| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 22:30
- Nahlásit
Laida
jé, tak to jsem ráda, že to taky takhle někdo prožíval jako já, doma už jsem s tím přímo otravná tak jsem se doslechla, že máte Fenku Brindle Bear vím kterou, moc pěkná, fotečky můžu poslat na mejlíka, ale neznám ho, takže budeme mít vlastně sestřenice
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 22:53
- Nahlásit
Ahojky všem,
Taky moc zdravím.
tak mi tady budeme mít další sestřičku - ano ano, budu ráda, když si ji tam vezmete pod ochranné křídla a občas poradíte. Už máte praxi a víte jak na to nebo ono s Akitkou.
Jak se u vás tam za horama a dolama (prostě daleko) daří? - ale ano, celkem to ujde. Jako, když začal školní rok, frmol, fronty v papírnictví a vyprodané zboží.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 23:07
- Nahlásit
Laida
a odkud jste? jeslti se můžu zeptat?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:04
- Nahlásit
Nazdarek vsichni,
Laida
Cauva, ja si myslela, ze to nebude tak tragicky, jak Fajka naznacuje
Zaslechla jsem, že budou medvíci chlupatý malinkatý Těšíme se, moc, moc, moc, hodně štěstíčka přejeme
Diky moc, zatim je to ale hodne predcasne, jeste je dost casu, ale samozrejme palecky na drzeni uvitame
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:05
- Nahlásit
Dobré ráno všem
ankaras
jé, tak to bych ráda taky jelamáš odtud nějaké fotky
jasně moře třeba tady:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Pecka_08/
a pak ještě ve fotogalerii na táborovejch stránkách
http://www.psitabor.unas.cz/stranky.htm
Laida
Ahojdaaaa
tak držíme palečky na bonitaci ale Corča to má jasně v kapse už předem
Všem na vědomost dávám, že panička Fajinky přéééhání Holky utíkali o sto šest z kopečka a nešlo to ubrzdit, tak do sebe ťukly. Do mě někdo takhle juknout, tak se taky oženu
táááák a teď už mě to přehánění nikdo nevodpáře
Jen všici nechávejte radši ručičky na vodítkách
jo jo svatá pravda
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:18
- Nahlásit
Fajka
všechno si to potom prohlídnu, ale tam bych teda opravdu ráda jela, na jak dlouho to většinou bývá?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:30
- Nahlásit
ankaras
Dělají víkendovku ta je na jaře a letos to bylo od středy do neděle a bylo to na té Pecce a pak byl cca 10 denní u Mácháče. Víc info je na webovkách tábora a nebo v tématu Pro Ešusovou přepadni Janii, ta podá lepčejší info... ale já jako účastník sem byla moooc spokojená byl to náš 2 tábor a ten první byl strašnej a tenhle fakt super... Určitě pokud to jen trocha půjde jedem na ten jarní zase
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:33
- Nahlásit
Fajka proč byl ten první strašnej? na prvnim bylo Feikovi kolik?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:38
- Nahlásit
ankaras
nebo vlastně Feice
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:45
- Nahlásit
ankaras
nebo vlastně Feice
proč byl ten první strašnej?
strašně blbě se to popisuje, ... ale bylo to dost psycho a hodně lidí odtamtud uteklo a moc lidí na to nadává... ale to by člověk musel zažít...
Fajce tenkrát bylo půl roku a protože byla problémová, měla sem velký problémy s tím výcvikářem ale proto tam člověk jel aby mu pomoli a né aby člověka ještě zdeptali...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:48
- Nahlásit
Fajka
ahá, takže tam ti přidělí výcvikáře? projedu si ty jejich stránky no kdyby to bylo na jaře tak to bylo Ayrin také něco přes půl roku, do té doby neuměla Feika nic? Nebo uměla základní povely?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:54
- Nahlásit
ankaras
Ale jo uměla ..sedni lehni zůstaň v poho a obstojně chodila na vodítku... ale je to akita a tak si nebude sedat 20x po sobě... jak bylo na prvním výcvikáči požadováno.. a hlavně jako půlroční štěně nevydržela být v pozoru s chutí do cvičení 4 dny v kuse.. nejvíc mě dostalo když jsem byla za černou ovci protože ve chvílích volna jsem nechávala Fajušku odpočinout a vyspat na místo toho, aby jsme pilovali co nám nejde
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:59
- Nahlásit
Fajka
říkáš černá ovce tábora jo? taky bych nechal psíka odpočinout, navíc, když je to jenom štěně, byl tam také někdo třeba s dospělým psem, který neuměl nic a naučil se to tam?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:24
- Nahlásit
ankaras
byl tam také někdo třeba s dospělým psem, který neuměl nic a naučil se to tam?
no tak takhle rychle to nebude fungovat na žádným táboře... hlavně je dycky potřeba vysvětlit a naučit páníčka kterej pak pokračuje v drezůře doma
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:29
- Nahlásit
Fajka
tak prý je to především tábor pro berňáky, to jsem nevěděla vy jste prý byli protlačeni , tak to asi nebudeme mít štěstí, ale to nevadí bude mít feika taky štěňátka časem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:00
- Nahlásit
ankaras
tak prý je to především tábor pro berňáky
ona tam bylo vícero pleman ale převážně berňáci to je fakt ale ve výsledku je to fukt, protože trénink na stopách v kruhu nebo poslušnost je pro všecky téměř stejná...
vy jste prý byli protlačeni
jj přímo ukecáni a vůbec nelitujem
bude mít feika taky štěňátka časem
jo ač sem nechtěla nikdy chovat a mít chovku tak přece jen pravděpodobně štěníci jednou budou...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:10
- Nahlásit
Fajka
tak to je prima, já už se na tu maličkou tak těšim už mam zařízenou i dovolenou. Odkud je vlastně Feiko? z jaké chov. stanice?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
ankaras
Tomimopa...
http://www.akita-eurasier.com/
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:18
- Nahlásit
Fajka
http://www.akita-eurasier.com/foto/vrhf.jpg jéé tady jsem jí našla, hezoučká, tu znám tu chov. stanici z webu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
ankaras
jooooo to je náááš Fajkýýýýýčééééét
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:21
- Nahlásit
Fajka
Takovej mrňous roztomilej mně se akita inu když jsou maličký hrozně líbí a nejvíc ty bílý jak máš na svých stránkách odkaz na toho bílýho, ten je boží
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:22
- Nahlásit
ankaras
Jo to je Širko bude v Praze 16.11. na výstavě, přijeď a budeš si ho moct podlachnit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:28
- Nahlásit
JJ to byhc chtěla dorazit, ale Ayrin musí mít očkování proti vzteklině a to by snad mohlo vyjít
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
ankaras
Když to nevyjde s očkováním, tak jí nechej doma a přijď na čumendu sama, jestli budeš chtít na výstavy tak se ti to bude hodit budeš moct posbírat informace
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:37 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
Pravda, tak já dorazim určitě takže tě tam můžu najít? přijdu se na vás podívat jak bojujete Bubáček bohužel nedorazí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:40
- Nahlásit
ankaras
Katka bohužel nedorazí
škoda nooo maj to moc daleko
takže tě tam můžu najít? přijdu se na vás podívat jak bojujete
No jasně!!! S tím se počítá určitě přijď a hlaš se, podle Fajušky nás poznáš stoprocentně
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:41
- Nahlásit
Fajka
No to jsou ty okamžiky pro mě vždycky to si vždycky řikam, ty jo co mam jako říct, ahoj já jsem otrava z netu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 14:41
- Nahlásit
ankaras
No to sem vyprdni .. sem chtěla nasat že nekoušem no ale ... tak minimálně já a přítel určitě nekoušem
Jo a finta fň je že když příjdeš k jakýmukoliv pejskaři a začneš : Jééé vy máte krásnýho pejska, takovýho bych taky chtěla!
Tak je ruka v rukávě
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:05
- Nahlásit
Fajka
tak prima, tak doufam, že to vyjde a už z Vás někoho potkam taky dorazím s přítelem a ten taky nekouše Feika kouše? moc jsem to tady nepochopila, ale co jsem četla, tak to nebyla její vina ne,?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:08
- Nahlásit
ankaras
no vida super
Feika kouše? moc jsem to tady nepochopila, ale co jsem četla, tak to nebyla její vina ne
Néé na to se vybodni to já jen tak ftipkuju a přeháním
|