Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:06
- Nahlásit

Gerda
dyš pani, vy ste takovej ... no jak to říct ... vy jako kretén prostě nevypadáte ani vypadat nemůžete

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:07
- Nahlásit

Tinta76
dyš pani, vy ste takovej ... no jak to říct ... vy jako kretén prostě nevypadáte ani vypadat nemůžete

pani, to je tak roztomilý )))))))

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:09
- Nahlásit

Tinta76
jestli to jako doma říkáš i před mužem, že ti nevadí že má auto škrábance
Gerda
paní máte to podobně. jájsem svoje bývalé auto svěřila bývalému jen když jsem byla pod vlivem k tomu, aby mě nejkratší cestou dovez domů. ale musela jsem být fakt moc namol, abych neřešila, jak blbě s ním jede. fakt blbě, protože jsem měla staré auto, které mělo delší prodlevu u brzd a otočení volantu a on jak na to nebyl zvyklý- bo měl úplně nové auto tak točil a brzdil na poslední chvíli a z toho jsem šílela

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:11
- Nahlásit

Monty
mňáááám, ten už jsem dlouho neměla

my taky ne, ale sere mě to obalování

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:11
- Nahlásit

jedu makat a celou cestu budu svojemu autíčku říkat: nezlob, nebo půjdeš k tetě Tintě

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:13
- Nahlásit

makrel
jestli to jako doma říkáš i před mužem, že ti nevadí že má auto škrábance
on to ví, ale taky ví, že já narozdíl od něj, žádný škrábance na autě fakt nedělám

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

Máš Britu...voe tady máš

http://www.youtube.com/watch?v=gYyNzb0HNx4

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:15
- Nahlásit

makrel
jedu makat a celou cestu budu svojemu autíčku říkat: nezlob, nebo půjdeš k tetě Tintě

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:15
- Nahlásit

Sízra Milanová

Si jútúb v práci nepustim Že to je Liška, ty blpko????

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Že to je Liška, ty blpko????

jo je to von a Brita v pásmu to je nejvíc!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:22
- Nahlásit

Sízra Milanová

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:30
- Nahlásit

Gerda
makrel
hlasim se do vasi autisticky party, mne taky strasne vadi nekoho nechat ridit moje auto, a presne z toho principu, ze mi vadi nechat lidi pouzivat moje veci, nesnesu ani aby nekdo hladil a nunal myho psa, kone nebo dite. Moc mi nevadi, kdyz mi nekdo zvenku svym autem odre nebo trochu nabori to moje, ale nechci vubec nikoho videt sedet na mym miste a sahat na volant. A takove ty kosmeticke vady na aute mi moc neva, ale kazdou sebemensi zavadu technickeho razu hned resim a strasne prozivam. Nedavno mi nefungovalo parkovaci svetylko, vsimla si toho holka, kdyz jsme se chystaly jet ze skoly. Mne z toho bylo uplne spatne, ze jedu s takovym "nebezpecnym" autem

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:36
- Nahlásit

leyenda
já to měla stejně s fiestičkou, ta byla megavymazlená, neměla na sobě ve svých 17 letech nic, co by bylo trošku špatně, ale od dob knedlika, kterej se mi prostě podesral pod rukama, už mě to břicho bolí míň. Dnes jsem se opravdu rozklepala, když jsem zjistila, že jedno brzdový nesvítí, přičemž včera večer prostě svítily všechny, svítily všechny, i když mě stavěli ti policajti, jinak by mě upozornili, že jedno nesvítí, prostě svítily, ale ráno na stk ne. Z důvodu stáří vozu nechci ani vozit žádný děti, jen 2x jsem udělala výjimku, prostě v tomhle autě a s mýma schopnostěma ne. Šmarjá, teď sem si vzpomněla, že mi ještě nefunguje pás u spolujezdce, musim ještě do servisu zavolat!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:12
- Nahlásit

tak jsem se najedla a přišli do schránky psí kusy, tak si je vezmu a zalítnu s nima na chvíli do peří

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:22
- Nahlásit

Gerda
hele deti jsou s tvym aute spokojeny a vzpominaj na to jako na prima zazitek
že mi ještě nefunguje pás u spolujezdce, musim ještě do servisu zavolat!!!!
jo to by nebylo spatnyDDD

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:37
- Nahlásit

sarax
No jo, i Ludvík přece )))))))))))

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:52
- Nahlásit

hele mám na vás velkokynologickej dotas

je normální, že jsem k smrti nasraná když jsem se dneska dozvěděla že jsou najednou na Zbraslavi 4 nový štěňata BŠO - z toho jedna pani má rovnou 2 najednou? (zajímalo by mě jak to chce zvládnout, neb to není pekinéz ale pes kterej je fakt náročnej a tu pozornost potřebuj hooodně.)

Jako vysvětlim o co jde:

1) mýmu psovi tady jako štěněti všichni dělali peklo, že je kříženej s vlkem, zjebali mi socializaci kvůli tomu, a po půl roce soustavnýho vysvětlování a ukázek jak je poslušnej a hodnej ke psům, když se ho konečně přestali lidi děsit, si hned nějaký debilové poříděj totéž s tim že je to super pes a jak je poslušnej a je to prostě ten pravej co by se jim vyjímal na zahradě??

2) nesnášim bejt jedním v davu, Grina jsem si vybrala protože je "jinej" než ostatní psi, povahou i vzhledem, a ted jich tu na 200 čtverečních metrech (bo kolik má ta naše prdel) bude pobíhat 6??? (jeden tu byl před náma ale ten moc nechodí ze zahrady ven, zjistila jsem to až když jsem si pořídila Grina)

3) doufám velmi že se z BŠO nikdy nestane populární plemeno, protože to je prakticky to nejhorší co se plemenu psa může stát.

Fakt jako místo toho abych byla ráda že tu budou bílí kamarádi, nemůžu se zbavit pocitu že mě to vlastně pěkně sere... obzvlášť když jsem se doslechla že ta p*pka co má 2 si je pořídila kvůli tomu že mě vídá s grinem cvičit a líbil se jí to jako může bejt pomluva, ale ... *********

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:55
- Nahlásit

Grin
Taky doufám, že se bělouši nestanou populárními, berňáky např a mhoho dalších to docela pokazilo....jako asi jediný, co můžeš udělat, je bejt naštvaná...nevim, jestli si je pořizovali krz tebe, třeba jim s tim můžeš pomoct, brát je na prochajdy, když budeš mít náladu, nebo tak....

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 14:59
- Nahlásit

Gerda
nevim, jestli si je pořizovali krz tebe
no kámoš co se s nima bavil mi tvrdil, že na to plemeno přišli když viděli nějakou holku s běloušem cvičit na třešňovce u nás... já jsem je ještě neviděla, mám na to děsnou smůlu, třeba vim že tady má jedna holka bělouše už asi 5měsíčního,ale ještě jsem ho nepotkala nikdy.. a to choděj prej i okolo nás a já okolo nich..

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:01
- Nahlásit

Byly jsme s Bajkovou venčíkovat, akorát nám přestalo pršet, čolkové jsou vylítaní, běloušové skoro do mrtva, holky zrzavý taky, ale to pako malý vlkošedý stále nemá dost sedí u dveří kotce a kouká kdy ho někdo příjde zachránit, aby mohl běhat a tryskat a vymejšlet kraviny a hrát plácanou s ostatníma..
asi pojede ještě za trest na stopy, páč to není normální, už mu nemůžu zvyšovat kondic, páč by byl už úpa neunavitelnej. Po coursingu na bělouše (po víkendový premieře zjistil, že je to tůze dobrá zábava) sice vypadal, že má ty nohy už moc těžký a unavený, ale jen na chvíli, regeneruje během asi 10 minut. Musím vymyslet nějakou duševní zábavu, aby odvařil hlavu a ta vyřadila přetížením celý tělo

Grinnesnášim bejt jedním v davu, Grina jsem si vybrala protože je "jinej" než ostatní psi, povahou i vzhledem, a ted jich tu na 200 čtverečních metrech (bo kolik má ta naše prdel) bude pobíhat 6??? (
vem si malinu, těch v Praze moc nechodí

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:06
- Nahlásit

Crysa
vem si malinu

přemejšlela jsem i o ní ale nakonec jsem ji společně s maďarem vyloučila bo jsem si říkala že bych to zviřátko neutahala a nemohla bych mu dát co potřebuje... a byla to pravda, zlatej grineček

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:08
- Nahlásit

Grin
já třeba v Ostravě viděla BŠO jen jednoho, zato jiných plemen je tu až až

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:11
- Nahlásit

Monty

no já v praze taky bšo nevídám, ale ta děsivá koncentrace na Zbraslavi mě děsí ... a to nepočítám tu fenu z baní (o prdel vedle)

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:17
- Nahlásit

Grin

ségra měla taky dvě najednou štěňata(ale nechtěla je,chtěl je Alibaba,kterej se o ně ale ted vůbec nestará jen ona)a dala to dobře, nevim jak je náročnej bělouš a moc jich neni podle mě, já znám jen ty odsud nechápu proč se kumulujou na Zbraslavi

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:25
- Nahlásit

Jessinka zase stopovala. Našlápla jsem hada a jak po pár krocích pochopila, že to prostě nejde rovně, tak šla moc hezky. Dělá mi radost, čuběna jedna.

Jen jsem uvažovala, kolik těch stop tak můžu naráz udělat. U cvičení je pro mě jednoduchý poznat, kdy má pes už dost, ale tady nevím. Vypadá furt šťastně. Ty stopy dělám cca 40 kroků dlouhý a většinou dvě. Tři už by byly moc?

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:25
- Nahlásit

Sízra Milanová
ségra měla taky dvě najednou štěňa
je fakt že šampíci jsou v pohodě, nejsou nějak rozcapený nebo tak.. já neříkám že to nejde zvládnout, jo, to samo jde, ale není to jen tak. Nedovolím si říct jestli jsou šamponí mladý horší nebo lepší na výchovu než bšo, každopáně tvoje ségra si je vzala starší, což je spíš horší než lepší na výchovu, takže respekt ;) ale třá kdybych měla Grina (s tim jeho strachem ze všeho na začátku) 2x, asi by mi jeblo. A kdybych měla 2 pubertální griny, i v tý malý míře co mám teĎ, jeblo by mi ještě víc...

jako samo je možný že to ženská dá v pohodě, a že má dost zkušeností a času hlavně tak dál a tak dál.. já bych to rozhodně nedala určo ne tak, aby ty psi byli spokojený a dostatečně vylítaný a měli dost challenge a tak...

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:28
- Nahlásit

pawLINka
Ty stopy dělám cca 40 kroků dlouhý a většinou dvě. Tři už by byly moc?
Já si naopak myslim, ale nemám to ničim podložený, že tři kratší by něměly vadit, že se čuba líp zasoustředí, na dvou se zklidní, rozčuchá, třetí čuchne lépe...40 kroků si myslim jestli neni málo? nevim...

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:28
- Nahlásit

Tinta76
ovšem v oryjentu ať si sněží jak chce,
Cos tím jako chtěla říct?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:30
- Nahlásit

Je vidět můj komentář na fejsbuku u Zuzany s Rambíkem alias dědkovou hlavou? Zkoušela jsem to odeslat emailem, mi to tam psalo, že to jako de

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:31
- Nahlásit

Grin

prosimtě kde to bydlíš, že si tam lidi myslej, že je BŠO kříženej s vlkem? Myslej si taky, že země je placka a že evoluce je blud?

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání