| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:17
- Nahlásit
Cujinka
já vím, pí Hamplová už mě strašila
|
ankaras
Člen |
- Nahlásit
Peta Minami
jo, jak psala Roxana, všechny každej jedinec je jinej a to se mi právě líbí
|
Peta Minami
Člen |
- Nahlásit
Roxana
Jezis tech je tak to je na me moooc slozity
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:19
- Nahlásit
ankaras
sim te, siocializace musi bejt zadny otravovani ale nebudem v praze, u rodice venku - tam mame jen polnacku, neee chodnik
ayrin má napsanou barvu - sezam
Jj, uz jsme o tom mluvily, to je to, co pisu tady: Sezamová (správný překlad z angličtiny by byl „srnčí“, tj. plavá, světle žlutohnědá)
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:20
- Nahlásit
ankaras
Me se libi nejvic Ayrinka zatim ze vsech co jsem videla. Omlouvam se vsem ostatnim :P
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:21
- Nahlásit
ankaras
sezam je hlavne neco jinyho, resp. u japoncu to ma specifickej vyznam ..
|
inu
Člen |
- Nahlásit
jo, jo, Bobika
|
vlk
Člen |
- Nahlásit
Peta Minami
Jak muze byt vlk jelenem ??
no právě, vy tady vedete odborný debaty a já už mám v těch zvířatech bordel..... navíc já nejsu chovatel, jen milovník plemene, takže se o genetiku ňák moc nezajímám, ale asi budu muset začít.....
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:22
- Nahlásit
inu
včera mně to psala,smála jsem se a vzopmněla na tu naší smečku,byla to hrůza a jak začal kousat jeden tak začali všichni ,nechtěli o nic přijít,malé bestie ale byli to zlatíčka,krásný je,že mně všichni poznají a samou láskou by mně sežrali
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:23
- Nahlásit
sesame (red fawn hairs with black tips),
tj. plave cervena srst s cernymi konecky - peto to je tvoje fenka, vid (charlotte?)
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:24
- Nahlásit
Cujinka
jenže von jak nemá koho žrát, tak asi neví, že to bolí. Snad ho to nějak vodnaučím..
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:24
- Nahlásit
Peta Minami
mně se líbí všichni ale ty nejkrásnější kousky mám samosebou doma
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:26
- Nahlásit
inu
jo, jo, Bobika
heh??? nepanimaju
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:27
- Nahlásit
inu
jenže von jak nemá koho žrát, tak asi neví, že to bolí. Snad ho to nějak vodnaučím
no co tak ho taky párkrát kousneš aby věděl jak to bolí a bude....sem to takhle odnaučila Kvijovou bo jako štěně taky kousala jak bestyja......
|
inu
Člen |
- Nahlásit
heh??? nepanimaju
no, tak v asijský kuchyni je použití sezamu poměrně častý. Ale uznávám, že to byl hloupej ftip
|
Cujinka
Člen |
- Nahlásit
genetika je veskrze věc zapeklitá a příroda je potvora,očas to tak zamíchá,že laik kouká a odborník žasne
|
Peta Minami
Člen |
- Nahlásit
Roxana
jj to je ona ale nektery ty chlupy ma spicku a nektery cely cerny tak nevim treba ji ty celocerny jeste vypadaj. Navic maji i uplne jinou struktruru na dotek nez ty cerveny chlupy.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:29
- Nahlásit
Peta Minami
och, děkujeme
Roxana
no, tak si vezmi že samotný chovatelé a ostatní členové klubu vymyslí takovou kravinu, co by si pak chtěla po ostatních?
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:29
- Nahlásit
Roxana
pani asi nekouká na raklamy,tahle se mně ale moc líbila,nejlepší byla ta panička
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:30
- Nahlásit
vlk
no co tak ho taky párkrát kousneš aby věděl jak to bolí
no fuj, pani, mejt plnou hubu chlupů
Mikóš kousal jak sfině, ale co vyhodil zubiska, tak je klid a to byl z vosmi děcek, takže by něco vědět moh!
Já ho asi pošlu na tejden k Hagisovejm na výchovu, vona Ryo už si ho srovná
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:32
- Nahlásit
inu
Elza kdyz se rozjede tak kouse taky potvora a to uz druhy zuby. Chudak Chari - ona ji Elza desne terorizuje.
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:32
- Nahlásit
Peta Minami
já už si nemyslim,že jí to vypadá,každá barva má jinou kvalitu srsti,žíhaný a tedy ve tvém případě černý jsou hrubší,červená je plyš a nejjemnější je bílá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:33
- Nahlásit
inu
no fuj, pani, mejt plnou hubu chlupů
to budeš mít i tak jak začne línání.....když to přijde, tak je chlupatý všecko, se bojím otevřít paštiku nebo jogurt....
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:34
- Nahlásit
Cujinka
No tak to ma takhle jak rikas tak ji to asi uz zustane. No pro me stejne nejhezci A moje laska nejvetsi. Kdyz sem se smajchlila s Elzou tak pak se mnou nemluvila. To bylo vtipny. Schvalne otacela hlavu pryc ode me.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:34
- Nahlásit
Peta Minami
Tak to jste ju v mládí málo pacifikovali. My na Mikóša uplatňovali usměrňovací metody (krapítek vytahat za kožich, což vedlo k tomu, že se eště víc nas*** )
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:35
- Nahlásit
vlk
tak to je přesný,když línají tak na mně chlupy mrkají všude i v právě otevřeném čemkoli
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:36
- Nahlásit
inu
My ji v mladi nemeli mame ji teprve 2 mesice. Takze pacifikovani uz je pase.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:37
- Nahlásit
Cujinka
Nejlepsi je kdyz varim tak se mi nasomrujou obe do kuchyne. Ja pres ne musim slozite prelejzat a ted kdyz linala tak to by chutovka fakt.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:38
- Nahlásit
Cujinka
že jo ??? a to mám jen dvě malinkatý šibice..... kolik toho musí bejt z velikejch akit ..... ale zase teď v zimě sou praktický chlupatý ponožky protože v chlupatejch botech parádně hřejou.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:39
- Nahlásit
vlk
Na to su ready. Kámoška má černýho kokra a říká, že ledva votevře konzervu, huž je tam chlup Ale chlapa asi čvihne
|