| Autor |
Zpráva |
Dania
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:12
- Nahlásit
ankaras
tohle už vidim...jéé, ta byla malinká a roztomiloučká.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:14
- Nahlásit
Dania
Roxana
a teď i ty štěňata? no to ale umažu ty "s" ale je to pak hrozně obrovský
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:14
- Nahlásit
Roxana
ahojky, máš mejla..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:22
- Nahlásit
ankaras
ja teda nevidim nic
Dania
sem cetla, napisu
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:29
- Nahlásit
ankaras
ja taky nic nevidim jen cerveny krizek
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:29
- Nahlásit
já vim, z estránek to teda nejde
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:51
- Nahlásit
Roxana
změnila jsem text pozvánky, máš to zase v mejlu.......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:06
- Nahlásit
INU V NOUZI
jestli to nepude jinak, založila bych novej web.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:10
- Nahlásit
inu
jj, ale nejdřív zkusim udělat všechno pro to, abych to sehnala, protože ikonky a odkazy na inu v nouzi už jsou na spousty místech a byla by to hrozná škoda, ještě počkáme, je čas a jak se vede? nějaké nové info?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:15
- Nahlásit
ankaras
já si ale myslím, že pokud se novej web rozběhne, nebude problém starý ikonky nahradit novejma.
jak se vede? No, máme problémy s tím novým bytem, takže..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:16
- Nahlásit
inu
to nebude, spíš sehnat a najít všechny ty útulky, seznamy a tak, kde všude mají inu v nouzi zaregistrovaný
- copak?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:17
- Nahlásit
ankaras
to se podá
aale, včera jsme zjistili, že v bytě funguje pouze jediná zásuvka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:19
- Nahlásit
POZOR, POZOR !! UPRAVENY INFORMACE O VYCHÁZCE, SPÍŠE TEDY PRO TY, KTEŘÍ JEŠTĚ NEJSOU NAHLÁŠENI. UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠENÍ NA VYCHÁZKU SE STANOVILA NA 30. 1. 2009. TĚM, KTEŘÍ BY SE PŘIHLÁSILI PO 30. LEDNU NEMŮŽEME ZARUČIT VOLNÉ MÍSTO V RESTAURACI, ale vycházku samozřejmě ano !
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:24
- Nahlásit
inu
aháá a stihnete to teda ? snad jo, takže tam je spíš problém, že ten byt neni takovej jakej by měl být? jinak bude?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:27
- Nahlásit
ankaras
no, to ví jen pánbůh. ten byt hlavně není k užívání, copak můžu táhnout všechny spotřebiče na jedinou zásuvku?!!
Do odběru pesana je ještě měsíc, tohle problém nebude
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:32
- Nahlásit
inu
včera jsme zjistili, že v bytě funguje pouze jediná zásuvka
to znám, to se nám stalo taky, myslela jsem, že mě šlehne, protože jsme to zjistili,až když nám přišli zapojit telefon a internet. Ale naštěstí to byla závada snadno odstranitelná a za 2 hodinky bylo všechno OK
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:41
- Nahlásit
inu
Dania
no tak dobrý, to bude mít inu hned v cajku jinak byt je zařízenej nebo ne? víš, pelíšek pro pejska a tak
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:49
- Nahlásit
Dania
No, Kuba je kutil, ale když ani tohle nedokázal za dvě hodiny vyřešit, tak to znamená jedno: průser. Každopádně už volal do RK, prej se to snad vyřeší a opravu cáluje majitelka. Tak jestli se na nás chtěla hojit kvůli hypotéce, tak má teda dost těžkou smůlu. Stejně to nechápu, jak mohla tříčlenná rodina fungovat jen z jediný zásuvky!
Byt zařízenej není, až na kuchyňskou linku, ale to nám nevadí. Krom toho po majitelce zůstal v bytě takovej bordel, že tam snad ani lidi nežili.. za chvíli jdu na další uklízecí směnu..
pelíšek mám vod Hagískovejch, chci koupit kobereček, protože tam jsou jen parkety
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:01
- Nahlásit
inu
tak držím palce!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:03
- Nahlásit
Dania
no, to já taky, protože jinak se z toho cvoknu a budu tady příště psát jen
ble ble ble ble blééééé
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:08
- Nahlásit
inu
tak hlavní je, aby to bylo připravený všechno na příchod prcka , aby byl pak v klidu a jenom se zabydlel
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:16
- Nahlásit
ankaras
no, to snad jo, páč já budu mít tak vyteklý nervy, že už nebudu mít sílu na sebemenší odpor
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:20
- Nahlásit
inu
tak odpor bude já myslela jako, aby on měl doma všechno hotový už se těšíš viď, úplně s tebou soucítim jak já to počítala na dny
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:22
- Nahlásit
ankaras
Tak to bude, radši vodepřu sobě, než pesanovi, za kterýho jsem zodpovědná a kterej se sám nepostará.
Prej je to kliďas, paní chovatelka už ho tak cvičně zvyká na prohmatávání vč. varlátek, ale ty štěněcí zuby.... o jé, to bude poprvé, co mě pokouše krvežiznivý akiťátko
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:27
- Nahlásit
inu
všechno si to vychutnávej a na nic si nestěžuj, jak mi to teď chybí !!! z takovýcho maličkýho cvočka
ti za tři měsíce vyroste tohle :
takže užívej co to dá, asi tak :
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:27
- Nahlásit
inu
to bude poprvé, co mě pokouše krvežiznivý akiťátko
tak já mám doteď u hodinek jizvičku asi 5 cm dlouhou , jak se Aldík "zapomněl" na mojí ruce
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:35
- Nahlásit
inu
nechci bejt za chytrýho, ale nám tehdy pomohlo vyměnit jedinou prasklou pojistku na chodbě
z nepochopitelných příčin byla ta skřínka o dvě patra výš než naše kancelář
a zásuvky pak šly úplně všechny
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:40
- Nahlásit
michal1
na to už jsme koukali taky: pojistky jsou v pořádku
Dania
No, tak já už mám cejchy od Mikouša, Ryo mi ty prsty jen žužlala, tak uvidíme, co Ori
ankaras
Ta první fotka je stejnak nejhezčí. ) A jelikož s plyšetem budu sdílet cimru, tak budu mít všechno z první ruky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:42
- Nahlásit
inu
no tak s tim se počítá ! uživat , užívat, užívat , ale nerozmazlovat , což je těžký, ale zase se to potom vyplatí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:54
- Nahlásit
michal1
a na to si přišel michale sám nakonec?
|