| Autor |
Zpráva |
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:12
- Nahlásit
zdravim vsechny uz jsem opet zde.
ankaras
Zatim pocitejte i s nami joooo??? 2 psy a 2 lidi. Manzel me zatim s tim neposlal do haje. Pry by i docela jel a to uz je u nej co rict )) A kdyz ne tak zapracuju tvrde...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:49
- Nahlásit
Dania
Cauko,
jdu vymenit textik, jo
ankaras
na to si přišel michale sám nakonec?
ty jo, pockej na SO, ti Michal da
inu
sem koukala, ze ses vedle ptala na rybi kosti - rybi kosti, jako vsechny ostatni, jsou pro psa prospesny, pokud jsou SYROVY ..
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:53
- Nahlásit
Roxana
Peta Minami
Ankaras
Ahoj holky!
Nevím, jestli jsem blbě hledala, ale ta vychajda je někde u Telče?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:53
- Nahlásit
Laida
cauko
je někde u Telče
ano
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:58
- Nahlásit
Roxana
Jéééé, tak jsem myslela, že když to vyjde, tak se dokodrcám, ale takhle daleko s Corčou vlakem (pořád bojujeme s košíkem ). Asi by to pro nás obě bylo spíš utrpení - pánik si dovču vzít už nemůže a panička se ještě neschopně nenaučila řídit auto. Tak počkáme na jiný srazík. Ale na léto začínáme plánovat pro akitky víkend v Českém Ráji - místo máme krásné, tak snad v létě. ´
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:00
- Nahlásit
Laida
Neblbni!!
Tak doraz do Prahy a pojedem spolu Aspon to bude veselesji, nejezdim rada sama
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:03
- Nahlásit
Roxana
Koukala jsem, že bychom měli 5 přestupů, to bysme se po cestě ještě ztratili.
Ty jedeš sama? To mě nenapadlo. Tak to by šlo, když nás ve velkoměstě zachráníš . Budu ale vědět až 7.2., po zápisu.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:07
- Nahlásit
Laida
Ty jedeš sama?
Jj.
Tak to by šlo, když nás ve velkoměstě zachráníš
jasny, to mas do prahy hodku, ne? Kam ti to sem jezdi? te naberu a vyrazime Budu ale vědět až 7.2., po zápisu.
dej pak vedet
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:12
- Nahlásit
Roxana
Do Holešovic a někdy na hlavní.
Tak pak dám vědět.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:21
- Nahlásit
Laida
Tak pak dám vědět
to rozhodne musis
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:17
- Nahlásit
My pojedem z Budejovic asi taky hromadnou dopravou pokud se nam nepovede pujcit si autiko.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:18
- Nahlásit
Peta Minami
Koukala jsem včera na tvé stránečky a tedy na první pohled mě zaujal a pobavil "paničky výlevovník"
Holky jsou nádherný. Taky mlaďonký, jak ta naše. Jaké jste měli předtím psíky?
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:10
- Nahlásit
Laida
Ja jsem mela jen NO kdyz jsme byly deti a manzel mel pitbulici a rodice meli shitzaky Ted maj Jorksoury.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:40
- Nahlásit
Peta Minami
Baví mě pátrat, jak se kdo dostal k akitě. Jsou to zajímavé story a co člověik všechno předtím vyzkouší
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:52
- Nahlásit
Laida
Manzel chtel akitu, protoze se mu libila a ma kamose, co ji ma. Ze je to jako husky, ale neblbne to v zime. Ja chtela neco malyho do panelaku, ackoliv miluju velky psy. Nakonec podle obrazku a fotek akit vyhral a me chytla akitomanie Uz bych jinyho pejska nechtela.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:22
- Nahlásit
Peta Minami
My jsme měli možnost poznat několik plemen najednou - starali jsme se o ně jinejm a vychovávali jsme jim kavkazačku od štěňulíka. V rodině jsme vždycky měli NO - báječní, ale na kavkazačcese nám strašně líbilo, jak byla chytrá a měla vlastní hlavu (jsme asi blbý, či co ). Když jsme se vrátili do Čech, přítel chtěl bezpodmínečně kavkazáka,ale bože ten je tak hlasitej, že by nás vrzy sousedi vyhnali. Nakonec jsme u svéhlavého, ale tichého (ikdyž někdy ?)
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:31
- Nahlásit
Laida
Ty mas AA?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:40 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Peta Minami
ahoj, jasnačka, že počítám máme vás zapsaný
Laida
ahoooj musíš dorazit !!!! určo aspoň do tý prahy a pak už tě někdo určo vezme Markét, my....... to už bude jedno, ale doraž určo
Roxana
dobrý den, celý den napíšu ti mejlíka a opravila sis text na webu? s dančou jsme to trochu promysleli, protože už začíná být v restauraci stop stav
- hele, takže když jsme na vánoce ayrin hlavy z kaprů vyvařili a dali jí je, tak to bylo asi špatně co? já vůbec nevim takhle jak to je s těma kostma, rybama a tak, mam pořád před sebou že si to někam zabodne takže všechny kosti, všech velikostí se můžou syrový dávat? nebo na něco mam dávat pozor
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:01
- Nahlásit
Peta Minami
jojo, www.aamedvidek.estranky.cz
Mám ráda mohutnější psi a když jsme se rozmýšleli (skoro rok), dočetli jsme se, že AA je oproti Al ukecatelnější .Ikdyž někdy o tom pochybuju
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:05
- Nahlásit
Dobry vecer vespolek
ankaras
mailika napis, urco a textik mam opravneje, poslusne hlasim, sefe
takže když jsme na vánoce ayrin hlavy z kaprů vyvařili a dali jí je, tak to bylo asi špatně co? já vůbec nevim takhle jak to je s těma kostma, rybama a tak, mam pořád před sebou že si to někam zabodne takže všechny kosti, všech velikostí se můžou syrový dávat? nebo na něco mam dávat pozor
no ve zkratce - syrovy kosti jsou pro psa OK, ba dokonce je potrebuje (pokud nekdo dava jen cistou svalovinu, pes se neskutecne odvapnuje), pro zacatek jsou vyborny masity mekky kosti (krky, kridla, stehna, teleci kosti a zebra ..), hovezi morkovy kosti jsou zas super zabava na hryzani (ze jo Aldo )
Ale tepelne upraveny kosti fakt NE
jestli chces Ayrin prilepsit - zkus ji na zacatek koupit par kurecich krku, nasekej ji to na mensi kousky a uvidis
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:10
- Nahlásit
Roxana
i když normál krmíme granulkama? spíš jde o to, abych jí dala kost na zabavení granuloše jí zalívám vývarem a tam má taky maso, ale to jí oberu z těch kostí a ty kosti jí nedávam, tak to asi dělam dobře, když vařený ne
- už si píšu seznam, ať se má přes den čim zabavit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:10
- Nahlásit
Dania
sem ti nasla o tom kralikovi, jo :
"I kdyz to pusobi trochu hororove, kralika je mozne zpracovat v zasade celeho (vcetne kuze a srsti) Maso je krasne libove a hlava je pro psy zabavou i lahudkou! "
Tak je videt, ze Aldo se vyzna
Ale furt teda nic moc predstava
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:13
- Nahlásit
ankaras
i když normál krmíme granulkama
jasne, to neni zadna kontraindikace
klido muzes zkusit jednu denni davku vymenit par krku misto grancli - pokud chces krmit prevazne granclema, samo, jen ji to proste zpestris a taky je to dobry na procviceni zvykacich svalu a cisteni zubisek ...
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:24
- Nahlásit
ty jo a ja jim kosty nedavam )) jen maso uvareny. Mela jsem z toho strach. Kureci krcky mam taky rada tak jich koupim vic a je to.
Davate nekdo vnitrnosti ( vareny ) ?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:24
- Nahlásit
Roxana
tak na granule samotný moc netrpim a Ayrin taky ne , takže jsem to potlumočila i mamce a zpestříme, zpestříme, jenom, proč je to pro psy špatný s těma vařenýma kostma?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:37
- Nahlásit
Peta Minami
Kureci krcky mam taky rada tak jich koupim vic a je to.
holky to urcite moooc oceni
Davate nekdo vnitrnosti ( vareny ) ?
vnitrnosti muzes davat klido syrovy (zvlast, poku jsou z bezneho reznictvi "pro lidi"), pokud by to holky nechtely, staci nechat prejit var. Jediny, co bych doporucila fakt ovarit, jsou jatra, hodne psikum za syrova nesednou a fakt to jde rychle ven (ani bych to s jatrma moc neprehanela) ja delam kombinace jatra, srdicka, zaludky
ankaras
jenom, proč je to pro psy špatný s těma vařenýma kostma?
protoze varena kost (pecena, proste tepelne upravena) je nebezpecna, meni strukturu, uz neni mekka, ale ztvrdne na kamen, stepi se a muze hrozit az protrzeni streva ...
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:42
- Nahlásit
Roxana
Jatra jsem jim varila a to byla rychlost Zbastily to ve vterine. Kupuju kilo hovezich za 21 Kc v obchode pro lidi Kupuje to tam hodne lidi, takze jsou zarucene cerstve.
Taky mely slezinu. Obcas jim neco koupim. Ale mam strach, aby neprestaly jist granule. Charlottka je desne vybirava a uz ji strasne malo. To Elza je hltoun a zbasti to hned. I kdyz ted uz si taky dava na cas. Doufam, ze nebudou brzy harat
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 22:04
- Nahlásit
Peta Minami
hovezi jsou fajn
Jinak plati (zvlast o jatrech) ze cim mladsi zvire, tim je ve vnitrnostech mene skodlivin.
Ale mam strach, aby neprestaly jist granule
hele, to mas tezky ... arisha ma dnes uz jen vicemene barf, jen kdyz zapomenu vyndat maso nebo treba nekam jedeme (oz teda zase neni tak zridka, pravda), tak ma granule ... ale po peripetiich jsme vybrali, ktery jsou podle mych kriterii a dokonce ji i chutnaji ..
Doufam, ze nebudou brzy harat
procpak?
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 22:21
- Nahlásit
Roxana
Protoze Chari pred haranim prestala jist
|
ankaras
Člen |