| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:35
- Nahlásit
No mě nevadí si jezdit na technickou sama, stejně tam jezdim na sedmou na ráno, neni na tom nic složitýho, prostě tam přijedeš, zaparkuješ, oni si auto sami dovezou do haly, kde ho připojej na ty emisní měřáky, pak ti ho vyvezou ven, pak přijde další mechanik, odveze si ho na halu na prohlídku, jezdí s ním po rampě, ty mu akorát kroutíš volantem, když chce, pak šlapeš na brzdy. Neni na tom nic. Akorát, když se blbě časově trefíš, můžeš tam čekat strašně dlouho. Ale to ani ne tak na technickou, jako na evidenčku, nebo nový značky, nebo převod auta...prostě na zásahy do techničáku. Jako mívám auto normálně úplně v cajku a nemám problém jet ze silnice rovnou na STK.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:36
- Nahlásit
makrel
aha, no tak to záleží komu to auto strčíš, že jo ... my máme mechanika, pána v důchodu, kterej to má spiš jako koníček ... moje auto nesmí řídit nikdo
hele a ty jako poznáš, co konkrétně špatnýho tomu autu je???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:38
- Nahlásit
Tinta76
jasně, makrelka je skrytý automechanik
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
tak jistě že to co nejde poznat při jízdě tak nepoznám, ale to řízení bylo ve smyslu aby mi s ním někdo jel na opačný konec města kvůli technické.pokud to není nutné jako např.u brzd, tak se vyhýbám tomu, aby někdo lezl za volant. ale mě si nevšímej, já jsem autový úchyl :-D
|
Tinta76
|
- Nahlásit
makrel
že STK, která nemá souvislost s žádným servisem je objektivnější,
jo takhle, ale to si tam můžu zajet taky na takovou tu neoficiální technickou, kde ti řeknou, co by neprošlo a ty si to můžeš v klidu opravit, aniž by z toho cokoliv plynulo ... ale pro mě je to ztráta času ... stejně je potřeba to auto prohlídnout minimálně dvakrát do roka ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:39
- Nahlásit
Tinta76
hele a ty jako poznáš, co konkrétně špatnýho tomu autu je???
a jízdou to snad někdo pozná? Jako samo že když ti nefungujou brzdy, tak to asi pozná každej. Když to má jinej zvuk, nebo to blbě táhne, poznáš taky, i když si technickej antityp. I já sem poznala, že mám něco v autě blbě, když mi to do kopce prostě netáhlo. Poznám, když něco zní jinak, než jsem zvyklá a to, na co jsem zvyklá, je dobře. Taky nechci, aby mi někdo jezdil s autem, smí si pod něj lehnout, koukat na díly, tahat za drátky, dolejvat vodičky, opravovat ho, ale ne v něm jezdit ))))))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:40 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Adiddaska
aha my ten úkol měli na cvíčku zadanej, a pak ještě do tohohle předmětu zahrnuli pedologii kde byl taky úkol. A pak se šlo s výsledkem až k zápočtu, nebo tak nějak nevím.
Zkus mkrnout na www.unium.cz a ještě na www.primat.cz tam bývalo taky něco. Jako vzor to stačilo.
Přímo Agroekologie
http://www.primat.cz/czu-af/predmety/agroekologie- q6528/
http://www.unium.cz/index.php?menu=materialy&skola Id=1628&skola=%C4%8Cesk%C3%A1+zem%C4%9Bd%C4%9Blsk% C3%A1+univerzita+v+Praze&fakultaId=118&fakulta=Fak ulta+agrobiologie%2C+potravinov%C3%BDch+a+p%C5%99% C3%ADrodn%C3%ADch+zdroj%C5%AF&predmet=Agroekologie &vyucujici=&typ=0&submit_form=hledat&strana=4&raze ni=datum&smer=asc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:40
- Nahlásit
Gerda
Poznám, když něco zní jinak, než jsem zvyklá a to, na co jsem zvyklá, je dobře. Taky nechci, aby mi někdo jezdil s autem, smí si pod něj lehnout, koukat na díly, tahat za drátky, dolejvat vodičky, opravovat ho, ale ne v něm jezdit
přesně!!!!
jen bych ještě dodala: smí si pod něj lehnout, koukat na díly, tahat za drátky ale jen v nutné míře a velmi opatrně
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:40
- Nahlásit
makrel
pokud to není nutné jako např.u brzd, tak se vyhýbám tomu, aby někdo lezl za volant. ale mě si nevšímej, já jsem autový úchyl :-D
aha, tak to je pak jiná, no
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:42
- Nahlásit
Tinta76
jo, mám infarktové stavy, když někdo bouchá dveřma a ten dotyčný je na nejlepší cestě se stát mým úhlavním nepřítelem. jen moje slušná výchovy mi nedovoluje vstát a vyfackat ho (ji). Už jsem tak daleko že u některých lidí taktně řeknu, že si ty dveře zavřu sama
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:43
- Nahlásit
Gerda
a jízdou to snad někdo pozná? Jako samo že když ti nefungujou brzdy, tak to asi pozná každej. Když to má jinej zvuk, nebo to blbě táhne, poznáš taky, i když si technickej antityp. I já sem poznala, že mám něco v autě blbě, když mi to do kopce prostě netáhlo. Poznám, když něco zní jinak, než jsem zvyklá a to, na co jsem zvyklá, je dobře. Taky nechci, aby mi někdo jezdil s autem, smí si pod něj lehnout, koukat na díly, tahat za drátky, dolejvat vodičky, opravovat ho, ale ne v něm jezdit ))
no a ne snad??? ... to pozná každej, ale jak to asi mám mechanikovi vysvětlit, abych nevypadala jak totální kretén to je lepčí, když se s tim projede a hnedka ví, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:44
- Nahlásit
makrel
já netřískám, že ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:46
- Nahlásit
makrel
ty woe dyť je to jenom auto , seš jak moje známá kerá kyž vodřela nový (cca3měsíce starý) auto tak si sedla vedle něj na silnici a usedavě tam plakala asi půl hodiny. Podotýkám že to vodření bylo čárka cca 10cm dlouhá a 2mm široká
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:46
- Nahlásit
makrel
jo, mám infarktové stavy, když někdo bouchá dveřma a ten dotyčný je na nejlepší cestě se stát mým úhlavním nepřítelem. jen moje slušná výchovy mi nedovoluje vstát a vyfackat ho (ji). Už jsem tak daleko že u některých lidí taktně řeknu, že si ty dveře zavřu sama
pomóóóc úchyl
týjo, já mám svoje auto taky ráda, ale vocať pocať
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:48
- Nahlásit
Alexa
seš jak moje známá kerá kyž vodřela nový (cca3měsíce starý) auto tak si sedla vedle něj na silnici a usedavě tam plakala asi půl hodiny
a určitě to nebyla makrel?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:50 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
ty jsi na hraně
Tinta76
ne já jsem to nebyla, já bych totiž šíleně sprostě řvala, ale spíš bych si ho možná ani sama nevodřela.mě ho totiž odřeli na parkáči asi po měsíci co jsem ho měla a to jsem málem vyletěla z kůže a týden se mi všichni známí vyhýbali
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:51
- Nahlásit
kdo to řikal že chce venčit v neděli? my jdem od 9ti na cvičák a po ňom bysme jako mohli někam dogestit se,kdo by šel ven s diskomforty i komforty?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:52
- Nahlásit
Sízra Milanová
A kam jdete?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:54
- Nahlásit
makrel
mě vodřený auto vůbec netankuje ... jediný, co by mi mohlo vadit, je fakt, že by si někdo moh myslet, že jsem ho vodřela já
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:55
- Nahlásit
makrel
fakt? a to jsem myslela, že mám školu od bráchy
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:56
- Nahlásit
Tinta76
a co na to tfůj muš?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:58
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A kam jdete?
já právě nevim , to řikala adydas sestra a že by šla mamka a laguna psala na tajnou taky že by šla...tak by se mohlo vybrat nějaký neutrální území...nefim ty bys šla?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:58
- Nahlásit
makrel
Tinta76
a co na to tfůj muš?
Ty si fakt úchyl
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 12:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
proč? se ptám, protože to by žádný chlap nepřežil
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
No já bych právě šla s Britou, ale nevim kam
|
Tinta76
|
- Nahlásit
makrel
a co na to tfůj muš?
nerozumim votázce - nechápu souvislosti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:01
- Nahlásit
Gerda
lity moc paní
all
promokla jsem a promrzla, byla jsem radkovi udělat koně a podsekat na pastvině pod ohradníkem plevel. se usušim a pudu do knihovny na oběd si udělám kuskus a zejtra bude obalenej květák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:02
- Nahlásit
Tinta76
ale jak to asi mám mechanikovi vysvětlit, abych nevypadala jak totální kretén
to mi je úplně jedno, že vypadám jako kretén, protože stejnak vždycky přijdu do servisu s nějakou načtenou diagnózou, poprvé jsem tam přišla s prasklym homokinetickym kloubem. Nejdřív jim zamrznul úsměv, bo sem se tvářila vážně, pak sem řekla, že je to jen prdel, že nevim, co to je, tak se smáli. A teď sem jim třá předčítala z protokolu, co je špatně, už u třetí řádky se smáli jako blázni, kolikrát přijdu s tim, že auto dělá divnou věc, že mi to zní jako...a uvedu nějakou diagnózu, oni se zamyslej, bo já si to vážně vždycky před tim hledám na netu, co by to tak mohlo bejt, pak jim řeknu, že tohle bych si klidně vyměnila sama, pokud by mi v tom nevadila překážka, kterou mohou odstranit jen oni...třá jako že ty žárovky si umim normálně vzadu vyměnit, ale teď ne, bo neumim zprovoznit ten kufr. A je mi jedno, jak to vypadá, jestli si myslej, že sem kretén, nebo ne. Hlavně ať mi to opravěj a n za moc peněz. Navíc tomuhle servisákoj věřim. No a eště ke fšemu sem dost autysta, takže mi celkově vadí, když někdo používá moje věci. Dycky je pak dá jinak, než já je dávám, musim jezdit i stejně trasu do práce...takže mě strašně štve, když chce jet taxikář jinak, dycky ho hned navedu, jak chci jet já, takhlem i prostě i vadí, když někdo používá moje auto jinak, než chci já, než to dělám já. Mlácení dveřima mezi to taky patří. Ale ne ani tak kvůli tomu autu, jakože prostě někdo používá mojí věc a nechová se k ní mravně...nebo jak to říct, že ani nezkusí se k ní hovat jako já...sme s lypkou strašně divný...to je jasný....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:03
- Nahlásit
kejtlin
obalenej květák
mňáááám, ten už jsem dlouho neměla
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:03
- Nahlásit
Atusch
dik moc, ten druhej odkaz jsem už viděla, ale ten první je boží, že vim, jak to má vypadat
|