| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:28
- Nahlásit
Fajka
máte šort-mejla, pani
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:33
- Nahlásit
inu
Huž mám přečteno
Není za co, hlavně, že to překvapilo a potěšilo
Zítra budu mít dost času na přemýšlení.. tak zkusim vyhledat tu jednu mozkovou buňku co ještě nezhynula a popřemejšlím a večer napíšu mailíka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:38
- Nahlásit
Fajka
Normálně pani, vy jste mě v tom reportu tak děsně přechválila, že jsem rudá, jak rajče
Akorát mě tady z domova nechce webnode ukázat přihlašovací formulář, tož můj report bude až v úterý.
Jo a ještě mě něco napadlo, tož jdu písnout ještě jednoho pidiemila..
škoda, že jsme nemohli pobejt až do konce.. ale snad časem uškudlíme na nějaký vlastní přibližovadlo..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
ankaras
jinak už máme webky jestli nás chcete taky sledovat www.americka-akita-ayrin.estranky.cz zatím tam ale nic nemám
No super, tak teď už nezbývá než popřát ať to rychle utíká abys mohla jet pro Ayrinku a na stránkách ať je pořád o čem psát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:44
- Nahlásit
inu
Normálně pani, vy jste mě v tom reportu tak děsně přechválila,
já ? ... ne, já sem jen překvapená, že si s Fajuš jako dost rozumíte a ona nemá sebemenší potřebu si na tebe vrknout
To bé nějaký znamení asi...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:47 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
jako přechválila. Mě ale překvapilo, že jak ji zkoušel pan Rudolf lákat na piškoty, tak normálně mrkala furt po mě. Asi ví, odkud žrádlo vane
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:52
- Nahlásit
Fajka
no nám ta výstava asi v praze nevyjde společně s Ayrin prý musí být naočkovaná na vzteklinu minimálně 30 dnů a to ani náhodou nebude prý budete mít pochod v plzni v říjnu, ale to zase bude Ayrin maličká
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:53
- Nahlásit
ankaras
však takovejch akciček ještě bude hafo a hafo.. Taky bych už měla plyše nejraději vyběhlý, abych ho mohla tahat na tůry..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:54
- Nahlásit
inu
já vim, ale tak jsem se těšila
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:55
- Nahlásit
ankaras
tohle já znám.. neumím si představit, jak bychom mohli stíhat tu Plzeň, když nemáme auto. A vlakem je to fakt děsně z ruky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 20:59
- Nahlásit
inu
Mě ale překvapilo, že jak ji zkoušel pan Rudolf lákat na piškoty, tak normálně mrkala furt po mě. Asi ví, odkud žrádlo vane tak tak dyť řikám že je to chytrá vopice
ankaras
no nám ta výstava asi v praze nevyjde společně s Ayrin prý musí být naočkovaná na vzteklinu minimálně 30 dnů a to ani náhodou nebude prý budete mít pochod v plzni v říjnu, ale to zase bude Ayrin maličká
tak příjdeš na výstavu bez mrňouska a na výlety halt počkáte na jaro, však jich určitě bude hafo chce to trpělivost...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:02
- Nahlásit
Fajka
jj já vim ty budějky pořád zatim platí,přítel ještě nevznesl námitku
inu
pošleš mi odkaz na fotku, kde si?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:08 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
Jsi normálně měla vidět Hagíse. Nás Rudolfovi vzali nejdřív z nádraží ještě na chvíli k nim a udělali nám k snídani rohlíky se šunkou. Haguro je samozřejmě labužník a tak hleděl, co by uzmul, proto byl poslán na místo. Ale kdykoliv se chtěl páníček vzdálit a vzít ho s sebou, tak Hagíska postihla selektivní hluchota a jako by sám říkal: Páníčku co jéé? Já tu přece ležím, néé? Úplně nejzpůsobněji, neškodnej, roztomilééj..
Vopice jsou to všichni!
Ale asi nejlepší zážitek mám z toho zpěvu. Jsme vyšpekulírovali, že ona holt musela tu písničku dozpívat, proto nezmlkla ani po tom piškotku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:10
- Nahlásit
ankaras
Ty chceš utrpět šok?
ale no prosim, třeba tady:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Putovni_vylet_Lichnice /#DSC_0074.JPG
Fajka, Já, Xpozitron
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:11
- Nahlásit
inu
jakej šok proboha? blázníš? já tady ted přemýšlím nad webkama, ještě tam toho mam dost co nastrkat ale nějak mi to nejde
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:13
- Nahlásit
ankaras
Jakej, jakej, z mýho face, přece Doma stojím na poli a plaším vrány..
Jo a jinak ta červená akitka není moje, ale je to potenciální máma mého potenciálního plyšete..
A na Tvůj web jsem koukala a líbí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:18
- Nahlásit
inu
ještě tam nic není když já jsem takový nerozhodný pako, že nad všim přemýšlim hodinu a další hodinu to potom upravuju a pak koukam na fajky stránky a jak se mimoc líbí tak to zase všechno smažu a zase přemýšlím ted tam jdu naházet odkazy a pak musim nějak vymyslet jak zařadit Ayrin sourozence
potencionální máme od štěněte? takže od ní budeš mít štěně?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:19
- Nahlásit
inu
Jsi normálně měla vidět Hagíse. Nás Rudolfovi vzali nejdřív z nádraží ještě na chvíli k nim a udělali nám k snídani rohlíky se šunkou. Haguro je samozřejmě labužník a tak hleděl, co by uzmul, proto byl poslán na místo. Ale kdykoliv se chtěl páníček vzdálit a vzít ho s sebou, tak Hagíska postihla selektivní hluchota a jako by sám říkal: Páníčku co jéé? Já tu přece ležím, néé? Úplně nejzpůsobněji, neškodnej, roztomilééj..
no jo halt maj všichni stejný předky
Ale asi nejlepší zážitek mám z toho zpěvu. Jsme vyšpekulírovali, že ona holt musela tu písničku dozpívat, proto nezmlkla ani po tom piškotku
No já spíš byla v šoku páč mi připadalo, že mi fakt rozumí co říkám a chtěla vám všem dokázat že nekecáááám
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:22
- Nahlásit
Fajka
co je za příhodu s písničkou?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:25
- Nahlásit
ankaras
ále já sem jim tam na srazu popisovala co dělá Fajuš když se od někud vrátíme .. třeba z práce a krátce sem vydala zvuk jak Fajuška obvykle houká... no a Fajuš když mě slyšela tak začala zpívat a houkat taky... buď jí připadalo že nehoukám dost věrohodně a nebo mě chtěla podržet, aby všichni viděli že nekecááám
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:31
- Nahlásit
Fajka
myslíš takový to - hůůůůůůůůůůů, hauuuuuuuuuuuuuuu tak to je u malamutů normálka, alma si takhle s náma povídala normálně, třeba tady malamuti - http://www.youtube.com/watch?v=76dOBfP3m5E&feature =related a tady http://www.youtube.com/watch?v=Ez62w5UBtyU&feature =related s nám asi takhle povídala alma , my třeba vždycky, tak co almo, jak bylo? ona začala
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:32
- Nahlásit
ankaras
mě stačí, že máš pěknej dizajn! To ostatní přijde časem.
Jo, od ní bych chtěla štěně, ale vono je to s ní tak trochu kompliziert Tak uvidíme.
Fajka
Já normálně lituju, že to nikdo nenatočil. Ale fakt si myslím, že prostě si řekla: Paničkóó, takhle se to přece nezpíívááá. Tož já ti to ukážu, jóóóóóó?? A nepřestala, dokud ji celou nepřezpívala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:35
- Nahlásit
ankaras
tak to je u malamutů normálka, alma si takhle s náma povídala normálně, třeba tady malamuti
no jo dyž je to normálka tak to jo ale mě tohle Fajuš nikdy neudělala... prostě to byl šok i pro mě... přesně jak píše Inu... Paničkóó, takhle se to přece nezpíívááá. Tož já ti to ukážu, jóóóóóó?? A nepřestala, dokud ji celou nepřezpívala
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:35
- Nahlásit
inu
to jo, ale už na tom pracuju, je to těžký když jí nemam doma a fotky od chovatelky nic moc ale ted dělam odkazy a ztíra v práci jsem výjimečně do pěti, taktaky něco popolezu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:37
- Nahlásit
Ankaras
však to nemusí být hnedle hotový. Já tu svou inugóju taky dělám za pochodu..
Fajka
Příště ji zase naláduju sejrem a piškotama, připravíme kameru a pak to spustíme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:39
- Nahlásit
inu
máš stránky? tak je uvrhnu taky na svoje
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:43
- Nahlásit
ankaras
vrhej, ale s rozmyslem. Celkem dost lidí je není schopno vydejchat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:44
- Nahlásit
fajka
http://haguro.cz/clanky/slides/vychazka%20(54).JPG
Tadlecta fotka je ouplně jasná. Feiko ví, odkud piškoty padaj :-D
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
Tadlecta fotka je ouplně jasná. Feiko ví, odkud piškoty padaj :-D
no jasně má nás pod všechny pod kontrolou
No není roztomiloučkej ten můj malej vlkodláček
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:49
- Nahlásit
Fajka
Jako pani, Fakýš, to je moje láska na první pohled (teda aspoň z mé strany nebo aspoň dokud mám sejra )
|