| Autor |
Zpráva |
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 23:34
- Nahlásit
ankaras
Jedla strasne malo skoro nic oproti tomu jak vzdycky vymyla misku jen jsem ji dala a zacala znackovat jako to delaji psi. Dokonce i zveda nozicku ale kdyz cura tak normalne jako fena.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 07:30
- Nahlásit
Peta Minami
aháááá , tak doufam, že Ayrin se moc při prvnim hárání nezmění a bude baštit, změnila se nějak ?
Roxana
ahoj, zrovna jsem koukala na stránky chovky, odkud je Ariška , ty si v kontaktu s chovateli? A nebo s novými páníčky některého ze štěňat? Bílou akitku jsem viděla v ČR jenom u tebe, tak se chci zeptat, jeslti jsou tady další , koukám, že tahle ségruša Akima byla asi taky pěkný zvíře
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 07:41
- Nahlásit
dobré ránko,zdravim všechny přítomné,jsem tu jen na vteřinku,dnes mám moc práce,balim kufry,musim ještě do města a čeká mně spousta pečení
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 07:43
- Nahlásit
Cujinka
ahojky Tamčo , kam se chystáte??
JOO, počkéj, ty jedeš za Verčou, že jo? tak jí moc a moc pozdravuj a ať kouká dorazit, co nejdřív a hodně jí toho napeč, určo si tam neupeče , co budoucí maminka? jak to vypadá? kdy se vracíš?
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:21
- Nahlásit
ankaras
Zmenila se jen tim ze zacala vic stekat vecer na lidi a na psy. A vyjizdi po vetsich nebo stejne velkych psech, kteri se obvazi si ji cuchat. Ale taky ne vzdycky, takze u ni nikdy nevim, co ji napadne
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:27
- Nahlásit
ankaras
ahojky,zítra ráno start,budu pozdravovat,vracím se v neděli za týden,Cujoši je těžká pohodářka,skáče ,blbne jako když nic ale prsíčka má,že by jí je mohla Pamela závidět
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:28
- Nahlásit
Cujinka
no, rozhodně jich má víc, než Pamela
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:30
- Nahlásit
Peta Minami
ahoj,máš doma puberťandu,chvilku to trvá než se naučíš jí poznat a v tomhle jejím věku,ji stejně neodhadneš ona totiž překvapuje i sama sebe a hledá se
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:31
- Nahlásit
Cujinka
a na co čekáš? Zkus jí přihlásit do filmu , hlavně dobře dojeď ! Verča by byla určo moc smutná, kdyby si jí nedovezla ty bašty
Peta Minami
a kdy poprvé Chari začala hárat?
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:31
- Nahlásit
inuno to určitě má a jaký myslim,že Pamela má co dohánět
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:33
- Nahlásit
ankaras
v 9 - 10 mesicich.
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:33
- Nahlásit
ankaras
nevim jestli točí ještě nějaké díly pobřežky,tam by to vyniklo nejlíp tak ji vidim v červenejch plavkách
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:35
- Nahlásit
Cujinka
Ty letis do Englandu?
Doufam ze se Chari najde spravne a prestane vyjizdet po tech psech. Protoze i kdyz jim nic neudela tak panicci na me blbe koukaj a nebo jsou nastvany.
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:35
- Nahlásit
Peta Minami
Cujoši poprvé hárala v 9 měsících a CHiaki v 6 měsících,prý to záleží na jídle,možná jo ale obě jsou krmené stejně,možná záleží na tom co baští jako mimča
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:37
- Nahlásit
Cujinka
tak to si neumím představit. Mě stačila Hanuše a to má jen jednoho prcka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:37
- Nahlásit
Peta Minami
z toho si nic nedělej , to si myslim je normální, teda aspoň já už se s tim smiřuju Ayrin položí na záda dospělýho psa a oni se mě zeptají kolik jí je a já že 5 měsíců a je ticho
vlk
zdravím těžce pracující paní vlkovou kdepak tě máme? po noční? nebo před?
inu
no, ahój, tak co byt? nějaká změna? úklid další se včera vydařil?
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:38
- Nahlásit
Peta Minami
jj,England,už se těšim ale radši bych zůstala doma,protože Cujinka bude rodit a já to samozřejmě umim obstarat všechno nejlíp
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:40
- Nahlásit
inu
Cujoši měla prve strašně mlíčka a vypadá to,že ho bude mít zase,na veterině ani nechápali,že to stačí všechno krmit a,že nemusim přikrmovat
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:43
- Nahlásit
Cujinka
No prave to se mi zdalo divny, ze si nechas ujit porod. Ale treba na tebe s tema mimcama pocka a nebo az prijedes tak bude prekvapko.
ankaras
Ayrinka uz bude asi pekny telatko co? Ted uz mozna vetsi nez holky. Ale doufam ze si spolu vyhrajou.Elza je jeste vic hrava nez Charlottka. Denne me budi ze po me slapou - ony se musi prat v posteli a kdyz vstanu tak jdou spat ony - mrchy jedny
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:43
- Nahlásit
inu
všichni říkali,že musim přikrmovat,tak jsem začla a mimča blili a já udělala karanténu,měla jsem nervy,že jsou nemocný,v karanténě se střídali,pak už jsem volala doktora a ten mně řekl,že jsou přežraný:lol řestala jsem je šlejškovat a byl klid ale ty nervy,no byl to mazec
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:47
- Nahlásit
Peta Minamijá jsem to měla hezky naplánovaný aby to vyšlo,Cujinka měla hárat až v lednu ale ona si to o měsíc posunula,tak je to všechno dřív,já to nemůžu odložit,nebo jinak posunout,dcera už měla zajištěnou dovolenou a moje sestra a mamka už to taky měli vše zařízené,tak to prostě takhle je ale ona neměla problém s porodem a první týden mně nepotřebuje,všechno má připravené a dozor je tady taky,tak snad to dopadne dobře
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:51
- Nahlásit
Cujinka
Urcite jo. Nekdy se to tak stane, ze to nevyjde podle planu. Takze at dozor vydozoruje zihanyho kluka jo???
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:53
- Nahlásit
Peta Minami
určitě se budou snažit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:55
- Nahlásit
Peta Minami
zamlouváš si další štěně? nemáš jich dost?
Cujinka
já už se tak těšim na prcíky, ještě jsem takhle maličký neviděla, tak určo dorazim
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:58
- Nahlásit
ankaras
Aleeee neeeeee!!! Jen porad schanim toho zenicha a mam doporuceneho zihaneho. Jenze jich tu moc neni. Tak doufam ze Cujinka bude mit naky pekny zihanacky.
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 08:58
- Nahlásit
ankaras
budeme se těšit ale jen nemůžeš vzít malou sebou
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:00
- Nahlásit
Peta Minami
žíhanýho? to už takhle hledáš? a kde budete mít štěnata? v bytě? tak to moc nezávidim
Cujinka
no, ale to až budou větší, nerada bych aby jim něco třeba udělala a cujoši by se to určitě nelíbilo
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:03
- Nahlásit
ankaras
spis se informuju. Mame 4+1 predelany na 3+1 - velky detsky pokoj a ten je prazdny. To bude psi pokojik.
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:04
- Nahlásit
Peta Minami
prve jsem je měla taky doma a nebyl to problém a bylo jich osmankaras
ona by ji tam Cujoši nepustila a mohla by ji napadnout,to bych nechtěla zažít
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 09:05 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Peta Minami
tak to máte pěknej byt , já si hned představila tu 2+1 psí pokojík je lepší než dětskej asi
Cujinka
hele, teď na to koukam, já to špatně četla já četla že můžu vzít sebou Ayrin, mi to přišlo divný a teď co si napsala, tak jsem si to našla znova a je tam nemůžeš však jo, s tim počítam, že nepojedu s ní
|