Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:44
- Nahlásit

Fajka
to já si nemyslim, já s ní chci dělat všechno třeba i opalovat když bude chtít já jenom říkám že máš super stránky, akorát jak to mám ted všechno pročtené, tak to čtu znova jo a prosím tě teda taky o souhlas že jsem si dala tvojí adresu na stránky a ted mi porad s tou anketou, nebo se vrhnu z vokna

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:46
- Nahlásit

Fajka
Mluvil tady někdo o mě ???
tak ac bych nemela mluvit za druhe, troufam si trvdit, ze v souvislosti s tebou uryvek rozhodne nebyl

A zbytek - nemusim nic dodavat, vim, ze vis, ze vim Alespon si to myslim

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:47
- Nahlásit

Roxana
A ja osobne si myslim, ze co se tyce povesti plemene, nejlepsi je jit sam prikladem. Mozna to zni zprofanovane, ale podle myho je to fak to nej- a rekla byt, ze "nase" Fajkaje toho zarnym prikladem
díky... řeklabych že minimálně já s Fajuš sem důkazem toho že dejme tomu i ostřejší povahu akity může zvládnou člověk povahou měkkou a vpodstatě neautoritativní a bez velkých kynologických zkušeností .. je k tomu potřeba jen opravdu hodně chtít

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:49
- Nahlásit

Roxana
ariška byla hodná od mala?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:52
- Nahlásit

ankaras
Souhlas máš

Ale s tou anketou vydrž do večera, páč tu mám frmol, a dělala sem ji před půl rokem tož z hlavy už nevím a taky musím pátrat tak večer
Z okna rači neskákej

Roxana
A zbytek - nemusim nic dodavat, vim, ze vis, ze vim Alespon si to myslim
vím, že víš.... a že sem pisálek vím taky

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:53
- Nahlásit

Fajka
dobrá ted tam jdu nabouchat kontakt

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:53
- Nahlásit

roxana
Roli krycího psa nikomu neberu, ale prostě z feny víc štěňat nevyrazí, než kolik má fenka zralejch vajíček

Však já taky nemám patent na rozum a rovněž se snažím být příkladem, jen si ho ze mě nikdo neberte
No a Fajka s Fakýšem jsou můj zářnej vzor, vo tom žádná

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:54
- Nahlásit

nedá mi to, abych si nerejpla

Mě příjde že spousta lidí si myslí že akita je dobrá jen na výstavu a nebo doma na gauč - proč to asi tak je?

nic ve zlým, hezké odpoledne

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:55 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
ariška byla hodná od mala?
jo, byla vzdycky mazlik, ale zas nejaka moula to taky neni, vid Fajko
Fajka
a že sem pisálek vím taky
aaaale, sim te, holt ne kazdej mame to basnicky strevo no
edit - siskote, jak to ted ctu, tak mi to zni jinak, nez jsem to myslela - jakoze nekdo spisuje, jako treba ty, ponevac to basnicky strevo mas a nekdo toho zas moc nevycuca, jako treba ja, ponevac me to strevo holt nenarostlo

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:55
- Nahlásit

Ankaras
Já su náročná, já chci štěně vodkud ho chci
Maximálně kdyby to nevyšlo, musím uspíšit bonitaci Fakýše
Jestli teda Fajka nepatří k těm, který jsem krkla

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:57
- Nahlásit

inu
ale dyk jo, rikam, ze si nemyslim, ze by to tak nebylo? Kazdy, kdo se o chov psu trochu zajima, to vi a myslim,z e to vi i dotycna Ale proste me to neprislo nijak zly - spis jako kompliment tatkovi, pro ktery neni treba se rozcilovat ...
Ariška
nedá mi to, abych si nerejpla

Mě příjde že spousta lidí si myslí že akita je dobrá jen na výstavu a nebo doma na gauč - proč to asi tak je?

Hele, me to by to zrovna docela zajimalo, proc si myslis, ze to tak je ... nejak me osobne nic nenapada ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:58
- Nahlásit

inu
pošli mi teda odkaz na tu chovku odkud ho chceš, podívam se

Roxana
to naše almina taky děsnej mazel, ale na zvířata si nezvykla prostě nikdy, takže ke psíkum na kamaráčovty, to ne

Fajka
právě že když jsem četla tvuj web, tak ted se nebojim, když nebude Ayrin zrovna svatá, že to prostě nějak půjde že nebudu sama

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:00
- Nahlásit

Roxana
tomu nevěřím, že by tě něco nenapadlo.

Já se vracím k tomu, že na chovatelských stránkách nejsou informace o akitkách, jenom výstavní tituly. Jak má tedy běžný občas vědět víc informací?
Už nebudu provokovat a mizím domů.

Fajka
Člen
- Nahlásit

Ariška
taky taky
pče s nima lidi nic nedělaj no

Roxana
jo, byla vzdycky mazlik, ale zas nejaka moula to taky neni, vid Fajko
moula v žádným případě dokáže si okecat co potřebuje a i by ubránila paničku to vím na beton... ale zbytečně neprudí jako Fajkýš a nedržkuje....

inu
Jestli teda Fajka nepatří k těm, který jsem krkla
tak lehce by se vám to nepovedlo paní

inu
Člen
- Nahlásit

Roxana
Já se kupodivu nerozčiluju. Ale vono to stejně může být zavádějící, když se někdo mrkne, že třeba pes QZ má pokaždý vosum štěňat, tak může usoudit, že je to fakt potentátník

Ankaras
Vono tam vo tom ještě nic nejní a taky by ten web potřeboval povyspravit, jsou tam překlepy a tak. www.akitainu.cz

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:02
- Nahlásit

Fajka
Dyť vám pomlouvám vodchov kudy chodim, pani, nééé?

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:03
- Nahlásit

Ariška
tomu nevěřím, že by tě něco nenapadlo.
ne, faktis ne, zadnej rozumnej duvid me nenapda, ale pokud nemas chut se sverit, OK
Já se vracím k tomu, že na chovatelských stránkách nejsou informace o akitkách, jenom výstavní tituly. Jak má tedy běžný občas vědět víc informací
ja zas opakuju, ze bych to nevidela tak cerne, a bezny obcan kdyz ma zajem a chut a osobne se pokusi s chovatelem ci majitelem akity domluvit, urcite se dostane k tomu, co chce vedet ...
Už nebudu provokovat
nevim, proc to vidis jako provokaci, ja to beru jako diskuzi

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:03
- Nahlásit

inu
Dyť vám pomlouvám vodchov kudy chodim, pani, nééé?
kerej ???? vono už se něco narodilo? My vo tom s Fajkýšem nic nevíme

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:05
- Nahlásit

Fajka
Copak nejní Fakýš váš vodchov, pani? Přece jste ji vlastnoručně vodchovala, nééé?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:06
- Nahlásit

Roxana
ja zas opakuju, ze bych to nevidela tak cerne, a bezny obcan kdyz ma zajem a chut a osobne se pokusi s chovatelem ci majitelem akity domluvit, urcite se dostane k tomu, co chce vedet ...

hele ale taky jestli mu má ten chovatel co říct? Protože když to vztáhnu na AI tak ty co sou v těch chovkách tak z 95% fakt jedou jen na výstavu a nebo sou doma na gauči (a to ještě ty co se maj líp) vostatní v kotci a šmitec
třeba teď na tom výletu jestli se nepletu nebyla chovka žádná krom poradkyně... a musím říct že mě mile překvapilo že tam byla, myslela jsem že nebude

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:08
- Nahlásit

Fajka
poradkyně... a musím říct že mě mile překvapilo že tam byla, myslela jsem že nebude
Vona paní poradkyně je pro každou srandu. Já jsem ráda, že tam byla, páč konečně vím, kdo je to Masahime

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:08
- Nahlásit

inu
Copak nejní Fakýš váš vodchov, pani? Přece jste ji vlastnoručně vodchovala, nééé?
no to jooooo to sem jí odchovala ale paní vy jí nepomlouváte co ste zatím napsala bylo pěkný páč Fajkýš byl daleko větší hajzlík tož nemůže bejt řeč o pomluvě, páč pomluva je úmyslná nepravda

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:09
- Nahlásit

lidi s těma informacema teda

my když jsme se rozhodli pro americkou akitu tak jsme začali hledat všechny informace, upřímně, v každé knížce něco jiného, atkže jsem najela na internet, v jednom článku jak je ostrá, v druhém jaký je to mazel, když jsem kontaktovala předsedkyni, byly mi zaslány internetové odkazy na lidi co čekají štěnata a standart AA,. začala jsem psát majitelům a chovatelům, každý svého psa vychválil a 2 pomluvili ostatní !! to už jsem toho začala mít dost a řikala jsem si, že nevím už komu věřit, pak jsem narazila na Bubáčka na fóru, konečně osobu, která se mnou byla ochotná komunikovat, radit a osobně se sejít, takže asi atk, jinak nikdo, ještě ty Roxi si byla po e-mailech hodně příjemná, jinak zkušenost nic moc, takže jsem ráda že mam štěně odkud mam, po psíkách po kterých mám, protože vím, že na bubáčka se můžu obrátit kdykoliv

shrnuto - ŽÁDNÉ WEBKY, ALE FORA

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
Vona paní poradkyně je pro každou srandu. Já jsem ráda, že tam byla, páč konečně vím, kdo je to Masahime
To já vím kdo to je to je ta co byla na výstavě pře náma Pája tvrdil že se mu vůbec nelíbí a ona ho za to na zrícenině oblízala od ucha k uchu

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:10
- Nahlásit

Fajka
no ale to jsme zas u ty osobni znalosti a vybrat si mimino z tama, kde to znam, kde je pes, resp. fena chovana v takovejch podminkach, ktery mi vyhovujou ... a zase neni tech stanic u nas tak malo, aby se nedalo takovy misto vybrat ...

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:12
- Nahlásit

Ankaras
S AI je to podobný, řekla bych. Včetně těch pomluv. Bohužel

Fajka
No já si na ni taky šáhla bez dovolení, což bych normálně v životě neudělala, ale nějak mě to k ní táhlo. A na tom vodítku úplně tančila.

Jo nevíte, pani, proč nepřijeli Michi a Cuči?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:13
- Nahlásit

Roxana
no ale to jsme zas u ty osobni znalosti a vybrat si mimino z tama, kde to znam, kde je pes, resp. fena chovana v takovejch podminkach, ktery mi vyhovujou ... a zase neni tech stanic u nas tak malo, aby se nedalo takovy misto vybrat ...

jo jo souhlas ale já to myslím jako všeobecně že téměř nikdo s akitama nic nedělá a je to škoda a je to jedno jestli je to velkochovatel nebo malochovatel....třeba na tom srazu teď bylo strašně vidět jestli si někdo dá tu práci a naučí akitu alespoň to primitivní chytání piškotů a nebo ten pes neumí ani tenhle nejjednoduší cvik... to mi příjde že je škoda

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:14
- Nahlásit

inu
ty pomluvy jsou hrozný, protože to pak přechází chut se družit

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:15
- Nahlásit

inu
Jo nevíte, pani, proč nepřijeli Michi a Cuči?
chtěli ale mají to daleko a stěhujou se zrovna takže nebyl čas, ale další si prej nenechají ujít

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:16
- Nahlásit

Fajka
pomluva je úmyslná nepravda
No dyť, já tvrdím, že Fakýš je boží a vy že nééé

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání