| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
to mně mrzí, že máš tolik práce, takovou hoňku - znám to, zažívala jsem to z pohledu manželky asi 12 let, kdy byl Tom v práci od rána do pozdního večera. Nemohli jsme nikam jet, dovolená byla honem honem na minimální počet dní... Jo, peněz jsme měli, kolik potřebovali, ale nebylo kdy a jak je užít Až je pak ,,sežral" barák Teďka má Tom moře volného času (pořád mu nějak nevychází rozjet firmu) ale půjdem se asi brzo pást
U Báry mě faleška taky hned napadla, což Médi asi nemá - tam jde zase o to chlazení - jestli nemá kde. Naši kluci si brlohy nekopou (zatím ) nejraděj leží kolem baráku na dlažbách - podle toho, jak jde slunko a v záhonu za kamenou zdí vepředu - kytky-nekytky Pokud možno bych Baru, když kope na stejném místě, tu jednu jámu prostě nechala k trvalému bydlení
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vrátili jsme se z veteriny, z přeočkování. Všichni zdraví a schopní Kluci byli vzorňasi a bylo jim vedro. Berry to měl na háku, hlavně, že si mohl lehnout na chladnou dlažbu. Woriček podával pacinku a pusinkoval pí doktorku Byli pochválení, že jsou v dobré kondici, Woriček trochu podvyživený, ale prý líp než tlustý. Osvalený je prý ale výborně. Berrynek, že kupodivu nemá žádné šelesty, což je u psů tohoto typu běžné (to se mi strašně ulevilo, protože se mi poslední dobou zdá, že funí jak lokomotiva, tak jsem se bála, jestli jsme mu tím lítáním nějak nepoškodili srdíčko...) Leon dělal vyrvál celou cestu, mňoukal na celé auto, rval dráty na dvířkách přepravky a škrábal. Na veterině z ní vyběhnul, bylo mu jedno, že je v ordinačce. Na stole už byl klidný, ale nemohla jsem ho pak dostat zase do přepravky. Gucci ani nepípla, jen rezignovaně čučela. Na veterině se držela v přepravce zuby nehty, musela jsem ji doslova vyklepat ven a i to se mi povedlo až po nějaké době, kdy už se asi neudržela Na stole se tvářila vyděšeně a chtěla 2x zdrhnout. Zpátky do přepravky doslova vletěla. Leon má zvětšené jedny uzliny, máme to pozorovat, ale pravděpodobně to bude prý od klíštěte Dělal stejný cirkus i cestou domů, doma pak chodil po baráku s otevřenou tlamicí a funěl - asi byl vyprahlý z toho svého řvaní... Už je klidný.
Jo - Berry má 50,5kg, Worka 24,7kg
Byla tam krysařka, z oběma předníma packama v sádře - prý skočila z gauče Proboha, já, že minimálně z balkónu. Co je to za psa, co se přizabije skokem z blbého gauče...
Shodou okolností, když se vetka ptala jestli někdo neměl alerg. reakci na očkování a že je to ale spíše problém malých psů např. čivav, tak zrovna jsme se shodly, že ,,vyrábět" psy - 1kg mrzáky - není normální Že jich tam mají dnes a denně hafl - pořád s něčím nemocní...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:14
- Nahlásit
worick
Vrátili jsme se z veteriny, Tak to byla přímo generálka všeho osazenstva. Tebe taky prohlídli? V rámci akce 4+1 zdarma.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:31 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Faleška a hrabání:
Sally má falešku při každé příležitosti. Obě holky hrabou, ale nevidím souvislost mezi hrabáním a faleškou. Sally si miminka nanosí do boudy a Neli tyhle starosti nemá.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 18:07 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Teda koukám že tu máte všichni norníky
My máme po hárání vždy tak měsíc období kdy je čuba trochu na palici - taková místama mimo a náplní jejího dne je furt někoho otravovat a nechat se mazlit
A pro odlehčení vám sem hodím hrochy
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 21:02
- Nahlásit
Zase hárají feny. A dokonce Matylda - urostlá boxerka, láska našich psů (i když která fena není, že ) Potkali jsme se v pátek v Neklidu, stála jsem na vodítku, jinak bych je neudržela. No, a potkali jsme se dnes večer v parku. Matylda naše kluky taky zbožňuje, a to kdykoliv, nejen teď. Takže jsme kluky vlekli domů, na nějaku klidnou procházku už nebylo pomyšlení. Vešli jsme do baráku, odepla jsem kluky z vodítka (Atar se odstěhoval, takže konflikty nehrozí) a přidržela jim lítačky, oba prošli a pokračovali jsme do schodů. Níloušek vylítnul napřed, Alfréd zůstal u schránek a najednou bylo slyšet vrznutí lítaček. Vešli jsme do bytu, volali na Alfína, ale nic. Došla jsem pro něj - stál za lítačkami a hned nadšeně dolů ke dveřím. Zkoušela jsem ho hnát před sebou, ale furt se vracel, že chce ven. No jo, člověk znejistí, co když fakt musí.
Vrátila jsem se pro vodítko, klíče a mobil, vzala bestii na vodítko a vyšli jsme ven. Tak se omotával sem a tam, přešli jsme na druhou stranu, coural po trávě a po chvíli, že teda jdeme domu. Došli jsme k domu a znova nohy do betonu a že než domu, tak nahoru k Neklidu. A přidával do kroku ... u Neklidu pročuchal předzahrádku, nahlédl dovnitř, pokrčil rameny a šel rovnou domu už bez zdržování ....
Snědl půlku večeře a pak zase jak ho praští -že jdeme ven, dokonce bestie jedna začal hrabat do dveří (koženkové polstrování!!) A vůbec mu nevadilo, že mu Niels sežral maso. Pořád coural za mnou, jestli si to nerozmyslím a nevezmu ho ven. Teď leží zadkem namáčkutým na rádio (poslouchá Country radio) a spí ....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 06:12
- Nahlásit
V zimě umřel soused nad námi, který bydlel sám a dům se prodává. Sousedka pod náma už dům prodala. Do budoucnosti hledím s obavama. Co když se sem nastěhují nějací divní lidé?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:05
- Nahlásit
Strejda
Do budoucnosti hledím s obavama. Co když se sem nastěhují nějací divní lidé? - tohle jsme měli u našich. Sousedé zprava umřeli, chvíli tam bydlela dcera, ale pak se odstěhovala do města za prací a dům prodala. Koupil ho podnikatel z 90tých let - rychlokvaška, s manželkou a třema prťatama. Začal všechno předělávat. Pak tam v noci přijela dvě fára. Bylo tam střílení a chlapa vytáhnuli na dvorek, manželka prosila, ať ho nechají, něčím ho mlátili.....krve by se v nás nedořezal Bylo to v době, kdy se někteří našli v řece Moravě, s litinovým radiátorem...Do týdne byli utečení v Americe. Od té doby jsou tam. Vím to, jeho brácha je můj spolužák. Barák propadl bance, ta ho prodala místnímu. Ten si tam udělal skladiště nepotřebných věcí a sem tam poseče zahrádku. Barák je patrová vila, příšerně chátrá a nic s tím nedělá. Prý to má pro děcka. Nechápu, proč v tom případě nechá téct 15roků střechou Asi to chtějí pak úplně zbourat. Škoda, je (byla) hezká....Zas je to lepší, jak soused prudič. Tenhle alespoň neškodí, nám...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 07:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
...a pak zase jak ho praští -že jdeme ven, dokonce bestie jedna začal hrabat do dveří (koženkové polstrování!!) -
Včera poprvé snad, kluci k večeru neotravkovali, že chtějí na prochajdu. Byli po tom očkování, bylo 32st a zašli jsme alepoň na splav, pochodit po vodě.
Jo a k tomu se váže:
Odcházíme brankou a vidím Leonek jde kousek od nás po chodníku. Prostě jsme mu zdrhnuli a já pak v potoce na něj zapoměla, protože tam mám nerva, aby mi Worka neutekl, byl na volno, ale šli jsme jen 50m od našeho. Když nic neuvidí, tak to nezdrhá Proběhlo to v klidu, vrátili jsme se domů, já tam ještě něco chvilku kutila a pak jsme šli dozadu k domku míchat postřik na plevel v cestě. Stříkačka mi nefachčila, tak zase ke garáži, přelít do druhé. Třikrát stříknu a pic, přestala i ta Rýpu se s tím a kluci letí k plotu dopředu a štěkají, já to měla za rohem myslela jsem, že nějací bruslaři. Tam přesně končí nová cesta, tak to tam otáčejí. Ale pak se štěkání nějak stupňovalo, tak jsem na ně houkla, co tam mají a šla jsem pomalu k nim nakouknout. Než jsem tam přišla (je to těch 70m) tak vyběhnuli zpoza toho rohu, Berry vyděšeně vyloženě prchal a bokem uskakoval - jistě to znáte, když se pes něčeho bojí....a nervózně bafal za ten roh plotu a směrem k potoku. Tak jsem začala utíkat - myslela jsem, že tam s nima stáli nejací výrostci a něčím je vyděsili. Ale tam bylo ticho, nikde nic. Vyběhnula jsem za branku, utíkala k potoku za ten náš umělý kopec kouknout na pěšinu - nikde nkdo. Pak jsem uslyšela z druhého břehu potoku nějakého chlapa, jak řve na psa. Nerozuměla jsem, o co jde, ale blesklo mi hlavou, jestli tam snad nešel za náma ten Leon, protože jsem ho od té doby vůbec neviděla Vrátila jsem se domů a volala po zahradě. Nic. Většinou přijde, ale pokud někde na něco číhá, tak ne. Gucci se tam motala kolem jezera. Já v tom předu pak ještě půl hodiny roznášela posekanou trávu pod keře, ale kocour nepřišel. Zjistila jsem, že je 20.10 a utíkala domů na Ordinaci Od televize jsem pořád čučela do včech oken, v přestávkách obíhala barák, jak se mihnula kočka, letím....a to zase Gucci Přišel Tom z tenisu a hned po Ordinaci jsme ho šli z baterkou do zahrady hledat. Asi v polovině cesty se ohlédnu...a šlapou i s Gučkou za náma Uf, se mi ulevilo
Nevím, co je tam tak vyděsilo, jestli ten chlap toho psa mlátil či co....Ale pak mne napadlo, že vypadali, jako by viděli něco hrozného - třeba velkého hada Mohla to být Žofka matka a plazit se od nás k potoku. Té by se bát mohli, je fakt velká
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 08:49
- Nahlásit
Z ranního výcviku
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit
worick
Koupil ho podnikatel z 90tých let - rychlokvaška
Sousedka měla malý domeček s malou perfektně navrženou a udržovanou zahradou. Soused měl malý domeček s malou, zanedbanou zahradou. To by pro mafiány nebylo. Ve vesnici je výroba s obrovskou koncentrací RNDr, PhD, CsC a tak. Ti skupují domy a jsou to vcelku slušní lidé. Ale co když jim budou vadit psi nebo tak něco.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit
Všechny Vás po dlouhé době zdravím Nějak není a ještě chvíli nebude čas, tak to tu flákám. Bakalářku jsme dopsala, ale ted se učím na státnice, musím dodělat jednu zkoušku ještě a udělat prezentaci k bakalářce - no hnus.
Nového je u nás celkem dost. Třeba to, že naproti sousedi si pořídili nové štěně labradora, jmenuje se se Fredy a už se k nám jednou stačil protáhnout brankou Takže Barney má nového kámoše. A teda Fredy je a teprve bude pěknej divoch. Po Barneym se sápal o sto šest a snažil se ho obskočit. Jenže to mu nešlo vzhledem k velikosti Barneyho A jak už umí štěkat!!! Rozhodně se teda nebojí ozvat na druhého psa. A to může mít teprve 2-3 měsíce. Tak jsem sousedovi říkala, že jestli Fredy bude takový divočák jako Barney, že se mají na co těšit
Aby neměl těch malých kamarádů Barney málo, tak u nás předevčírem byla malá Betka (jo, nakonec se jmenuje Betka). Hrozně rychlé aktivní štěně, takže se ani nedivím, že to Barneyho lákalo, aby jí honil...Navíc je to fenka a to je něco pro Barneyho Betka je zase ve srovnání s Fredym taková opatrná a před Barneym se ráda schovávala pod naše nohy nebo za nás apod.
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Uploaded with ImageShack.us
A ještě jedna fotka, na které je mamčina kočka Amina...
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Začala jsem si psát s paní ze Slovenska, která má ani ne ročního berňáčka Rocca. Vzala si ho z nějaké množírny, aby ho zachránila a dala dohromady. Vypadal prý hrozně. Na tu množírnu chce poslat kontrolu atd.
Ale píšeme si spolu z toho důvodu, že Rocco má (stejně jako Barney měl) zánět mozkových blan jen s tím rozdílem, že u něho se to projevilo v nějaké těžší formě. Na Prednisonu (bere ho 3x denně) už je 2 měsíce, což začíná mít i vliv na ledviny...Tak jsem si s paní psala, jak to probíhalo u nás a že jsme na Prednisonu sice byli asi 2 měsíce, ale že jsme dávky snad už po týdnu snižovali atd. Klára (tak se jmenuje paní) mi psala, že je i rozdíl, když se zánět projeví u ani ne ročního psa a rozdíl, když se to projeví už u staršího psa.
Psala mi, že Rocca postavil ten Prednison na nohy, ale ten vliv na ledviny...že měl i krev v hovínku. Takže se včera vydala za veterinářem znovu, zeptat se ho na to, kdy nebo jestli je vůbec možnost začít snižovat dávky. Veterinář jí řekl, že ne, že to ted snížit nemůžou. Ale, že je to na dobré cestě a že Rocco má 98% šanci na uzdravení!!! A to mi ještě Klára před měsícem psala, že to vidí i vet špatně vzhledem k věku psa a k velmi malé imunitě. A ted taková šance na uzdravení! Pro Kláru to je těžké období, včera mi psala, že už tu léčbu chtěla vzdát. Je to nákladné, a steroidy napadají jiné orgány. Ale tím, že jí včera vet řekl, že je tu taková šance na uzdravení, že to jí znovu dodalo sílu a postavilo na nohy. Moc Kláře a Roccovi držím palce, at to zvládnou!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit
Strejda
Z ranního výcviku - jé, tak to děláme ráno taky, ale teda v zahradě, akorát kluci leží většinou spolu, poněvadž se špatně orientujou, kdo je Wori a kdo Berry - dobře šlyší akorát na ,,klucííí"
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit
MartinaBarney
Ty jsi mně předběhnula Já to odkliknu a čumím šmarjá, co jsem to tam poslala, nějaká zamračená číča, to ani nemám Pak koukám, že to je od Tebe Jé, vy máte novinek... A Betka, špicka, ta je krásná, prdelku s ocáskem nahoru jak Woriček - to je něco na mně No tu školu Ti nezávidím, brrr, ať už to máš za sebou. Neboj, uběhne to a budeš hotová a pak paráda, volno
Paní nechtěla sem k nám? Má toho asi dost Je to od ní šlechetné, že si pejska z takových podmínek vzala, ale asi si to ještě užije. Právě je tu riziko, že se mu ten špatný základ odrazí na zdraví a choroby ho budou sužovat do konce života To jí chudince, ale radši nepiš...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit
worick
zamračená číča, to ani nemám
Buď ráda, že to nemáš doma! Já z té kočky vyloženě šílím!
Paní nechtěla sem k nám?
Ani jsem jí to nenabídla, ale až se objeví na facebooku, tak jí sem pozvu.
špatný základ odrazí na zdraví To je fakt. Také mi psala, že je na tom špatně s klouby na zadních (tuším) nohách. Jak moc, to už si nevzpomínám, ale vím, že by se měl Rocco minimálně zatěžovat. Jenže udržte mladé štěnisko v klidu, aby neskákal, nelítal apod.
Taky jsem přemýšlela, že bych takhle jednou chtěla zachránit berňáčka, at už množírny či útulku. Jenže pak tam to riziko zdravotní....lítat po doktorech, je to nákladné, pes může vážně onemocnět a pak se s ním, když to přeženu za 2 měsíce loučit?!
Takhle se to stalo paní Nývltové. Založila si neziskovku Bernský salašnický pes v nouzi, stránky má i na facebooku a všechen svůj čas věnuje záchraně nejen bernáků, snaží se jím najít nové domovy atd, atd. Vím, že si k sobě vzala fenku BSP (3-4 roky). Fenka po týdnu nechtěla pít, nechtěla jíst, minimální pohyb.....zjistilo se, že je to rakovina (nevím už čeho). Myslím, že ji paní Nývltová měla u sebe snad 3 týdny?! Pak bohužel fenka odešla do nebíčka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 13:44
- Nahlásit
Minulý týden mi teta hlásila, že další, momentálně nejstarší berňák ve vsi, musel být utracený. První umřel Gogo, pak jedněm ho někdo otrávil - to nepočítám a teď tomuhle našli rakovinu hrtanu (nevím, jestli stejnou neměl i Gogo ) a po 14 dnech ho museli utratit Ach jo....
MartinaBarney
Buď ráda, že to nemáš doma! Já z té kočky vyloženě šílím! - proč, je to teda zaškňura, ale Leonek se taky tváří jak Zorro mstitel Dneska mě napadlo, že jsem ten jeho výraz v přepravce měla vyfotit alespoň na mobil, to bylo něco. Lítá bestie. Tom že:,,dej mu tam alespoň ruku, ať se nebojí chudáček..." Strčila jsem mu prsty přes mříže - pochopitelně mně poškrabal Pak jak rval tu mříž packama, tak jsem ho přes prsty majznula propiskou, ať toho okamžitě nechá. Kupodivu to pomohlo
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 15:31
- Nahlásit
worick
proč, je to teda zaškňura
Mě kočky nevadí, ráda si je pohladím, pochovám. Ale v baráku bych to nechtěla, protože vím, jaký z toho je bordel v celém domě. A myslím, že jsem sem už někdy psala moje stížnosti na chlupaté domácí kočky Naštěstí, až bude mít mamka hotový byt, tak kočička půjde taky z domu....Už aby to bylo tady ta chvíle
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 15:47
- Nahlásit
Dines
A pro odlehčení vám sem hodím hrochy Moc pěkná portrétová fotka...
Strejda
V zimě umřel soused nad námi, který bydlel sám a dům se prodává. Sousedka pod náma už dům prodala. Do budoucnosti hledím s obavama. Co když se sem nastěhují nějací divní lidé? To samé jsem řešila loni. Honem jsem přemýšlela kdo ze známých se mi někdy zmínil, že by chtěl koupit nějakou nemovitost. Jeden se byl dokonce podívat. Ale nakonec to neprodali, zůstal tam syn, je sice podivín, ale neškodný.
MartinaBarney
Aby neměl těch malých kamarádů Barney málo, tak u nás předevčírem byla malá Betka (jo, nakonec se jmenuje Betka). Hrozně rychlé aktivní štěně, takže se ani nedivím, že to Barneyho lákalo, aby jí honil... Ta je krásná, a fakt z ní ten špic bude. A jak je to s výchovou, zvládá ji babička?
Moc Kláře a Roccovi držím palce, at to zvládnou! To já také.
worick
Dobrá zpráva - trubač pučí. Jen nějaké výhony byly suché.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 15:51
- Nahlásit
MartinaBarney
Našla jsem různé fotky, co jsem nařídila Tomovi stáhnout z mobilu
Takto vypadá u nás les, když kvete česnek, možná u vás taky normálka, ale je to krása
A ještě ta Žofie, jak se cpe rybou - před mojí pracovnou
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 18:18
- Nahlásit
Evey
A jak je to s výchovou, zvládá ji babička?
Babičce jsem vytiskla pár rad z internetu (bernsky-pes.com), jak naučit psa různé povely, jak na výchovu apod.
Jediné, co tak babička stěžovala je, že Betka stále čůrá doma na koberec. Ted už ji teda mívá i venku, ale když byla Betka pouze doma, tak jsem babičce říkala, at ji každé dvě hodiny, po jídle, před spaním bere ven a když se vyčůrá, tak veeeeelká pochvala.
My jsme s tímto totiž žádný problém neměli. Barney spal doma - tedy v garáži pouze první noc a pak už venku. A tak nějak automaticky se naučil potřebu dělat tam. V garáži se vyčůral jen jednou jako štěně a pak párkrát, když byl nemocný (zánět mozk. blan).
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit
Dines
Velkej a malej
Evey
Dobrá zpráva - trubač pučí. Jen nějaké výhony byly suché. - no vidíš my to máme stejně. Růžová wistarie vypadala, že je dočista po ní. Sice nezakvete, ale už je olistěná. Horší z bělasem Ten byl zjara krásně napučený, pak přišly ty -8st teploty a vypadá, že se bude muset uřezat z metru, na 15cm, jen dole na kmínku trochu opuká
http://havlis.cz/karta.php?kytkaid=398
MartinaBarney
Zapomněla jsem napsat - dovezli jsme od příbuzných, mamči kocourka (kočičku neměli) tak je to Mikyn. Mikyn spí bábě na peřině a mamka s tetou hlásily, že je to prase, protože se tam už asi 3x počůral Je mu snad teprve 6 týdnů - podle toho jak je malinký, víc určitě ne. Ale nám ho cpali pořád, že si máme pro něj přijet, tak jsme ho v sobotu vyzvednuli. Jsem zvědavá, kde najdou ještě navíc bobek
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 06:13
- Nahlásit
worick
http://havlis.cz/karta.php?kytkaid=398 bělas viržinský? To jsem ještě nikde neviděla, moc pěkný. Ten máš taky?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 06:55
- Nahlásit
Evey
Teď machruju, ale jsem ho taky neznala, až jsem ho viděla u Havlise. Mám od Havlise dva. Jednoho hned půlku ulomil tchán, jak na něj nechtěně šlápnul, já to zadlahovala, zafačovala a okousal to Woriček Teďka je to takový pokroucený mrzáček. Tento druhý rostl krásně, už dva roky hezky přirůstal.... Jestli si vzpomenu, tak nafotím
Tom včera kupodivu neměl tenis a mamča volala, že nebude doma, tak nemusím k bábě - tak jsem to hezky odfláknula a poslala ho s klukama na prochajdu samotné a radši jsem si upravila truhlík před vchodem. V telce stejně ve středu nic nejde, tak jsem tam byla až do 21h. Sadila jsem tam pidisazeničky aksamitníků, tak se mám načekat, než tam něco pokvete Kluci sešli kolem ohrad (tam, jak já jsem nechtěla, že už je to moc zarostlé a proto Worka dostal pecku ) a Tom hrozně nadával, že jsem ho tam poslala a je celý podrápaný a samé klíště Já jsem mu navrhla tuto kratší a pak delší trasu - protože je lenoch, vybral si tuhle, dobře mu tak
Jo a včera u nás byla celkem zima Teplota spadnula z 32st předevčírem na 19st a severák jak kráva Tom se vztekal, že pořád hlásí každou kravinu, ochlazení až na pátek, ale tohle nějak opomněli....Jasně, koho by zajímal tady ten náš kout...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit
worick
Kluci sešli kolem ohrad (tam, jak já jsem nechtěla, že už je to moc zarostlé a proto Worka dostal pecku )
Šli tam, kde Woriček dostal pecku? Podlezli ohradník? Jak se v tom místě W. choval?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit
Strejda
Šli tam, kde Woriček dostal pecku? Podlezli ohradník? - ne ne, já to asi blbě napsala - šli mimo tam, kde mně už se nechtělo prodírat. Tom by přes ohrady nešel nikdy. On se té elektriky bojí jistě víc jak Worka
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 18:39
- Nahlásit
Jeden vtip pro odlehčení dne a dokazující inteligenci psů.
Jeden muž jel do Afriky a vzal si s sebou svého psa. Pes začal honit motýly a ztratil se. A jak se tak toulal po Africe, vidí, jak se k němu řítí leopard a chce ho sežrat. Pes se lekne, ale všimne si kostí, co jsou kolem, usadí se a jednu začne žvýkat. Ve chvíli, kdy se leopard chystá skočit, říká:
"To vám řeknu,to byl ale chutný leopard, mňam, mňam! Jestlipak je jich tu víc?"
Leopard to zaslechne a zarazí se uprostřed skoku. Odplíží se do křoví a říká si:
"Fuj, ale to bylo o fous!"
Viděla to opice a usoudila, že tohle všechno by se mohlo hezky zpeněžit. Jde za leopardem a za mírnou odměnu mu vykecá, jak to bylo doopravdy. Leopard se rozzuří, že si z něho pes dělal srandu a říká:
"Víš co, opice, vlez mi na záda a pojď se podívat, co provedu s tím psem!"
Pes uvidí leoparda, jak utíká s opicí na zádech k němu:
"Co udelám teď, proboha?" Místo útěku si sedne zády k leopardovi, předstírá, že ho ještě nevidí a právě v okamžiku, kdy se k němu leopard přiblíží na doslech, povídá:
"Do prdele, kde je ta opice, už před hodinou jsem ji poslal pro dalšího leoparda!"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 06:52
- Nahlásit
Drakopes
Vyhověli jsme Tvé žádosti a převzali bouřky. Jak řekl soused: "Ty vole, to jsou dehy."
Háravky si tam nechte.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:06
- Nahlásit
Strejda
Drakopes
u nás zatím ani ň, i když mám chuť napsat:,,bouřky si taky nechte..."
Pro nás, majitele zahrad, to není nic moc výhra K večeru slibují popršet i u nás, tak se snad dočkáme...
S tou posekanou loukou jsi měl pravdu Bohužel, naši ve středu taky posekali - bráchu limituje zaměstnání, nemůže, když by zrovna bylo třeba. Tcháni to od pondělí usušili v pohodě
Včera jsem ráno fotila, ale při kontrole fotek jsem koukala, že stojí za ..... protože za ranního světla to není ono. Je to přesvícené. A než jsem přišla k bělasu (pro Evey) tak mi došla baterka
Worka zase nosil hlavu nakřivo a drhnul ucho. Začalo to v pracovně, kdy jsem hledala klíšťáky Berrymu a najednou pištění a Worka si čichá nohu - to dělá, když ho bolí ucho: poškrabe se a asi čichem kontroluje jestli tam má zánět. Hned jsem skočila mu to zkontrolovat, aby si to nerozškrabal a ucho vypadalo dobré, ale za uchem dva klíšťáci. Jenže pak třepal hlavou ještě nejmíň hodinu Nevím, jestli je to náhoda, ale vždycky má problém s tím uchem, co je tetované (tedy s pravým) H... je tam vidět, hlavně, že ho má tetované
- pod stromkem je Berry a těsně pod náprsenkou mu stojí Gucci, ale mám to problém rozpoznat i já
letos zase krásně kvetou akáty, jsou úplně obalené květy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:24 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Michall
Jeden vtip pro odlehčení dne a dokazující inteligenci psů.
Jo, včera těsně před tím, než jsem vzala z garáže vodítka na prochajdu, štěkala za plotem Máša Málem jsem na ni zapomněla - strašně dlouho tu nebyla, se mi zdá... Máša je pochopitelně těhule To jí ale nebránilo, aby šla s náma až do lesíka naproti, pak jsem ji musel a vyhánět od báby ze zahrady. Tak Mikyn už do peřin nečůrá Stačily dva dny trpělivosti a nosení na misku a už tam chodí. Jsem říkala, že je blbost, aby si kočka čůrala tam, kde spí
Mamka dala klukám suché rohlíky a zůstaly drobky na podlaze. Woriček seděl u mne a já jsem sledovala, jak Mikyn přečichává ty drobečky metr od něj a co Worka. Nic, vůbec ho to nezajímalo. Zrovna zase poškrabal ucho, postavil se a otřepal...a zacinkala mu nová známka z veteriny (tu starou neměl, tu urval zrovna za týden) Mikyn se leknul, nadskočil a zaprskal. Mamka:,,nesmíš Wori, nech Mikynka, nesmíš chytat kočičku!" Zopakovala to v různých obměnách asi třikrát. Ježíš, co blbneš, co toho psa deprimuješ, vždyť si ho vůbec nevšímá...,,já jsem myslela, že po něm vyjel" Chudák Worka, ten má takovou pověst, že se nemůže ani pohnout, aby nebyl z něčeho obviněný No, výlupek to je a divočák, ale zase taková krvelačná bestie není
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 16:02
- Nahlásit
Kde všichni jstéééé? Nejste snad vytopení??? Já od rána lítám jak čamrda, protože jsem honem chtěla dosadit co je potřeba - před tím deštěm. S obavama jsem sledovala blížící se oblačnost nad severozápadem (to je taky jediná strana, kde nemáme kopce) protože jsem měla našim jít pomoct vozit to seno. Dodělám to, drapnu náševku (tak to si vůbec nevzpomenu, jak se spisovně řekne ) a volám bráchovi, jestli už alespoň začali hrabat? A ten mi oznámí, že už to mají skoro všechno i odvezené To je teda tele ta mamka, nevím, proč mi nevolala
Tak jsem šla konečně domů a závistivě sleduju oblačnost na radaru - jak vám asi všem prší a nás to všechno o centimetr míjí
Tenhle bělas vypadá, že je po smrti. Je to taky blbě nafocené, jeho jsou jen lístečky úplně dole, to zbytek je rostlinka za ním...
A toto je ten přeživší, ovšem ne moc pohledný jedinec
A ještě detail akátu, mi to nedalo
|