Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:52
- Nahlásit

Ariška
jiste, ale to za predpokladu, ze mluvime o ZODPOVEDNEM majiteli, ktery ma nejaky duvod, proc si poridit konkretne to plemeno a stejne tak o ZODPOVEDNEM chovateli, ktery zase proda stene jen tomu, kdo se mu jevi tim zodpovednym majitelem byti .. Uf, je to ale slozity

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:52
- Nahlásit

Fifi
ahoj, no já zkoukam, obepisuju, blázním, vždyt já už znám jménama spousty psíků umím je zařadit a tak, doma už mi nadávají tak já jdu obepisovat

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:53
- Nahlásit

Fifi
todle je svatá pravda, i když otázka lásky se tu neřeší. Jasně, že si nemyslím, že Bohemia Acrová má radši svý fotograficky vymydlený psy než Pepa Tramp z Horní dolní, kterej tam má jednu fotku. Ale Chovky (teda podle mě) maj větší zodpovědnost za to, co vypouštěj, než Pepa, kterej má akitu jako kamarád.
Já myslím, že u akit je to možná horší než leckde jinde ;)

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:54
- Nahlásit

Roxana
jak se tady bavíte, normálně kamarádka, která se mnou chodí do školy je jí 35 shání pejska a já jsem asi pěkně zlá, protože jsem jí nepřiznala štěnata americké akity, protože nikdy neměla žádného pejska a já mám pocit že se k nim nehodí a že by tam strádal, tak jsem jí o nich neřekla možná sjem hnusná ael prostě měla bych o to dštěně starost a to by ani nemuselo být moje

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:55
- Nahlásit

Fifi
Nazdaaar
Pokud to je u akit jinak, gratuluji.
ale to vis ze neni, je to uuuuplne stejny jako vsude jinde
mohli bychom to tu dnes tematicky nazvat "jak pejskari prichazeji o iluze" ??

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:57
- Nahlásit

ankaras
každá akita, která neskončí v kotci nebo na řetězu u špalku, případně v lese u stromu a následně v útulku za to stojí.
Lidi fakt čučí kolikrát jen na ten zjev..
Já taky nevím, do čeho jdu a už vůbec ne, když budu mít psa v bytě. Ale prostě s tím počítám a myslím, že jsem schopná akitu zvládnout. Poradkyně chovu paní Hamplová soudí, že jsem potenciálně vhodný majitel (osobně jsem na ni několikrát apelovala, ať si mě prověří, páč bych nechtěla něco potento), takže ano, bude to boj, ale nebude to válka

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:58
- Nahlásit

inu
no my vzhledem k tomu, že ze vzhledu jsme unešení, psy miluju a naši taky, ale en tak bláznivě a taky vzhledem k tomu, že jsme se na to informovali a bylo nám řečeno, že když jsme zvládli malamuta, není probém zvládnou americkou akitu kydž se budeme snažit, tak jsme se pro ní rozhodli

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:58
- Nahlásit

Roxana

mohli bychom to tu dnes tematicky nazvat "jak pejskari prichazeji o iluze"

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:59
- Nahlásit

ankaras
Vis, ja nez si poridila konecne vysnenou erdelku, prihlasila jsem se asi tri roky pred tim do klubu, odebirala zpravodaje, jezdila se koukat na akce klubu.. A stejne se to pak schumelilo jinak, nahoda a stene bylo doma. Jenze jsem uz mela prehled o liniich apod. Ale takovych "fanatiku" je v kazdym plemeni jen hrstka, vetsina lidi si proste precte inzos, web ani nezkouma, max fotky a jedou si pro stene.

inu
Chovky (teda podle mě) maj větší zodpovědnost za to, co vypouštěj,
Samozrejme! Tedy mely by mit. Proto ja jsem zastancem spise "varovani" u svyho plemene, ze ne pro kazdyho je vhodny, budouci majitele spise odstrasuju, aby si byli naprosto jisti, ze chteji strelenyho teriera. Nikdy nebudu svoje plemeno vynaset do nebes a chvalit, jen abych prodala. To si radsi necham stene u sebe do pul roka, nez si najde ty spravny panicky.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:00
- Nahlásit

ankaras
NO jo, ale vy už jste malamutili. Ale jsou lidi, co nemalamutili, neovčáčovali a dokonce ani nepsili a takoví, takoví se podivaj na to plyše a jsou v domění, že to tak bude nafurt..

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:02
- Nahlásit

Fifi
To je ono! Proto mě celkem rozčiluje, že chovky maj kolikrát weby, kam namastí info odněkud a pak už jen tituly a poháry a vzácná spojení.
Málokdo fakt u japonců (ameriky nemám tak projitý) napíše, že tam může bejt problém a nebo to nedostatečně zdůrazní.

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:04
- Nahlásit

holky víte, já jsem se dnes opravdu otrávila

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:04
- Nahlásit

ankaras
a čím?

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:06
- Nahlásit

inu
no nevím, tak vším, se bavím s bubáčkem o těch adresách a tak a nějak mě to otrávilo

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:07
- Nahlásit

ankaras
moc to řešíš, podle mě

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:07
- Nahlásit

inu
moc to řešíš, podle mě
zlata slova

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:09
- Nahlásit

inu
Roxana
no já nechtěla, jsem si to tam vypsala, ale bubáček mě upozornila, že by mě mohl někdo napadnout, tak nevim, tak na to prdim a neřešim už nic

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:09
- Nahlásit

inu
Proto mě celkem rozčiluje, že chovky maj kolikrát weby, kam namastí info odněkud a pak už jen tituly a poháry a vzácná spojení.
A proc te to rozciluje? Jejich vec, rikam, zodpovedny majitel bude hledat i vic, ostatnim to bude fuk.

ankaras
Nenech se znechutit. A pokud jsem k tomu prispela, tak se omlouvam.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:13
- Nahlásit

Fifi
Já nevím, asi proto, že mi to není jedno celkově, jak to kolem určitého plemene vypadá. Jasně, že jsem v tom jak Sysifos a určitě to nezměním, ale tak třeba příklady táhnou a třeba když se lidem ukáže, že to jde i jinak, tak si to uvědomí..

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:17
- Nahlásit

že vám sem vlezu taky sleduju tuhle debatu, asi proto, že já jsem webovky pojala tak jak jsem je pojala ... Berni nikdy nebude chovná, ačkoliv je PP, takže na mých stránkách se max. lidi pobaví, co že to mam doma za magora, když si přečtou co všechno vyvádí ... proč bych měla tajit, že vyjíždí po některých fenách - aby si lidi, kteří se třeba k mýmu webu dostanou, mysleli, že berňák je jen bezproblémový milý pejsek? proto jsem tam uvedla, že fena od maminy byla strašně bázlivá - i za to mi x lidí poděkovalo, že mají doma ten samý případ,a že jim to dalo naději něco s tím udělat a ne teda nechat milýho bázlivce doma na dvorku a neřešit to ...
takže určitě bych taky propagovala vlastní zkušenosti, zážitky na webu, nikoliv papouškování toho, co jsem viděl vedle ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:20
- Nahlásit

v tomhle směru mám teda čisté svědomí, na ayrin čekám a nic tam nemám o amerických akitách, budu pstá jenom o ní a soužití s ní

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:21
- Nahlásit

Janiii
Nechceš akitu? ;) Tenhle přístup se mi zamlouvá.

Ariška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:21
- Nahlásit

Roxana
ze mluvime o ZODPOVEDNEM ... - jistě, psala jsem, že ne všichni chovatelé jsou špatní.

Janiii - přesně, to je ono.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:23
- Nahlásit

ankaras
hele, jako spousta lidí to tam má bez černýho svědomí, akorát nějaký inu to vadí, takže klidně tam můžeš něco dát

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:24
- Nahlásit

inu
tak ale já tam nechcni nic takovýho dávat , já právě nevim jako jestli do týhle debaty taky zapadam mezi kritizované nebo tady o mě vůbec nejde

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:29
- Nahlásit

ankaras
navzdory tomu, jak může inugoya působit, tak v podstatě kritizuju lidi, co.. jsem aspoň někdy v životě viděla. Čili ne, do téhle debaty nezapadáš.
Pokud bych měla mít jiný web, tak tam nejspíš taky uvedu standart a odkazy na www.akitainu.cz a www.haguro.cz pro ty, co chtěji obecné informace. No a za sebe bych tam měla deníček s plyšetem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:31
- Nahlásit

ankaras
Jesis, ja nepsala teda vubec o tobe, ani nevim, kde mas stranky. Ja to pojala tak nejak globalne!

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:32
- Nahlásit

inu
víš třeba majitelka širka - Míla taky uvedla prostě standart AI na svých stránkách, je prostě uveden na čmku a lidi co neumí tak hezky psát jako ty a fajka třeba, tam chtějí mít alespon nějaký ucelený článek, takže to zase chápu

inu
ale těšim se až budu mít možnost tě poznat , asi číslo co

inu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:38
- Nahlásit

ankaras
MOžná majitelka Širka neumí psát, ale fakt cením toho, co tam napsala o tom, jak jel domů. Jasně, je to neučesaný, ale je to vlastní zkušenost.
Přebírání standardu nevadí, fakt. A to dokonce ani mě ;)

A poznat mě radši nechtěj

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:40
- Nahlásit

inu
mam pocit že by si mě chytla a vyprášila kožich taky jsem si tam chtěla dát standart a už se těším jak mi zdrbneš muj článek o cestě domů z ostravy , ael myslím to v dobrém

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání