Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:14
- Nahlásit

Roxana
já už to vydržim ve středu je jí 6 týdnů, v pátek a sobotu jdu do školy, v neděli navýstavu do budějek, příští týden už je jí sedm v neděli na výstavu a pak už je jí osm a jedeme

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:15
- Nahlásit

ankaras
ve středu je jí 6 týdnů, v pátek a sobotu jdu do školy, v neděli navýstavu do budějek, příští týden už je jí sedm v neděli na výstavu a pak už je jí osm a jedeme
ty jsi fakt cvok ale dobrej

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:17
- Nahlásit

Roxana
já to řikam pořád

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:19
- Nahlásit

Roxana
ve středu je jí 6 týdnů, v pátek a sobotu jdu do školy, v neděli navýstavu do budějek, příští týden už je jí sedm v neděli na výstavu a pak už je jí osm a jedeme
ty jsi fakt cvok ale dobrej

Bych řekla že mezi nás skvěle zapadá, bo sme cvoci všici co tu sme

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:28
- Nahlásit

Hele, a jak to je u akit? Pokud se štěně vyvenčí na nevhodném místě, je nejúčinnější pokárat psa tak, že jej chytíme za kůži na krku, zatřepeme jím a řekneme „fuj!“. Tímto způsobem (tedy kromě povelu) trestá štěně matka a je to pro ně nejpřirozenější způsob trestu.
Takovyhle rady tam taky frci? ( z jineho neakitiho webu)

Roxana
Mas teda maila.

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:35
- Nahlásit

Fifi
Mas teda maila
a ty odpoved
Hele, a jak to je u akit?
to bohuzel bude asi jak tu psala inu CTRL C + CTRL V jeste tam chybi vyprask srolovanyma novinama a mame to, co

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:41
- Nahlásit

Roxana
Klubove stranky, tam jiste ty rady maji nejakou vahu a tak, ne? A tu resite takove detaily, jako stranky chovatelu. Sice jine plemeno, ale...
Naopak vyprask novinama se nedoporucuje, aby se stene nebalo laskave ruky. Kdyz ta matka takhle tresta stenata (btw - to jsem jeste live nevidela). By me zajimalo, kde tenhle blud vzniknul.

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:45
- Nahlásit

Fifi
Klubove stranky, tam jiste ty rady maji nejakou vahu a tak, ne? no jeden by si to myslel, ze ...
mi pripomina, ze jsem nedavno (no par tejdnu uz to bude) vystrachala par peknejch bludu na portale hoviku, myslim, mam pocit, ze to bylo doporoceni toho jednoho vrhu, aby fenecka nestradala ...
Naopak vyprask novinama se nedoporucuje, aby se stene nebalo laskave ruky.
ahaa, tak jsem nejaka zaostala By me zajimalo, kde tenhle blud vzniknul. cece, to budou ty zaruceny pravdy z parkovy university ne

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:50
- Nahlásit

Roxana
Jo ckej, ja to pomotala, to nebylo, ze by se balo laskave ruky, ale: Zásadně nevhodné je, často doporučované, plácání složenými novinami. Začátečník zatím neví, o co půjde, ale takto trestané štěně se později může bát střelby – podoba zvuku a nápřahu figuranta při obraně. Slo krom naprahu i o strelbu!! to je jeste vetsi lahudka.

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:58
- Nahlásit

Fifi
podoba zvuku a nápřahu figuranta při obraně. no ten naprah to bych jeste chapala ale ta strelba nevim, kudy se tam vloudila
hotl neni nad ´odborne´ netove poradenstvi, coz ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:03
- Nahlásit

Roxana
No asi, aby se ta reakce na strelbu mela cim omluvit...
No nic. Presne, jak rikas, netove poradenstvi. Kde jinde, nez na klubovych strankach plemene by mely byt ty zarucene rady, ze.

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:14
- Nahlásit

Fifi
No asi, aby se ta reakce na strelbu mela cim omluvit...
jakoze kdyz ma psik rakci na strelbu, tak aby si panicek rek`jo ahaaa, to je mamko, tim,jak jsme ho placali novinama, kdyz nam cural do chodby ... no to je fakt "dobra" predstava
Kde jinde, nez na klubovych strankach plemene by mely byt ty zarucene rady, ze.
no jo, co na to rict

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:20
- Nahlásit

tak už jsem doma

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Roxana
tak aby si panicek rek`jo ahaaa, to je mamko, tim,jak jsme ho placali novinama, kdyz nam cural do chodby ...
Neee, tim se mozna muze uchlacholovat chovatel, ze majitel udelal neco spatne. Jinak je reakce na strelbu vrozena a ziskana, tobe o tom nemusim vypravet (edit - sem myslela, jako ze ten rozdil znas, tech pojmu a dojmu, neee, ze mas neco podobnyho doma, aby zase nekoho nenapadly nejaky nuance!!) . Ale uz drzim mlc, jen jsem zase po dlouhy dobe cetla neco, co jsem asi nemela. A nemyslim tim akiti stranky.

