Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 12:40
- Nahlásit

tak slavíme úspěch, kamarádka dorazila se čtyřletou novofundlanďankou, byly od sebe přes plot ale obě se olízaly a v pohodě možná ayrin pochopila že v tomto případě by nevyhrála ale byla hodná a ani se jí nebála, možná to bude opravdu tim, že tu AI nám dali přes plot na její zahradu a tak po ní šla

inu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 12:44
- Nahlásit

vlk
joo, Kronch je zaručenej

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 18:16
- Nahlásit

takže vám popíšu jak jsme s ayrin dneska byli na fotbale příjezd a jízda autem v pohodě, tam jsem zjistila že jeden hafan pobíhá na volno, zaujaly jsme s ayrin místo pod stromem na dece, ayrin hodná, kam jsem ukázala tam si lehla, dostala kostičku a mordovala jí problém nastal když kolem nás někdo šel nebo šel k nám - začalo GRRRR, ŇAF, ŇAF , kamarád šel k nám přímo kolmo a oan vrčela jako pitomá, chytla jsem jí za čumák a okřikla ale zase začala, on se nebál, přišel až k ní a podrbal a ona ho hned olízala pak jsm ezase v klidu seděly spolu a koukaly na fotbal, jak kolem proletěl míč mimo hřiště a hráč si pro něj šel, začala nanovo, lidi z toho hroznou srandu jak může takový prcek tak vrčet, ale mně to moc k smíchu nepřišlo potom si chtěla hrát s dětma, potom zase na ně vrčela a tak se to střídalo,( myslím si ale že to bylo tím, že si byla nejistá)
- jinak musim přiznat že mít vedle sebe na dece ležícího pejsana, kterej mě tak brání neni moc špatnej pocit
- takže budeme muset vyrážet víc mezi lidi, jako když jde na vodítku a někdo se k ní hrne, tak se hrne taky, ale jak jsme tam seděli a ona se rozhlížela, tak to po lidech vrčela
- taky k nám přiběhli pes, jako byl ve filmu Maska měla jsem hroznej strach, ale očuchali se a pes odběhl , ufff

- byl to muj první strávenej den za život společně s mým pejsanem a bylo to i přes naše vrčení super

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 18:22
- Nahlásit

jooo a abych nezapomněla, bála jsem se aby se mi tamn nevy... protože jsme sebou samozřejmě nic nevzali, leželi jsme a ona si zakníkala, tka jsme mastili do keříků a dobrý velice šikovná na tohle

- jo a padla na mě otázka : TO JE ČAU ČAU

míla2
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 18:31
- Nahlásit

ankaras
ahojky tak to je dobře že ayrin byla na fotbálku.
nám říkají že jsme samojed nebo hasky a jeden pán dokonce sibiřský vlk

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 18:37
- Nahlásit

míla2
mě se taky ještě vlastně dneska jeden zeptal jestli jsme SAmojedi což jsemnepochopila, protože jsme hnědý

Dania
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 19:27
- Nahlásit

Hezkou sobotu všem!
páni, vy jste toho dneska probrali......

vlk
lososové keksíky od Kronch - jo, ty máme taky a je fakt, že jsem zatím nepotkala psa, kterýmu by to nechutnalo, jen ten smrad, ten je děsnej

ankaras
nás jednou odhadli i na berňáka a když jsem té paní řekla, že je to americká akita, tak pravila "akita? a co budete dělat s bojovým psem, až vyroste?"

míla2
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 19:35
- Nahlásit

Dania
taky přeji hezkou sobotu.no jo akita to každej obrátí oči a řekne že se to nedá vychovat a je to zabiják

Dania
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 19:42
- Nahlásit

míla2
to je pravda. Ale tý chytrý paní jsem odpověděla " coby, budeme se s ním mazlit" tak se tak uraženě podívala a odešla.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 19:48
- Nahlásit

míla2
no jo akita to každej obrátí oči a řekne že se to nedá vychovat
No já už si to pomalu myslím taky

Dania
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:04
- Nahlásit

Fajka
No já už si to pomalu myslím taky
a je Fakýšek bojová pesa?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:18
- Nahlásit

Dania
a je Fakýšek bojová pesa
no právě a uplně nejvíc bojuje se mnou a mýma nervama...
Feiko sedni!!!!!!.......a proooč????.... sedni ti řikám!..... hmmm myslíííš???? řekla sem sedni..... no já nevííím... Feiko sedni .... a bude něco za to?..... Fájo sedět si měla.... no kdyby tak byl třá piškůtek? ..... Fajuško prosim tě udělej hačíííí a bude piškůtek... no tak to řeknu hned ne!!! A sedla...
výpis z našeho každodenního "boje" kdo z koho

Dania
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:37
- Nahlásit

Fajka

hele, neděs mě, u nás je to někdy dost podobný, ale já se utěšuju, že je ještě malej. Vlastně ne, u nás je to kapánek jiný " Aldo, Aldo, Aldíčku, Aldo....." ......a nic, ani neotočí hlavu, až když se mu chce. Pokud nemá nic "vážného" na práci, reaguje téměř okamžitě, jinak platí výše uvedené. Problém ale je, že vážné práce má až nad hlavu

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:40
- Nahlásit

Dania
hele, neděs mě
bych si teda nikdy nedovolila... píšu jen a jen reálný fakta

Ale vy máte američana tak ten bude třeba přístupnější než to moje japonský jelito ....třeba

inu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:46
- Nahlásit

já vás, pani, uklidním. Mě todlecto dělá i moje rok a půl starý NOčko

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:52
- Nahlásit

inu
tak to už je určitě Dania klidná

inu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:54
- Nahlásit

Fajka
tak to nevím, ale zrovna dneska jsem, si představte, chtěla, aby sednul .
Miky, sedni.
Cooo?
Sední!
A proč jakoo?
SEDNI!
Si trhni, co bych seděl, když můžu honit balon?
.
.
.

inu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:57
- Nahlásit

jestli vono to nebude tím, že je to ve skutečnosti Kurosaki go Tenshi no Uta

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:59
- Nahlásit

inu
asi nějaký erupce dneska nebo co
Fajuš ještě k tomu dneska vyštěkala souseda s jeho jezevcem když jsme šly kolem a když zjistila že jí nedovolím aby mu šla vyřvat díru do hlavy tak aspoň seštěkala nákladák co jel zrovna okolo řidič nechápal

Dania
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:03
- Nahlásit

Jo, díky moc, teď jsem úplně klidná a bude se mi fakt dobře usínat
Před 5 ti minutama byl kousíček od nás ohňostroj, doteď jsem si myslela, že se umí splašit jenom kůň a vida, není to tak, právě jsem viděla splašenýho psa......

inu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:03
- Nahlásit

Fajka
kdepak erupce, pani, prachobyčejný volby

To Mikouš skoro sežral tetu, která přišla na návštěvu, na procházce zdrhnul a přecpal se shnilejma jabkama a nakonec mě málem usmýkal, páč potkal svoji milovanou kolii..
Jo, jo, to bude těma volbama

inu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:04
- Nahlásit

Dania
Já myslím, že pokud není plemeno vyloženě blbý, tak je v podstatě jedno, co to je
A splašenýho psa si radši nechci představovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:07
- Nahlásit

inu
Jo, jo, to bude těma volbama to mě nenapadlo

že pokud není plemeno vyloženě blbý týjo a který plemeno je vyloženě blbý??? To já jen abych se mu včas vyhnula

Dania
a vida, není to tak, právě jsem viděla splašenýho psa......
znám Fajuš když chytne rapl tak proskakuje živej plot jak kůň na parkůru... kolikrát mám dojem že bych měla vybudovat i taxis

Dania
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:18
- Nahlásit

inu
Fajka
a tak jo, tak jsem na tom vlastně dobře)

inu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:18
- Nahlásit

Fajka
a který plemeno je vyloženě blbý?
že by ňáký přešlechtěný?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:26
- Nahlásit

inu
a jak to poznáám??? nefím

inu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:50
- Nahlásit

Fajka
pani, vy jste chytrá, vy si poradíte

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 21:51
- Nahlásit

Dania
lososové keksíky asi fakt chutnají fšem bo naše Arčí je absolutní nežravec a na tohle se vrhla s ohromnou chutí...
Fajka
S tou poslušností je to jak u nás.... Kvijooo fuj je to !!!! Nenápadný pohled typu není slyšet, FŮŮŮŮJ JE TOOOO !!! otočka hlavy, nechápavý pohled ...a proč jako ? JESTLITOSEŽEREŠNAKOPUTIPRDEL !!!!! znova ten nechápavý pohled...a to jako fakt ?? NEŽER TO DÁM TI MŇAMKŮŮŮŮ ... tak to si měla říct hned..... a loudavě jde ke mně.

moth
# Zasláno: 19 Říj 2008 09:43
- Nahlásit

Ahoj vsetci

MilanS,
kludne napis, budem rada - mexicanothoorn@gmail.com (www.moth.host.sk)

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 10:45
- Nahlásit

Dania
tak jsem si vzpomněla na mejlíka a - sedni, lehni to udělá ale přivolání? to jenom když je v dobrý náladě a někdy mam i pocit že se Ayrin vůbec nejmenuje

jinak musim oznámit, že to snad bude dobré, dneska se k nám přihnal německý ovčák, vypadal dost zle, měl vykulený oči očuchali se, olízli a šli jsme dál, taky nás muchlovala nějaká babča a taky dobrý

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání