Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:15
- Nahlásit

roxana
Já měla radši Bájo, tam byly ty vobrázky

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:17
- Nahlásit

inu
mně se líbí článek o copycat. Každý má právo na svůj názor a mě už taky kolikrát napadlo, když se dívám na jakékoliv stránky (nejenom akití), že se tam nic o plemeni nedozvím, nevím jakou povahu má konkrétní pes/fena, co s ním dělají, jenom, že má sposutu titulů.
Inu držím palce.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:19
- Nahlásit

ariška
Konečně to někdo pochopil tak, jak jsem to zamýšlela. Děkuju

Ono je to beztak stejně tak, že ti lidi, co se chtěj naštvat, se stejně naštvou.. a člověk pak postupně pozná to zdravý jádro..

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:20
- Nahlásit

inu
hurá, konečně jsem pochopila něco, tak jak se má

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:21
- Nahlásit

ariška
tak teďka to ještě budeš za mě vysvětlovat té smečce rozlícených chovatelů, jo?

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:25
- Nahlásit

inu
tak teda nevim, jestli jsem zkazeny jadro bo co

Ariškože se tam nic o plemeni nedozvím, nevím jakou povahu má konkrétní pes/fena, co s ním dělají, jenom, že má sposutu titulů. na tohle mam taky svuj nazor, protoze co si kde prectes je sice hezky,ale papir toho snese hodne a monitor jeste vic, takze kdo chce soudit povahu psa, chovani a pod, musi holt zvednout zadek a dojet si na akci, kde je konkretni pes/fena pritomen a tam posoudit na vlastni oko, nebo samozrejme kontaktovat majitele a vyjasnit si to zase osobni znalosti ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:29
- Nahlásit

Roxana
já se ani neptala jestli mžůu mít tvůj odkaz na webky v odkaezch myslíš žer to bude někomu vadit? že jim mam napsat?

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:30
- Nahlásit

roxana
ale prd zkažený :-D

Ano, internet snese hodně, i slinty o tom, jak jsou odchovy úžasné, proto je opravdu nějlepší jet na akci. Ale když chceš primárně vědět, jestli je to plemeno pro Tebe, tož by ty informace být měly. A ne z encyklopedijé, páč tam kolikrát nerozeznaj ameriku od japonce (no fakt), ale prostě jak to třeba píše Fajka nebo Michi a Cuči. AKita je taková a můžete čekat to a to. Já třeba nemám velký zkušenosti, proto na ten web taky nic nepíšu a chraň bůh, abych někde něco takovýho vykradla, páč co kdybych vykradla nějakou chobotovinu o plovacích blanách, apod? Ale i teďka, po pár akcích, prostě vím, že akita je jiná než NOčko a tohle a další poznatky jsou prostě nejdůležitější než hromada fotek nádherných chlupatých kuliček, z kterých pak pod špatným majitelem vyroste hnusná bestie, která serve půl výstavního kruhu..

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:32
- Nahlásit

ankaras
Tohle nikomu nevadí, je to v podstatě reklama, takže fakt zase jsem Tě doufám nenaočkovala, že nevzít nic je špatné a jsi automaticky zloděj

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:33
- Nahlásit

inu
no ona mi to ted píše i Bubáček tak já envim, co mam dělat

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:34
- Nahlásit

ankaras
to nevim, to musis vyresit podle sebe Ja tam mam odkazy jen na lidi, se kterym se znam osobne, kterych si vazim a kdo jsou moji pratele .. nestojim o to mit tam odkazy na ty, o kom nic nevim, popripade vim a nesouhlasim s jejich postupy ...
Ale ja jsem se i tak ptala, jestli si muzu odkaz uvest, pokud si to pamatuju dobre
Muj odkaz tam klidne samzorejme mej, pokud chces

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:34
- Nahlásit

roxana
No vidíte, pani, v tomhle se shodnem. Taky tam hodlám házet jen ty provařený

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:35
- Nahlásit

Roxana
tak jo, já je smažu a dam tam jenom něco a časem třeba přidam

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:37
- Nahlásit

Roxana
jasně, ale co člověk, který začíná? Je spousta lidí, který to tak nežerou, a přitom psa chtějí. Ani netuší co je čeká. Podívají se na stránky a řeknou si "hergot, to je pes na výstavy, toho nechceme, nám stačí bezpapírák". A nebo důchodce, co chce kamaráda, vybere si první inzerát a jede pro pejska.
Pokud skutečně jde chovatelům o dobro psů, neměli by začít u sebe? Podle čeho se pozná, že to je jedna z nejlepších chovatelských stanic?
Já mám zájem o hodně podrobné informace, ale nikde je nemůžu najít, pořád se ptát a ptát a stejně dostanu všeobecné odpovědi?
Samozřejmě, ne všichni chovatelé jsou stejní.

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:37
- Nahlásit

ankaras
ale neee, to si zas nenech ode me "diktovat" Ja ti popsala svuj postoj, ale rozhodne netvrdim, ze je jedinej spravnej Delej si to podle svyho

inu
Pani, ja myslim, ze se shodnem ve vicero vecech no a jinak je to aspon pestrejsi, no

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:39
- Nahlásit

ariška
mluvíte mi z duše, pani. To je jako když jsem sháněla info o Bechtěrevovi. Všichni mi papouškovali dokola to obecný a to je mi k prdu, žejo..

Roxana
Pani, vy jste diplomat

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:40
- Nahlásit

Roxana
¨jo kdepak, to já si necham poradit ráda

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:41
- Nahlásit

ankaras
ale váš punc tam musí bejt znát :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:42
- Nahlásit

já jim radši napíšu, aby na mě pak někdo neřval

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:43
- Nahlásit

Ariška
ja vim, na obecny urovni s tebou souhlasim, ale proste akita nepatri do ruky kazdymu, stejne jako spousta dalsich plemen a rozhodne to neni pes pro duchodce, ktery ocekvaji Baryka do boudy nebo pro lidi, kteri premysli stylem - pes s prukazem puvodu je snobarna ...
Tvrdim, ze za vyber stenete je zodpovednej majitel a pokud si nekdo vybere stene podle fotky nebo na zklade internetovy prezentace, bez osobni zkusenosti, nebo aspon zkusenosti nekoho, komu duveruju, tak je to jeho problem , je mi lito ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:44
- Nahlásit

inu
Pani, vy jste diplomat
ze bych zapremejslela o novy kariere ???

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:46
- Nahlásit

Roxana
le proste akita nepatri do ruky kazdymu
aji to by melo byt na webu zdůrazněný. Ale dokaď jsou ti psi prostě kšeft a uchovňovat se bude každá potvora a lidi budou důvěřiví, tak to bude dopadat, jak to bude dopadat..

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:47
- Nahlásit

Roxana
jojo, pani a já budu váš první zákazník, páč já to moc neumim :-D

Roxana
Člen
- Nahlásit

inu
Ale dokaď jsou ti psi prostě kšeft a uchovňovat se bude každá potvora a lidi budou důvěřiví, tak to bude dopadat, jak to bude dopadat
coz znamena, ze to tak asi zustane na hooodne dlouho ...

ankaras
Člen
- Nahlásit

holky ještě něco se vám na stránkách nelíbí? já o tom popřemýšlim

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:49
- Nahlásit

Roxana
ale já mluvila obecně, omlouvám se, akita určitě není pro každého. Ale snobi si akitu už pořídí.

za vyber stenete je zodpovednej majitel - já myslím, že oba. A začátečník nemůže vědět na co všechno se má připravit, pár obecných vět nestačí.

To je asi vše k tomuto tématu .

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

inu
pockej, ale diplomati nemaji zakazniky, ne ja sem jako mela teda predstavu sebe jako diplomata kdesi v karibiku, s mojitem v ruce .. sem tam jako diplomaticke jednani s jinymi diplomaty v kostymku od Bosse .. nebo ne?? Toz asi do te diplomacie nepujdu

inu
Člen
- Nahlásit

Roxana
coz znamena, ze to tak asi zustane na hooodne dlouho ...
a vona akití plyšátka jsou k pomilování, že..

Tak nevím, pani. Jsem potenciální postrach, jak mi napsala do návštěvky pani chovatelka a tedy mrvič a nebo mám soudný rozum, že si to uvědomuju a že jsou pro mě důležitý i jiný věci?

Fifi
Člen
- Nahlásit

Ze vam sem lezu.. zajimava diskuse ohledne webu chovatelu. Nekdo je spisovatel a nafrka na web tunu clanku ze zivota se svym plemenem (a realita muze byt jinde), nekdo nema cas nebo naladu nebo spisovatelsky strevo neco podobneho sepisovat - a tak tam ma jen zakladni udaje, vysledky, info o zdravi odchovu (i ty ne zrovna mile), ale to z nej jeste nedela prece cloveka, ktery ma plemeno mene rad.
Kdo ma o plemeno skutecny zajem, hleda, zkouma, sonduje, objizdi, obvolava a neda jen na obsah stranek chovatele - ale mohu vas ujistit, ze takovych budoucich majitelu stenatek je naproste minimum. Pokud to je u akit jinak, gratuluji.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:51
- Nahlásit

roxana
vy mi jako budete žehlit mou perdel, až na mě poletí hejno namíchnutejch uraženců a budete jim vysvětlovat, jak je to všechno aspoň pestřejší a já vás za to jednou za dvacet let (s mým nuzným platem) pošlu na ten karibik

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání