| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:13
- Nahlásit
http://ankaras.rajce.idnes.cz/Ayrin_a_sourozenci_j este_u_chovatelky/
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:16
- Nahlásit
tak už jsem to upravila
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:20
- Nahlásit
ankaras
Hezoučký jsou všichni. To světlý se mi líbí....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:23
- Nahlásit
vlk
bobřík? ten je super, škoda že bydlíme tak daleko a nemůžeme se atm na ně jet podívat ještě před odběrem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:23
- Nahlásit
Mě se zas líbí ti tmavý, protože to krásně kontrastuje s tou bílou
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:27
- Nahlásit
Fajka
jj ten světlý prý bude mít barvu bílé kávy ale bude také super a bubáček řikala že takovou barvu jako má ayrin ještě neviděla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:31
- Nahlásit
ankaras
jo taky se mi zdá jak kdyby byla čokoládová .. ale to se ještě určitě několikrát změní než doroste
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:33
- Nahlásit
ankaras
Mě se nejvíc líbí bílí to je nějaká moje mánie, ale jinak jsou krásný všici. Každá barva má svoje kouzlo. Ale Ayrin taky ještě kapku zesvětlá, nebo nee ???
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:33
- Nahlásit
Fajka
prý by měla být medová s černýma chlupama a ta medová jí přes to černý bude prosvítat, já už se tak těšim a je prý největší zvíře moje milovaný
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:35
- Nahlásit
vlk
jj ještě by trochu měla uvidíme kde se pak zastaví s barvou, mně se líbí tmavý akity americký, ale měli jsme předtím malamutku a ta byla světlá a taky krásná, mně se líbí všechno razíte taky do č. budějek?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:41
- Nahlásit
ankaras
My nevystavujem, Arča má pár cenťáků pod míru a Kvijátko kvůli barvy. A navíc jsme ze severu moravy a tak to máme kapku z ruky. Chodíme čumákovat akorát na jaře do Ostravy...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:43
- Nahlásit
vlk
tak to jo no já to chci zkusit a uvidíme do Budějek se chci jet podívat jak se to vůbec dělá, protože jsme z plzeňska a mam to zase tam k vám daleko
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:46
- Nahlásit
ankaras
No jo, fšichni jste daleko, akorát s Bubáčkem jsme tak trochu sousedi.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:47
- Nahlásit
vlk
já tady mam zase nejblíže asi Roxanu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:53
- Nahlásit
Buuu a já tu nemám s akitkou nikoho
alespoň, že s Ariškou nás svedla náhoda dohromady
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:56
- Nahlásit
Fajka
že s Ariškou nás svedla náhoda dohromady
no proto, už jsem se chtěla urazit
Ještě nebydlíme a už máme zamluvenou druhou kočku (teda nám byla vnucena), je jí teď pár týdnů.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:58
- Nahlásit
Ariška
no proto, už jsem se chtěla urazit
Ještě nebydlíme a už máme zamluvenou druhou kočku (teda nám byla vnucena), je jí teď pár týdnů.
No to budete muset asi přistavět ne?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:59
- Nahlásit
Fajka
A odkud je Laida?
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:00
- Nahlásit
Fajka
No to budete muset asi přistavět ne?
jestli to takhle půjde dál, tak asi jo. Ale je tam docela rušná silnice, tak jsem zvědavá, jak to kočky zvládnou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:08
- Nahlásit
ankaras
Litoměřice
Ariška
No některá čičina byla fakt chytrá a když šla přes silnici tak se i rozhlížela jestli něco nejede no některá se to nikdy nenaučila a většinou na to i doplatila
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:12
- Nahlásit
Fajka
tak to je od nás taky kus 2 hodinky tak, ale ona psala, že prý by dorazili k nám se podívat tak to jsem jako mile překvapená že to takhle prostě chodí mezi majitelama, to jsem vůbec nevěděla, že se takhle lidi na těch výstavách přátelí a tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:15
- Nahlásit
ankaras
tak to jsem jako mile překvapená že to takhle prostě chodí mezi majitelama, to jsem vůbec nevěděla, že se takhle lidi na těch výstavách přátelí a tak
Nooo je to jako všude, všude najdeš lidi dobrý a kamarádský a nebo nafoukaný a třeba i zlý..... to časem poznáš. Ale bych si troufala říct, že momentálně si narazila na to zdravé, přátelské a komunikativní jádro
tfuj to sem nás vychválila ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:16
- Nahlásit
Fajka
to teda jo, si namyšlená teda já si dělam legraci
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:17
- Nahlásit
se mi to poslalo dřív než jsem udělala smajlíky chtěla jsem napsat, že si dělam legraci a že se mi líbí tady mezi váma, že jste všichni hrozně v pohodě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:21
- Nahlásit
ankaras
chtěla jsem napsat, že si dělam legraci a že se mi líbí tady mezi váma
super sme rááááádi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:22
- Nahlásit
Fajka
jede do budějek i Roxana? nějak se neozývá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:35
- Nahlásit
Ahoj vsem,
uz jsem u PC, mam za sebou narocnejsi vikend, ale uz je lip ... Tak to trochu proctu, poradne jste se tu cinili
ankaras
Dik za fotky, miminka jsou sladky
Do Budejek nejedu, mam do konce rijna hodne svazanej program a zadny volno, ale na listopadovou vystavu v Praze se ucrite prijdu kouknout. Napisu ti maila
Fajka
Cauko, gratuluju ke krasnymu vysledku, jak to probihalo? Moc me stve ta choroba, ale jak se rika, nestesti nechodi po horach, ale po lidech ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:40
- Nahlásit
Roxana
díky moc tak to je super, poznala bych dalšího člena
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:49
- Nahlásit
Roxana
Ahojda
doufám že huš je líp
Však není všem dnům a výletům konec
gratuluju ke krasnymu vysledku, jak to probihalo
Díky, probíhalo to naprosto v klidu, totálně bez nervů, když sem viděla jak se některý lidi i psíci předváděli, tak sem si byla jistá že tohle zvládnem určitě taky a taky jo a díky tomu že to bylo bez nervů jsme si tak propuly s Fajuš tím kruhem a vrtěla u toho ocáskem až dostala piraňka do posudku tu výbornou povahu
Ale fakt byla hodňoučká tak si to i zasloužila
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:55
- Nahlásit
Fajka
a ty máš Fajušku venku nebo v baráku? koukala jsem jakou má pěknou boudičku
|