| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:33
- Nahlásit
worick
Evey
Jako ,,uprostřed" je dost slabý popis - tolikrát jsme Tě zase neviděli
Já jsem ale.....mě to vůbec nedošlo, že jste mě vlastně neviděli To je tím, že už jsem tak blbá z toho učení a ted se to už začíná projevovat. Takže my jsme na obrázku Img 8544 - Img 8550. A mám šedou mikinu a rifle.
ten vítěz ,,růžové paní" to je třída čeho?
To byla mezitřída - takže naše konkurence. A je fakt, že ,,růžový´´ pes byl podle ostatních jiný. Ale mě se docela líbil, jako v tom, že se uměl okamžitě postavit a že stojí tak pyšně. Včera jsme se o tom zrovna s mamkou bavily...říkám jí, že ať si schválně všimne ostatních vystavovatelů i mě v naší třídě - nastoupili jsme do kruhu, postavili jsme se na místo, tak nějak jsme si upravili psa a pohodička, každý pak koukal okolo.....a ted pro srovnání fotky ,,růžové´´ paní - není snad fotka, kde by neupravovala postoj svého psa. Tak to mě včera pobavilo.
A ta srst toho psa - taky jsme to probíraly, čím to je, že ji má prostě jinou, jestli to má vyfoukaný nebo co.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 14:05
- Nahlásit
MartinaBarney
No tak někde už jsme Tě viděli - já mám nějak zafixované tmavé vlasy, culík? - moc hezká slečna?? Vidíš, uhodla jsem Na začátku je moc hezká bloňďatá, ale Ty jsi říkala uprostřed a nebyla mi nijak povědomá, pak jedna starší kudrnatá, pak dvě takové ,,festovnější" - tipla jsem jedině tu s kruhy v uších
To jo, pejsu paní prezentuje dobře, nebude nejspíš na výstavě poprvé - to vypadá na opravdu vysoké ambice
Teď jsem se vrátila z Veselí z polikliniky - musely jsme s mamkou vyzvednout bábě inzulín a nějaké nákupy Je zase příšerný pařák, Tom zrovna odjížděl a hlásil mi mezi dveřma, že ze Slovenska se už ženou bouřky - ať už nikam necárám a jsme doma
Pro velký úspěch jsem nakoupila klukám v Imposu masa - vepřová kolena, nějaká srdce, játra, sleziny a měli tam i hezké, ne moc ořezané křížové kosti - tak teď si budu dělat mix balíčky. Poslední dobou se ujalo - naházet to všechno do tlakáče, česnek, majoránka, pak tam jen zavařit rýži či těstoviny, přihodit mraženou zeleninu, a na tři snídaně mám jídlo K tomu, když to hezky sní, dostanou ještě syrovou kost z žebra na kousání
Už hřmí...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 14:07
- Nahlásit
Tá to, Míšo - co je s váma, žijete?! Co Baru, ještě kutá tu noru?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 16:06
- Nahlásit
Evey
S králíkem bych to nespojovala. A co zkusit jí něco uvařit? - právě jsme tak nějak vypozorovali, že Kesska jí všechno raději než granule... už dávno jsem si říkala, že bych jí ráno dávala granule a večer vařenou stravu... ale pan vet nám tak nějak tvrdil, že ji do roku a půl máme nechat na granulkách a to těch superpremiových, aby jí nic nechybělo... takže já jí sem tam zpříjemním život něčím vařeným, dostává i vařenou mrkvičku a do granulek sem tam přidáme vývar... ale pořád jsou základem granulky...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 16:10
- Nahlásit
worick
Už hřmí... - už hřmí i u nás... jde to přímo k nám... už je to ve vedlejší vesnici... teď jsem koukla na radar a u vás je tedy zřejmě pohroma... žluto-oranžová barva na radaru... tak se držte! - doufám, že nejste někde na výletě!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 17:03
- Nahlásit
Kessie
a nebo nechat vyhládnout ... v tomhle jsem i u dětí kruťák. Teda ne do důsledků, ale hladovka propěje
My jsme na BARF přešli v Nílouškově cca 15 měsících a pohoda...
a ty bouřky si tam fakt nechte
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 17:51
- Nahlásit
Drakopes
a ty bouřky si tam fakt nechte - necháme Vy už jste jich měli dost a jelikož nesadíte a nepotřebujete napršet, takto přidržíme tady
Kessie
teď jsem koukla na radar a u vás je tedy zřejmě pohroma... žluto-oranžová barva na radaru... - my dobrý, zase těsně vedle a u nás jen pěkně popršelo - ještě prší Bylo fakt příšerné dusno, v baráku na zdechnutí - Berry se cpal dovnitř, protože byl z bouřky nervozní, Worka tedy, že jde taky, ale po pěti minutách si radši lehl ve vchodě pod sklo. I když to venku švácalo kolem do hor až hrůza, ani oči neotevřel. Chodila jsem ho kontrolovat přes okno, jestli si to přeci jen nerozmyslí - ani náhodou On se fakt nebojí ani trochu Berry popocházel po místnostech pořád mi v patách, já jim krájela to maso do balíčků a snažila jsem se tvářit úplně v klidu (i když u jednoho hromu nedaleko, jsem pěkně nadskočila ) ale pak si konečně lehnul v obyvču a uklidnil se
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 21:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Taaaak a já mám zprávu Naši mají psa Štěňátko...holčičku Šla kolem sousedka a hodila s bráchou řeč, že ještě mají Alfíka a brácha jí říkal, že už to dobře nevypadá a brzo budou schánět špice. Netrvalo dvě hodiny a její vnuci tam byli se štěníčkou, načež mi to brácha volal, ať hned přijedu poradit co s tím...Tom:,,proboha, rozmluv jim to....kdo se bude teď s bábou starat o štěňátko?!" S tím jsem tam i jela, navíc fenečka má otce sousedova černého labradora, takže není jako Betka - špic, ale je to hladkosrstý černý puclík, sem tam s bílým flekem - prostě typický pes, co mamka nikdy nechtěla Ovšem já tam přijedu a všichni (byla tam už i teta) na mě :,,my si ji musíme nechat, protože kluci říkali, že je s ní tata vyhodil z domu ať ji někde udají, nebo ji zabije Typická taktika, co tu na fórech zmiňovala tuším Biluška - jak jí ,,hodní" sousedi hážou štěnda přes plot, nebo uvazují pejsky k vratům... Tak se rozhodnulo, že se zatím nechá u báby na dvorku (aby si Alfík myslel, že je bábina ) bude tam s kočičákem Mikynkem a hlavně mamka je prakticky jenom u báby. Teď tedy zatím s Mikynkem ,,bačují" ve vedlejší volné místnosti, kde Mikyn bydlí, co ho přivezli a pejska tam dostala boudičku. Úkol N1 - vymýšlíme jméno Kouknu zpětně, co jste radili místo Betky. Mamka trvá na tom, aby to bylo psí jméno (žádná Darina, Ema apod. )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 23:04
- Nahlásit
Jednou za čtvrt roku jezdíme na nákup. Vyšlo to na dnešek. Poprvé jsem nekupoval kočkolit a konzervy pro kočku.
worick
Kouknu zpětně, co jste radili místo Betky. Mamka trvá na tom, aby to bylo psí jméno
Asta
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 12:36
- Nahlásit
worick
Taaaak a já mám zprávu Naši mají psa Štěňátko...holčičku No tééda.
Úkol N1 - vymýšlíme jméno Je otázkou co z toho vyroste, jak bude velká? Otec je tedy znám a jak vypadá matka?
Strejda
Jednou za čtvrt roku jezdíme na nákup. Vyšlo to na dnešek Jste velmi, velmi skromní.
Poprvé jsem nekupoval kočkolit a konzervy pro kočku. Náhradní kočka nebude sebemenší problém, stačí naznačit...
Dnes je u nás vedro k padnutí, musím sekat zahradu, je to už dost přerostlé, tak se budu asi vztekat a potit. Hlásí opět bouřky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 13:57
- Nahlásit
Evey
Pejsanka bude asi Mandy (ó Mendýýý...)
Jak vypadá mamka ví pánbů, kluci říkali: čistokrevný krátkosrstý špic - takový menší
Dnes je u nás vedro k padnutí, musím sekat zahradu, je to už dost přerostlé, tak se budu asi vztekat a potit. - Tom se chystal séct, má to ve stejném stavu jako Ty, taky proto, že stříkal plevely, tak to musel nechat. Bouřka u nás přešla před chvilkou, takže se vzteká a potí určitě taky - já uklízím v baráku a lije ze mne jak z vola Nevím kolik a jestli vůbec tu vlhkou trávu poseká a na obzoru už vidím druhou bouřku Brácha šel s bývalýma spolupracovníkama na výšlap na Javořinu a volal:,,kurňa, nemáte tam bouřku, odsud to tak vypadá!" A já hlásím, my ani ne, ale 500m od nás, v obci už je pořádný šupák - volala mamka Přes nás to přešlo skoro bez kapky a spustilo to těsně vedle Brácha měl strach, jestli to nejde právě na Javořinu - to by nebylo dobré, chytit bouřku na nejvyšší hoře široko-daleko
Jinak mamka ještě hlásila, že Mandy spokojeně řádí s kocourem na dvoře a už se seznámila i s se strejdovou Emou
Taaaak.... Tom teďka přišel nasr...jak brigadýr, že mu brácha píchnul kolo na traktorku a on teď zůstal trčet uprostřed zahrady
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 15:03
- Nahlásit
Evey
Jste velmi, velmi skromní.
Čím častěji se nakupuje, tím víc blbostí se koupí. Ještě bych to trochu omezil.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 08:50
- Nahlásit
Evey
Kde se zase všichni flákají...
Zvládla jsi včera ty trávníky? U nás bylo vedro na padnutí 35st! ale k večeru nás chytla zese trochu bouřka, tak naštěstí sprchnulo a ochladilo se. Tom to posekal - já jsem zdrhnula s klukama k bábě mrknout na druhou tetu (dvojče té, co je tam pořád ) která tam byla ze slovenské Skalice na návštěvě, ale zapoměla jsem foťák K večeru jsme tetu vezli na nádraží, tak jme s Tomem fotili, ale už bez kluků Takže tohle je Mandy a Mikyn
Bordelu si nevšímejte, to je u báby
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 11:19
- Nahlásit
worick
Štěník nádhernej Trošku mi to z dálky připomíná štěnata kamarádky...kdybyste někdo chtěl - fenečku Agátu mají ještě volnou URL
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 12:29
- Nahlásit
worick
Mandynka je krásná, takovej roztomilej puclík.
LuckaM
kdybyste někdo chtěl - fenečku Agátu
Hned bych ji brala!!! Jen, škoda, že nemůžu no. Zbožňuju všechny takové chlupáče. Co to je za plemeno?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
worick - jééé, to je krásný mimuškoooo
LuckaM - jééé, to jsou taky krásný mimuškááá...
dneska se taky pokusím přidat pár fotek - jak Kess prožívá život na stavbě... 1. stavební dozor
Uploaded with ImageShack.us
2. únava po práci -
3. Kess si hrála s Honzíčkem na schovávanou a já jsem to stihla vyfotit -
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 13:10
- Nahlásit
MartinaBarney
Je to Landseer - černobílá varianta Novofudlanďana v podstatě Jsou úžasný! Fenečka je s PP, ale má málo černých fleků, takže nebude možné uchovnit...
Kessie
Z Kessinky je fešanda ;)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 14:20
- Nahlásit
Kessie
nejlepší je vyfotit ,,jak si hrají na schovku" Ještě jsi tam měla dát fotku schovaného Honzíka Že alespoň Kessce hlava trčí Kessie je strašně podobná na Berrynka, pořád to říkám, málem bych je na fotkách od sebe nerozeznala
Mandynka - no, každé štěňátko je hezké, ale tenhle typ pejska není zrovna můj šálek kávy. Místní pako množí podobné pejsky, takže se na každého malého černého vořecha u nás ujalo ,,to je prostě Zobek". Jenom se modlím, aby Mandynka nebyla ,,Zobek"
Lanser...my si s Tomem různě tipovali - že je to bernardýn...pak když jsme viděli mamku, tak že: asi Český horský.....Na lanseera jsem si ani nevzpoměla. A to jsem ho měla taky v merku, jako alternativu berňáka. Znala jsem totiž dva novofundlanďáky - a ti byli úžasní Jenže bohužel ten černý ksicht Pak jsem našla Landseera - jenže tam psali, že má rozdílnou povahu (ne už tak dobrou jak fundland a ať si tedy nemyslíme, že je to stejný pes jen barevný....) Tak jsem to zamítnula
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 15:46
- Nahlásit
worick
Těžko soudit, ale myslím, že to budou podobní dobráci jako berňuchy - aspoň teda ta máma Ája je
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 16:31 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Hlásím se z nového stanoviště. Konečně nám jde Internet na zahradě v altánku.
Je tady sucho a vedro. Dopoledne jsme byli na stopách, ale horší podmínky snad už nemohou být. Ani ráno nebyla rosa, všechno je vyprahlé. Předpověď o dešti, až do shnití posečené louky, se nevyplnila.
Na cvičáku máme dvě fundlice, jsou to úžasní psi. Černé huby mi nevadí. Taky jsme o nich uvažovali.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 17:11
- Nahlásit
Strejda
Hlásím se z nového stanoviště. Konečně nám jde Internet na zahradě v altánku. - Počkej, počkej, až Tě odsud vyžene nějaká šutora. Koukni na radar, něco už se žene na nás, ale k vám je to daaaleko. Včera šly bouřky ze severovýchodu, dneska z jihu
Ty bláho, vy jste cvičili? Tom by mne zabil Když jsme se včera vrátili od báby, už jsme v zahradě i zmokli a přesto Tom chodil nahlížet celý večer na Berunu, že jsem úplně blbá, táhnout někam berňáka v 35st a určitě má infarkt A dneska od rána mi zato brblal zas jelikož jsem vzpoměla, že je pako, jít hrát v takovém vedru tenis......tak mi brblal, že pako je ten co táhne berňáka.....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 17:19
- Nahlásit
worick
Ty bláho, vy jste cvičili?
Jen jsme stopovali. Holky ležely ve stínu u řeky a chodily si namočit břicho. Na slunce musely jen na 20 minut na stopu. Nějací psi cvičili, dokonce se kvůli nim figurant oblékl.
Včera jsme byli na bridádě, to jsem málem umřel.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 17:33
- Nahlásit
Včera jsme hráli turnaj (http://kapsa.cz/cs/infantiada-2011). V kamenné budově, v chládku a stínu v severní učebně. Pak jsme poseděli v Neklidu, kde zahrádka je na severní straně domu, příjemně profukovalo. A nakonec se zašili do Kapsy, kde ve polosklepní místnosti bylo až zima ... líbilo se nám to všem - dvojnožcům i čtyřnožcům
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 23:50
- Nahlásit
Drakopes
V kamenné budově, v chládku a stínu.... - no jo, Pražáci....ti vždycky musí mít něco extra Když u nás sucho - v Praze denně bouřky Já na zahradě, pot mi kapká z nosu, při roznášení posečené trávy - a oni si pěkně v chládečku celý den To jsou vymoženosti, totok, to se tak někdo má...
Dneska k večeru jsem Toma ukecala alespoň na prochajdu kolem potoka (do vedlejší vsi na most a zase zpátky k nám a na nejbližší - normální most ) Už jsme po druhém břehu přesně u našeho a tam u lakovny nějací chlapi postávají kolem aut (myslela jsem, že tam něco vysýpali na ,,divokou skládku" a pak jsem k tomu poznala toho jednoho místního myslivce (co jsem mu říkala, ať si dává pozor na psy, že mi venku chodí kočky) a to už šel k nám a :,,mohl by jste si uvázat toho psa?!" - říkal Tomovi. Viděla jsem, jak ten ,,nadskočil" (myslivce veskrze miluje ) ale chlap pokračuje:,,nám sem utekl divočák a jdeme ho chytat (rozuměj střílet, teda ) Tom:,,a dá se tam dál projít?" A já :,,jsi normální, ani náhodou...jdeme na silnici!" Skazek o tom, jak divočák rozpáral psa, jsem už slyšela dost. Po cestě, co vede k lakovně jsme vyšli na silnici a ušli jsme tak 50m po ní a ,,prásk"! rána - asi ho střelili Ale to už ani nechci vědět, jak to dopadlo. Připadala jsem si jak ve ,,Slavnostech sněženek" Hlavně jsem si říkala:,,kurňa, kde jsou kočky, snad se nemotají kolem potoka...."
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 06:34
- Nahlásit
Strejda
Čím častěji se nakupuje, tím víc blbostí se koupí. Ještě bych to trochu omezil. Jako myslíš blbostí na jídlo? To znám, u nás musí být stále nějaké sladkosti, já už se to naštěstí odnaučila, ale přítel je závislák.
Nějací psi cvičili, dokonce se kvůli nim figurant oblékl. U nás též, po 5 minutách vypadal jak rak před infarktem.
worick
Zvládla jsi včera ty trávníky? U nás bylo vedro na padnutí 35st! ale k večeru nás chytla zese trochu bouřka, tak naštěstí sprchnulo a ochladilo se. Zvládla, s vypětím všech psychických i fyzických sil. Spálila jsem si ramena. Dobře mi tak. Páč jsem se po zahradě pohybovala v kratasech a podprsence (a to jsem si musela vybojovat), bylo to přijato s velkou nelibostí. Já tedy nevím. Kdo na dálku pozná jestli mám na sobě vrchní díl plavek či spodní prádlo? Prý jsem ohrozila zdraví našich starších sousedů... kecy, přežili všichni.
Ale to už ani nechci vědět, jak to dopadlo. No jak... sežrali ho.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 07:12
- Nahlásit
Evey
Spálila jsem si ramena. Dobře mi tak. Páč jsem se po zahradě pohybovala v kratasech a podprsence (a to jsem si musela vybojovat), bylo to přijato s velkou nelibostí. Já tedy nevím. Kdo na dálku pozná jestli mám na sobě vrchní díl plavek či spodní prádlo? - takhle dopadla tchýně minulý týden, či předminulý už....jak hrabali to seno A to nebyla ani jen v podprsence, ale v tričku a spálila si zbytek rukou a výstřihy a vyházela se jí sluneční kopřivka jak prase...
Já se vysleču jednou za uherský rok (to když jsem si blbě vypálila ramínka od trička a vedle ramínka od podprdy a chtěla jsem to zaopalovat ) a plavky ani nemám takže taky do podprsenky. Abych zdraví kolemjdoucích neohrozila, vybrala jsem si pěknou a hlavně podšitou
Jinak na zahradu nevylezu jinak jak nějakém havrloku (tunice) a klobouku. A zrovna jsem teď ráno kouknula do zrcadla a stejně už mám zase ksicht flekatý jak debil
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 07:18
- Nahlásit
worick
,,kurňa, kde jsou kočky, snad se nemotají kolem potoka...."
Kurňa, kde teda byly? (Leon ať promine, že byl zařazen mezi kočky. Ale je to jen polokocour, no.)
Evey
Jako myslíš blbostí na jídlo? To znám, u nás musí být stále nějaké sladkosti,
Jo, přesně to myslím. Je lepší koupit čtyřikrát za rok karton Tatranek než čtyřikrát za týden dvě.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 07:33
- Nahlásit
My jsme absolvovali dva dětské dny. Nejdříve doma od jedné, bez asistence Médiho, protože jsem měla na starost atrakci, kdy děti hází tenisáky do vyřezané díry z překližky (alias zajícovi či co to je do "otevřené" tlamy). Obávala jsem se, že Médi ač míčky nerad, tak tohle by nevydýchal. Děti jsou neuvěřitelně nevychované, z těch tak 60 ks, jich pozdravilo a poděkovalo za dárek za splněnou disciplínu max 5... :-/
Pak jsme razili na chalupu, tam dětský den začínal až o půl čtvrté, tak jsme to měli akorát... Vzhledem k tomu, že je to jen pro "místní" a nemá to tu popularitu jako v Ledečku, tak je tam taková příjemná sousedská atmosféra, každý přinese pekáč nečeho upečeného, děti jsou takové víc v pohodě ... Médi se dobře bavil (většinou na něm leželi tak dva dospělí a tři děti ), navíc byla připravena i vědomostní pochodová bojovka, tak jsme se i prošli .... Chalupa je "na kopci" a je tam vždy příjemnější klima než u nás, ale i tak bylo hnusně vedro...
Médi stále ještě nelíná, včera jsem ho česala snad hodinu v kuse a chlupů minimum, zase si to nechává až na velké prázdniny...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 07:43
- Nahlásit
Hlásím, že u nás ani nekáplo, ani nebouřilo.
Při údržbě zahrady jsem si všimla, že Wistárie vykvetla, nemohu ji tedy reklamovat pro neplodnost. Ale jeden důvod by tu byl. Objednala jsem si modrou.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Už se ptala Evey...novou kočku neplánujete?
Leon ať promine, že byl zařazen mezi kočky. Ale je to jen polokocour, no - Leon promine, já říkám kočky, abych nemusela vypisovat kočka a kocour.... Když jsme přišli domů, Leonek čáral někde od přední muldy (to je val, který máme před barákem u levého plotu) takže cca 70m od potoka - ale doma, za plotem, snad. Gucci se motala kolem baráku - ta hlavně chodí od potoka... Někdy, když se vracíme z prochajdy, tak nás předbíhá v bráně
Mulda vyfocená ze směru od baráku (je to osázený umělý val, který se táhne po levé straně zhruba od baráku dopředu, aby jsme odstínili Pilu) a shora
Nákupy dělá většinou Tom, když jede do Zlína. Já to nesnáším a ráda se tomu vyhnu Jen nadiktuju, co si vzpomenu, že j třeba - na většinu věcí si stejně vzpomene spíš on Na hromady různých kokinek hlavně pro sebe...nezapomene nikdy A jídlo - hrůza, co se nechá projít, ztvrdnout a vyhodí se Ne teda do popelnice, ale slepicím nebo alespoň do kompostu...ale stejně...
|