| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:16
- Nahlásit
Fajka tak to jo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:19
- Nahlásit
Fajka na výstavu prý můžu s Ayrin i když nebude přihlášená a tak, takže bych jí tam chtěla vzít a poznat taky už právě pár lidí a musim to sledovat, jestli chci taky zvládnout výstavy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:22
- Nahlásit
ankaras
na výstavu prý můžu s Ayrin i když nebude přihlášená a tak jo jo, to jo, já taky tahle byla jen na čumendu
a musim to sledovat, jestli chci taky zvládnout výstavy
určitě je dobrý si nějakou výstavu očíhnout předem o co jde a pak doma potrénovat a až potom se přihlásit.. nebo dopadneš jak já na svojí úplně první výstavě
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:23
- Nahlásit
Fajka jé, pověz mi o tom
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:25
- Nahlásit
ankaras
se mám jako chlubit svojí ostudou jo??? ¨
dobrá tedy jJe to u mě na stránkách ve výstavách tak ta úplně dole rok 2006 je to i s fotečkama
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:28
- Nahlásit
Fajka
jdu na to mrknout
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:36
- Nahlásit
Fajka mazec už to vidim, budeme to samé, jaká je to výstava?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:38
- Nahlásit
ankaras
To byla národní výstava v Mladé Boleslavi ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:41
- Nahlásit
Fajkato jste šli teda rovnou na Národní výstavu? já bych chtěla jítn nejdřív na Krajskou ted koukám na druhou a vidim už cenu, no prosim takže to nebude zase tak zlé, kdyby si viděla jakej já z toho mam strach já ještě ani nemam psa a už bych se trénovala sama takže jste byli v 7 měsících a pak až ve 2,5 letech jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:46
- Nahlásit
ankaras
Fajkato jste šli teda rovnou na Národní výstavu
jo jo .. no trupky no
takže jste byli v 7 měsících a pak až ve 2,5 letech jo?
jo, a je to dost vo nervy lepší trénovat už od malinka... já začala trénovat až v květnu na tom táboře a pak trénovala každej den a v červnu jsme si vyběhali toho CACe .. ale nervy z toho má i pořád.. a je to na mě tak vidět že si toho všimla i Bubu.. prej se nemám tvářit jako Bubák ale to fakt nejde, nervy sou potvora
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka a já když popoběhnu tak rudnu
hrůůza, no já chci trénovat no, proto se ptam úplně na každou prkotinu, ale potřebovala bych to spíš vidět, jinak Bubáček radí hodně moc díky jí za to . Přítel se mi směje, prej - nic neplánuj, nevíš vůbec jaká bude a navíc víš jak rudneš jo podpora jako blázen teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:53
- Nahlásit
ankaras
jo jo Káťa je zlatá já k ní taky chodím na rady furt
Přítel se mi směje, prej - nic neplánuj
To se mi taky nevyplácí plánovat... a ni mi to moc nede, po té první výstavě sem řekla už NIKDY... a koukej jak sem na tom dneska...
a já když popoběhnu tak rudnu
to bude dobrý stačí krapet světlý mejkapu
podpora jako blázen teda
to bych taky mohla vyprávět ....
Zeptám se: proč vlastně američanka ? proč né japonka?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:38
- Nahlásit
Fajka
no to je tak, když si naši před 12 letu kupovali malamutku tak táta americkou akitu našel v knížce plemen a hrozně se jim líbila ale vůbec tady nebyli, jenže tenkrát byla zapsaná v té knížce ještě jako Akita inu, tak si koupili malamutku naši Almičku ted když jsme o ní přišli tak jsme se rozhodli že koupíme Akitu inu jenže prostě našli jsme jen bílou, oranžovou a strakatou a táta pořád řikal ale to neni taková jako v té knížce, ale my nevěděli že je nějaká americká no a potom mi tořek kamarád a poslal mi odkaz obrázku americké, tak táta nadšenej, tak jsem hledala americkou a už jsmeu ní zůstali jinak tady v rokycanech je chovatelská stanice Akita inu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:40
- Nahlásit
ankaras
aha to jsou ale cesty života
Jo znám to jsou Z Roháčovky kamarádka má od nich fenečku Cučinku , moooc roztomilá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:44
- Nahlásit
Fajka ona má Cuči? ta byla krásná když byla maličká a nebyla to poslední fenka co nemohli udat, koukala jsem na jejich stránky, to byli úplně první stránky co jsme našli , no brácha chtěl zlatýho retrívra, prostě kamaráda, kterýho bude mcot mít všude sebou a ne jako naše malamutka, tý když se jít nechtělo, tak prostě nešla no ale nám to přijde tak divný když jsme měli malamutku tak ten retrívr to je úplně něco jinýho a mamka zbožnuje špicovitý psy, prý aby se s nima mohla pořádně pomuchlovat, aby to mělo pořádnej kožich tak jsme začali shánět štěně už v červnu ale nic nikde pak pan štoček, odtud jsmeměli mít, ale nakonec to nevyšlo a máme rezerovovanou holčičku u paní Janíkové, také Roxaně jsem psala ohledně štěnátka, ale to námzase nevyhovuje na tu zimu, máme kotec venku, takže aby si stihla zvyknout a ještě bylo trochu teplo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:50
- Nahlásit
ankaras
no jo má Cučinku tady má stránečky :
http://www.michialmaju.cz/ je to andílek jemňoučkej
Jo jo byla poslední k mání ...
No tak když jukneš na Corrynku od Laidíka (Aťasova dcera)tak to je fešanda na entou, takže si myslím že podobná krasavice vám vyroste doma
Tož už studuj výstavy
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 16:59
- Nahlásit
Fajka já si jí právě pamatuju, protože se nám s mamkou hrozně líbila No Corry je moc hezká, taky se mi líbí no já studuju všechno ale jaká bude praxe to nevim ted tady byl přítel tak jsem mu řikala jak tvuj přítel odnes v náruči ¨Feiku z kruhu tak mu řikam, to taky dkyžtak musíš udělat a když se tam vydělá tak naběhnout s pytlíkem a on : Ses zbláznila, tak to nikam nejedu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 17:12
- Nahlásit
ankaras
to taky dkyžtak musíš udělat a když se tam vydělá tak naběhnout s pytlíkem a on : Ses zbláznila, tak to nikam nejedu
no to zas Pája jooo, si jí vodnes dyž už mě do toho uvrtal
tam vydělá tak naběhnout s pytlíkem a on
ten já mám v kapse pro sicher na každý výstavě
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 17:14 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajkato si taky musim pořídit, ale nejdřív si pro psíka vůbec musim dojet frčíme tam 5 hodin, myslela jsem že se stavíme u Bubáčka, ale jede zrovna nebude doma. , takže se mineme i když teda přesný datum odběru Ayrin ještě nevím. Pak uvidíme jak rychle se budeme učit a jeslti toho budu schopná ale na tu výstavu do prahy dorazim.
Uvrtal tě do toho? takže on chtěl vystavovat ale jako aby si běhala ty? u nás je to naopak, já chci vystavoovat a řikam mu že by mohl běhat on, ale pevně se brán
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 17:18
- Nahlásit
ankaras
ale na tu výstavu do prahy dorazim
no super tak su uvidíme
Uvrtal tě do toho? takže on chtěl vystavovat ale jako aby si běhala ty
nééé to sem už chtěla já ale on chtěl tvrdohlavou palici dubovou... rozuměj akitu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 17:34
- Nahlásit
Fajka jo tááák tak ono je to těžký, bud chceš psa, kterj neni blbej, ale osobnost, pak je paličatej znam to malamutka byla to samý
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 15:22
- Nahlásit
Fajka
gratuluju k úspěchům na výstavě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 15:34
- Nahlásit
ankaras
Moc dííky
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 15:42
- Nahlásit
Fajka
také gratuluji
a všem akiťáčkům, akiťačkám a fandům přeji samé úspěchy nejen na výstavách - škoda, že nemám moc času na nějakou výstavu teď zajet. Maximálně se dostanu na Budějovickou a toť ještě otázka jestli jo. Doufám, že mi to vyjde.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 16:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Díky díky...
Do Budějovic jsme se přihlásili taky, tak doufám, že nezaspíme a dorazíme i když je to pro nás taková dáááálka
V Budějovicích bude 17x Akita Inu, 8x Americká Akita, 7x Shiba Inu všechno v jednou kruhu číslo 3 a posuzuje Ing. Blatoňová
Jo a zapoměla sem dodat že je to v neděli ...
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 16:22
- Nahlásit
Fajka
v neděli? Kamarádka mi říkala že to vyjímečně přehodili - snad kvůli nějaké výstavě jinde - raději kouknu na výpis výstav na ČMKU
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 16:25
- Nahlásit
Fajka
"Omlouváme se všem vystavovatelům přihlášeným na MVP České Budějovice, ale z důvodu termínové kolize s MVP Tulln budou na MVP České Budějovice zcela výjimečně přesunuty FCI skupiny, aby bylo umožněna účast vystavovatelů na obou výstavách. Na MVP České Budějovice budou v sobotu FCI skupiny I, II, IX a neuznaná plemena. V neděli pak skupiny III, IV, V, VI, VII, VIII a X. Přihlášení vystavovatelé budou o této skutečnosti informováni také zvláštním upozorněním odeslaným společně se vstupními listy. Vystavovatelé, kteří se již na tuto výstavu přihlásili, řádně odeslali přihlášku, zaplatili poplatky a z důvodu změny obsazení FCI skupin se jí nebudou moci zúčastnit, se mohou nejpozději do konce uzávěrky přihlášek písemně nebo e-mailem spojit s pořadateli a budou jim dle příslibu navráceny výstavní poplatky."
ha, tak v neděli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 16:26
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
přehazovali jiný skupiny, pátá skupina je ale tak jako vždycky v neděli.. máme to i ve vstupním listu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 17:49
- Nahlásit
Fajka
která neděle to bude? jela bych se tam podívat
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 17:58
- Nahlásit