| Autor |
Zpráva |
Michall
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:04
- Nahlásit
Děkuji všem za odpovězený dotaz Je to ono Strejdo? URL
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit
Michall
Je to ono Strejdo?
Jo jo, to je ono.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit
Strejda
Neli zase neodmocňuje, nelogaritmuje a dokonce (se) nerada dělí (o žrádlo).
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 21:45 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick
vyrazila jsem s klukama přes větrolam vedle k větrnému mlýnu, tj. info pro Kessie - ano ano... ani nevíš, kolik báječných informací jsem se dozvěděla o větrných mlýnech, než jsem se na netu dostala k tomu, kde všude je člověk může najít... zase jsem se dozvěděla něco nového a místo vašeho bydliště mi to asi potvrdilo - potvrdilo to to místo, které jsem si už předtím myslela
Jinak včera nás Kessie přesvědčila, že je platným a důležitým členem rodiny... pracovali jsme na té naší šílené stavbě a Kessie tak procházela mezi námi a pak dál dozadu na dvůr až k zahradě... bylo zavřeno, ale byl tam děda... udělalo se mu špatně a omdlel... ona ho nemohla vidět...ale asi to cítila, nebo já nevím, jak je to možný, štěkala, byla šílená, přiběhla, štěkala, lítala jako šílená kolem nás, "kousala" mě do ruky (kousala, ale nikdy nestiskla tak, aby to bolelo) a nedala pokoj, až jsme se šli podívat, o co jí jde a on tam za rohem ležel na zemi děda... Kess je hrdinka... a prominu jí i tu šíleně velikou díru, kterou během noci vyhloubila - normálně se tam vlezu celou nohou a to až nad kotník
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 05:50
- Nahlásit
Kess je hrdinka...
Je.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 06:42
- Nahlásit
Kessie
až jsme se šli podívat, o co jí jde a on tam za rohem ležel na zemi děda... A už je dobrý?
Kess je hrdinka... A zasloužila by pořádnou odměnu.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 06:46
- Nahlásit
Kessie
Klobouk dolu.Asi 6stý smysl?
A vám taky,že vás napadlo ji poslechnout a jít se podívat co chce.
Michall
Koukám,že se chystá útok na moji peněženku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:11
- Nahlásit
Kessie
Jinak včera nás Kessie přesvědčila... - no tedáá Kess je doooobráá Tohle mají určitě fenky lepší, já jsem už kolikrát přemýšlela, kdybych někde odpadla, jestli by ,,nějak volali o pomoc" a vždycky si říkám, že by si šli nejspíš v klidu lehnout k baráku a čekali by, co bude dál
Co se stalo dědovi? To vám dělá běžně? To ale normální není. Léčí se s něčím?
kolik báječných informací jsem se dozvěděla o větrných mlýnech, než jsem se na netu dostala k tomu, kde všude je člověk může najít -
Strejda
Neli zase neodmocňuje, nelogaritmuje a dokonce (se) nerada dělí (o žrádlo). -
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit
já jsem už kolikrát přemýšlela, kdybych někde odpadla, jestli by ,,nějak volali o pomoc" a vždycky si říkám, že by si šli nejspíš v klidu lehnout k baráku a čekali by, co bude dál
nevěř tomu - určitě by reagovali na nezvyklou situaci
Kessie byla skvělá svou důrazností, ale pokud tak vaši psi nereagují, tak je to hlavně tím, že krizová situace nenastala. Kolikrát jsem si říkala, že naši ňoumové by mě nebránili a není to pravda. Buďme rádi, že běžně situace, kdy mají pomáhat, nenastávají.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit
Jééé, tolik chvály... To Kessie vyřídím, ale aby nám nezpychla... - já jsem každopádně hrozně ráda, že tak zareagovala, ale nejsem si jistá, jestli by to v případě dalšího ohrožení zase udělala... hodně jsem o tom přemýšlela... a fakt nevím... u ní je to taky jak kdy... ale normálně mě za ruce netahá, tak mě pak napadlo, že se půjdu podívat, co se děje nebo co mi chce ukázat... ona tohle dělá, když je v chodbě, je zavřeno a chce se jí na záchod, tady jsme byli venku, tak jsem myslela, že se stalo něco jejímu kamarádovi králíkovi... a on to děda...
Děda má 80 let a tvrdí nám, že to bylo špatným tlakem, k doktorovi ho nedostaneme ani "párem volů" - jak tvrdí... - tak snad to bude dobrý...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit
Drakopes
Buďme rádi, že běžně situace, kdy mají pomáhat, nenastávají. - pravda, já už další takovou ani nechci zažít...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:18
- Nahlásit
Ach jo, nadávám si do blbečků...už začínal mít Bájoš tu nohu lepší a dnes mi utekl za fenou od sousedů a zase kulhá jak blázen
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 18:29
- Nahlásit
LuckaM
nadávám si do blbečků...
Nenadávej si. Holt za fenou se musí.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:07
- Nahlásit
Nemáte někdo zkušenosti s nataženým svalem? Jak se projevuje, jestli bolí na dotek? Nevim proč, ale mám takový pocit, že si to jakoby natáh, než že by to byla panostitida...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit
LuckaM
a dnes mi utekl za fenou od sousedů - dneska jsme řešili podobný problém... sousedi obdům vyrazili na prochajdu a Kess využila toho, že děda zapomněl zavřít vrátka od zahrady a já nic netušíc vzala Kessie na zahradu proběhat... to jsem si dala... pejsek důležitější než panička a ta ostuda, když mě asi pět minut absolutně přehlížela, přestože jsem na ni napřed laskavě a pak už i výhružně apelovala, aby se vrátila...
Se svalem zkušenosti nemáme - jen právě s tou panostitidou... pomohla nám změna krmiva...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit
Kessie
Nám panostitida odezněla po klidovým režimu a analgetikách a byl pokoj...teď začal kulhat zas, ale kulhal po běhání, takže to přisuzuju spíš tomu, že blbě došlápnul. Jinak jsem mu s nohou kroutila do všech směrů a žádná bolest, tak nevím. Než zase vyrazíme na veterinu (ty už si musej myslet, že snad balím pana doktora, protože tam jsem nápadně často ), tak zkusíme na pár dní vynechat pohyb úplně. Zmenšili jsme Barneymu výběh a na procházky bude teď chodit jen na vodítku, vykadit a domů...snad to pomůže...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 07:36
- Nahlásit
LuckaM
My jsme taky prohmatávali a nic se nedělo, až u pana doktora... ten šáhnul jakoby na konec kosti než se dostane do kloubu, ale blízko něj... a takovým zvláštním stiskem, kterej bych v životě nedovedla, neboť opravdu za prvé nevěděla jsem kam mám přesně šáhnout a za druhé bych ani takovým způsobem nedokázala... Kess bolestí zavyla a byla to jasná panostitida... taky jsme dostali injekci a prášky a klidový režim + změnu krmiva... tak aby kilo stálo aspoň 115,- Kč... předtím jsme dávali K9, teď máme Royal Canin Giant Junior, ale už se Kess začala tvářit, že je to pořád to stejné... no, ale zpět k věci... doktor říkal, že právě máme vrazit teď víc peněz do krmiva, že se nám to pak vrátí i s úrokama, hlavně do těch 18ti měsíců... protože se standartním a levným krmivem se jí tyhle potíže budou vracet, jelikož roste rychleji než se vyvíjí ty kosti a chrupavky a že to může přijít kdykoliv a na kteroukoliv končetinu... musím teda zaťukat...ťuk ťuk ťuk...od té doby zatím dobrý... ale procházky máme jen jednou za dva nebo tři dny... jinak necháváme Kess proběhnout po zahradě (ta je dost veliká a ona se v ní vyblbne) - napsala jsem to opravdu laicky, jinak bych nedokázala...
Tak hlavně ať se Bárníkovi brzy uleví!!!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 07:45
- Nahlásit
LuckaM
Kessie
A nějaké chondro doplňky Vám nedoporučili?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:12
- Nahlásit
Evey
A nějaké chondro doplňky Vám nedoporučili? - nám ne... v podstatě jsem četla, že všechno na ty chrupavky a klouby opravdu obsahuje to superprémiový krmivo... doktor nám dokonce ani nedoporučil značku... vysvětlil nám rozdíl mezi granulema z marketu (jako když si kupuješ ojeté auto - ještě poslouží), krmivem, které jsme dávali my, prémiovým K9 (to bylo jako bychom si koupili nové auto, ale jen se základní výbavou) a potom krmivem superprémiovým (to je nové koupené auto se všema možnýma doplňkama - klimatizací, vyhřívanýma sedačkama, barem, navigací,...)
O chondro doplňcích jsem si pak psala tady s lidičkama...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:14
- Nahlásit
worick - halo, teta, kam ses poděla??? chtěla jsem napsat něco vtipnýho, v tom smyslu, že jsi šla zase po tmě na výlet s klukama a někam jsi sešla ze značené stezky a teď bloudíš po Slovensku... ale jsem si vzpomněla na Vaši bábu... a tak doufám, že Tvé mlčení nesouvisí se špatnýma zprávama... - dej o vás vědět!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:29
- Nahlásit
Kessie
Ne, ne, bába celkem dobrá, ale přijela jsem z nemocnice po 18té hodině a honem sadit rajčata....a skončily jsme teď a že není co jíst, tak ještě do restaurace. Podrobné info až zítra
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 07:40
- Nahlásit
Včera měla kolegyně narozeniny. Vzala jsem si k srdci radu Drakopesové a přemýšlela o nějaké blbůstce. Hlavolam jsem nesehnala, tak dostala takové fešné pletené vysoké papuče s bambulema - důchodky pro začátečníka. Ze všech darů slavily největší úspěch.
Jinak jsem se strašně přejedla, že jsem sytá ještě dnes.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:08
- Nahlásit
Kessie
a teď bloudíš po Slovensku... - s klukama bohužel ne, nebyl čas, ale tohle jsi trefila přesně - na večeři jsme byli na slovenské Myjavě
S bábou je to tak, že po té, co se rozebrala a začala trochu myslet (v rámci svých možností ) dostala tu svoji hysterii, odmítá jíst, pít, kanylu si vyrvala z krku i se stehama a ona umírá.....prostě tam dělá děsný cirkus (ostatně jako doma) a že jestli ji chceme radši domů, tak nám ji s díky vrátí - dnes nebo zítra. Jestli z toho, jak nic dva dny nepije, zase něco nedostane, nebo z té své hysterie Akorát chudák mamka - má po ,,dovolené"
Měla jsem objednaný červenolistý buk a nějaké hortenzie a včera mi to přišlo, tak jsme to dopoledne honem sadili, pak ta nemocnice a večer ještě rajčata, papriky, lilky, mochyně, melouny. Ze všeho bude prdlajz jako obvykle, ale prostě nám to nedá a zbytečně si přidáváme práci
Dneska by měl být konečně cvičák (agility) ale nevím, včera bylo příšerné horko a vypadá to zase. Jestli to neposune na 18h, tak teda nevím, kdo tam bude lítat
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit
Přímá citace z FB od Iviska....
Ahojky,moc všechny zdravím,jen prostě vůbec nestíhám.Co jsem změnila práci jsem nějak v jednom kole Dřív jsem se v práci nudila a byla na pc pořád a teď ani náhodou. A když je volno tak jsem raději venku s pesanama než na netu Ale zabrousím nějaký blízký,nevlídný večer .-))) moc díky za zpravu
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit
Médi zase nežere... Asi usoudil, že když bude podvyživený, začne víc línat a nebude mu takové vedro....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit
Noemi
Díky za to vyhledání Ivíska tak hlavně, že jsou v pořádku a zbytek nám snad opravdu někdy písne
Naši kluci teďka kupodivu žerou normálně, línání už začalo, ale pořád je to takové nic moc - rozhodně z nich nevyčesávám, koule chlupů. Akorát nevím, jestli ,,pod vlivem úplňku" - ale blbnou jak dva magoři Dva dny nebyla díra v cestě, ale u domku u zdi. Ráno jsem koukala, že jsou zablácené, tak mi bylo jasné, že najdu něco vyvedené v těch rajčatech No, naštěstí to nebylo na trest smrti (Berry se původně tvářil jak odsouzenec a vůbec se nechtěl hnout od baráku na obchůzku tudíž jsem čekala katastrofu ) ale byla vytažená jen jedna tyčka od rajčete a utržená mu špička - ale bylo to už rajče, které bylo nadpočetné a chtěla jsem je stejně vyhodit - nakonec jsem je vysadila tedy všechny
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit
worick
bylo to už rajče, které bylo nadpočetné
Drakopesovi psi samostatně jezdí metrem a Tvoji psi odborně protrhávají rajčata. To teda nevím, co bych musel holky naučit, abychom se vám vyrovnali.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:56
- Nahlásit
Strejda
a Tvoji psi odborně protrhávají rajčata - - to určitě Mělo tyčku, která se jim zrovna zamlouvala - ostatní rajčata měla pořádné kůly Tento týden jsme plánovali kontrolu veškerého zvířectva a přeočkování na veterině. S bábou se nám to trochu zkomplikovalo - tudíž nestíháme (mimochodem - bába už je někde na cestě domů) tak to vypadá až na příští týden.
Dneska jsem tahala asi 20 klíšťat na psa kočky měli ,,jen" po 5ks
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit
Že jsou nonstop herny střediskem hříchu, neřesti a pokleslé morálky asi leckdo tuší. Ale že se věnují pěstování léčivých bylin tahle veřejně, je až překvapivé. Fotka je z hlavní ulice 100 m od náměstí z městečka o šesti tisících obyvatel.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit
Strejda
Že jsou nonstop herny střediskem hříchu, neřesti a pokleslé morálky asi leckdo tuší. Ale že se věnují pěstování léčivých bylin tahle veřejně, je až překvapivé. A což teprve kdyby to byl pozemek města...
|