| Autor |
Zpráva |
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:06
- Nahlásit
ankaras
No zatim jooo Deti ted nechci. Staci mi to ve skolce. Do 2+1 bych si 2 pesany nevzala
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:10
- Nahlásit
Peta Minami
vy už jste teda uchovněný?
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:11
- Nahlásit
ankaras
mimča jsou v patře na chodbě a Cujoši pustí jen do poloviny schodíště a pak tě předběhne a dál tě nepustí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:13
- Nahlásit
Cujinka
ani vás?
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:13
- Nahlásit
tak já musím jít makat,zatim se loučím ale ještě se sem jistě dostanu,papa
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:14
- Nahlásit
ankaras
nás jo
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:15
- Nahlásit
ankaras
Jeste ne ale letos v MB na klubovce bude bonitace tak ji uchovnime.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:19
- Nahlásit
Peta Minami
tý jo, koukám, že z toho nemáš vůbec žádnýho nervíka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:24
- Nahlásit
DOTAZ
můžete mi někdo vysvětlit, co si mám představit pod tímto : předvedený v příliš dobré kondici , to bere jako za chybu ? nebo vůbec nevím co to znamená
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:24
- Nahlásit
ankaras
byt je (doplň libovolný vulgarismus)
Cujinka
Přežraný? No, on mléčnej bar je nejlepší, to je fakt. Se divím, že Ori už nepuknul ve švech
Peta Minami
tak žíhanýho, jo? A to proč? Aby byl červeně žíhanej?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:26
- Nahlásit
ankaras
předvedený v příliš dobré kondici
že je tlustej jako prase, to podle mě znamená
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:29
- Nahlásit
inu
Nevim z moji hlavy to neni ale od odbornice. Chari je sezam a pry se na ni zihanej hodi. Tak nevim.
ankaras
To fakt nevim co to znamena. Kdes to nasla?
A nervy budou az to prijde. Jeste je to taaaak daleko
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:34
- Nahlásit
Peta Minami
a kdo je ten odbornik, smim-li se zeptat? (myšleno bez jízlivosti, zajímá mě, s kým ses radila..)
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:35
- Nahlásit
inu
S tim nejvetsim!!! Pani chovatelkou od Oriho a te verim.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:37
- Nahlásit
Peta Minami
Dík. Já na to názor nemám, bo jednak tomu nerozumím, a druhak je tu sezamu jako šafránu. Ale jestli do toho půjdeš, tak jsem zvědavá, co z toho vyleze
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:37
- Nahlásit
ankarasinuPeta Minami
příliš dobrá kondice nebo velmi dobrá výživová kondice ano je tlustej jako prase žíhanýho proto,že CHari má hodně sezam a bude na ni lepší žíhaňák,nemá tmavou červenou a tak to bude asi nejlepší volba
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:38
- Nahlásit
inu
Cujinka
Navic ma v rodokmenu hodne zihanaku takze to ma Ch v sobe.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:39
- Nahlásit
Cujinka
no, teď jsi mě předběhla.. jsem chtěla napsat, že je to asi logický, páč v žíhaný se ten sezam ztratí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:40 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
koukam zrovna na posuzování a výsledky a ten pes mi vůbec nepřijde tlustej
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:41
- Nahlásit
Peta Minami
já nevím, jestli to funguje takhle: pokud si matně vzpomínám, tak taťka Geníka je žíhanej, ale Geník s Hanuší měli dycky jen zrzavý (případněj znalec opraví..?)
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:41
- Nahlásit
ankaras
Nic nevidim
inu
Ona Chari moc cervena neni. Ma cely zada sezamovy a kdyby mela cervenyho psa tak mozna bude mit bily stenata. Jedine by mohla mit dominantne cervenyho.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:43
- Nahlásit
inu
No chari je po Genikovi od Daimona, a pak mama je Tomimopa a z ty strany je tam taky nakej zihanak.
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:43
- Nahlásit
teď koukam jak jsem vás pěkně hodila do jedný linky,inujo přesně a když tam má předky žíhaný a pes bude pěkně tmavej tak se to ztratí,ještě se uvidí jakou bude předávat barvu CHari,musí se hlídat každé krytí i u těch štěňat po CHari a nejen po ní ale všechny,proto máme Jarmilku aby nás neznalce směrovala
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:44
- Nahlásit
co to je za barvu? - dominantně červená , člověk aby se v tom vyznal, to je i nějaká vzácně modrná ne já myslela, že je jenom červená, sezam, bílá a žíhaná
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:44
- Nahlásit
Peta Minami
Podle mě to fakt zas až tka nefunguje, ale jak píšu, já tomu prd rozumím
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:46
- Nahlásit
ankaras
ahoj, zrovna jsem koukala na stránky chovky, odkud je Ariška , ty si v kontaktu s chova
Jj Jsou fajn Bílou akitku jsem viděla v ČR jenom u tebe, tak se chci zeptat, jeslti jsou tady další
No, nevim, jak z ostatnich chovek, ale asi moc ne. Mame tu primo v Praze bilou segru (tahle ségruša Akima ) Ale pani neni moc na ty pejskarsky veci kolem. Ale ta je slavna - byla v katalogu jedny nejmenovany kenotnicky znacky s nasi misskou sveta (nebo ceho ) a taky v novinach (se jim jednou zabehla )
Peta Minami
Jinak teda akiti stenda v panelaku nezavidim, mela jsem znamou, co tagle mela vovcounky, celej pokoj jim presne vyhradili, no ale stejne pak museli rekonstruovat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:46
- Nahlásit
ankaras
Mrkni na mámu od Hanuše, mrkni na rodiče od Ryo, to je dominantně červená.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:47
- Nahlásit
Cujinka
Ano ano ja jsem zihanyho nechtela, ale necham si poradit. Blby je jen to, ze jedinej schopnej je v Litomericich, kterej ma peknou barvu a Chari je pekna v typu jen nema tu barvu. Takze kdyby oba dali to nejlepsi ze sebe tak jsou krasny stenici. Ale genetiku uz neovlivnime.
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:47
- Nahlásit
inu Peta Minami
Geník,je geneticky bílej a Hany je dominantně červená on je recesák,tak spolu mají červeňáky,s naší Cujoši by mělo víc žíhanejch a míň červenejch ale příroda je mocná,tak uvidíme
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:48
- Nahlásit
ankaras
jinak s tim vystavni posudkem ma inu pravdu - znamena to ze je tlustej .. holt mezi vystavni kondice a tloustka si dej temer rovnitko, no
|