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:26
- Nahlásit

hele ženský přišlo mi samonavíjecí vodítko, objednala jsem do 50kg ale osm metrů a ono je docela těžký myslíte že ho mam vyměnit za pětimetrový? že to pěti stačí? zase to neni tak moc co

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:28
- Nahlásit

Fifi
A nemyslim tim akiti stranky
no jo, asi tusim, kde jsi lovila ...
Neee, tim se mozna muze uchlacholovat chovatel
no ja prave nepochopila, proc to tam jako stoji .. ale to nic, nektery veci asi nema cenu snazit se chapat
proberem to vsechno nad pralinkama a kafetem, jo

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:31
- Nahlásit

ankaras
ja mam teda petimetrovy, ale to 8mi by mozna bylo lepsi ... ja ho teda ani nahodou nemam do 50kilo (tak do 30?), a taky nemam tu pasku, ale jen to "lankovy" ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:33
- Nahlásit

Roxana
bubáček právě řiká že fena má přes 30 kilo tak myslší že do 30 stačí?

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:37
- Nahlásit

ankaras
bubáček právě řiká že fena má přes 30 kilo
No, moje fena ma pres 40 kilo Flexinu beru jako prodlouzenou ruku, kdyz nemuze byt na volno, ale chci ji doprat aspon trochu "probehnuti" a stopovacka se nehodi (pri harani nebo ted s tema muflonama). Je ovladatelna, takze mi tech do 30kilo staci, bohate.

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:39
- Nahlásit

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=12332362&tab=0 tady je do 35 kg, tak ted bude nerv co mam dělat

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:42 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
ale to jsou ty pasky, ja mam to se snurkou, me ten pasek priijde vic nepraktickej a taky je to samo tezsi, aspon myslim

ja ho mam klasicky z kamennyho zverace, nevim presne co je to za znacku, podivam se ti doma, jestli chces

edit: mam asi tohle:
http://www.shop-elfi.cz/d-voditko-flexi-classic-2- lanko-5m25kg

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:47
- Nahlásit

Roxanajak pásky? tohle je šnůrka co přišlo takže ted nevim co mam dělat, možná mi ho ani nevezmou zpátky, zase páskovej neřeže

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:50
- Nahlásit

uvidim nějak to pořešim

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:50
- Nahlásit

ankaras
snurka je tohle

a pasek tohle

zase páskovej neřeže
jak to myslis???

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:51
- Nahlásit

no a já mam toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=12150268 , to je šnůrka, no jako že ta šnůrka se dokáže zaříznout pěkně třeba do nohou

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:54
- Nahlásit

ankaras
no a já mam toto
jo snurka, jsem to nejak prve prehlidla
no jako že ta šnůrka se dokáže zaříznout pěkně třeba do nohou
a ty jako planujes obmotavat si s tim nohy bo co ?

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:55
- Nahlásit

Roxana
no třeba jako někomu jinýmu no ton evadí já ted jenom řešim, jestli to neni moc těžký jako ve vzduchu to moc dlouho neudržim, ale už jsem dostala od táty vynadáno že tonebudu držet ve vduchu ale u nohy a ono se mi to bude samo navíjet

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:58
- Nahlásit

ankaras
no, co si tak vybavuju, to do 50kilo bylo fakt dost tezky, s tim bych se nosit nechtela, viz ve vzduchu to moc dlouho neudržim,
už jsem dostala od táty vynadáno že tonebudu držet ve vduchu ale u nohy a ono se mi to bude samo navíjet
tatinkovi tez nerozumim, asi je na me moc technicky typ

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 18:00
- Nahlásit

Roxana

no já mu jako ukazovala jo představ si jak držim to samonavíjecí v natažený ruce dopředu a řikam mu, že to ale dlouho neudržim že je moc těžký a on mi ho vyškub a držel ho v ruce normálně podél těla a řikal že ho vůbec nemusim držet rovně před sebe ale mít ho normálně domu podél těla

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 18:03
- Nahlásit

ankaras
si me normalne zmatla ale fakt myslim, ze to do 50kil je tezky azaz, ale uvidis, mozna ale zas naposilujes

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání