| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:13
- Nahlásit
Fajka
můžu se ještě zeptat na anketu? kam vložim její kod, abych jí měla v tom sloupečku jako ty?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:14
- Nahlásit
inu
nevim, jestli se mam k tomu vyjadrovat, ale - nedivis se, ze jo Nic moc pekneho jsi o ni nepsala a ona ma taky nazor se k tomu vyjadrit a podat info, jak to vidi sama
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:17
- Nahlásit
Roxana
když to dobře dopadne, tak vyrážíte nakrývat vy za pesanem nebo pesan k Vám?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:19
- Nahlásit
ankaras
obecna praktika je, ze jezdi fena za psem, i kdyz vyjimky jiste jsou, nicmene i my si udelame vyletek, resp. holandskou svatebni cestu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:20
- Nahlásit
Roxana
ty jo, se bude Ariška mít, takovou svatebku jen tak někdo taky nemá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:23
- Nahlásit
ankaras
No, to je fakt, co ja bych za to dala ale tak vis co, kdyz nejde mohamed k hore ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:24
- Nahlásit
Roxana
musí Ariška k holanďanovi
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:29
- Nahlásit
ankaras
presne tak
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:30
- Nahlásit
Roxana
no já to vlastně nedavno někde četla, že jezdí fena za psem, aby byl pes ve svém prostředí a povedlo se mu to ale ten pes je krásný, koukala jsem na jejich stránky a moc pěkný hlavně aby se k sobě měli
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:33
- Nahlásit
roxana
ale vodchovy jí teda nehaním, to si vyprošuju :-D
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:36
- Nahlásit
ankaras
no je to pes, od ktereho se ceka nejaky vykon, tak je to jasny, ne A taky si vezmi, ze mas super kryciho psa, je zajem o nej az z ciziny a mela bys s nim jezdit ty po Evrope za nevestama? asi ne
hlavně aby se k sobě měli
no, to budu muset hlavne vysvetlit Arisce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:41
- Nahlásit
inu
nee,to jsem nepsala ... jen me samotnou pri cteni napadlo, jestli nejsi nekdy az moc striktni .. jako mluvit ti do toho nechci, buh chran , je to tvuj web, ale pokud to nemas vzdycky z vasltni zkusenosti, ze ty lidi znas osobne a z prvni ruky, tak nevim, no, asi bych na tvem miste enbyla tak razantni .. ale to je muj postoj
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:44
- Nahlásit
copak se děje ženy? nějaký problém?
inu
můžeš mi poslat ještě jednou tu adresku? díky
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:45
- Nahlásit
roxana
jako zrovna Ester znám osobně a ta pani by si nejdřív měla zamýst před vlastním prahem, páč tam je není úplně všechno v cajku. Potom jsem krkla Mandovou, páč Mandová napsala do návštěvky Hagisákům kravinu a hodlala na ní trvat i přes svou zjevnou omylnost.
No a to je asi tak všechno. Dokud nekrknu *svoji* chovatelku, tak je mi to celkem putna, páč chci štěndo od ní, žejo.
Ale máš pravdu, jsem huba nezavřená, na druhou stranu, kromě Go Daiku Ken jsem tam žádnou další CHS nejmenovala osobně, takže mě napadá jen to známé tvrzení o potrefené huse.
Ale slibuju, že se polepším
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:47
- Nahlásit
ankaras
a nekrkneš se? Už mě tam bijou
www.inugoya.webnode.cz
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:49
- Nahlásit
inu
V poho
Jo, pokud mas vse podlozeny osobni zkusenosti, je to OK, ja psala, jak to vidim ja, a jak bych veci resila, resp. neresila ja .. asi jsme kazda jina a tak to asi ma byt ...
Ale rikam, podle me i tak ma pravo se k tomu druha strana vyjadrit
No nic, uzavreme to, jo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:50
- Nahlásit
heleďtte, třeba já jo já si třeba myslim, že vy si o mě musíte myslet že jsem nějaká jetá bláznivka, když vás neznam a pořád otravuju
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:52
- Nahlásit
roxana
Proč tak smířlivě, já Tě nebudu bít? Mě vadí, že jsou líní napsat něco sami, jí vadí, že jí údajně urážím chovatelskou činnost (jakože asi vrhy nebo co). Hubu mi může rozbít vždycky a nebo mě přidat na seznam lidí, o kterých se ráda hezky vyjadřuje, to nechám na ní. No a vomluvit se můžu vždycky, když se ukáže, že jsem neměla pravdu. Mě totiž todlecto problémy nečiní.
A to ani po netu.
A jo, uzavřem to, jsou lepší témata. Beztak to za chvilku vyšumí..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:52
- Nahlásit
inu
INFORMACE O NÁS přesně já rybičky mám taky, na dovolený hledam hned zoo a všichni mě kvůli tomu nesnáší a řikají že jsem mentál a přítel vodu z akvárka odmítá vynášet a když ho donutim tak nadává
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:53
- Nahlásit
ankaras
Ale ty votravuješ slušně
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:57
- Nahlásit
inu
ale já jsem ted z toho blázen na tom výletě si byla bez pejsana, ale máš ho teda? nebo ještě čekáš, ted jsem mimo, prootže na webkách máš že máš jednoho pejsana jo jinak nechápu o co tady jde? ty si napsala někde něco špatnýho na někoho ohledně webek jsem pochopila
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:57
- Nahlásit
inu
prosim te v poho a muzes si zkusit me bit, mam za sebou par let kickboxu
ne fakt, nic jsem tim nemysela, jen jakoze zpetnou vazbu, co me osobne napadlo pri cteni nekterych tvych komentaru
A jo, urcite je to sumak .. mmch, nevim, kolik ti je, ale jsi z my generace, co pamatuje dlane oranzovy od vitacitu? skoda, ze zmizel v propadlisti dejin
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:00 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
roxana
Normálně fakt to klidně řekni naplno, mě je lepší upřímnost než nějaký chození vokolo. A stejně se říká, že chceš-li vědět pravdu, zeptej se nepřítele. Třeba se dámy chytnou a vylepší se
já dlabala šumák. Takovej ten za kačku, kiwi :-D
Jo a Vitacit ještě je, ne?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:03
- Nahlásit
inu
Roxana
no já teda šumák už asi nedlabala
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:04
- Nahlásit
ankaras
Takže je to takhle:
mám v současný době jedno NOčko, Mikyho. Ten je spíš rodičů, takže je takovej můj-nemůj. Měli jsme do loňska Bondyho, ale ten je už mrtvej. Taky NOčko.
Na plyše akití momentálně čekám a na výletě mi paní chovatelka půjčila na šňůře jeho potenciální maminku, takže na výletě jsem byla se psem, ale ne s vlastním.
No a až si přečteš v sekci články Copycats, tak pochopíš, koho jsem krkla a jak..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:05
- Nahlásit
inu
dobrá, mrknu na to a ty budeš čekat přímo na štěně od té fenky a nebo když se naskytnou jiná štěnátka tak klidně jiné
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:07
- Nahlásit
ankaras
zatím přímo od ní. Když to nevyjde a vyjde Japonsko, tak si to o rok oddálím a pak asi jiné, pokud ještě zbude nějaká CHS, která na mě nebude nas***
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:08
- Nahlásit
inu
ale ja nemam co rikat naplno neni to zadny okolochozeni, co si myslim, jsem ti uz napsala ... Ja na tvym miste bych asi ostatni chovatele/majitele nebo to je fuk co na svojem webu neresila, ale ty je resis a je to tva vec Uf, to je vazne vsechno
jo, kiwovej neznam ja chodila fakt jen s oranzovejam rukama
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:10
- Nahlásit
roxana
však já už nikoho dalšího řešit nebudu
fakt ne? A co takový ty červený lízátka, taky za kačku..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:13
- Nahlásit
inu
jasneee, takovy ty s pohadkovejma obrazkama neee
A pedro
A kokosovej suk
|