| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 18:52
- Nahlásit
Roxana
jo no jo vlastně praháá no dorazit bych chtěla, taky přijedu bez ní, ale musíme se doma ještě domluvit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 22:00
- Nahlásit
ankaras
no tak se domluv a v Praze ahoj
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:25
- Nahlásit
tak se mi podařilo dostat se k novému pánečkovi Allisson - ségruška Ayrin
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:01
- Nahlásit
Bubáček
Dneska maj svátek všechny Terezky tak pozdravujem tu naší
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:07
- Nahlásit
Fajka
joooo, přidávám se ke gratulaci my dneska máme zase 9 týdnů, že bychom udělali nějakou hromadnou oslavičku?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 15:59
- Nahlásit
Fajka
Moc děkujeme
ankaras
Gratulujeme k 9 měsícům
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 16:31
- Nahlásit
Bubacek
týdnůůům
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 16:44
- Nahlásit
ankaras
gratuluju kuličce též Nám budou v úterý 3 měsíce
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 17:10
- Nahlásit
Dania
děkujeme dneska naházím další foto na net
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 11:21
- Nahlásit
tak kdepak se to zarazilo?
Dania
mohla bych si přidat odkaz na aldovu fotogalerii na stránky?
Fajka
včera sem přiveli 12 týdenní AI a víš co udělala ayrin? vyjela po ní aspon 4x dost ostře, takže sjem jí musela držet takže Jančo, víš co jsem ti řikala jo? jako vy ale už umíme sedni,tak aspon něco
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 11:45
- Nahlásit
ankaras
včera sem přiveli 12 týdenní AI a víš co udělala ayrin? vyjela po ní aspon 4x dost ostře,
jejda to bych čekala spíš obráceně...
Se ale rychle rozkoukala co? Na to že jí máte od soboty
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 11:49
- Nahlásit
Fajka
ona se bojí všeho snad no a včera ho sem posadili na zahradu, bylo fakt hodný , ještě že to neopětovalo a ta naše se k němu blížila a očuchávala a najednou grrrrrrrr a hotovo takže musíme začít na tom pracovat, nechci mít ostrého pejsana na psíky, to už jsem měla a nikam jsem nemohla i když to byla mazel na lidi, uvidíme
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 11:50
- Nahlásit
Nazdarek!
ankaras
vyjela po ní aspon 4x dost ostře, takže sjem jí musela držet
To bych ji asi bejt na tvym miste netrpela
Fajka
Cauko, tak jak u vas?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 12:00
- Nahlásit
ankaras
to už jsem měla a nikam jsem nemohla
nesmysl, koukej na mě
Ale v každým případě je třeba jí hodit do latě co nejdřív...
Roxana
Cauko, tak jak u vas?
nazdáár.. mlha
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 12:18
- Nahlásit
Fajka
Roxana
JJ, pokoušim se, bubáček mi poradila co dělat, takže BUDEME VYCHOVÁVAT vypadala jak andílek a už je to pěkný číslo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 13:05
- Nahlásit
tak to budeme mít asi v rodině, pán žíhané fenečky mi psal že ta jeho včera přeprala jezevčíka a utekla před ní dospělá AI, takže ode dneška na ayrinu tvrdě žádný odpouštěčky, nesmí mi přerůst přes hlavu, ale česání zvládáme super a sedni taky, tak snad to nějak půjde
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 13:41
- Nahlásit
ankaras
jestli to není tím že je to ženská :-D Akim tady kamarádí s jednou pudlicí, která si s ním celkem ráda hraje, ale jak se někde objeví něco k žrádlu, tak ho chudáka tak zpucuje a dořve, že neví kde mu hlava stojí a to je Akim tak 3x těžší a 2x větší než ona :-D.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 13:53
- Nahlásit
Fajka
no jo, pani mlha ... holt pozimni cas se nezpare, no ja uz pomalu vybiram zimaky
ankaras
a tak mas doma uplny miminecko, tak zas s rozumem V klidu nastavit mantinely co se muze a co uz se netrpi a ty pak DUSLEDNE dodrzovat
MilanS
Cauko, kde vy mate fota vaseho prcka ?
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:02
- Nahlásit
Roxana
www.aa-akim.com
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:06
- Nahlásit
MilanS
Foto 31 a 32 je spolecne s nejakym rotvajlerim dorostencem?
Moc pekne jim to ladi
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:16
- Nahlásit
Roxana
jojo, 5ti měsíční rotwik, je to ďáblík, Akima dost valchuje ale ten je statečnej a nedá se akorát pak doma padne a 3 hodiny je mrtvolka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:22
- Nahlásit
MilanS
jso moc pekna dvojka A to znaveny stendo je jen vitanej bonus, ze jo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:24
- Nahlásit
Roxana
jasně, mam ted pána, co mi hodně radí s výcvikem, ale my to dokážeme , taky už vybírám zimáky
MilanS
zítra razíme naočkování a pak už na vychajdu dneska jsme kousel byli taky,ale bála se,tak jenom kousek
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:31
- Nahlásit
ankaras
no, s vycvikem zatim asi spis pomalu, ne spis bych dala prednost vychove a budovani vztahu
taky už vybírám zimáky
Jo? Tak uz budes taky mobilni?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:41
- Nahlásit
Roxana
tak já nemyslim že jí dřu, ale sedni už umí a jinak umí dobře okusovat, pusinkovat, válet se v blátě, okusovat páníčkovi keříky a dnska dokonce přinesla ze zahrady něco co jsme v životě neviděli a vůbec nikdonevíme co to je ale zjistit si jak na výchovu už jsem musela, protože začíná fakt řádit a zlobit
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 21:38
- Nahlásit
ankaras
mohla bych si přidat odkaz na aldovu fotogalerii na stránky?
jasně, že jo, budeme rádi Dneska jsem na tvých stránkách strávila dobrou hodinku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 22:18
- Nahlásit
Dania
Roxana
Fajka
MilanS
lidi tak jsme dneska zvládli podle bubáčkovo způsobu "lehni" doufam, že jí to zůstane, zítra jedeme k vetovi a pak natočím jak se učíme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 22:23
- Nahlásit
ankaras
My jsme zase zvládli dneska vykrtkovat ooooobrovskou díru v polích a taky chytit další myšku... ale tentokrát ji nesežrala.... nesla si jí dlouho v hubě a já jí celou cestu domlouvala že to je fuj a ble a že tohle hodný pejsci nepapaj.. no a tak jí nakonec vyflusla sousedům přímo před brankou
Eště že tak už sem se bála že ji chce vzít domu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 22:32
- Nahlásit
Fajka
no vidíš, třeba si pamatovala jak jí bylo minule zle a musela být za to na zahradě a co se stalo mně, stojim na zahradě, ayrin nikdy a řvu AYRIN , AYRIN a takovou dobu a pak se kouknu k noze a ona tam chudinka seděla s ouškamadozadu a koukala na mě jako na pako jenže ona ve tmě není vůbec vidět
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 22:35
- Nahlásit
tak já jdu spát a zase na muchlovačky zítra se ozvu a napíšu na web jak bylo u veterináře, jeslti další ostuda a tak
|