Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Dania
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 22:38
- Nahlásit

ankaras
tak jsme dneska zvládli podle bubáčkovo způsobu "lehni" GRATULUJU!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 22:41
- Nahlásit

Dania
chválila jsem jí tak,že jsme u toho obě skoro leželi a muchlovali , tak tim jsem jí rozdováděla zase ale jsem fakt ráda, protože jí nijak nedrezíruju, jenom zkoušíme a naštěstí to vychází všechno parádně, na záchod chodí na jedno místo, nečůrá doma, baští ( sice ještě ne tak hodně suché granulky ), řekne si když chce na záchod , ale jak řádí to bolí, tak to jediný hlídáme víc, jinak je to prima štěndo, líbily se stránky? budete taky dělat?

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:40
- Nahlásit

ankaras
Jak se cvičí podle Bubáčka ? Jestli to platí na akitky, mohlo by to zabrat i na šiby.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:58
- Nahlásit

vlk
katka mi radila jak naučit "lehni" tak jsem to zkusila a hned to vyšlo, takže to tak budu dělat kdyžtak písnu na icq , nový páníček té žíhanky se dost vyzná, takže mi pár věcí poradil, takové ty vychytávky

a jak se mají šibičky? co běloušek?

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:06
- Nahlásit

ankaras
šibičky leží a chrní po ranní prochajdě....dneska na ICQ nebudu protože musím za chvíli do práce, když tak mi to písni na mejl...a co Ayirin ? jsem četla že z ní začíná být lumpík...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:42
- Nahlásit

Dobré ráno,
pro ty co by zajímalo si prohlédnout fotky japonců z Evropské výstavy v Budapešti...
Zatím jsou to ty nejkvalitnější co sem našla.. zbytek je děs běs jak když fotí malé děcko 95% jich je rozmazaných a zbytek ani nekomentuju.. rači

http://www.akitainujp.cz/akt_rijen02.html

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:52
- Nahlásit

Cauko vsem!

Fajka
Zatím jsou to ty nejkvalitnější co sem našla
Jezis, prosim te, dyk jsou uplne v poho! Bych ti prala videt (nebo radsi ne ), jakou hruzu jsem nafotila ja loni v Bruselu, sice pravda bylo to horsim fotakem, ale proste to svetlo v hale je takova mizerie, ze pokud nejses vazne zkusenejsi fotograf a nemas odpovidajici vybaveni, presne to odpovida fotkam petileteho ditete ...

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:53
- Nahlásit

Fajkakrásné huňafky, ta žíhaná s tou dámou v červeném kostýmu má krásně důležitý kukuč.... ale žádná bílá tam není..

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:57
- Nahlásit

Roxana
Jezis, prosim te, dyk jsou uplne v poho!
no tyhle jooo ale ten zbytek co sem našla jinde na to se nedalo dívat natož to prezentovat na webu no nic...

vlk
ale žádná bílá tam není..
no bylo jich tam dost, jen nejsou v týhle galerii.. jsou na těch rozmazanejch...
http://picasaweb.google.com/Beata.Brzozowska

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:58
- Nahlásit

Fajka
ale ten zbytek co sem našla jinde na to se nedalo dívat natož to prezentovat na webu
jo no ale to je fakt jak rikam - kdo jde s obycejnym digitalem fotit do haly, nema sanci ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:00
- Nahlásit

Roxana
kdo jde s obycejnym digitalem fotit do haly, nema sanci ...
to jo ale pak jde o to jestli se na to nemá na to focení vybodnout a nechat to někomu kdo na to to vybavení a cit má

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:03
- Nahlásit

Fajka
no, to je hlavne o zkusenostech o prave vybaveni, moc o citu asi ne On to Paja urcite pozna na vlastni kuzi taky, teda jestli pojedete do ty Prahy spolu a bude delat pana fotografa

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:06
- Nahlásit

Roxana
moc o citu asi ne
ale jo ono je to i o tom citu... protože když fotíš pánečka se psem a páneček má ustřiženou hlavu a pes čumák tak to zrovna není o technickým vybavení

teda jestli pojedete do ty Prahy spolu a bude delat pana fotografa to pojedem určitě už jen proto aby si to tam vyzkoušel a natrénoval

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:09
- Nahlásit

Fajka
protože když fotíš pánečka se psem a páneček má ustřiženou hlavu a pes čumák tak to zrovna není o technickým vybavení Tak to pak jo ja ty fotky tak nezkoumala, mela jsem na mysli tu rozmazanost nebo svitici oci a tak
to pojedem určitě už jen proto aby si to tam vyzkoušel a natrénoval
no to bude dobra skola nejlepe u kuhu, co je v tmavym koute a nad nim poblikava jedna zmirajici zarivka

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:13
- Nahlásit

Roxana
Tak to pak jo

mela jsem na mysli tu rozmazanost nebo svitici oci a tak
to jo, tou už je jasně o technickým vybyvení

no to bude dobra skola nejlepe u kuhu, co je v tmavym koute a nad nim poblikava jedna zmirajici zarivka
tak bude mít na to celej den, tož to by v tom byl čert aby to nevychytal

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:15
- Nahlásit

Fajka
tak bude mít na to celej den, tož to by v tom byl čert aby to nevychytal
takovejch prilezitosti jeste bude No mozna by se siknul i nejakej stativ (ovsem jestli ty casy udrzi z ruky, tak asi neni potreba)

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:19
- Nahlásit

Roxana
No mozna by se siknul i nejakej stativ
jééé ten huž máme dááávno

takovejch prilezitosti jeste bude myslíííš???

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

Fajka
jééé ten huž máme dááávno
no ale kolikrat jste ho pouzili
myslíííš???
no ne? pulka vystav v roce je v hale, takze treninkovych prostor habakuk

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:25
- Nahlásit

Roxana
no ale kolikrat jste ho pouzili
zatím nebylo moc potřeba

pulka vystav v roce je v hale
to sice jo, ale já je fakt nemíním všecky objíždět

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:27
- Nahlásit

Fajka
to sice jo, ale já je fakt nemíním všecky objíždět
sak jo, ale do sampiona vam toho uz moc nechybi, ne, tak by bylo skoda toho nechat v puli cesty

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:33
- Nahlásit

Roxana
ale do sampiona vam toho uz moc nechybi, ne, tak by bylo skoda toho nechat v puli cesty
ale no joo uvidíme uvidíme... třeba se zas ta naše čudlinka někomu bude líbit

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 12:29
- Nahlásit

ahoooj, tak jsme byli u veta byla super, kníkla si jenom když jí ten nezdvořák kontroloval zadek , třásla se po příchodu do čekárny ale rychle se uklidnila apak ležela na tom stole jako královna pan doktor na nás tak divně koukal a řikal: a co to je americká akita, jakej je to rozdíl od akity a tak mu to říkám a on jako pořád tak koukal a já : No jedna paní jí má tady v Borku a on : To ne, ty mají krásnýho velkýho japonskýho psa takjsme řekli že je to ono no a pan doktor se rozzářil, pochválil jí jak je krásná , jsme v pořádku, máme 9,30 Kg, prý má i s náma na starost dvě AA, z toho tu fenku té paní z Borku, která jí nechal avykastrovat, protože prý věděli ženebudou chovat, že to udělal, al eže mu přitom pukalo srdce tak doufá, že my uchovníme a on prý pomůže odrodit krásný VJPsíky takže jsme si zase pana doktora hodně naklonili a máme dorazit zase v listopadu, i nám objednal krmení a máme si ho vyzvednout v pondělí, tady u nás se to špatně shání dneska o tom napíšu víc na web

Dania
- super nápad, nic proti tomu nemám, mamka se těší taky a domluvíme se na icq

michal1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 12:33
- Nahlásit

Nedá mi to, abych se s vámi nepodělil o dojmy z právě absolvované polední procházky. Kanceláře máme v zeleni se vzrostlými stromy, takže jsme vyrazili na čurpauzu.
Po větru se s Aldíčkem dá jít naprosto v pohodě, proti větru je to skoro nemožné. Po větru totiž listí utíká od nás a Aldo ho nadšeně honí, proti větru je však listí, přibíhající směrem k nám, naprosto nezajímavé, zajímavé je to, co Aldíkovi mizí za zády a prchá od něj. Bohužel, i toto listí Aldo honí stejně nadšeně, takže jsem si chvílemi připadal jak tažnej pes já
Vrcholem všeho byla smuteční vrba mlátička, kterou se Aldík rozhodl zakousnout a po cca pěti minutách boje s větví odcházel konečně spokojen s asi 10cm dlouhým kouskem v tlamičce
Malinko se děsím odpolední procházky ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 12:58
- Nahlásit

ankaras
Není nad to když si Vet zamiluje tvého psíka a dělá pro něj první poslední mluvím z vlastní zkušeností je to super !!!

michal1
Malinko se děsím odpolední procházky
nedej bože až kolem vás prošustí igelitový pytlík mě Fajkýš jednou skorem vykloubila rameno když sem to nečekala
Bohužel z toho nevyrosla a zůstalo jí to dodnes

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:06
- Nahlásit

Fajka
to jo , ale fakt nejdřív tak po ní pořád koukal a pak úplně roztál a řikal - co vy jste mi to zase přivedli? zase takový klubíčko

inu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:30
- Nahlásit

máte někdo v plánu ten akití tábor?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:57
- Nahlásit

inu
Jo máme, ale mám k tomu hromadu věcí co chci probrat, dneska písnu Sandře

inu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:59
- Nahlásit

prima. Jsem na to zvědavá. A snad už budu mít plyšadlo, abych mohla jet

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:00
- Nahlásit

inu
A snad už budu mít plyšadlo, abych mohla jet
to doufám

inu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:04
- Nahlásit

Fajka
a neslupnete nás, pani?

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání