Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Dania
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 20:33
- Nahlásit

ankaras
ono se to těžko hlídá
no právě, my jsme třeba Alda stáhli, jenže ten ohař na něj doráží a kouše ho, je na volno a Aldo na šňůře. No a některý lidi holt nepochopí, že není dobrý se řídit heslem "nechám štěně blbnout tak dlouho, ažb se unaví"
dneska mi zase potvora nepozorovaně vyběhla schody
to je ale holka šikovná , no, je to jaký malý dítě-hlídat, hlídat, hlídat
ta rýma mě taky začíná štvát.....ale ty by sis to "marodění" užila

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 20:37
- Nahlásit

Dania
zase žádnej hafan si dobrovolně neublíží, přijde mi že čím víc jí hlídam tím víc má průšvihů , dneska blbnula s mamkou a vyskočila a spadla mimo rozloženej gauč jenom hekla, seděla a ¨koukala jako trubka , to se vždycky tak leknu, nebo běží a narazí do hradbičky u záhonů hlavou jenom to žuchne zítra má premiérku v kotečku, ježiš, ještě že budu v práci, já bych se složila a polevila a šla bych jí pustit chodíme ráno na krátkou vycházku tady kousek lesem a zase domů a dneska jsme vyrazili mezi lidi do krámu a pak se dolítává na zahradě

Dania
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 20:57
- Nahlásit

ankaras
to je taky pravda, taky mám tu zkušenost, má snahu se dolítat na zahradě...

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 21:00
- Nahlásit

Inu
Paní mě z vás asi klepne... teda vlastně mě nééé, spíš k jistou paní E....

Jinak souhlas ta němčina byla ještě horší než ta moje a to už je teda dost hrozný

Hezký večír všem

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 21:14
- Nahlásit

já nechápu proč to vlastně musí být, přijde mi tozbytečné čeření vody

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 21:50
- Nahlásit

Fajka
tak co myšky? baštíte?

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 21:54
- Nahlásit

ankaras
já nechápu proč to vlastně musí být, to jsme dve
diky za vzkazik, uz jsem ti ho stihla oplatit

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 21:55
- Nahlásit

Roxana
po mně tak někdo jít, tak bych ztratila pěkně chut se někde s Ayrin angažovat , mrknu

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:01
- Nahlásit

ankaras
Dneska nééé dneska byla jen jáma na mamuta a myš zdrhla...

já nechápu proč to vlastně musí být, přijde mi tozbytečné čeření vody
čeření vody... možná kritika... oprávněná nebo ne?????

Připouštím že Inu má svůj specifický styl komentářů, textů a poznámek, který né každému sedí.... ale hodnotím kladně, že se neschovává za anonymitu jako mnozí...
A hlavně nekritizuje maličkosti jako chybějící čárky ve větách dejme tomu hrubky (páč to by specielně u mě nedělala nic jinýho) ... jde po důležitějších věcech

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:05
- Nahlásit

Fajka
já vím, každý, kdo dokáže mít svůj vlastní názor se cení, ale pochopila jsem to tak, že se ani osobně neznají a to mi přijde prostě divné...

já i když mám svoje názory taky, tak i když někoho nemusím, tak ale to někam veřejně nedám, protože si to netroufnu udělat z toho důvodu, že právě jsem neměla možnost toho člověka poznat a říct mu ten názor osobě a třeba on by měl svoje důvody, jinak je mi to celkem jedno, to si musí vyřídit dotyčné já mam starostí vlastních nad hlavu s Ayrinou a už jsme taky chytali myšky ale žádnou jsme nevyčmuchali

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:05
- Nahlásit

Fajka
dneska byla jen jáma na mamuta a myš zdrhla...
to duverne zname skoda ze se mi nikdy nepovedlo nafotit ten "mysi skok", je to vzydcky takova rychlovka, ale nema to chybu

Ad inu - čeření vody... možná kritika... oprávněná nebo ne????? je to ciste jeji vec, jen by me zajimalo, jestli dotycnou pani zna osobne ... Tez jsem inu rekla, jak to na me pusobi, a dal neresim, nekomentuji ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:13
- Nahlásit

Roxana
ankaras
Já taky neřeším, já taky nechci komentovat... ať si to vyřeší mezi sebou samy ani nevím jestli se znají nebo ne, každopádně se díky společným akitím akcím určitě poznají

Krom toho.... po uveřejnění jistého článu se začalo dít spousta zajímavých věcí z kterých mě vyplývá, že to asi smysl mělo

Roxana
skoda ze se mi nikdy nepovedlo nafotit ten "mysi skok", je to vzydcky takova rychlovka, ale nema to chybu
taky to zkouším ale zatím nic

ankaras
já mam starostí vlastních nad hlavu s Ayrinou
si užívej její sladké dětství a tvojí ještě sladší nevědomost s některých věcech ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:19
- Nahlásit

Fajka
JJ, to musí samy akorát to bude asi pak na vychajdách lepší ovzduší

moje nevědomost o štěnatech byla moc sladká,ale už se u mě nevyskytuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:22
- Nahlásit

ankaras
akorát to bude asi pak na vychajdách lepší ovzduší
si vyvětráme dyž tak

moje nevědomost o štěnatech byla moc sladká,ale už se u mě nevyskytuje
tu sem zrovna nemyslela.... ono to půjde postupně jak bude Ayrin dorůstat a s přibývajícíma výstavama a akcema prohlídneš a zjistíš že někdy je lepší nevědět a mít doma sladký miminko

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:23
- Nahlásit

Fajka
myslela si sladká nevědomost mezi lidma? tak v tý dál radši zůstanu už takhle , co jsem poznala jsem šokovaná

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:27
- Nahlásit

Fajka
někdy je lepší nevědět
Jj, od toho se rika blazena nevedomost, ze ... Tak uz to na svete holt chodi, od nepameti. A stejne je nakonec to nejhlavnejsi vzdycky ten chlupac, kteryho mas doma a na zbytek se jeden muze klidne vybodnout ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:27
- Nahlásit

ankaras
tak v tý dál radši zůstanu
to si jenom myslíš chtě nechtě si některých věcí všimneš či zaslechneš, začnejš nad nima přemejšlet a si v háji....
Lepší je bejt v lese

už takhle , co jsem poznala jsem šokovaná
věř tomu že se k nám dostává pouze špička ledovce...

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 22:30
- Nahlásit

Roxana
A stejne je nakonec to nejhlavnejsi vzdycky ten chlupac
svatá pravda... a je jedno jestli je pruhovanej, červenej, modrej, tlustej nebo hubenej jako laňka.......

inu
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 07:23
- Nahlásit

inu
ženský, koukám, že už jste mě pasovaly na veřejný zlo, asi se odhlásím z fóra bo už se tady se mnou stejně nikdo bavit nebude
Berete to moc vážně, po nikom nejdu, ale s prominutím, čeho je moc, toho je příliš.
To, co se vám může zdát arogantní je parafráze na její příspěvek v mé knize, na to, kolik mám odchovů, že si dovoluju kritizovat ten její (kde jako?).
A ještě jednou naposledy: tu ženskou znám. A to, co dělá v týhle zemi, respektive v AI komunitě je víc než neuvěřitelný a na poblití.
A pokud máte pochyby, že po ní jdu a jen a jen po ní, *šla* jsem i po paní Hamplový, páč má na stránkách blbosti. Ale paní Hamplová je intelitentní žena, která řekla, že o některých ví, o jiných ne a bude uhnánět webmaséra, aby s tím něco udělal..
toliko k rozdílu mezi normálním a abnormálním jedincem.
PS: Svět je malej, doneslo se mi i něco na mou hlavu z její (E) strany, což mě jen utvrzuje v tom, že tato osoba se ještě nenachází ve stavu duševní vyspělosti (nebo možná nachází, jako typický maločecháček): čili není schopná přímé konfrontace a radši bude rozsévat pokoutně.
Už se těším, až se s ní potkám osobně, protože přesně vím, co bude následovat. Za svými názory si stojím, protože si myslím, že je pořád co zlepšovat. Kdokoliv má ke mě připomínky (jako vy), nebráním se jim. Nemám patent na rozum a nemyslím si, že jsem odborník na cokoliv, japonštinou počínaje, vařením pokračuje, způsobem žití konče.. Takže je pořád co zlepšovat. A nejvíc mě paradoxně naučili lidi, kteří mě zas tak rádi neměli.
Ale jinak máslo na hlavě mají samozřejmě všichni..

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 07:48
- Nahlásit

ahoj, tak ayrin koteček dneska zvládla v pohodě byla tam přes hodinu, co naši byli u doktora a sousedka řikala, že fňukala chvíli když odjeli ale pak se zakousla do plyšáka a pak usnula

inu
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 07:51
- Nahlásit

Fajka
v zápalu boje jsem zapomněla napsat.. v prosinci se na den chystám do Vídně, tož budu koukat mmj po akitích knihách. Nechcete ňákou, pani? Sie sprechen Deutsch, nicht wahr?
Ale nevím, jestli to bude zrovna ta, která se dá sehnat i u pí Jůzový. Každopádně strejda Googlil mi vyhodil pár zajímavých tipů, po čem se dívat...

inu
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 07:53
- Nahlásit

ankaras
ti naši pséci jsou odolní, pani. Mikouš košík taky přijal bez větších řečí prakticky hned

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 07:53
- Nahlásit

Fajka
no právě, to vím , že věci uslyším, a proto jsem prostě proti tomu ve všech směrech to je ale všude, to máme i ve škole a to tam chodíme jenom víkendy a to už drbou tenhle chodí často, tenhle na to kašle, jako kdyby jim do toho něco bylo , v práci to taky je , všude to je

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 08:01
- Nahlásit

inu
to jo , snad to bude dobrý dneska už budu trénovat pravidelně, už nesmim být měkká

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 08:36
- Nahlásit

hele tak už to začalo v mojí návštěvní knize

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 09:20
- Nahlásit

ankaras
hele tak už to začalo v mojí návštěvní knize
vítej v realitě

inu
v zápalu boje jsem zapomněla napsat.. v prosinci se na den chystám do Vídně, tož budu koukat mmj po akitích knihách. Nechcete ňákou, pani? Sie sprechen Deutsch, nicht wahr?
Ale nevím, jestli to bude zrovna ta, která se dá sehnat i u pí Jůzový. Každopádně strejda Googlil mi vyhodil pár zajímavých tipů, po čem se dívat...

Super paní díky, beru cokoliv peníze pošlu klidně předem

A ještě jednou naposledy: tu ženskou znám. A to, co dělá v týhle zemi, respektive v AI komunitě je víc než neuvěřitelný a na poblití. no právě

Ale paní Hamplová je intelitentní žena, která řekla, že o některých ví, o jiných ne a bude uhnánět webmaséra, aby s tím něco udělal..
toliko k rozdílu mezi normálním a abnormálním jedincem.

Jo jo a vo tom to taky je ...

že je pořád co zlepšovattak tak... A nejvíc mě paradoxně naučili lidi, kteří mě zas tak rádi neměli.
ježiši .. mě taky

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 09:22
- Nahlásit

Fajka
posera ani se nepodepíše , jééé, kam já se to dostala

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 09:25
- Nahlásit

ankaras
a jak pak se má náš rostomilý chlupáááčik????

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 09:26
- Nahlásit

ankaras
všude to je
ja ja, pravdu dis
tak už to začalo v mojí návštěvní knize
Co zacalo??
inu
jee, ja si preci nemyslim, ze jsi verejny zlo Jen mi prislo zvlastni vyrizovat si neshody po internetu, ale vlastne mi nic do toho neni, uz jsme se o tom bavily pred nejakou dobou, a uz neni potreba to dal resit je to tvoje vec

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 09:29
- Nahlásit

Roxana
nějaký dobráček už ayrin označil za dlouhosrstou v návštěvní knize

Fajka
dneska ráno už byla chvíli sama v kotečku než mamka dorazila s bráchou od doktora a zvládla to

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání