| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:13
- Nahlásit
U nás je šedo a bouří.
MartinaBarney
Co vy, koupili by jste si to nebo ne? Já tedy ne. Jednak nemám žádného vodomila, ani vodomilku a pokud bych měla tak bych spíše vyhledala vodní tok, když by nebyl v dosahu, tak bych se poohlídla po staré vaně či něčem podobném.
Schválně jsem se ho teda zeptala, podle čeho soudí, že je můj pes blbej?! To je jen bledá závist.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:23
- Nahlásit
MartinaBarney
Zrovna včera jsem dala na facebook nějaký fotky Barneyho s morkovou kostí a ségřin přítel mi tam k tomu napsal komentář: ,,Chtěl bych být tvůj pes! Aspon na 2 dny! Jen bych nechtěl být tak blbej.... - někdo si možná myslí, že jsou kluci rozmazlení a nevychovaní - ale neřekne mi to Co říkají často, že se bojí Worky - to zase proto, že na rozdíl od Berrynka lítá a poštěkává - tak to je mi spíš líto Worička, že je křivě nařknutý, protože on je jinak zlatíčko Nejsou to žádní geniové ani superpsi typu Rex....tak s tím se prostě musím smířit, stejně jako většina matek s tím, co jim doma roste
Já nějaké dary k narozkám neřeším, ani z toho nedělám extra událost - jak jsem už psala, mám sama k slavení nějaký odpor Když byli kluci mladší, kupovala jsem všemožné hračky a vlastně kde so, ale je nikdy nic stejně moc nebavilo - zahrají se nejlíp spolu Pokud se Bárník rád koupe a nemá kde (což naši psi mají - doma jezero, před barákem potok, za barákem náhon ) tak bych mu klidně bazén koupila - no a co... si můžu svému psu koupit co chci a navíc se tam můžeš ošplouchnout s ním Akorát....Ty přece chceš Barneymu koupit kamarádku to by mu mohlo stačit ne? (už vzhledem k ceně té kastrace ) a nepokoušela bych tátovu trpělivost donekonečna
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
MartinaBarney
Na netu jsem našla zatím od firmy Karlie za 1700,- asi. Co vy, koupili by jste si to nebo ne?
U nás je bazén pro psy v plánu, jen jsem nenašel nic tak levného, jak Ty. Co si o tom kdo myslí, je mi docela jedno. Zajímal by mě názor případného investora nebo sponzora.
Drakopes,
rozhodně nejezdi s Alfrédem do východnch Čech. Je tu bouřka jak sviňa.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:52
- Nahlásit
Evey
worick
Co se týče toho bazénu...je fakt, že když už, tak nejlepší sehnat starou vanu nebo něco. Koneckonců na zahradě máme bazén. Ale zatím jsem nepřišla na to, jak tam Barneyho nalákat a nutit ho tam nechci. A další možnost je rybník...
Já říkám, vymýšlím kraviny v podobě cestovní misky, novýho obojku nebo vodítka atd. atd. Což jsou vyhozený peníze jen tak pro moje potěšení.
Myslím, že bude stačit ten přetahovací provaz (ten byl super, protože jsme zabavili oba dva) a nějaká dobrota a hotovo. Jak jsem na Vánoce aktivně koupila tu interaktivní hračku s míčkama (taková barevná krychle, ve které pes loví míčky)...myslíte, že ji používáme?! Využili jsme ji max. 3 a ted leží v krabici v garáži.
S novou kamarádkou zatím nevím, jak to bude....táta se u mě včera stavoval a k mému pěknému výstižnému e-mailu se nějak nevyjádřil.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 17:42 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
MartinaBarney
S novou kamarádkou zatím nevím, jak to bude... Ta by byla ale jako dar nejlepší. Jistě i Worick, Drakopes i Strejda potvrdí, že dva psi jsou lepší než jeden. Hlavně tedy pro ně.
táta se u mě včera stavoval a k mému pěknému výstižnému e-mailu se nějak nevyjádřil. Tak to ho buď nečetl, anebo nesdílí tvé nadšení.
Tady furt jen bouří a ani kapka. Jen už 2 x vypadla na 5 vteřin elektrika a díky tomu se mi vždy vypnul i počítač.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 17:44
- Nahlásit
Strejda
rozhodně nejezdi s Alfrédem do východnch Čech. Je tu bouřka jak sviňa. -
Nás to zatím (klep, klep) pěkně míjí - tedy ty hnusné bouře, po 13h začalo na skoro hoďku pršet, takový hezký májový, z jednoho velkého mraku. Pak jsem šla pracovat a začaly se kolem honit bouře, jedna nás chatla před půl hoďkou zase krajem, nebouřilo, jen dost pršelo a začíná švácat až teď, kolem Javořiny. Jak jste to přestáli? Bez škod? Kolem Evey jsem zase nějakou bouři viděla, snad ji nespláchnulo..... Ta hnusná fialová, co jsem ji viděla na radaru kolem druhé hodiny k vám snad nikomu nepřišla
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 19:06
- Nahlásit
Evey
Tak to ho buď nečetl, anebo nesdílí tvé nadšení.
Četl ho určitě, ale nejspíš zapomněl odepsat vzhledem k jeho pracovnímu a golfovému vytížení a nebo si na to včera nevzpomněl, když se u mě stavoval. Ale tak nechám to být a třeba se o tom ještě zmíní.
Co se týče bouřky, tak na nás se z jedné strany hnala taky. Tak jsem si říkala, že konečně u nás zaprší a nebude dusno. Jenže v jednom okamžiku bouřka začala ustupovat a uplně se nám vyhla.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 20:04
- Nahlásit
Evey
Jistě i Worick, Drakopes i Strejda potvrdí, že dva psi jsou lepší než jeden. Hlavně tedy pro ně. - To je fakt, můžu mírně flákat věnování se psu, jelikož není nikdy sám a případně se zabaví spolu A taky na muchlání je vždycky alespoň jeden ochotný při ruce
Velké řachy zůstaly v horách a když přijel Tom ze Zlína referoval, že jel přes Uherský Brod a málem se tam utopil - strašný liják a všude spousty vody. Jo, všechny ty bouřky odsud byly tím směrem....No a pak sucho až po benzínku na začátku naší obce a odtud lilo. Prší více-méně už cca 3hodiny, ale bouřka už to není, ani kolem
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 05:42
- Nahlásit
Tak hlásím, že ani přes noc nepršelo. Jen byl vítr. Teď jen tak lehce mrholí.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 07:27
- Nahlásit
Evey
Takový brzký vstávání by mě asi zabilo. To tak vstáváš běžně?! To já šla včera spat v půl 3 v noci a ted mám teda co dělat...jedu s autem na 8:00 do servisu
U nás taky vůbec nepršelo přes noc, ale ted se dívám, že je tam zatažený, tak možná přes den poprší. A není takový horko konečně - chlupáči budou mít pohodičku.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 07:46
- Nahlásit
MartinaBarney
Takový brzký vstávání by mě asi zabilo. To tak vstáváš běžně?! Každý pracovní den 3:50. Zvykneš si, jen musíš adekvátně přizpůsobit odchod na kutě.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 07:56
- Nahlásit
Evey
MartinaBarney
Jo, Evey tak chudinka vstává.... Já bych tak dokázala vstát možná jednou to jo, ale pak by po mně stejně nic nebylo a odpadla bych už někdy v 16h - musela bych si zdřímnout
U vás Evey,nepršelo? To se teda divím, já myslela, že takové hory jako Jeseníky, většinu bouřek přitáhnou..
U nás pršel celý podvečer až do 21h. Kluci chrněli. Po večeři (kolem půlnoci) ožili a bylo slyšet Workovo poštěkávání, jak dělali blbiny, až nevím do kdy, já teda lehla a spala. Když nechrním u televize, je moje usínání záležitostí spíše sekund
Jsem zvědavá (nebo radši nejsem ) co kde zase vyvedli
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 08:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Jsi mne předběhla....a
Každý pracovní den 3:50 -
Tak tohle jsem nečekala, já myslela že těch cca 5.30 je Tvůj čas....už i tak vražedný. Proboha, co to vlastně děláš, proč tak brzo?? Chodíš k dobytku?
Že ,,zvykneš si"...to těžko, to by mne zabilo dřív, než bych vůbec mohla..
To ale v té telce ani nic nevidíš....tak jsem chodila spát někdy v 7.třídě. Po nějakém tom seriálu...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 08:22
- Nahlásit
To ale v té telce ani nic nevidíš...
Myslím, že to by mi na tom vstávání vadilo nejmíň.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 08:51
- Nahlásit
worick
To se teda divím, já myslela, že takové hory jako Jeseníky, většinu bouřek přitáhnou.. Včera se to odrazilo a šlo to na východní Čechy.
Proboha, co to vlastně děláš, proč tak brzo?? [/i] Musím vstávat tak brzo kvůli úžasnému vlakovému spojení v naší oblasti. Tak abych nemusela v přestupním místě strávit 3/4 hodiny. Chodíš k dobytku? Ano, někdy bych pár svých kolegů a občas i zákazníků takto nazvala.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 08:59
- Nahlásit
Evey
Musím vstávat tak brzo kvůli úžasnému vlakovému spojení v naší oblasti. Tak abych nemusela v přestupním místě strávit 3/4 hodiny.
Takhle blbě se přestupuje jen v Hanušovicích.
Chodíš k dobytku? Ano, někdy bych pár svých kolegů a občas i zákazníků takto nazvala.
Kolegy vynechávám, ale zbytek sedí.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:01
- Nahlásit
Evey
Každý pracovní den 3:50. Zvykneš si, jen musíš adekvátně přizpůsobit odchod na kutě.
Tak to je výkon hodný obdivu teda! Já mám právě ten problém, že i kdybych šla spat např. v 21:00, tak stejně neusnu....Ranní vstávání dřív jak v 8:00 mi vždycky dělalo problémy. Třeba, když jsem měla být ve škole na 8:00, tak jsem vstávala v 5:30 a nejlepší byla pak ta ,,spací´´ krize, která dostavila kolem 10:00 při přednášce...
Ale asi máš pravdu, že pokud tak člověk vstává pravidelně každý den, tak si na to prostě zvykne. Přítel říká to samé, vstával 3 roky, myslím, že ve 4:30 ráno, aby byl na 8:00 ve škole. To já naštěstí nikdy nemusela - základku jsem měla 5 min od baráku, střední jsem měla 45 min od baráku a stejně jsem pak začala jezdit městskou, takže to už bylo jen 15-20 min a bus zastavil hned před školou. A ted na VŠ - sice jezdím do Brna, ale člověk si ten rozvrh vždycky upraví tak, aby musel co nejmíň brzo vstávat. Takže na 8:00 do školy jsem jezdila max. 1x, 2x a nebo vůbec v týdnu. Horší to ale bude, až začnu chodit do práce...Ale stejně mám v plánu začit podnikat a budu chodit pěkně na půl 8
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:08
- Nahlásit
MartinaBarney
Ty, Marťo, mohla bys sem dát odkaz na bazén pro psy?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:15
- Nahlásit
Strejda
To je jedinej, kterej jsem našla...
URL
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:42
- Nahlásit
MartinaBarney
Dík. Škoda, že není do země.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 11:54
- Nahlásit
Strejda
Takhle blbě se přestupuje jen v Hanušovicích. Osobní zkušenost? Je něco co nevíš?
Dík. Škoda, že není do země. Tam by se stejně obě holky nevešly... A co takové ty plastové jezírka?
MartinaBarney
Ne, že bych si občas ten spánek neprodloužila... ale na druhou stranu jsem zase ráda, že se dostanu brzy domů. Což se tedy poslední týdny kazí tím, že zatím zastupuji i kolegyni, než se najde někdo jiný.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:28
- Nahlásit
Evey
Osobní zkušenost?
No jo. Dříve jsme jezdili do Jeseníků na běžky a v létě na turistiku. Dokud byla v Hanušovicích v nádražce čočková polévka (jinou snad nikdy neměli), tak jsme tam ty prodlevy nějak přečkali. Pak se pokazila nádražka.
Je něco co nevíš?
Všechno ostatní.
A co takové ty plastové jezírka?
U toho jsme s výběrem začali, ale taky to je jen na jednoho psa a jsou tam terasy na rostliny. Známá Leonbergerová měla na zahradě vlastní vanu. Někdy v ní ležela třeba půl dne. Nevím, jak by z toho vylezl starší pes.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:56
- Nahlásit
Strejda
Pak se pokazila nádražka. Už je naštěstí zavřená.
A co uříznout kontejner? Bude to tedy krapet nevzhledné... Ale dalo by se to poupravovat, zabudovat do země.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:02
- Nahlásit
Evey
Už je naštěstí zavřená.
To zas takové štěstí není. Byla to 1. zastávka na naší Tour de Putyk. 2. byla v Ramzové.
A co uříznout kontejner?
To teda nevím, jestli bych to na zasedání okrašlovacího spolku obhájil.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:28
- Nahlásit
Strejda
To teda nevím, jestli bych to na zasedání okrašlovacího spolku obhájil. Leda, že by jsi to obložil třeba palubkama.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 17:57
- Nahlásit
Konečně oficiální fotky z klubovky, jestli máte zájem kouknout...
A my jsme v albu BSP 03 někde uprostřed
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 23:26
- Nahlásit
MartinaBarney
Konečně oficiální fotky z klubovky, jestli máte zájem kouknout... - hledím na to jak výr už hodinu Uf, to se nedá zvládnout Jako ,,uprostřed" je dost slabý popis - tolikrát jsme Tě zase neviděli - aby jsme si byli jistí. Ptám se za všechny, co tápou jako já...,,máš rifle a šedé triko??"
A pak mi prosím Tě vysvětli: na prvním, i druhém albu ten pes - ten vítěz ,,růžové paní" to je třída čeho? Psů, fen, dorostenců....? Ten pes mi připadne tak divný, že nevím kam ho zařadit. Paní ho ještě pořád škrtí, tak vypadá jak nějaký bull, ta srst vypadá superdivně - vypadá jak nějaká ,,předložka" - snad ty chlupy má i nějak posřezované (divně krátkou náprsenku ) a hlavně rozfoukané....Oproti těm ostatním psům vypadá jak mimozemšťan Celkem nechápu, jak mohl vyhrát Rozhodně mi nepřipadne jako ,,typický představitel plemene"
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 23:32
- Nahlásit
A k těm bazénkům: nevím, takové to jezírko z tvrdého plastu, ať už nějaké zahradní třeba z OBI, nebo uřízlá tahle nádrž, neřkuli ta stará vana - no nevím, to už musí být pes totální vodomil, aby tam vlezl, když mu po tom kloužou drápy - naši psi tedy těžko, ti by se báli
Dneska nám odpadl už po xté cvičák, ale jsme měli na návštěvě setřenku s pejsankou Darinkou Jenomže jsem tele a nenapadlo mně fotit
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 05:48 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Každý pracovní den 3:50. Zvykneš si, jen musíš adekvátně přizpůsobit odchod na kutě. - na to bych si teda nikdy nezvykla... dvakrát týdně vstávám 4:40, abych stihla nultou hodinu - a od 12ti hodin jsem nepoužitelná a celý den hrozně unavená... ve středu a ve čtvrtek vstávám třeba až o půl sedmé a to je paráda, cítím se jak pak celý den svěží jak rybička... usínám pravidelně kolem désáté večerní (někdy dřív, někdy později)
s tím bazénkem bychom se Kessičce nezavděčili... jak vidí vodu, utíká... koupání je vždycky hrozný úděl pro všechny...
myslíte, že to jídlo může souviset i s pubertou a vzdorem? piškoty by jedla pořád, ale granulky jí vůbec nejedou, aby něco sežrala, musím u ní stát a hladit ji, nejlépe ji krmit... jak odejdu, i granulky zůstanou netknuté... (nebo to pořád souvisí s králíkem? - a v takovém případě, nemáte, prosím, někdo nějakou radu jak se vrátit do doby, kdy se Kess na jídlo vrhala s nadšením?)
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 07:30
- Nahlásit
MartinaBarney
Ptám se za všechny, co tápou jako já...,,máš rifle a šedé triko Jestli jo, tak jsme se několikrát potkaly... a ani o tom nevěděly.
woricka hlavně rozfoukané....... hodně rozfoukané.
A do nosu mu asi musí pršet.
Kessie
dvakrát týdně vstávám 4:40, abych stihla nultou hodinu - a od 12ti hodin jsem nepoužitelná a celý den hrozně unavená... ve středu a ve čtvrtek vstávám třeba až o půl sedmé a to je paráda, To je ta změna rytmu.
S králíkem bych to nespojovala. A co zkusit jí něco uvařit? Nebo granule nabobtnat ve vlažném vývaru? Nebo třeba syrovou hovězí kost s masem. A jak vypadá celkově? Není hubená? Nemá třeba průjem?
|