| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:17
- Nahlásit
Fajka
tak to my budem lenosit s vama
inu
no ono jde o to, ze se nejdriv musi rozhodnout ZODPOVEDNE majitel kryciho psa, jestli dotycnymu vubec nakreje nebo ne A pokud nakreje typkovi Pepo, tos uhod a přijdu o dvacet táců, ne?*, tak no comment ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:23
- Nahlásit
Roxana
No, tak jasně, že pokud mám pocit, že tady to nebude košer, tak nebudu krýt, ale i u seriozních chovatelů není 100% záruka toho, že se nic nestane, páč velký voči umí dělat všichni..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:24
- Nahlásit
inu
o chtění je asi všechno.. a vono je jednodušší říct: tudle nechci, ta je pokažená, dejte mi ňákou lepší, nejlíp žampijóna, co sám poslouchá, na záchod si dojde, aj po sobě spláchne
jako pokud to ty lidi vzdají při prvních problémech tak je mi z toho smutno, meli si buď pořídit úplně jiný plemeno a nebo rači toho plyšáka z hračkárny
Roxana
Jo lenošit můžete a nechtěli by jste s náma na coursing???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:27
- Nahlásit
Fajka
jako takový lidi by podle mě nic živýho mít neměli, páč vona je to především velká zodpovědnost a lidi si musí odříct kus svýho pohodlí..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:27
- Nahlásit
inu
no ono prave to je na tom asi to, vybirat si a umet odmitnout .. ostatne jako ve vsem ...
Fajka
na coursing bysme se rozhodne radi mrkli!!! kdy kde co ?
Taky budem muset naplanovat ty kerkonose snehulakovity, co rikas ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:29
- Nahlásit
inu
jako takový lidi by podle mě nic živýho mít neměli, páč vona je to především velká zodpovědnost a lidi si musí odříct kus svýho pohodlí..
to jo a to se chce málokomu .. myslí si že bez práce bude pes šlapat jak hodinky chjooo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:30
- Nahlásit
Roxana
Já zatím s plyšetem žádné dalekosáhlé plány nemám. Mě pro začátek bude stačit když bude zdravej a spokojenej. A jestli někdy budem krýt, ví bůh..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:31
- Nahlásit
Roxana
Taky budem muset naplanovat ty kerkonose snehulakovity, co rikas jasně čím víc sněhu tím lííííp
na coursing bysme se rozhodne radi mrkli!!! kdy kde co
1.11 je v Liberci zkušební jestli budou zájemci aby se to odzkoušelo ... já už mám účast potvrzenou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:33
- Nahlásit
Fajka
Já jim to na druhou stranu nemůžu zazlívat. Taky jsem byla tele, co si myslelo, že když řekne psovi Sedni, tak von sedne. Horší je, když se Ti lidi ale neproberou a maj takový iluze dál!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:35
- Nahlásit
Fajka
jasně čím víc sněhu tím lííííp
dva metry - budou stacit??
jee, prvniho to je sobota, co ja se vracim v patek 31. definitivne zpet, takze ten vieknd budu vybalovat a budu uplne mrtvolna, tak skoda
inu
a tak ja vim, ze ti jde hlavne o kamose, ale proste podle me je to stejne odpovednost jak na strane majitele kryciho psa tak na strane chovatele stenat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:41
- Nahlásit
inu
Já jim to na druhou stranu nemůžu zazlívat. Taky jsem byla tele, co si myslelo, že když řekne psovi Sedni, tak von sedne. Horší je, když se Ti lidi ale neproberou a maj takový iluze dál! no právě že ale takový lidi by se měl snažit v maximální možné míře filtrovat chovatel, i když připouštím že ne vždy to musí vyjít.. mě ale příjde že to nedělá skoro nikdo hllavně když jsou prachy v kapse a štěndo z baráku
ja se vracim v patek 31. definitivne zpet, takze ten vieknd budu vybalovat a budu uplne mrtvolna, tak skoda
sem si to myslela.. neva.. tak třeba příště
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:46
- Nahlásit
Fajka
no jo no, co naděláme
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:27
- Nahlásit
na aldicek.rajce.idnes.cz je přidaná fotogalerie (i z "venčení" v Hornbachu) a pátý přes devátý je aktualizováno o fotky od Roxany
jen tak kdyby se někdo chtěl mrknout...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:30
- Nahlásit
Fajka
moje iluze se taky pomalu vytrácí ayrin si dělá co chce je to štěndo se všim všudy teda nějaký piškotky nebo ke mně nebo sedni ?? vůůůůbec bude to s ní dřina, je hrozně živá, ted jsem jí teda unavila a chrupká, dneska dokonce šla sama do otevřenýhol kotce a zalehla tam takže by to mohlo být v pohodě
a jakej byl výlet? ta vycházky v plzni by prý měla být 29.listopadu
jo a ayrin už pěkně roste, levý ouško se jí u hlavičky začíná zvedat, tak na tý vycházce už bude pěkně velká
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:37
- Nahlásit
ankaras
malá je překrásná, je to taková krásná kulička.....ten náš už není kulička Proč jenom to nemůžou být kuličky aspoň dva měsíce.....???
Roxana
to jsem ráda, že už jsi OK a že tě zase vidím!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:40
- Nahlásit
Dania
díky, v pátek razíme na očkování druhé přijedete na tu vycházku? prý někde u prahy je také ayrin bráška musím to zjistit,kde přesně
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:45
- Nahlásit
ankaras
přijedete na tu vycházku?
pokud bude slušný počasí, tedy pokud nebude pršet, tak jo
prý někde u prahy je také ayrin bráška musím to zjistit,kde přesně
to zjisti!!!!!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:50
- Nahlásit
michal1
Cauko, tak dik, fota si pak stahnu, jo
Dania
Ahoj, diky za privitani, jen se priznam, ze presne nevim, od ktereho akitacka jsi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:51
- Nahlásit
Dania
jj, psala jsem si o mejla, tak snad to vypátrám vím jenom o bráškovi Akiovi, ale ten je až na slovensku a zbytek nevím, takže se pokusím zjistit, koukala jsem také, že Asahi už má novou rodinu, to je dobře, takovej krásnej chlupáček
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:05
- Nahlásit
Roxana
no od Aldíka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:09
- Nahlásit
Dania
Jezis, to jsem blbon promin, ja nevedela, ze jste tu oba
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:11
- Nahlásit
Roxana
no jo, dneska máme oba nějaký těžký odpor k práci, za chvíli to asi zabalíme a půjdem s mladým na procházku, já bych tady dneska seděla úplně zbytečně
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:17
- Nahlásit
Dania
a Karolína tady neni?
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:49
- Nahlásit
ankaras
není, je doma, bylo jí ráno nějak blbě, tak ani nedošla do školy. Aspoň se vyspí, on ráno Aldík zase štěkal......udělal děsnej binec v pokoji. Já tam ráno přišla a když jsem tu spoušť viděla, tak jsem myslela, že ho zabiju, jenže on pak tak roztomile naklopil ouška - to dělá, když má radost, že nás vidí-, že jsem se na něj ani nemohla zlobit...
To je takový, že si člověk říká "tak a teď si to sním vyřídim" a pak mu akorát řekne" ty lumpe, to se nedělá"
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 15:47
- Nahlásit
Roxana
ahojky, taky vyrazíte teda, když nebudou štěnata na tu procházku?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 16:02
- Nahlásit
ankaras
No ahoj, tak jak valcite ?
Prochajdu - to myslis japonskou sekci? Moc o tom nevim, zalezi, kde to bude ... Ty pojedes s mrnavkou? Jestli to na ni nebude moc narocny ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 16:30
- Nahlásit
Roxana
no válčíme zatim slušně,jenom nemůže být na zahradě sama sousedovic psi jak z jedný tak z druhý strany jí merčí a ty pod námi už ndeska šplhali po naskládaných prknech nahoru k plotu aby to k nám přeskočili, přitom knučeli, tak nevim jeslti by jí něco udělali, ale když k nim přijde někdo se psem, tak oni už jsou smečka, jsou to tři hasky,t ak tomu psovi vždycky úplně zavaří ale ona se nebála, stála daleko od plotu, ocásek mezi nožkama a štěkala
vychajda je v plzni, kolem rybníků po rovince, je to 4-5 km, 29.listopadu, to už nám bude o hodně víc a já jdu jenom tak půlku nebo kousek s majiteli aldíka ty taky nechtí jít celý kvůli kloubečkum, takže půjdeme kratší úsek a budeme čekat na místě setkání v hospůdce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 16:48
- Nahlásit
ankaras
hm, tak to si ty sousedovic psiky radsi poreste, haskouni jsou celkem sikovny splhavci, tak to bych radsi neriskovala
Ad vychazka - tak to jo Co se nas tyce, nevim, preci jen je to cca sto kilaku ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 16:54
- Nahlásit
Roxana
no to mi nedělej a kdy vás taky poznam tak holt se vnutíme my už chci taky vidět nějakou americkou akitku
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 16:57
- Nahlásit
ankaras
a kdy vás taky poznam
sem myslela, ze se chystas do Prahy na tu CACIBovku? Teda tam budu jen ja bez Arish
|