Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
moth
# Zasláno: 19 Říj 2008 10:56
- Nahlásit

Chcem sa spytat, chodi sem na forum aj majitel/ka "Sushi" (Allison), prave som kukla foto na rajce.net , je fakt uzasna, veeelmi sa mi paci - dobry vyber !

Este ma napadlo, blizi sa vianocny cas, ak by mal niekto zaujem o pekny vianocny obrazok na svoj web, som k dispozicii, podobne ako minuly rok, staci poslat obrazky a nejaky text !!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 10:58
- Nahlásit

moth
jéé, nevím o jaké obrázky jde , je to "majitel" a říkal že je zde zaregistrovaný, ale nestíhá docházet

moth
# Zasláno: 19 Říj 2008 11:10
- Nahlásit

Ahoj ankaras,
inak samozrejme na fotogaleriu Sushi som sa dostala vdaka Tvojim strankam Neprehliadla som ani Ayrin, je dost podobna nasej Arke - takze tam komentar ani netreba, moj pohlad na Ayrin vo mne vyvolava nostalgicke spomienky!!!

Co sa tyka vianocneho obrazku, minuly rok som taky robila pre Roxanu a Bubacka - je to v podstate montaz obrazkov + plus nejake vianocne / novorocne motivy a text napr. "Vesele Vianoce a PF 2009 praje Ayrin s rodinkou" a tak, taky obrazok si das potom na Tvoj web

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 11:23
- Nahlásit

moth
tak prima, já bych něco potom poslala jestli můžu je nějaká doba do kdy?

- ayrin je super štěně, její pohled je boží hodně to dělá ta černá maska co končí pod očičkama, jinak je to zvíře jak má být ale už se mi jí podařilo trochu ukočírovat, umíme - sedni, lehni a přivolání mimo zahradu, někde na louce, na zahradě nepřiběhne když nechce, jinak jsem tady psala jak vyjela po pejskovi AI, ale už 3 psi kteří k ní přišli jí olízli a v pohodě , můj strach tím povolil zatím včera drobet vrčela na fotbale, ale tam bylo hrozně neznámých lidí, dneska venku se s lidma šmajchlovala s jednou takovou starší paní úplně ale když k nám jde někdo na zahradu tak tak divně kouká dokud neřeknu - ayrin no kdo to je? a pak se začne konečně vrtět, takže to bude asi moje hodná hlídačka

moth
# Zasláno: 19 Říj 2008 11:27
- Nahlásit

ankaras,
obrazky - napr. kuk sem:
http://www.moth.host.sk/images/pf2008_moth.jpg
http://www.moth.host.sk/images/pf2008_bear-key.jpg
http://www.moth.host.sk/images/pf2008_samara_bohem ia.jpg

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 11:28
- Nahlásit

ty obrázky se nenačtou

moth
# Zasláno: 19 Říj 2008 11:32
- Nahlásit

ankaras,
ja viem, ide vam to spolu super, len v tom pokracuj, ono pride obdobie puberty a vtedy akoby mavnutim carovneho prutiku, sa dovtedy fungujuce veci razom mozu zmenit na absolutne nefungujuce - zabudnute! Tak len trpezlivost aj v tom "problemovom" obdobi , i ked s fenkou ta puberta az tak nehadze ako so psom !
Co sa tyka obrazku staci, ked Tvoju ideu / podklady posles na mail do polovice novembra (listopad) ...

moth
# Zasláno: 19 Říj 2008 11:35
- Nahlásit

ankaras
ad nenacitane obrazky, neviem, kde je zrada, mne sa nacitaju - nie je nahodou v riadku s adresou nejaka medzera alebo divny znak "napr. %", to treba vymazat ...

moth
# Zasláno: 19 Říj 2008 11:39
- Nahlásit

ankaras
skus to este "rucne" vypisat potom to ide na 99%!

moth
# Zasláno: 19 Říj 2008 11:42
- Nahlásit

Pre tuto chvilu odchadzam, skusim sa zastavit este vecer

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 12:21
- Nahlásit

moth
zkusím to

- jj, počítám s tím, snažím se jak můžu a zatím to jde jen tátu rozčiluje , že mě poslechne a jeho ne tak ale já s ní trávím celý den ty fotečky pošlu, chtěla bych nějaké ve sněhu, tak možná nasněží

- dívali jste se na stránky Arwen? už má štěňátka

Dines
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 12:47
- Nahlásit

ankaras
Gratuluju, Ayrinka je prostě úúúžasná

Dania
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 13:37
- Nahlásit

ankaras
dívali jste se na stránky Arwen? už má štěňátka
teď jsem koukla, Uhlíček je k sežrání
No vidíš, jaká je Ayrin šikulka

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 13:41
- Nahlásit

Dania
to je ted štěnátek tak je to dobrý, příští týden školu nemááám nebo vlastně spíš tenhle,takže se domluvíme

Dania
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 13:57
- Nahlásit

ankaras
super, tak se už všichni moc těšíme! Domluvíme se nějak v týdnu.
Aldo nám teď usnul v mátovém keříku-a to jsem jí chtěla usušit nebo zmrazit na mojito...

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 14:05
- Nahlásit

Dania
super, nejlepší by asi byla sobota mamce jsem to oznámila, tak říkala že si nic na sobotu nedomluví

Dania
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 14:07
- Nahlásit

ankaras
pro nás asi taky, takže s tím budeme počítat. Podrobnosti domluvíme v týdnu

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 17:58
- Nahlásit

Dania
paráda, moc se těšíme

Dines
díky

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:37
- Nahlásit

Ahoj vsichni!
Teda lidi, minuly tyden jsem se vyhrabala z antibiotik a uz me zas druhy den skrabe v krku, no verili byste tomu ??? To fakt uz neni mozny Ja snad dam tu hlavu na spalek

No nic, ankaras natukej tu adresu od moth rucne, pak to funguje ... a to pranicko bylo fakt uzasny, vsichni obeslani byli paf, holt kdo umi, ten umi Jeste moth dluzim cokosku

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:45
- Nahlásit

Roxana
už jsem to viděla, je to moc pěkný, taky jsem koukala, že máš převedené webky, tak na ně musím mrknout

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:54
- Nahlásit

ankaras
no jo, web mam prestehovanej, zatim to neni stoprocentni, je tam prace jak na kostele, takze vse bude snad casem, doufam driv, nezli pozdeji A co dovca, mas jeste tyden volno?

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 18:56
- Nahlásit

Roxana
nene, zítra už jdu do práce a vůbec se min echce od mrněte

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 19:03
- Nahlásit

ankaras
no jo, to budou uteky za malou a budes ji mit teda ve vybehu? vzpominala jsi ty splhaci haskouny, tak je asi nejaky zajisteni na miste ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 19:09
- Nahlásit

Roxana
no jako dneska už jsme jí přes den zavírali do kotce to bylo křiku já musela utéct vždycky, takže nakonec si prosadila ,ž e tu půl hodinu co jede mamka s bráchou na výtěry krku přečká v hale takže uvidíme jak to bude dál, ale musí si tam zvyknout,jenom musíme ještě víc zabezpečit ten kotec a táta je hroznej rychlík na práci

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 19:25
- Nahlásit

ankaras
to bylo křiku
no jo - mimi zustava samo doma, to jsou skoro vzdycky protesty
a jak ten civcak, byla jsi se mrknout?

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 19:30
- Nahlásit

Roxana
ještě ne, napsali mi, že mám dorazit přímo s mrnětem a domluvíme se, co bychom si představovali, mrknou na ní prý rovnou jak je živá a zařadili by jí mezi hafíky na socializaci a pomalu byhcom začali s výcvikem, ale zezačátku prý formou hraní s ostatními psy, prý musí vyzkoušet jak se bude chovat , aby nedošlo třeba nějakému napadení a tim bychom jí vystresovali, přijde mi to, že tam budou dobří

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 19:33
- Nahlásit

ankaras
tak to zni fajn, tak par urco napis, az to bude aktualni

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 19:36
- Nahlásit

Roxana
určitě mají to tady neděle, to mi i vyhovuje ted dole morduje rodiče , to se ozývá jenom JAU, AYRINO PUST, AYRINO NESMÍŠ, JAU, JÁ TADY S NÍ NEBUDU, PŘESTAŇ MĚ KOUSAT, IVETA POJĎ SI K NÍ

Dania
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 20:24
- Nahlásit

Roxana
ahojky, nezoufej, taky mě ráno rozbolelo v krku.....,jenže ležet mi nebylo přáno, protože jsme museli s mladým na procházku. Tak čekám, co z toho bude, ale asi nic moc dobrýho, protže začínám kejchat.

ankaras

my jsme se na cvičáku byli taky mrknout a musím říct, že mám poměrně blbej pocit z ohařů Jsou děsně gumový a rychlý. Ten náš blb je má rád, protože je snadno přepere a může je rdousit, jenže tím, jak jsou rychlý se dost unaví a to se mi nelíbí. A těch ohařů tam je......

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 20:27
- Nahlásit

Dania
ono se to těžko hlídá, Ayrin taky hrozně řádí a dneska mi zase potvora nepozorovaně vyběhla schody

a taky se mi zase vrací rýma, já se toho snad nezbavim, i když ted by mi nevadilo kdybych zase marodila, mohla bych být s prckem

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání