Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 07:38
- Nahlásit

Peta Minami
jak někdo zkopčí? jako, že ti to ukradne?

Roxana
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:26
- Nahlásit

Ahojka,

sem vstavala zase v pet a jsem total grogy .. navrch mam pocit, ze mam misto kosterni soustavy jen nejaky sulc, boli me hlava a vubec .. Ciii do postele

ankaras
Maila jsem cetla, napisu, az budu mit chvilu, jo ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:10
- Nahlásit

SVĚT PSŮ

lidičky, kupte si časopis svět psů, je tam o akitách, jak AA, tak AI

http://www.i-minerva.cz/svet_psu/obsah.php?&m=2&r= 2009

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:21
- Nahlásit

ankaras
hmm, tak tady v tom našem Prdelkově nemáme ani novinovou budku, a v pondělí už ho asi neseženu.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:24
- Nahlásit

vlk
já si myslim, že seženeš , kdyby náhodou ne, tak mi napiš a já ti ho seženu

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:28
- Nahlásit

ankaras
a kdy vyšel ???? Možná v budce v práci by ještě moh bejt....esli budu mít štěstí....

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:29
- Nahlásit

vlk
vyšel teprve včera to ještě seženeš určitě

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:33
- Nahlásit

ankaras
no já právě nemám moc budek na výběr, jen tu v práci protože domů mi jede jen jediný autobus, ale přinejhorším zaúkoluju chlapy z práce co bydlí v Ostravě.......a kdyby nic tak vyšlu prosbu k tobě......

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:33
- Nahlásit

vlk
ankaras
Krásné dopolko přeji

ankaras
A to by mě zajímalo, co tam píšou , už máš načteno?

Roxana
Ahoj, tak to je škoda, snad v tom únoru.
Studuju a studuju, vypadá to, že podle info v knize bude Corry žít nejzdravěji z celé rodiny
Chci se zeptat na vitamin C, jak ho přidáváš? Píšou tu nejlépe Acerolu - prodává se v tabletách - rozdrtíš tabletu denně či co?

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:36
- Nahlásit

vlk
domů mi jede jen jediný autobus
tedy vlku, ty opravdu bydlíš na samotě, kde lišky dávaj dobrou noc a vlci vyjí na měsíc

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:36
- Nahlásit

Laida
už máš tu knížku ??? Jaká je ?

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:38
- Nahlásit

Laida
pravdu díš, lišky mi dávají dobrou noc každý večer a na měsíc občas veju taky ......

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:38
- Nahlásit

vlk
tu o BARF - jedna info vedle druhé, je to takové sešitové vydání - kniha úzká, tedy mě sympatická Naprosto perfektně napsaná jako příručka. Je tam co, jak , kdy míchat a samozřejmě proč. Pro začátečníky si myslím naprosto ideální.

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:41
- Nahlásit

vlk
na měsíc občas veju taky to já taky, včera třeba po práci nestačil ani měsíc vylízt a já tak vyla, kdybych měla špičáky, asi bych i trhala

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:44
- Nahlásit

Laida
a odkud ji máš ??? Taky bych si ji koupila, dobrejch rad ohledně psího krmení není nikdy dost.......

kdybych měla špičáky, asi bych i trhala
tak to já bych trhala spíš v práci.....občas...

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:46
- Nahlásit

ankaras
jo tak na výlet nepojedu což mně mrzííííí ale nedostala sem v práci volno.... to je už blbej úděl nás co pracujem o víkendech... tak snad to vyjde příště.

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:46
- Nahlásit

vlk
tak dobrá, jsme domluvený

Laida
ahojky ještě ten časák nemam, dostala jsem o něm info a tak si pro něj až půjdu z práce vyrazim snad ho taky budou mít tady píšu jak ho vlk sežene a sama nevim

Roxana
dobrá, to nespěchá ani neni důležitý

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:53
- Nahlásit

ankaras
loni sem chtěla jet na Radegast akity do Rožnova, to mám skoro za barákem a taky sem nakonec nedostala volno, a to sem byla docela nas.....á bo tam byla i Fajka. Někdy je to fakt na zblbnutí, člověk si nemůže pořádně nic naplánovat......

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:56
- Nahlásit

vlk
a odkud ji máš ???
Chtěla jsem ji objednat přes internet, ale ten obchod měl pobočku přímo v místě, kde přítel pracuje. Takže jsem vydala příkaz a přítel ji koupil
No Corča baští jak o život, už nám nadělala tolik starostí, zkoušeli jsme všechno možné, ale s takovou chutí jsem ji žrát ještě neviděla - i zeleninu . A hlavní je, že jí to po týdnu nepřestalo bavit a dokonce si sama chodí říkat.
ankaras
tak to vyrazím asi do města, třeba budu rychlepjší

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:59
- Nahlásit

vlk
Radegast akity do Rožnova,
tak to už si zařiď dvoču na letošek teď!!! Ať nám tam nechybíš, na Rožnov jezdíme, co máme Corču a strašně se nám tam líbí!
ankaras
Letos jedeš i ty, viď To bude !!!!!! Jéjéjéjé, já se těším.

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:01
- Nahlásit

Laida
ty jo tak to pěkně corča baští to máte radost, co? A je to na ní už vidět? pak bude mít v posudku - předvedena v příliš dobré kondici ¨
si dělam legraci

vlk
ty jo, vždycky, když takhle napíšete něco, tak si uvědomim , jak to tady dlouho navštěvujete , tak pojedeš do Rožnova příště a nebo přijeď do Brna, i když to máš taky pořádnou štreku

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:08
- Nahlásit

ankaras
jestli myslíš Brno teďka 7-8.2. tak to taky dělám..... ale budu čumákovat v Ostravě.....

Laida
jééé a nekoupil by mi tvůj přítel tu knížku ??? Že bys mi ji poslala a já bych ti poslala penízky .... Rožnov, uvidím kdy bude letos, ráda bych se aspoň na jeden den přijela kouknout....

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:14
- Nahlásit

vlk
to víš, že jo, dneska je v Praze, já mu písnu.
Jinak Radegast : dle naší paní chovatelky to bude to jeden z termínu 26.7. , nebo 2.8.2009 - nedele .
ankaras
No, znát to možná trochu je. Na to, že je právě vylínaná, nevypadá jako vychrtlice oproti loňsku, ale tehdy byla mladší a asi ještě trochu od té doby dorostla, tak nevím. Uvidíme, až bude zase v srsti.

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:34
- Nahlásit

Laida
to víš, že jo, dneska je v Praze, já mu písnu.
tak super, snad ještě bude. Jestli jo, pak bych ti na mejl písla adresu...s tím Radegastem je problém, že je o prázdninách a to se v práci právě hodně čerpá dovolená a přednost mají ti, co mají děti.... my ostatní až co zbyde....

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:34
- Nahlásit

Laida
Roxana
mam problém s výstavním votítkem, ayrin ho prostě nenávidí a kouše ho a kouše a snaží si ho ztrhnout, co bych mohla vzít místo něj?

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:46
- Nahlásit

ankaras
Tak časák už mám doma, lae budu číst asi až odpoledne v práci....
vlk
A tu knížku jsem viděla už asi ve třech knihkupectvích

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:49
- Nahlásit

Dines
ahoj Papoušková , tak jak se vede? máš už ho doma? a viděla si aspoň obrázky? tak vždycky začínam

Laida
vlk
hoďte mi jméno knihy, třeba jí vlkovi vypátram levně na netu

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:08
- Nahlásit

ankaras
Dines
vlk
http://www.zbozi.cz/?q=Zdrav%C3%A1%20v%C3%BD%C5%BE iva%20pro%20psa
Dines
Co papoušák? Taky jsme měli , před měsícem sestře zemřel poslední - přežil o 4 roky svůj průměr, veterinářka sama nechtěla věřit

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:24
- Nahlásit

ankaras
Jo, tak obrázky už sem viděla Hezký
Laida
Co papoušák? Taky jsme měli , před měsícem sestře zemřel poslední - přežil o 4 roky svůj průměr, veterinářka sama nechtěla věřit
Sedí mi na rameni a chrní

inu
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:35
- Nahlásit

wow, svět psů se pochlapil, to si musím koupit! JInak jsem tu jen na skok, elektřina je totálně zhnilá, čeká nás její rekonstrukce. Kdy to bude, ví bůh.. začínám z toho bejt pěkně nasr

Peta Minami
co nechceš, aby ti ukradli, nedávej na web. Proto jsem se rozhodla tam NEDAT ten jmennej seznam. Beztak co napíšu chovatelkám, to vony si mezi sebou rozešlou.

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání