Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:38
- Nahlásit

ankaras
mam problém s výstavním votítkem - lepší mít vodítko normální, než aby se ti pak v kruhu škrtila, nebo jinak jančila. Jen vem nějaké slabší a pokud možno, ať barva ladí s barvou kožíšku - to víš, když sezamovou kabelku, tak i lodičky
Dines
Měli jsme i Rozelu penant, nejlepší bylo koupání uprostřed obýváku - postavili jsme tam obrovský lavor a dokud Karel všechnu vodu nevystříkal na své diváky, nebylo koupání dokončené

Dania
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:56
- Nahlásit

Laida
Chci se zeptat na vitamin C
i když je dotaz na Roxanu, tak zkusím odpovědět já za sebe my dáváme ESTER C. Aldovi nevadí, takže tabletu jen rozpůlíme
A myslím, že u nás taky jí nejzdravějc pes. Aldo měl předevčírem králíka, my paštiku. Dneska má jehněčí, my chleba se sejrem......:-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:04
- Nahlásit

Laida
rozelu jo? tak tu má petr a koupou ho úplně stejně, nikdy jsem nevěřila, že může bejt papoušek žárlivej a nebo zákeřnej a může !!!
- a myslíš že stahovací obojek? protože to nevim kde bych ted sehnala všechno, boože

inu
ahoooj ty jo, tak to máte na nic snad to brzo opraví

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:57
- Nahlásit

Dania
my dáváme ESTER C
Jo, koukám na to, děkuju za info, takže dávkujete půl tablety? Kolik je to asi mg? (Tablety můžou být různě velké - nevím.) Tak mi dokoupíme, Corča je s polykáním tablet bez problémů, tak fajn.
Aldo měl předevčírem králíka, my paštiku. Dneska má jehněčí, my chleba se sejrem......:-D
přesně, pánik už začíná Corče závidět

ankaras
stahovací??? nééé, teda já to psiskům nerada dávám, ale vzala bych ten normální (řetízák si taky nemyslím, že by byl vhodný) něco, co nebude rušit siluetu a vizáž samotného chlupáčka. Corče sice červený obojek sluší, ale na výstavu to není to pravý, ořechový

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:59
- Nahlásit

Dania
Ještě mi prosím prozraď, kde chodíte na to maso? Hovězí, kuřecí a králičí seženem, ale nevíme, kam na jehněčí, koninu atd...

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 14:13
- Nahlásit

téééda vám psi žerou králičí ??? Nevím proč, ale když dám šibám králíka jsou doslova zděšené a od masa prchají pryč.....

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 14:22
- Nahlásit

vlk
Corča se netvářila jen na vysokou, maso jí asi nevonělo, ale nakonec se pustila i do něj

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 14:35
- Nahlásit

Laida
tak vysokou jsem nezkoušela, ale králíka teda rezolutně odmítly, zato jim jedou holoubata a dokonce i bažant....

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:12
- Nahlásit

Laida
já jsem to právě hodně viděla na fotkách z výtav i na rožnově

áááá, tady někdo dostal medaili

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:23
- Nahlásit

ankaras
já jsem to právě hodně viděla na fotkách z výtav i na rožnově
myslíš to vodítko???
vlk
holoubata jsme ještě nezkoušeli, ale myslím, že by se jen olízla Co tu knihu, tak teda koupit nebo si ji objednáš přes internet?

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:43
- Nahlásit

Laida
- většinou jsem spíš viděla řetízek a z toho kožený vodítko, ale dva tam měli i celé řetízkové vodítko....
- ale to by se mi stejně udusila asi no nic, budeme trénovat

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:47
- Nahlásit

Laida
tak si ji objednám ať neotravuju, mají ji i v knižním obchodě co tam nakupuju......

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 17:36
- Nahlásit

vlk
tak si ji objednám ať neotravuju
tak já to vůbec nemyslím, jen jsem nevěděla, zda koupit či ne, abyse ti pak nesešly ty knihy doma dvě
ankaras
dej jí to, v čem se bude cítit nejlíp Jste štěněcí, tak si to přeci můžete dovolit!

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:13
- Nahlásit

tak lidi, tady někdo spustil opakovanýho silvestra a já nemohla ayrin vůbec dostat z boudy z tranzu ! až když jsem začala zase jako prdlouš běhat po zahradě a volat ať jde taky, tak vylezla a frrrr domu
-takže my už máme hezky zaděláno na bouřky, na petardy , tak snad to zase odstraníme, od silvestra jsme udělali takovej pokrok a teď nám to nějakej blboun pokazí a jedeme znova , já nevim, na toho silvestra je to normální to každej čeká a hafíny by si měl obstarat, však i my střílíme, ale takhle v týdnu.......

moth
# Zasláno: 30 Led 2009 19:06
- Nahlásit

ankaras
dik za pripomienku, ja som aj zabudla, ze uz vysiel novy SP - uz som precitala ... hned som kupila aj novy PPC

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:15
- Nahlásit

inu
No jo no ale mam z toho radost jak jsem sikovna a byla by skoda to mit jen v kompu.

Jinak uz jsem taky zadala manzelovi objednavku na casak. Jsem totiz jeste nemocna.

Dania
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:58
- Nahlásit

Laida
s tím vitamínem C. Co vím, jsou 2 druhy, ESTER C 500 a ESTER C PLUS. Máme ten druhý, to je 1000mg a jedna tableta denně klidně. Tahle dávka je tak akorát, rozhodně není na té horní hranici. Taky můžeš koupit ale CETEBE.
Maso kupujeme prosim tě normálně v masně, ale konkrétně to jehněčí musíme shánět nebo si ho zamluvit. Naštěstí kousek od nás to jde, protože tam maso přímo bouraj, takže i větší kosti nejsou problém. Jiank je to problém, to je fakt!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 10:37 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
ahojky, prosim tě si tady?

- kdyby nám to nevyšlo dneska, můžeš i zítra?

Roxana
Dania
- tak ženský, mam to heslo

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 18:38
- Nahlásit

ankaras
ty si sikulka!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 18:48
- Nahlásit

ankaras
tak ženský, mam to hes
super

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 20:25
- Nahlásit

Peta Minami
Fajka
díky holky tak uvidíme, jestli se do toho pustíme a co se dá s nima dělat a jak se vede?

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 21:45
- Nahlásit

ankaras
Ja porad spim to je desny. Jeste do CT marodim. Ale uz je mi lepe. Jeste stesti ze jsme se neprihlasily do toho Brna, protoze nevim jak to se mnou bude.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 12:35
- Nahlásit

Ten časák je škoda peněz To je tak, když srovnávaj dvě plemena člověkem, kterej chová jen jedno. Fakt mě prudí ten trapnej názor, že ameriky si člověk hladit může, ale japonský ne
Když je tady mnohem víc japonců, tak je taky statisticky víc debilů, kteří je můžou zmrvit.
No nic, tak jsem zanadávala, jdu zase stěhovat

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:28
- Nahlásit

inu
taky mi to tak vyznělo, tak ale každej snad ví, že každý pes je individuál, znám taky berňačku a labradory, ke kterým se nesmíš přiblížit, tak já bych si to tak nebrala spíš tohle : tak je taky statisticky víc debilů, kteří je můžou zmrvit to bych tak odvážně nepsala, to nemůžeš dopředu nikdy odhadnout, jako se to může stát tobě, nebo někomu jinýmu .... že hafan nebude přesně takovej jakýho si ho povahově vysníš

inu
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:40
- Nahlásit

ankaras
no, von tenhle blábol už má nějakej chovatel amerik na webu (nevím kdo, nechce se mi to dohledávat)

a k tomu druhýmu: psali tam, že se v nějakým období u nás narodilo nějakých 200 AA a 1000 AI. Jaká je pravděpodobnost, že všichni budou mít majitele, kteří vědí, co si berou? Neznám jedinou AA, která má smůlu na debilního majitele, zato AI bych tu mohla jmenovat hned několik
a ano, o povahách je to samozřejmě taky. Když se krejou agresivní jedinci.. ale to je podle mě taky o debilech lidských, ne psích, protože lidi tohle mají v rukách.

Ale jinak samozřejmě svatá pravda, kdo ví, co bude z plyšete. Snad něco, když má zlatou mamku a hodnýho taťku

Si mě nevšímejte, já jsem momentálně vypruzená obecně, takže mě některý věci už jen dopruděj..

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:49
- Nahlásit

inu
já to chápu, proč nevšímat jenom o AA s nedobrými majiteli se jenom tak nemluví, co už jsem já slyšela, tak je jich víc než dost, tady se můžeš podívat, neříkám že je to v čr, ale je to prostě

http://cz.youtube.com/watch?v=CY17s_NXWAU

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:54
- Nahlásit

Taky sem cekala ze tam toho bude vic o AI kdyz je AI na obalce a je tam napsano Japonska akita, akita inu. Nikde na obalce neni ani slovo o AA. Ze by v tom meli taky kapanek zmatky???

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:06
- Nahlásit

Zdár lidi co je nového?

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:10
- Nahlásit

Fajka
ahojkyyy u me nic. Jsem nemocna.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:12
- Nahlásit

Peta Minami
voni podle mě tou japonskou mysleli emerickou. neví někdo, co je to za psa na tý vobálce?

Fajka
čáu, fšechno při starým. co ty, jak ses rozmyslela?

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání