Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:59
- Nahlásit

ankaras
Když jsme na zahradě je s náma venku, když jdeme domů tak s náma jde většinou taky

Boudičku a malinkej jakoby koteček má jen na hárání, když chci aby byla na vzduchu venku a nemám čas jí hlídat jestli nechodí kolem plotu nějakej pseudonápadník...ale to je dvakrát do roka
Jinak má volnost po celée zahradě i domě vpodstatě... už jen čekám kdy si naučí otvírat dveře který jí občas zabouchnu před čumákem když je mokrá nebo špinavá

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:06
- Nahlásit

http://www.zkohradek.estranky.cz/ to je nejbližší cvičák tady blízko nás asi se tam zajdu podívat co tam nabízejí

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:47
- Nahlásit

tak tady u nás v rokycanech proběhne krajská výstava 4. října, takže se tam vyrazim podívat, možná tam budou nějací akiťáci ale spíše japončící

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:50
- Nahlásit

ankaras
Japonci budou určitě, pár jich od Plzně je, co já vím.. ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:51
- Nahlásit

Fajka
super, tak se vyrazim podívat, snad nebude lejt, to počasí je úplně strašný, já myslela jak ještě bude tepleji, že nebude taková kosa, když si Ayrin přivezu v říjnu ještě a ono to přešlo z léta rovnou do zimy

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:54
- Nahlásit

ankaras
hmm u nás byla ráno děsná zima jen 4 stupně... pomalu to bude zase při venčení na šálu a rukavice a dyž ta zima je pak tak dlouhááááááá, a pořád tma a u nás sníh a to se nedá s hafem skoro nic dělááát

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:56
- Nahlásit

Fajka
to jo a ještě poslední roky mně ta zima nějak vadí, nikdy mi nevadila, ale ted je mi zima, i když je 20 stupňů tak co mam pak dělat v zimě, ale zase budu muset ven s Ayrinkou, to mě donutí , tak na té výstavě bude i Hovawart, ten se mi líbí, toho bych chtěla vidět, ještě jsem ho naživo neviděla

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:04
- Nahlásit

tak lidičky, budeme mít dalšího člena paní, co má Akia, Ayrin bratříka

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:10
- Nahlásit

ankaras
tak lidičky, budeme mít dalšího člena paní, co má Akia, Ayrin bratříka

No supeeer konečně tu nebude takové mrtvo .. a to vše díky Bubu a Aťáskovi!

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:13
- Nahlásit

Fajka
aspoň mi to v práci rychleji utíká to budu mít zase další závislost ach jo, já jsem prostě internetově postižená :cryaní by se měla ukázat asi každým dnem , tak uvidíme

Ariška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:13
- Nahlásit

Fajka
dyž ta zima je pak tak dlouhááááááá, a pořád tma
mně vadí víc ta tma, oblíknout se umím, ale svítit v lese ne

ankaras
to se vám akitky pěkně rozrůstají

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:14
- Nahlásit

Ariška
mně vadí víc ta tma, oblíknout se umím, ale svítit v lese ne
Já mám čelovku, takže světo no problém pro mě je problém ta zimáááááááááá

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:21
- Nahlásit

Ariška
to jo ale zase hrozně daleko od nás

Fajka
to je takovej ten "krtek" na čelo vid

Ariška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:21
- Nahlásit

Fajka
Já mám čelovku
a stačí to? Nezapomeň, že nemám psa obranáře. Kdyžtak si ji taky koupím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:27
- Nahlásit

Ariška
No mě to stačí akorát se musí občas vyměnit baterky... a né jít jako já v noci na Horní Černou po lesem po vrstevnici a v půlce zjistit že baterky už maj dost a zbytek jít potmě poslepu
ještě teď se divím že sem to přežila páč ještě k tomu bylo flekama náledí

Já si svítím přímo pod nohy Fajuš dostane blikačku na košík takže jií vidím a můžem brázdit lesem do alelujá

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:32
- Nahlásit

Ariška
a stačí to? Nezapomeň, že nemám psa obranáře.
no to právě na to si musíš pořídit tu akitkuuuu

Občas se dá koupit čelovka třeba v obi nebo v plusu a stojí tak do stovky.. ´já jí taky pořídila takhle lacino..myslím že profesionální horolezecká na to naše šmajdání není třeba

Ariška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:36
- Nahlásit

Fajka
se musí občas vyměnit baterky
občas se to prostě nepovede.

Já nejsem strašpytel, ale potmě mám nepříjemné pocity, že na mě někdo vybafne. Když je sníh, tak je trochu vidět.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:41
- Nahlásit

Ariška
Od tý doby co mám Fajuš a chodím s ní ven za tmy tak sem se přestala bát... ona okamžitě dá vědět že někdo někde je... dokonce je tak srdnatá že ve tmě se okamžitě posouvá mezi mě a dotyčnou osobu co máme potkat... pokud osoba jde normálně tak je to v pohodě.. pokud by se vychýlila směrem ke mě tak Fajuš okamžitě hlásí vrčením a štěkáním, že jedině přes její mrtvolu ... je to prostě obranářka a hlídačka každým coulem...
však si viděla co dělá za plotem

Ariška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:44
- Nahlásit

Fajka
no to právě na to si musíš pořídit tu akitkuuuu
no já jsem teď v takovém negativním rozpoložení, když pozoruju, co se dějě kolem psů ...
A šibina si hraje na nechodícího slimáka, to mi taky nepřidá.
Tak vyhrožuju, že se dám na kočky

Tak vidíš, že Fajkýš má i dobré stránky. Ta by se mi hodila, ale určitě bych ji nezvládla jako ty. Jsi dobrá.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:56
- Nahlásit

Ariška
Tak vyhrožuju, že se dám na kočky
no zkus to ale stejně zjistíš že to není ono...
mluvím z vlastní zkušenosti

Tak vidíš, že Fajkýš má i dobré stránky.
to jo a teď už převažují

Ta by se mi hodila, ale určitě bych ji nezvládla jako ty. Jsi dobrá.
hele já sem taky měkkota a ani se mi nechce psát kolikrát já přišla s brekem, modřinama a těch nervů na pochodu ...
ale dá se to.. jen se musí opravdu chtít...

Ariška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:01
- Nahlásit

Fajka
však já vím, nikdy neříkej nikdy

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 16:48
- Nahlásit

Ariška
Musím potvrdit že ta čelovka je fakt bezva věc, co bydlíme v našem prdelákově kde není ani veřejné osvětlení tak bez ní neudělám ani krok. A koukala bys jak jsou potmě šiby hlídací. Jak se něco šustne hned mě upozorní vřeštěním.

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:30
- Nahlásit

Ahoj všichni
Koukám, že máte všichni super práci - celé dopoledne na internetu - jsem škodolibá.

Jsem skoro na padnutí, dnešní noc mi moje zvířátka ustlala na trnech od růží. Pesan, kterej je jindy naprosto lenošivej a je pro něj většinou velkej problém zvednout i tu hlavu, když na něj volám a nemám nic dobrýho, se teď může z Corči zbláznit. Celou noc chodí tam a zpátky - na plovoučce poslouchám jeho cupitání a pořád píská jako morče. Když už konečně zaberu a usnu, upozorní na sebe vytím a ve 4 ráno si s ním začne povídat i Corča ze zahrady. To už se probudí i okolí a vyje celá ulice. Už ať je to hárání za námi

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:36
- Nahlásit

ankaras
Na štěníky se pojedeme kouknout hned Ta medvíďátka jsou nejkrásnější . A tak daleko to není, uděláme si výletík

Ariška
Fajka
Já se na tu zimu těším, něco na sebe mám a Corča v tom sněhu vyvádí - je z něj jak pominutá. Loni, když ho viděla poprvé, snažila se ho obejít a 10 minut jí trvala, než do toho bílého šlápla

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:51
- Nahlásit

Laida

No já teda budu mít jenom jednoho nebo spíš resp. jednu , ale klíďo doražte, mně je to taky docela líto, že to máme tak daleko a uvidím jí naživo až v 8 týdnech

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:54
- Nahlásit

ankaras
A jméno jí necháš, nebo jí budeš říkat jinak ?

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 20:07
- Nahlásit

vlk
jméno jsme měli možnostjí vymeslet takže jsem jí ho vymyslela ještě dvě štěnata si pojmenovali noví majitelé a tři ještě jsou volná ale už mají také jména co jsem slyšela

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 20:12
- Nahlásit

ankaras
Ahááá, tak to jo. Já jsem vždycky vymejšlela jméno jaký štěnidlo dostane a nakonec jsem ponechala původní od chovatelů.... Arčí už na jméno totiž slyšela a Quia je tak neobvyklý jméno, že mi to bylo líto měnit, i když jsem ji chtěla původně pojmenovat Snowy....

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 20:16
- Nahlásit

vlk
Hezká jména to my měli vymyslet opět od A naše malamutka byla Alma a už jméno také měla od chovatelky a tak ho naši neměnili a Ayrin jsme vymysleli od toho A je to docela těžké

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 20:24
- Nahlásit

ankaras
ono vůbec pojmenovat psa, aby to bylo krásný je těžký, jediný komu je to jedno je ten pes....

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání