Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:34
- Nahlásit

Roxana
řekla bych že netrpělivě čekáme všichni

Ariška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:37
- Nahlásit

Ahoj všem,
tady taky svítí sluníčko
Hlásí se vám hypochondr, šibina má štítnou žlázu v pořádku, tak teda nevím, proč je taková líná manžel říká, že není vycházkový typ. Uááh, já chci temperamentního psa

Jo, těch bludů je spousta (nejen u psů) až mě překvapuje, že v době internetu, kdy si každý může informace ověřovat, lidi furt věří blbostem.

Hlavně každý pes je jiný a nedá se to moc zobecňovat. O šibách se říká, že jsou nezávislé a naše šibina je těžká závislačka a nevyměnila bych ji ani za nic (i když je občas na zabití)

ankaras koukám, že malamut je taky pěkná pochoutka, proč nás ti špicové tak trápí

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:40
- Nahlásit

já vám teda taky řeknu zkušenost psala mi sestřenka přítele : ČAU, CO SI KUPUJEŠ ZA TO PLEMENO?

já: ČAU, AMERICKOU AKITU

ona : NO TAK TO JAKO TEDA NEVIM, ALE KAMARÁDKA, CO SE TOMU VĚNUJE, JEZDÍ NA VÝSTAVY MI ŘIKALA ŽE TO ROZHODNĚ NEVZLÁDNEŠ, ŽE JE TO OSTREJ PES, MUSÍŠ SE MU HROZNĚ VĚNOVAT A KDYŽ TO NEBUDEŠ DĚLAT, TAK JE NEZVLÁDNUTELNEJ

no tak to víte, to řekla to pravý cholerikovi jsem jí napsala hezky z ostra a už mi nenapsala měsíc

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ariška
Ahoj

Hlásí se vám hypochondr, šibina má štítnou žlázu v pořádku
no na jednu stranu hurá a na druhou, jak jí teda shubnout že? víc lítat.... ale jak když je lenošnááá???? uaaaaaa to je situace ?

Jo, těch bludů je spousta (nejen u psů) až mě překvapuje, že v době internetu, kdy si každý může informace ověřovat, lidi furt věří blbostem.
no právě iže když je blud na 15 webovkách tak už ho lidi berou jako pravdu

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:46
- Nahlásit

ankaras
NO TAK TO JAKO TEDA NEVIM, ALE KAMARÁDKA, CO SE TOMU VĚNUJE, JEZDÍ NA VÝSTAVY MI ŘIKALA ŽE TO ROZHODNĚ NEVZLÁDNEŠ, ŽE JE TO OSTREJ PES, MUSÍŠ SE MU HROZNĚ VĚNOVAT A KDYŽ TO NEBUDEŠ DĚLAT, TAK JE NEZVLÁDNUTELNEJ

no tak to víte, to řekla to pravý cholerikovi jsem jí napsala hezky z ostra a už mi nenapsala měsíc

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:48
- Nahlásit

Fajka
tak to mě tak dokáže nasr... my měli malamutku, takovej mazílek a taky o nich čtu že jsou třeba ostrý a tak

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

ankaras
že sestřenku i s kamarádkou pozdravuju... jsou to votbornice

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:51
- Nahlásit

Fajka
no radši se s nima k tomu tématu vracet nebudu, nebo jak přítel řiká - TO BY MI RUP

Ariška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:51
- Nahlásit

Fajka
15 webovkách tak už ho lidi berou jako pravdu - vidíš to mě nenapadlo, ale zase určitě existují i "vědecké" stránky, ale to je asi moc pracné

jak jí tes shubnout - bude mít přísnou dietu, dokud neshodí 10 kg (teď má 11,5) - už jsem objednala hubnoucí granule, pak se uvidí. Problém je, že doma nezvážím přesně.

ankaras - tyhle poplašné zprávy miluju. Většnou to říkají lidi, co o psech vůbec nic nevědí, ale mají psa, tak tomu přeci rozumí

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:52
- Nahlásit

Ariška
to ano, ale kdybych byla klidas, tak si řeknu, no jo ty tomu tak rozumíš ale já jsem hroznej nerv takže mě to vytočí

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:53
- Nahlásit

Ariška
Cau
No jestli potrebujes sibika zhubnout, tak zkusit nejak lehce donutit k pohybu a davat dietnejsi papu, nevim ...
ankaras
je videt, ze sestrenka s kamaradkou se vyznaji ... ale zas na druhou stranu je potreba rict, ze akita nepatri do ruky kazdymu ...
prosim te, ale jsem v zivote neslysela, ze by mel bejt malamut ostrej? Naopak, u nej se prece ceni ta vstricna a pratelska povaha ... ?

Ariška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:53
- Nahlásit

ankaras
mně to taky vytáčí, ale už jsem pochopila, že dohadování a vysvětlování nemá smysl, kdo chce nechá se poučit a kdo nechce, ať žije v bludech.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:54
- Nahlásit

Ariška
vědecké" stránky, ale to je asi moc pracné
tak tak...

už jsem objednala hubnoucí granule, pak se uvidí. Problém je, že doma nezvážím přesně.
psa nebo granule? já mám v práci větší váhu, tož zvážit psa by nebyl problém

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:55
- Nahlásit

Roxana
jo tak to já vim taky právě je asi vstřícnější než akita, malamut se vůbec nehodí na hlídání , no ale všude se píše a řiká něco jinýho tak ono je to těžký podle mě je to prostě na jedinci

Ariška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:55
- Nahlásit

Roxana
my nutíme k pohybu pořád a už je moje trpělivost na maximu. Jinak je sladoučká, miloučká, prostě nemůže být dokonalá
Ale v zimě začíná běhat, tak se to snad zlepší.

Ariška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:58
- Nahlásit

Fajka
psa nebo granule? - samo, že psa, domácí váha má rozptyl, tak moc nepoznám, jestli hubne. Ale čeká nás očkování, tak si ji nechám zvážit. Nejsem blázen, nechci ji trápit.

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:02 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
právě je asi vstřícnější než akita, malamut se vůbec nehodí na hlídání tak to rozhodne by mel malamut byt vstricnejsi nez akita, sice je to taky dustojnej svehlavej spic, ale slechtenej na praci v tahu a zcela prosty hlidacich instiktu .. ne jako tezka individualisticka akita, ktera si vsechno v okoli privlastni a rozdeli si videni sveta dle sebe

Ariška
Ale v zimě začíná běhat, tak se to snad zlepší.
no vida, zacina se ochlazovat, takze vam zacina sezona, co

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:08
- Nahlásit

Fajka
potřebovala bych poradit, nemáš icq?

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:11
- Nahlásit

Fajka
http://www.americkaakita-ayrin.estranky.cz/stranka /napiste-mi mně nejde šoupnout ten nadpis

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:13
- Nahlásit

ankaras
zkus si tam dat zarovnani doprava

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:16
- Nahlásit

Roxana
ono to tam právě neni, ale už mi poradil kamarád programátor musela jsem tam dát toto - &nbsp;

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:18
- Nahlásit

ankaras
musela jsem tam dát toto - &nbsp;
no tak takovou radu jsem ti skutecne dat ani pri nejlepsi vuli neumela

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:18
- Nahlásit

líbí se vám hlavička?

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:20
- Nahlásit

ankaras
pekna, malovalas to sama?

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:21
- Nahlásit

Roxana
jééé, neblázni neumim ani rovnou čáru

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:22
- Nahlásit

ankaras
no a neni skoda tam mit neco ciziho? Si tam dej pak ayrinovskou steneci hlavinu

Ariška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:24
- Nahlásit

ankaras
mně se to líbí, já mám ráda černou
a obrázek se mi taky líbí.

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:25
- Nahlásit

Roxana
já to právě ted dělam ted tak, protože můžu čerpat z toh mála co zatim mam pak to budu upravovat

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:02
- Nahlásit

Fajka
Roxana
potřebovala bych poradit s tímhle - když si přidám do menu kategorii třeba - u chovatelky a pak si přidám - už doma to je příklad, tak to u chovatelky se mi automaticky šoupne pod to, ale já bych to chotěla nahoře a jak budu přidávat stránky, tak aby se řadily domu, nevíte jak na to?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:09
- Nahlásit

ankaras
je tam někde menu v kterým se s tím šoupe jak potřebuješ
když projedeš toho průvodce tak tam je to určitě co si tak pamatuju ..

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání