máš něco proti mýmu psovi?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:41
- Nahlásit

Sízra Milanová
pak budu děsně vychlastaná,vyhulená a v neposlední řadě řádně zpíčená,hypijajéééééééééééé

heskou zábavu pani.-)))) a pozdravujte svou vyndanou sestru..snad se aspon načančala aby nebyla zas splihlá

děcka a si sa odjebávám bo dávaj Žhavý výstřely

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:44
- Nahlásit

makrel
máš něco proti mýmu psovi?

ani to nejmenší,ale doma bych ho nechtěla,zlatý agresořííí..já na to prostě nemám nervy,trpělivost,pochopení,chut a tak prostě vůbec,no..obdivuju lidi co si todle dobrovolně berou..mě by prostě jeblo,no..třá se někdy časem přetransformuju až nebudu mít už sílu na drajvový akresíívní vlčáácííí,ale zatim ne..

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
ale doma bych ho nechtěla
jo ten pocit znám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:46
- Nahlásit

makrel
jo ten pocit znám

mě právě serou i lický deprivantíí,ty teda eště daleko víc než ty psí,proto se holt někdy v nějakým tématu neudržim no

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:47
- Nahlásit

davidkova renatamě lický tak moc ne, páč je nemám doma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:53
- Nahlásit

makrel
mě lický tak moc ne, páč je nemám doma
tak to já taky ne,sem doma sama s děckem..bez komentáře plís...-))) ale mě právě děsne vytáčej celkově,považuju je za ajne simulantbande co maj howno co na práci taxi deprivujou..možná bych mohla bejt psííchyjatr nebo v nejhoršim psíícholok ...myslim že bych byla docela dobrá

Tinta76
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:55
- Nahlásit

Brý večír

pěkně ste stihli naslintat pět stránek

... čekám aš mi muš zavolá z práce, že pro něj můžu ject a poslouchám bošský vosumdesátky ... zrovna jede stývý wandr ... tak snat mi to uteče rychle ...

davidkova renata
ad deprivantíííí
tea nevim, jaksi mám srovnání, ale voboje je pěkně napikaču ... ale spíš se moc nepřiklánim k agresorům ... asi vrána k vráně no ...

Tinta76
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:57
- Nahlásit

jo a eště jsem chtěla říct, že jsem vzdala s Žerykem cvičák (ten místní) ... přenechávám ho mušovi, bo já na to nemám nerf ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:58
- Nahlásit

Umřela sem, už nemohu, jdu chcípnout někam do řiti.

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
jak mě agresoři psí neva, ale schválně je nevyhledávám. kdyby se mi nějaký přimotal a chtěl nutně se mnou z toho útulku jít, tak bych ho asi taky vzala

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání