Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:17
- Nahlásit

ankaras
No proto se družím jen s těma, kterejm věřím. Ale slibuju, že na příští výstavě se budu dívat i po Emerikách

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:17
- Nahlásit

Fajka
PIŠKOTY !! já viděla jak jste je chytali bravurně

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:18
- Nahlásit

Fajka
ale já to myslím jako všeobecně že téměř nikdo s akitama nic nedělá
Jj, to jsou stejny narky, ktery jsem tu vedla pri zalozeni fora, ze se nemaka, ac schopny i ochotny jsou ... jenze ono se nemaka ani s echt pracakama, viz vynerveny bordery nebo vovcouni, tak proc makat s akitou, ze a jsem zas tam, kde uz pred casem ...
nebo ten pes neumí ani tenhle nejjednoduší cvik...
hele, trochu OT, jsem si vzpomnela, jak jsem byla s Ajou u Fifi - sem se chtela pochlubit, jakou mam sikovnou holcicku, takze "sedni" - odpovedi byl zasneny pohled do dali, "Lehni" nemlich to samy a na "Ari, pacicku" po me jen tak loupla okem, jakoze telepaticky sdeleni "Skubni si a poradne" no jo no, ono ne vzdy to vyjde

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:18
- Nahlásit

PIŠKOTY !! já viděla jak jste je chytali bravurně
To ješě, že tam nebyl Mikóšo. To je jedinej cvik, kterej dělá dobrovolně, rád a bez chyb :-D

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:19
- Nahlásit

inu

Prostě Fajkýš je Fajkýš... když srovnávám jí a třeba teď ty dvě štěnda co tam byla tak jako zjišťuju že to jsou všici andílci oproti tomu co sem měla doma..... bože já sem si jí jako štěně vůbec neužila

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:19
- Nahlásit

inu
já se přijdu předpřidružit

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:20
- Nahlásit

Roxana
"Ari, pacicku"
Jsem normálně přemejšlela, kde jsem vám měla dát pac, pani, páč můj old nick je Ari

Jinak já chci dělat s akitou tu tůristiku, tak snad nebude lemra

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:21
- Nahlásit

Roxana
hele, trochu OT, jsem si vzpomnela, jak jsem byla s Ajou u Fifi - sem se chtela pochlubit, jakou mam sikovnou holcicku, takze "sedni" - odpovedi byl zasneny pohled do dali, "Lehni" nemlich to samy a na "Ari, pacicku" po me jen tak loupla okem, jakoze telepaticky sdeleni "Skubni si a poradne" no jo no, ono ne vzdy to vyjde
cvik jooo ale otevří papulu aby do ní padl pečený holub to udělá každej pes i dyž se mu nechce cvičet a nemá náladu

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:21
- Nahlásit

Fajka
Pani, až se vám od ní narodí vosum štěňat po nějakém plemeníkovi, tak si jich užijete až až

Ankaras
pani, vy se mě snad nebojíte bo co! To byste ale měla!

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:22
- Nahlásit

inu

Jinak já chci dělat s akitou tu tůristiku, tak snad nebude lemra
ja myslim, ze akita je na treky jako delana

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:22
- Nahlásit

Fajka
naše alma taky super chytala jídlo ve vzduchu a to jsme dělali i takový vychytávky jako hodim a ona to nečeká a má to jak jde o žrádlo může pes sedět zády a chytí teda aspon každej náš a naše to uměla, protože jsem vždycky otevřela okno : almooooo , chytek a kolečko šunky

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:23
- Nahlásit

inu
Pani, až se vám od ní narodí vosum štěňat po nějakém plemeníkovi, tak si jich užijete až až
ne ne já si vyberu plemeníka nejplemenovatějšího a bude jich minimálně dvanáááct

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:23
- Nahlásit

Roxana
No já nevim, pani, tušim Fakýškovic říkali, že někdy ujde dvacet metrů vod baráku a už je vyřízená A přece jen, ani se svou konstitucí padesátikilovýho psa na hrbu po hřebeni neodvleču

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:24
- Nahlásit

Roxana
inu

ja myslim, ze akita je na treky jako delana
jak kerá mě na 30 kilometrech dělá že je umřitá a pak skáče 2 metry vysoko dyž přijede taxi

ankaras
Člen
- Nahlásit

inu
no co, já jsem taky pěkná držka kdyžtak se serveme a půjdeme na pivo

psa na hrbu netahej, založ voheň a přenocuj nebo zavolej taxíka

inu
Člen
- Nahlásit

Fajka
e ne já si vyberu plemeníka nejplemenovatějšího a bude jich minimálně dvanáááct
Tak to Eikyua, paní, ať se to mele! A chce to aspoň třináct, pani, abyste měla na to Ferrari!

Roxana
Člen
- Nahlásit

Fajka
ne ne já si vyberu plemeníka nejplemenovatějšího a bude jich minimálně dvanáááct
si nemysli teta, ale i to se ti klido brdo muze stat
inu
Fakýškovic říkali, že někdy ujde dvacet metrů vod baráku a už je vyřízená
esli to nebude ale necim jinym nez unavou

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:25
- Nahlásit

inu
No já nevim, pani, tušim Fakýškovic říkali, že někdy ujde dvacet metrů vod baráku a už je vyřízená
to jo ale to je po hárání, to se vám pani nebude týkat

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:25
- Nahlásit

ankaras
Von taxík vyjede až na Sněžku? I když na Ještěd možná jo
Tak jo, pani, porvem se, ale po chlapsku, jo? Žádný škrábání a kousání. A místo na pívo půjdem na JIPku

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:26
- Nahlásit

Roxana
si nemysli teta, ale i to se ti klido brdo muze stat
v tom případě du psát vokamžitě závěť a kdo mě nejvíc naštvete na toho to všecko napíšu !!!

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:27
- Nahlásit

Fajka
to se vám pani nebude týkat
u nás to bude třeba Zápal švindlů, pani. To je víckrát do roka než hárání

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:28
- Nahlásit

Fajka
..naštvete na toho to všecko napíšu
A co se rozdává, pani?

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:28
- Nahlásit

Fajka
jak kerá mě na 30 kilometrech dělá že je umřitá
jo, si vybavuju, kozu na provazku
hele zase OT, sem vcera cetla v nejakym Psovi ci co, od monte kvasnici, ze prej kdyz ma jeden v pohode natrenovano dvacitku, takze pri zavode da s klidem i sedesatku, ze pry to nejhorsi neni to mit v nohach, ale v hlave .. no asi na tom neco bude, co ale je to vyzva, vid

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:29
- Nahlásit

inu
jo a na jested se taxikem klido da na snezku uz to bude horsi, to si budes muset zaridit nejakyho sherpu, asi

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:30
- Nahlásit

jo vy se smějete, ale Alma byla ze 12 štěnat a odběr byl už v 6 týdnech, protože fena už nemohla

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:31
- Nahlásit

inu
A co se rozdává, pani? zatím nic, nikdo mě nenaštval

Roxana
hele zase OT, sem vcera cetla v nejakym Psovi ci co, od monte kvasnici, ze prej kdyz ma jeden v pohode natrenovano dvacitku, takze pri zavode da s klidem i sedesatku, ze pry to nejhorsi neni to mit v nohach, ale v hlave .. no asi na tom neco bude, co ale je to vyzva, vid
nooo to je pěkný ale se obávám že my nemáme problém v tom nenatrénování... my (teda fajkýš) má problém v tý hlavě....
a to přetrénovat je horší než ta šedesátka

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:31
- Nahlásit

Fajka
nejakyho sherpu
Pche pani, proč šerpu, stačí helikoptéra nebo manžel vrtulník

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:32
- Nahlásit

Fajka
zatím nic, nikdo mě nenaštval
a já se tak snažim

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:33
- Nahlásit

ankaras
ale Alma byla ze 12 štěnat a odběr byl už v 6 týdnech, protože fena už nemohla
to je divny .. podle zakona nesmis dat stene pryc driv nez v 7-tydnech (resp. v 50 dnu) .. to je zas otazka chovatele, nerikam, ze to neni zahul, ale resenim neni zbavit se nedovyvinutyho tvorecka

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:34
- Nahlásit

Roxana
t stene pryc driv nez v 7-tydnech
Jako fakt, pani? Já měla zafixovaný, že se odebírá v šesti týdnech..

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání